Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 336 158
  • 66 851
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ei ihme että egyptiläinen pääsi finaaliin keihäänheitossa. Nehän on heitellyt kiviä yli vuoden Kairon kaduilla.
Ja kerran läppää Nefernefernefernefenefernefermontakonäitänytolineferin kanssa. Ei kannattanut sekään pidemmän päälle.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ei ihme että egyptiläinen pääsi finaaliin keihäänheitossa. Nehän on heitellyt kiviä yli vuoden Kairon kaduilla.

Lähes täsmälleen samoin sanoin twiittasi muuten Jari Porttila (ei se parodiaversio vaan ihan aito) keihäskarsinnan jälkeen, mutta poisti twiittinsä ja pahoitteli epäkorrektiuttaan.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Liikkuiko Petra Manner hieman kankeasti äsken? Niin kuin käääntyminen olisi tehnyt kipiää ja askeltaminen myös. Portaat täyttä painajaista.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kesälomaa kolme viikkoa vielä jäljellä, ei paha. Vaimo vaan alkaa oleen aika kypsä tähän tissutteluun. Ei siinä muuten mitään, mutta vireillä on asuntokauppoja. Tänään käytiin kattomassa yhtä makeeta kämppää ja huomenna mennään kattomaan toista. Näin isoja kauppoja ei kannattane edes pienessä porossa tehdä.

Eihän siinä muuten mitään, mutta vaimo sai oman kämppänsä myytyä viime torstaina ja nyt on sitten kuukaus aikaa hankkia uus kämppä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutsi pääsee tänään himaan. Ihan ok sillä mude pääsee vain sillä ehdolla, että joku sairaanhoutaja tms käy siellä nyt jonkin aikaa ainakin nivuset hoitamassa kuntoon (2 x päivässä). Tämä tietää sitä, ettei mutsi voi juoda ainakaan päivisin (itsekin sanoin näin, tosin sillä ei ole mitään painoarvoa), ilta sitten eri juttu. No on se ainakin laihtunut 8kg 6:ssa päivässä vaikka liikkunut tuskin ollenkaan. Toki enemmän viime päivínä kuin mitä silloin kun lanssin soitin ja oli se meininki. Eihän se silloin pysynyt kuin hädin tuskin tolpillaan vaikka vesiselvänä oli. Nyt jo kävelee melkein normaalisti. Ja tuntuisihan tuo nyt ymmärtävän tilanteen vakavuuden, ainakin paremmin kuin viikko sitten.

Toivon todella, että se selviää nyt tästä ja alkaa elämään normielämää edes jollain tasolla.

Edit. Pääseekin aikaisintaan huomenna, koska haluavat seurata sokeriarvoja.
 
Viimeksi muokattu:

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
4 Viikon sisään kuulemma pitäisi olla aivoleikkaus tulossa, jossa sitten ratkeaa elämän kulku suuntaan ja toiseen. On se välillä aika nuoralla tanssimista tämä elämä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Omat "ongelmat" suhteutuvat, kun lukee palstalaisten juttuja. Voimia kaikille! Panisin tähän sydämen, mutta se olisi ihan homoa eikä se onnistukaan. On siinäkin "ongelma", ettei vaan homoksi luulla... Perkele tässä tippa linssissä luin näitä juttuja!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Onkohan mikään muu ketju yhtä täynnä henkilökohtaisuuksia kuin tuo homoketju?

Tappeleeko ne siellä todellakin siitä, että onko homo ja millanen homo on eli onko ihan kamalaa jos on homo vai eikö ole? Joskus se ketju, muistaakseni, oli pääasiassa asiallinen, ei taida nyt olla. Ehkä joskus taas on.

Välttelen myös Suur-Suomi-ketjua, perussuomalaisia käsittelevää sananvaihtoa, pakkoruotsi-keskustelua ja muita vastaavia idioottimaisuuksia. Kai jossakin Jatkoajan katveessa on fasismiakin käsittelevä ketju? En tohdi guuglata. Siellä, siellä ne tosi nerot sitten jo on. Ja revisionistista historiantulkintaa päälle unohtamatta Stalin oli nero -huudahduksia.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Miten kummassa voisin tietää, että tiskialtaassa on kanaa jäähtymässä? Hämärässä, vähän valaistussa keittiössä hiippailin pesemään käteni, enkä katsonut altaan suuntaan käsiä pestessäni. Kymmenisen sekuntia olin jo ehtinyt vettä juoksuttamaan, kunnes katsoin altaaseen. En nähnyt mitään kelmua päällä, ajattelin nopeasti vain, että siellä on taas joku likainen astia odottamassa huuhtelua. Vilkaisen tarkemmin, ja siellä on kanaa, joka oli tarkoitettu huomisen ruuaksi. Sain kuulla kunniani.

Ei kukaan voi olettaa, että tiskialtaassa on lämmintä kanaa, ellei siitä informoi selkeästi etukäteen. Olisi muuten mennyt tuonne "Aivot, MVNT"-ketjuun, mutta kun koen tapahtuneen tilanteen aivan inhimilliseksi. Menköön siis tänne.

Jäähdyttäkää hyvät ihmiset kananne jossain muualla kuin tiskialtaassa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ei kukaan voi olettaa, että tiskialtaassa on lämmintä kanaa, ellei siitä informoi selkeästi etukäteen. Olisi muuten mennyt tuonne "Aivot, MVNT"-ketjuun, mutta kun koen tapahtuneen tilanteen aivan inhimilliseksi. Menköön siis tänne.

Jäähdyttäkää hyvät ihmiset kananne jossain muualla kuin tiskialtaassa.

Heko. Minulle sattui tänään samankaltainen tapaus, kun olin lisäämässä pesunestettä äiteltä lainaamaani autoon. Menin lapsuudenkotooni ja kysyin isäukolta, että onko autotallissa pesunestettä. Hän sanoi, että eipä taijja olla. Minä kuitenkin päätin tarkistaa asian ja kävin huutelemassa ovelta, että kyllähän sitä löytyi puoli kanisteria. Kanisterissa oli kellertävää nestettä ja kyljessä etiketti "Lasinpesuneste Citrus". Aivot sanoivat ihan oikein, että lasinpesunestettähän se ja minä tottelin aivojani.

Kaadoin puolisen litraa nestettä pesuainesäiliöön. Perään kaadoin kannulla kaksi litraa vettä. Silloin isäni tuli seuraamaan tilannetta ja sanoi: "siinä kanisterissa on Uleåborgir bensaa!" Alkoivat voimaperäiset toimenpiteiden suuntaamiset pesuainesäiliön tyhjennystarpeeseen. Käytössä oli lappo ja puutarhaletku. Suu oli välillä täynnä bensiinin, veden ja pesuaineen sekoitusta, päätäkin särki, onko ihme, kysynpä vaan. Eikä lappo lopulta auttanut juuri mitenkään, kun Ford-yhtiöiden insinöörit olivat suunnitelleet vierasesineen pääsemisen estävän kaulan säiliön täyttöosaan.

Kuitenkin saimme säiliötä virutettua puutarhaletkulla, kunnes vesi oli syrjäyttänyt bensiinin, jonka aiheuttamissa sateenkaaren väreissä lapsuudenkotoni piha-asfaltti kiilteli. Auton alle ei edes mahtunut astiaa keräämään nestettä. Onneksi äijä huomasi tilanteen ennen kuin kukaan lähti ajelemaan ja pesemään laseja bensalla.

Kun auton konepelti on auki, niin tuoksuuhan moottori jo bensalta. Ei silloin tule ajateltua, että Citrus-lasinpesuneste onkin bensaa, kun haju ei poikkea aivojen oletuksesta. Säilyttäkää hyvät ihmiset bensiininne jossain muualla kuin lasinpesunestekanisterissa!
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Ei minulla muuta, mutta yötyön suurin ongelma, siis juuri minun työssä, on se, että seitsemäksi yöksi peräkkäin ei meinaa riittää netissä luettavaa/tekemistä ja vihaisissa linnuissa olen aina ykkönen.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Pakkoa sanoa, että minua surettaa tämä amerikkalaisista sarjakuvista opittu RIP-kulttuuri. Minne on kadonnut perinteinen ja arvokas Im Memoriam? RIP-viestit on minusta viimein tapa kunnioittaa jonkun poismenoa, sillä se näyttää ja kuulostaa vitsiltä. Yhtä tyhmältä kuin SM-liigan uusi logo.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Näen ja kuulen mielessäni tämän vuorosanan:

Silloin isäni tuli seuraamaan tilannetta ja sanoi: "siinä kanisterissa on Uleåborgir bensaa!" Alkoivat voimaperäiset toimenpiteiden suuntaamiset pesuainesäiliön tyhjennystarpeeseen.

Miettinyt kans samaa:

Miettiny jo kauan, että voiko tällaisen ketjun otsikon alla mikään juttu olla off-topic?

Ehkä ei voi olla?
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo eipä sitä kotona käyvää hoitsua saadakaan mutsille, KOSKA MÄÄRÄRAHAT EI RIITÄ! Vittu. Niin ja syy tälle oli se, että mutsi on liian nuori ja siksi ei ole resursseja. Mude on 50v. Olisi pitänyt vissiin olla tupla-eläkkeellä ja ikää vähintään 70v ennenkuin järjestyisi. No mutsi meni tänään himaan, olin mukana. Ja käytännössä ilmapiiri mutsin kohdalla oli heti "luovutan"/"siirtelen asioita/vastuuta/en tee itse mitään palvelkaa mua etc." Joko sanoin, että korkki myös aukesi illalla? Iso pullo kaverina, kuulemma aina jää siitä aamuun. Sanoin, että vittu juot kanssa ne kaikki tai annat isäpuolella vaikka loput tänä iltana jos ei kaikki mene alas. Koska se vittu on taas kahdessa päivässä sama paska edessä jos sillä on viinaa edes tilkka aamulla jäljellä. Siitä se katsokaas lähtee kivasti aamu nousuun kun kilahtaa päähän alkoholi ja sama saatanan rumba edessä. Väitti ettei näin käy, koska haluaa laihtua jne (10kg pois painosta 7 päivässä vuodeosastolla). Niin ja olihan tuo heti siirtelemässä ensi viikon tiistaille annettua labra-aikaa, koska broidi tulee tänne (magneettikuviin) saman päivänä ja se käy mutsilla samalla kun kerta on täällä. Isäpuoli sanoi, että olisiko se 19 tai 20 kerta TÄMÄN VUODEN PUOLELLA kun se siirtelee niitä vitun verikokeita. Itse väitän, että 30 ei riitä.

Kuukausi ja vuodeosasto kutsuu jälleen on oma vahva tuntuma tästä.

Pessimisti ei koskaan pety. Ainakaan niin pahasti. Tosin kyllä petyn jos tämä luiskahtaa taas vituralleen.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Tekisi mieleni tuohon ylläolevaan kommentoida yhtä sun toista määrärahojen käytöstä ja siitä, mihin ne riittävät, mutten taida kuitenkaan. Eiköhän tuo liene tarpeeksi kovaa hommaa muutenkin henkilökohtaisella tasolla.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tänään julkistettiin tulevan Tanssi tähtien kanssa -ohjelman osanottajat. Pakolliset mitättömyydet ynnä muut nollat pyörivät mukana, mutta onneksi ohjelmaa kaunistuttavat Helena Ahti-Hallbergin tissien lisäksi Mariska sekä Suomen kaikkien aikojen kaunein pika-aituri (kyllä, kauniimpi kuin Neziri) eli Manuela Bosco. Valitettavasti kaikkien aikojen kaunein pikamatkojen juoksija eli sisar Carla ei ole mukana porukassa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tänään julkistettiin tulevan Tanssi tähtien kanssa -ohjelman osanottajat. Pakolliset mitättömyydet ynnä muut nollat pyörivät mukana, mutta onneksi ohjelmaa kaunistuttavat Helena Ahti-Hallbergin tissien lisäksi Mariska sekä Suomen kaikkien aikojen kaunein pika-aituri (kyllä, kauniimpi kuin Neziri) eli Manuela Bosco. Valitettavasti kaikkien aikojen kaunein pikamatkojen juoksija eli sisar Carla ei ole mukana porukassa.


Kylläpä taas on kirjoitettu puuta & heinää, etten paremmin sano! Nooralotta on ilo silmälle, sielulle & muutenkin muotovalio! Manuela Bee on hieman karmaiseva! Carlaa toki tuen! Mutta on vain yksi & ainoa The Hurdlerinna Nolo Neziri!

Ilmeisesti Porin Ässien menestyksestä johtuva kateus aiheuttaa tuommoisia hirvittäviä purkauksia, joista näyte tuossa yllä! Ettei vain olisi Lukon kannattaja! Salakannattaja ainakin!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nooralotta on ilo silmälle, sielulle & muutenkin muotovalio! Manuela Bee on hieman karmaiseva!
En toki halua väitellä maku- tai karmaisevuusasioista, joten jätän vain tämän tähän. (Linkki ohjaa kuvaan Nooralotta Neziristä.)
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kylläpä taas on kirjoitettu puuta & heinää, etten paremmin sano! Nooralotta on ilo silmälle, sielulle & muutenkin muotovalio! Manuela Bee on hieman karmaiseva! Carlaa toki tuen! Mutta on vain yksi & ainoa The Hurdlerinna Nolo Neziri!

Ilmeisesti Porin Ässien menestyksestä johtuva kateus aiheuttaa tuommoisia hirvittäviä purkauksia, joista näyte tuossa yllä! Ettei vain olisi Lukon kannattaja! Salakannattaja ainakin!

En ole Lukon kannattaja, vaan tsemppaan mieluummin Ässiä. Ei minulla toki mitään Raumaa vastaankaan ole. Nezirin karu olomuoto ei vaan sykähdytä yhtään. Toisin on laita Boscon sisarusten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös