Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 344 614
  • 66 865

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vastaus oli oikea, mutta testi muuten aivan perseestä. Luulisi, että HS:n kaltainen laatulehti pystyisi toteuttamaan tällaisen testin huomattavasti paremmin. Stadin slangi on eri asia kuin pääkaupunkiseudun puhekieli.
 

faro

Jäsen
Puhetapani on testin mukaan kaupunkilainen, ja puhetyylini stadi ja yleissuomalainen.

Ainoa vaan, että olen asunut koko ikäni n. 30 kilometrin päässä lähimmästä kaupungista, ja puhetyylini on kyllä aivan helvetin kaukana jostain stadin slangista.

Paska testi.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Pakko tulla itekkin kertoon mun tulos. Toimiihan tuo testi, hämäläiseltä kuulostan. Tuli yleiskieltä yhdessä kohtaa, kun ei ollut vaihtoehtoa "ooksää tulossa". Siitä miinusta. Muutehhan tuo testi pellaa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Joo stadilaiselta vaikutan, mutta olipa ihmeellisiä vaihtoehtoja. Ei noin hölmöjä sanoja käytetä kyllä missään päin Suomea.

Nii, kekkä käyttää, kekkä ei...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ko. kyselyssä jäi erityisesti harmittamaan 10% tuloksiin vaikuttanut kysymys numero 2. jossa olisi pitänyt valita lause: "nuorilla on työtä". Mitäköhän helvettiä tuokin on tarkoittavinaan? Tietääkseni nuorilla on töitä, koska tuohon lauseeseen kuuluu monikon partitiivi, ei yksikön partitiivi. Ikään kuin minä jostain kieliopista jotain tajuaisin, ei vaan tulisi mieleenkinään tunkea sanaa työtä ja sanaa nuorilla samaan lauseeseen.

Muutenkin jätti vähän laihaksi tuo kysely, siltä osin ettei siinä moneenkaan asiaan ollut sellaista vastausvaihtoehtoa, mitä itse käyttää, vain jotain siihen suuntaan, vaikuttikin että tässä haettiin muutamaa päämurrealuetta, unohdettiin muutama ja stadin slangi ja kaupunkilainen puhetapa meni tutkijoilla ristiin. No ehkä ensikerralla sitten vaikka 20 kysymystä ja enemmän vaihtoehtoja, niin voisi osua edes lähelle.
 

Ralph

Jäsen
Tuon testin mukaan olen pohjoisesta, joten terveisiä vain joulupukilta ja Kärppien kannattajilta.
 

Ralph

Jäsen
Liigan otteluohjelma suosii HPK:ta. Tuli todella vähän vierasreissuja Hartwallille Kerholle, mikä on hyvä kun ottaa huomioon miten viime pelit HPK on pelannut Hartwallilla.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Päässäni on jostain syystä soinut heti herättyäni Metallican Hit The Lights, josta ohessa YouTube-linkki.

Onko muilla usein päänsisäinen jukebox pyörimässä? Eli siellä soi pidempäänkin tiettyjä kappaleita ja parhaimmillaan/pahimmillaan soittolista saattaa edetä kappaleesta toiseen. Joskus tulee useita biisejä samalta yhtyeeltä tai peräti samalta levyltä.

Jotkut biisit taas aktivoituvat aina tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi lentokoneessa nousujen ja laskujen aikana pääni sisällä alkaa soimaan Megadethin High Speed Dirt ja kertaan samalla sen sanoja. Tämä tapahtuu käytännössä poikkeuksetta.

"See the Earth below, soon to make a crater
Blue sky, black death, I'm off to meet my maker"


Tiedän, että biisi kertoo vapaapudotus/laskuvarjoharrastuksesta, siitä huolimatta se kytkeytyy minun päässäni lentokoneen nousuihin ja laskuihin.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuinkahan tässä näin kävi? Minusta tuli testin mukaan yleiskielinen stadilainen ja oululainen. Mitenhän tuo on edes mahdollista? Joudunkohan nyt hankkimaan harmaita college-housuja? Pienentämään peenistäni?

Varaa minulla olisi nyt roikkuviin, lököttäviin kuntosalivaatteisiin ja leikkaukseen, sillä eteisen, ulkovaraston ja keittiön kaappeihin on ilmestynyt juhannuksen aikana aivan järjetön määrä tyhjiä oluttölkkejä. Tämä varmaankin selittää hyvin pitkälle rinnakkaismaailman ja avaruuden mustissa aukoissa matkaamisen. Ulkovarastoni onkin galaksien välisten avaruusmatkaajien siirtymisen väliasema, jonne he jättävät juomatölkkejään? Ujot, isopäiset alienit tykkäävät näköjään Lidl:n halpiskaljoista!? Tällä on varmaankin tekemistä jotain sen kanssa, että pesukoneemme tekee kuvioiduista sukista parittomia. Pesukoneemme onkin samalla mustan aukon kiehtovan salaperäinen tapahtumahorisontti. Kenenhän pesuhuoneeseen rinnakkaismaailmassa orvot, valmiiksi reikäiset sukkani päätyvät?

Kuinkahan pitkään grabbis voi kestää viiden päivän kännäilyn jälkeen? Toivon kumminkin, että kaikki alkoholi on palanut verestä ensi torstaihin mennessä, sillä appiukko kumminkin juottaa mökillä gallonakaupalla pilaantuneista marjoista ja kirpeän raikkaasta propanolipohjaisesta desinfiointiaineesta valmistamaansa kotiviiniä.

Kesä on yleensä perseestä, mutta onneksi sitä voi sopivasti sumeuttaa viinaksilla.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Onko muilla usein päänsisäinen jukebox pyörimässä? Eli siellä soi pidempäänkin tiettyjä kappaleita ja parhaimmillaan/pahimmillaan soittolista saattaa edetä kappaleesta toiseen. Joskus tulee useita biisejä samalta yhtyeeltä tai peräti samalta levyltä.

Hyvinkin usein soi päässä joku biisi tai biisejä. Yleensä ne biisit ovat vielä sellaiselta artistilta, joihin ei mitään konkreettista linkkiä viime ajoilta ole, ts.kyseisen artistin tuotantoa ei ole tullut kuunneltua pitkään aikaan.

Oma päänsisäinen jukeboxini alkaa heräämisestä ja päättyy siihen, kun lähden kämpästäni ulos liikenteen meluun. Yön tunteina saattaa päänsisäinen jukebox aloittaa uudelleen toimintansa, mutta näin tapahtuu vain päivinä, jolloin päivän aiemmat toimet ovat tapahtuneet kevyissä desibeleissä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ootteko älynneet että pujo on melkein poju. Eikä jopokaan oo kaukana, tai Puijo. Siellä asuukin mukavia ihmisiä, Puijon lähellä, voin kertoa, tunnen.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kosin avovaimoa tyylillä.

Oltiin menossa junalla jussina nuseen. No siinä sitten matkan aikana kun piti kirjoittaa sen pojalle rap-biisi ja sen tehtyäni niin tulipas aivan puskista mieleen, että kirjoitampa muijalle kans oman. No sitä siinä kirjoitellessani niin heitinpä loppuun sitten kyssärin jotta tätä varmasti vähinten nyt odotat, mutta meetkö kanssani syksyllä kihloihin, en nyt muista miten se rimmailu siinä meni, mutta vastaus oli kyllä. Sen jälkeen se siinä sisäisesti juoksi junan päästä päähän kertaa 5, vähintään ja oli muutenkin kuin maailman onnellisin nainen. Ja sitä se taitaa olla. Ja minä maailman onnellisin mies.

Mites muilla meni Juhannus?
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehkei suoranainen kosinta naimisiin ollutkaan, mutta eikös kihloihin pyyntö tarkoita vähän niinkuin että jossain vaiheessa mennään naimisiin? Ja vielä kun emännän kanssa siitä puhuimme ja multa suoraan kysyikin että vie minut alttarille niin lienee selvää, että jonkinasteinen kosinta oli kyseessä jo minulta. Nii.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Onnea Lunikselle!

Asiasta toiseen: Kamerunin jalkapallomaajoukkueen uusi lempinimi on

THE BADASS WIENERS

Nimi tulee tietysti siitä, että ottelussa Kroatiaa vastaan Kamerunin pakit nahistelivat. Pakit nahistelivat --> nakit pahistelivat --> Pahisnakit -->

THE BADASS WIENERS
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Ostin kelanauhurin, jolla on tarkoitus purkittaa materiaalia. Onneksi en ole nauhoittamassa Turussa, sillä satun tietämään, että siitä ei siellä tulisi yhtään mitään, kun nauha täyttyisi lokaalien ammattilaispiirien röhönaurusta.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Jos tekisin jonkinlaisen visailun tänne, niin sen nimeksi tulis ehdottomasti "Worrellin kusenpolttamat visailut."

Nii. En oo kuitenkaan tekemässä.

Kohtahan on jo heinäkuu ja NHL:ssä alkaa pikku hiljaa tapahtua. Yllättävän paljon muutenkin tullut off-seasonilla seurattua kiekkomaailman tapahtumia, vaikka yleensä olen kesäisin aivan pihalla tapahtumista. Kesälomalla on näköjään aikaa seurata ja tehdä kaikkea.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Näen sieluni silmin tämän uuden jalkapallon tuomiolinjauksen vaikutukset jalkapallon kultturelliin kehitykseen. Jatkossa kun tuomari viheltää pilliin avauspotkun merkiksi, niin alkaa suorastaan armoton metsästys, jossa 22 jätkää juoksee toistensa perässä ja yrittää saada potkaistuksi vastustajaa. Osuttuaan vastustajaan hyppää pelaaja näyttävästi ja huudahtaa kovaan ääneen "AARGH" ja sitten kieriskelee maassa minuutin tai pari. Tästähän luonnollisesti vastustajalle annetaan kortti ja oma joukkue saa vapaapotkun. Muurissa olemisessakin on aivan uudet riskinsä, sillä jos joku pääsee yllättämään ja antamaan vaikka napakan potkun kasseille takaapäin, sehän on suorastaan vastaanottajalle punaisen arvoinen suoritus.

Enää ei myöskään tarvitse katsella jatkuvaa paidoissaroikkumista kulmatilanteissa, kun kukapa ei ennemmin antaisi mojovasti sen sijaan kengästä, sillähän voi saada vapaapotkun tai suorastaan rankkarin, noilla rankkareillahan on ennekkin pelejä ratkottu, isot pojat kertoi että oikein isommissakin kisoissa. Maalivahdeille tämä aiheuttanee toki lieviä ongelmia, sillä nyrkkeileminen hankaloituu hieman jos sitä yrittää tehdä jalat edellä, toki asiaa helpottaa että osuminen vastustajaan kun tuo välittömästi pallon omalle joukkueelle ja mojovalla tällillä, toki kieriskelyiden vakuuttavuudesta riippuen, voi saada vastustajan vajaaluikuiseksi.

Vapaapotku sanan merkitystäkin tultaneen tarkentamaan, olisihan se suorastaan irvokasta, joskin niin mieltä ylentävää, kun pari suuremman luokan korstoa pitäisi kiinni ja rikottu saisi antaa oikein enon jalasta, tietysti ilman että potkaistua enää uudestaan rangaistaan.

Jokatapauksessa vaikuttanee siltä että FIFA on suuressa ylimielisyydessään päättänyt suorastaan nerokkaasti lisätä jalkapallon dramaa ja rytinää, mikäpä tähän olisikaan sen parempi keino kuin tämä uusi linjaus, joka siirtää sen päähuomion pois siitä masturboimista vähentävästä pallosta, suorastaan testosteronia tihkuvaan väkivaltaan. Vapise maailma, jalkapallon valloituskulku on vasta alussa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Vapaapotku sanan merkitystäkin tultaneen tarkentamaan, olisihan se suorastaan irvokasta, joskin niin mieltä ylentävää, kun pari suuremman luokan korstoa pitäisi kiinni ja rikottu saisi antaa oikein enon jalasta, tietysti ilman että potkaistua enää uudestaan rangaistaan.
Vintiöt - Vapaapotku
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös