Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 332 099
  • 66 849

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Urheilukulttuuriosastolta vuorokaudenaikaa

Kyllä sitä tuntee itsensä niin pieneksi suureksi mieheksi, kun osallistuu vaikkapa nyt tuohon ketjuun, jossa keskustellaan Pekkalan mailan iskusta Kaijomaan selkään.

Pikseli pikseliltä käydään tilannetta läpi ja ollaan mieltä. Tästä saisi mahtavan elokuvan: "The Lord of the Pixels". Nykyaikana ei tutkita mitään Zapruderin filmiä pikseli pikseliltä ja Kennedyn murhaa, että mistä suunnasta luoti tuli vaan tutkitaan, että missä suunnassa taklattava oli, kun se toinen tuli ja osui tai osuiko maila käteen vai muualle. Käänsikö selkänsä vai oliko kyseessä niin sanottu Taika-Jani, joka kuoli, vaikkei olisi pitänyt. Elokuva tästä pitäisi tehdä, onhan Facebookistakin jo tehty elokuva. Tämän Lord of the Pixels -elokuvan kuvaajaksi ja käsikirjoittajaksi tulee tietenkin Timo.T.A.

Kuoliko se Kennedykään oikeasti vai vetikö vain kuolevat joutsenet, kun tuolla tavalla ampuivat kohti. Veikkaan, että nousee kuolleista, jahka syylliset ovat saaneet rangaistuksensa. Texasin pillipiiparithan pistivät väärän ukon boksiin.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Kuoliko se Kennedykään oikeasti vai vetikö vain kuolevat joutsenet, kun tuolla tavalla ampuivat kohti. Veikkaan, että nousee kuolleista, jahka syylliset ovat saaneet rangaistuksensa. Texasin pillipiiparithan pistivät väärän ukon boksiin.
Olihan Oswaldin tuomio oli aivan liikaa. Rangaistus tuli seurauksesta, ei itseteosta. Jos JiiÄfKoo ei olisi kuollut, niin olisiko muka tullut edes 2 min. Tuskinpa.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Jos JiiÄfKoo ei olisi kuollut, niin olisiko muka tullut edes 2 min. Tuskinpa.
Eihän se kerennyt edes saamaan jäähyä, kun Jack Ruby kaivoi kuittivihkon esiin ja noutaja tuli. Yksi tärkeä kysymys toki on, että oliko se JFK:n naamaan osunut korkea maila Oswaldin lainkaan, vaan oliko se jonkun joukkuekaverin?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ketjuun, jossa keskustellaan Tomi Pekkalan kirvesiskusta, on kirjoitettu 254 vastausta. En edes halua avata sitä, mutta väitelläänkö siellä jostain, kun on noin paljon viestejä. Oliko se jonkun mielestä oikein tehty?

Voisin kohta ottaa pienet päikkärit.
 
Voisin kohta ottaa pienet päikkärit.

Itsehän suuntaan parin tunnin kuluttua lähikentälle pelaamaan lätkää! Toivotaan että taas olisi sen verran pelaajia, että saataisiin pelit pystyyn... Viimeksi oli 5vs5. Hiki siinä tuli, perkele. Oli siellä ihan tosissaan väännettävä niitä ysiluokkalaisia vastaan... :)
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jahas, tuli käytyä siellä haastattelussa. Meni hyvin, ilmeisesti kuitenkin toinen kierros vielä on, kun hakijoita niin perkeleesti. Mitä pirua ne mun töihin hakee? Tulee sitten kahviraporttia tänne jos/kun pääsen töihin, ilmeisesti vain tuo työtahti taitaa olla sen verra kiivas, ettei kamalasti tänne ehdi vastailla. Sääli.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jo on. Viikko sitten napsahti sulismailasta jänne, joka oli toki palvellut jo puolisen vuotta. Pyysin laittamaan uuden, mutta kaveri olikin vain paikannut sen. Jännitys ehkä jotain 6-7kg (normaalisti 9-11kg), joten eihän siitä pelaamisesta mitään tullu. Tänään sitten uutukaisen jänteen kanssa kentälle ja perkele eiköhän mene 1,5h takomisen jälkeen taas poikki. Ehkä maanantaina jo onnistuu?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Jaa että ei ole keilaaminen urheilua? Olin eilen keilaamassa ja toisen kierroksen alussa napsahti selässä jotain. Nyt se on vieläkin kipeämpi, kuin eilen. Pitää varmaan jossain välissä kokeilla tuota hierontaistuinta, jos se auttaisi.

Ja ei minusta kyllä juoppoa saa millään. Join taas parin tunnin aikana 3 isoa kaljaa ja aloin olemaan vähän kännissä jo siitä määrästä. Tosin siinä mielessä tuo oli ihan sopiva määrä, että nyt on hyvä olo.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Talviklassikko UrhoTV:sta tai hiitolenkki, siinä oli vaihtoehdot seuraaville tunneille. Arpa valitsi hiihtolenkin. Ei se Urho kuitenkaan olisi toiminut.

Suksimaan siis.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Näin unta, että sain keskustelu.jatkoaika:an kuukauden kirjoituskiellot!

Unessa ei tosin selvinnyt, että mitä vääryyksiä olin suorittanut. Nyt sitten odotellaan, meneekö kesä tosiaan kynsiä purren.
 

JB#55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
JB tervehtii Jatkoaikaa!

Sähköpostiin olikin tullut jo joulukuun puolella viesti, jossa käyttäjätunnus on aktivoitu. Pääsi menemään täysin ohi, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. En löytänyt ketjua jossa voisi itsensä esitellä, niin päästetään ensimmäisen viestin paine täällä pois.

Taustalla meikäläisellä on usean vuoden päivittäinen 65.com:in seuranta ja uskon olevani jollainlailla perillä palstan menosta. Joten, meikäläinen hyppää laatikkoon mukaan! :)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Miten joku voi pitää rääkyvää ja huutavaa Anna Erikssonia hyvä-äänisenä laulajana?

Esim. Jenni Vartiainen ja vaikkapa Jippu hakkaavat äänellään ihan 100-0 tuon variksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös