Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 626 900
  • 20 682

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Koivun? Eikös Väisänen ollut ihan Antsan hankintoja? Niittymäki meni katsomaan Slafkovskya kun heidän joukkueensa tuli Suomeen pelaamaan ja vastapuolella oli sitten pitkä kotkalaishujoppi joka kiinnitti Antsan huomion. Tälläisen tarinan olen kuullut.
Kyllä Saku ja Antero yhdessä houkutteli Väisäsen Tepsiin. Tuo huhuhan oli jo tällä palstalla joku tovi sitten ja sain siihen silloin varmistuksen eli selvä peli ollut jo jonkin aikaa.
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Kyllä minulla tulee vähän Väisästä ikävä. 20v kaveri tehnyt 7 maalia aika pienellä vastuulla ja hirveästi ei ole päässyt nauttimaan parhaimpien pelinrakentelusta.

Kaikkea hyvää hänelle jatkoon.
Ja edelleen Väisänen on nuori pelaaja jota on kärsivällisesti ajettu/kehitetty liigaan. Tässä voi käydä niin että Ilves kerää työn hedelmät. Mutta varmasti Väisänen itse kaivannut muutosta ja uusia ympyröitä.
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Väisäsellä -12 tosiaan taulussa tällä hetkellä...mutta sisäisessä maalipörssissä jaetulla neljännellä sijalla (maalin päässä sijasta kaksi). Tulevaisuuden maalitykki?
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kyllä mä olisin Väisäsen korttia vielä katsonut. Kaveri on hitto 20v ja täällä tietäjät tietää ettei siitä mitään tule. Onnea jatkoon.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Harvoin sitä kärsivällisyyttä jaksetaan ylläpitää useampaa kautta putkeen, jos puhutaan parikymppisestä alakenttien grindaajaroolista. Kyllä he uusia ympyröitä ja valmennusta usein haluavat. Maailma on muuttunut siitä, kun Tuokko-Rautee-Kiviharju taisteli pyyteettömästi alaketjuissa kaudesta toiseen traktorilätkää.

Ihan hyvin Väisänen voi saada nostetta, mutta yhtä hyvin ei. Ehkä voisi flopatakin, kun kerran lähettivät aikanaan Matias Soinnun meille floppaamaan, niin ollaan tasoissa. Hymiö.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä mä olisin Väisäsen korttia vielä katsonut. Kaveri on hitto 20v ja täällä tietäjät tietää ettei siitä mitään tule. Onnea jatkoon.
Mä olisin vielä vuoden katsonut. Alkaa olemaan jo tottunut Liigaan ja potentiaalia on. Pienen vamman kanssa kaiken lisäksi pelannut ainakin pari viimeistä kk:tta. Taitoa on ja pelisilmääkin löytyy, liike on toki vajaata. Ilves saa ihan hyvän secondary-scoring pelaajan, johon Kallen on toki itsekin itsensä miellettävä. Ilveksessä ei ole asiaa kärkikenttiin, jos sitä ei ole Tepsissäkään.
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monella tuli myös Teemu Väyrystä ikävä, kun painoi 16(?) uunia kauteen pienellä vastuulla.

Olisi todennäköisesti tullut, jos olisi lähtenyt tuon kauden jälkeen.

2018-2019 kaudella 20 vuotias Markus Nurmi naputti 60 pelissä 1 maalin eikä tahtonut pysyä jäällä edes pystyssä. Bambista kasvoi kuitenkin ihan hyvä poika…
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Ehkä voisi flopatakin, kun kerran lähettivät aikanaan Matias Soinnun meille floppaamaan, niin ollaan tasoissa. Hymiö.
Ei olla kun lähettivät myös löysistä löysimmän Gysbersin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ei liene epäselvää, että ollaan ravintoketjussa Ilveksen alapuolella tällä hetkellä. Nämä vaan ovat näitä urheilumaailman realiteettejä. Vaikka väisäsen menetys harmittaa ja tulee olemaan tulevaisuudessa realistisesti kovakin pelaaja, niin ei kuitenkaan eniten Miettisen pelin näköinen kaveri. Toivotaan, että pelaa hyvän kauden ja lähtee rapakon taakse.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Joku kakskymppinen on ollut ja kehittynyt huipuksi, joku toinen on sitten taas jäänyt täysin polkemaan paikallaan. Molempia on täällä nähty.
Tämän kauden Kalle Väisänen ei otteillaan ole kyllä ensi kaudelle sopimusta ansainnut. Eiköhän ensi kaudella ole joka tapauksessa näitä nuoria pelaajia, joiden potentiaalin odotetaan realisoituvan. Ei niitä ihan koko rosteri voi kuitenkaan olla.
Toivottavasti Väisänen saa jalkoihin liikettä ja lyö Ilveksessä läpi kunnolla. Ei kuitenkaan ole mikään ”oma poika” vaan joku itärajan tuontitavara, niin ei jaksa senkään puolesta harmittaa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tuo Marjalan sopimustilanne on hämmentävä. Täällä jo yksi lupasi poistaa tunnuksensa jos pelaa muualla Suomessa kuin Tepsissä ja sinä ja @aurajoki olette varmoja sopimuksesta Kärppiin.

Väisäsen soppari kun tuli julki, niin alkoi niin monesta lähteestä tuuttamaan punaista, että olisin huolissani jonkun palstatoverin palstaurasta. Näin se taitaa valitettavasti olla, että Viljami Marjala on nyt vahvistetusti Kärppien mies.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Väisäselle hyviä jatkoja ja toivottavasti breikkaa.

Kirpaiseeko vai ei? Riippuu ihan siitä mitä saadaan tilalle. Tämän kauden joukkueesta voisi heivata taas yli puolet mäkeen suuremmin itkuttamatta, mutta ehkä yksittäiset pelaajatkaan ei onnistu kun koko joukkue kyntää? Ei tuossa koko joukkuetta voi joka kausi vaihtaa.

Kyllä tuota olisi vielä voinut kauden seurata, että lähteekö vai ei. Selkeästi jotain kysyntää ollut, jos Ilvekseen nyt sopimus. Pääsee "kovempaan" seuraan ja joutuu kilpailemaan enemmän paikasta, liekö jopa pelaajan oma tahto?

Ei nyt sitten vielä tullut sitä kaivattua Mestis-keikkaa. Mahtaa olla tyhmiä jätkiä Ilveksenkin toimistolla kun astuvat samaan miinaan kuin täällä.

Enemmän tosissaan, Väisäsellä on kyllä melkoista puristusta. Vaikuttaa, että paljolti pääkopasta kiinni tuleeko floppi vai pelaaja. Markus Nurmi sinänsä hyvä vertailukohta, vaikkei välttämättä ikinä pääse edes samalle tasolle.
 
Viimeksi muokattu:

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Ei tule Marjala pelaamaan peliäkään Kärpissä (eikä Tepsissä), koska lähtee Pohjois-Amerikkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös