Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 343 278
  • 66 863

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ehdotan kaikille palstaveljille ja -sisarille yhteistä käyttäytymismallia. Aina kun olette kaupassa, ravintolassa tai ihan missä vain, jossa törmäätte liian kalliisiin hintoihin, niin puistelkaa päätänne voimakkaasti ja huutakaa kovaan ääneen: "Ihan törkeet Kummola-hinnat! Kaleko teillä on pomona?!?"
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Selostaja Juha Taivainen on hieno mies. Hänellä nimittäin on rock-uskottava parta ja piiskatukka. Hän myös osaa selostaa urheilua tunteella.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Selostaja Juha Taivainen on hieno mies. Hänellä nimittäin on rock-uskottava parta ja piiskatukka.
Jos lähtee ulkomaille duuniin, voi myös kääntää nimensä rock-uskottavasti John Heavenlyksi.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi silloin harvoin, kun pääsee johonkin galluppiin vastaamaan, se on aina sellaisesta aiheesta, joka ei kiinnosta itseään juuri ollenkaan?

Pari viikkoa sitten vaikutti jo siltä, että kerrankin tulee mielenkiintoinen gallup, kun joku neito puhelimessa sanoi tekevässä urheilusponsorointiin liittyvää galluppia, mutta vitut. Parin kysymyksen jälkeen oli selvää, että se oli vain jonkun minkälie ravintolisämömmön mainostamista.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ou jee...me voitettiin korismestaruus.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ou jee...me voitettiin korismestaruus.
Ja meidän kylän pojat taas kerran hopealla. Monesko kerta lienee, kymmenes? Ikuinen kakkonen.

Hei, tuostahan saisi mainoslauseen! Kataja, ikuinen kakkonen. Kapsahtaa katajaan pomminvarmasti.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ostin sauvat, siis sellaset kävelysauvat.

Huomenna tulee personal trainer neuvomaan niiden käyttöä. Ylämäkiä niiden avulla pitäisi mennä "juoksemaan".
Ihan hyvä, että joku mua potkii perseelle. Ei sauvat potki, mut toi trainer patistaa liikkumaan.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuntuu, että (vaikka en edes harrastajana ole matkassa) tämä golf -keskustelu omine termeineen alkaa olla lähes samalla "Mitä nyt puhutaan" -tasolla, kuin joku pokerikeskustelu. Vielä kun tänne tulee joku "On niin ihanaa purjehtia" -ketju, niin sitten voi niitata ne kaikki hevon perseeseen.

1. Pokeri: Aikuiset miehet öisin menettävät rahansa, kun eivät tajua pelaavansa konetta vastaan, ja sitten selittelevät miten just oli tulossa se käsi. Haistakaa paska!
2. Golf: Aikuiset miehet miettivät, miten mailoja lämmitetään, tai miten niille pidetään teeseremonoita, ja miten upeata on osua mailalla paikallaan olevaan palloon. Etenkin neulepusero hartioilla. Haistakaa paska!
3. Purjehdus: Sanat eivät riitä. Aikuiset miehet ja niin edelleen... "Oltiin kolme viikkoa saaristossa ja tosi fantsua, tosin ajettiin hissukseen koneella, kun ei viitsitty avata purjesäkkejä" Haistakaa paska!
4. Laitetaan vielä bonus eli laskettelu: Homot! Aikuiset miehet jne, hinureita kaikki "Just niin upeeta puuteria oli siellä Rukalla." Oli varmaan sen lepakon naamassa kerros. Haistakaa paska!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Pitkästä aikaa pääsin kuulemaan julkisissa matkustaessani alkoholin tuhoaman nuoren naisen äänen ja kyllä se edelleen kuulosti karmealta. Jostain syystä tällaiset naiset korottavat ääntään toistakymmentä desibeliä saadakseen asiansa selitettyä luurin toisessa päässä olevalle henkilölle. En ymmärrä, miksi pitää juoda ja röökata oman äänensä ns. raakkunaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös