Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 369 791
  • 66 918

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Mulla ei ole tänään tänne asiaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Söin tänään tuossa iltaviiden kieppeillä noin 900 grammaa kebabia. Siitä kolme tuntia, niin olin juoksulenkillä. Voin kertoa, että vieläkin meinaa tuntua aika täydeltä. Oulussahan eräässä kebabilassa pieni annos on 75 g ja iso annos 150 g kebabia. Tuota noin, ehkä västäräkille sopivia annoksia.

Ja meikäläisen kehollinen kokonaisilmehän on kaukana jostakin sumopainijasta, lähempänä mallia Lasse Viren, että siltä pohjalta nämä annokset.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Sie käyt luultavasti kaheksan kertaa päivässä paskalla.
Kerran päivässä riittää. En sitten tuon kebabin ja salaatin lisäksi eilen syönytkään kuin yhden leivän. Suottapa sitä asioita hajauttamaan, kun kerran voi hoitaa päivän asiat kerralla. Sama se on töissäkin, mieluiten samaan pötköön hoitelen senkin, enkä käväise kahden tunnin välein käväisemässä.

Seppo Räty sanoi viikonlopun IS:ssä, että hän elää päivät tupakoiden ja juoden noin 22-25 kahvikuppia ja illalla sitten syö päivän ainoan ateriansa. Mulla on jokseenkin sama linja, paitsi etten tupakoi, enkä juurikaan kahvittele.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Katson viimeöistä Detroit-Pittsburgh ottelua uusintana, vaikka tiedän jo lopputuloksen. Miksi vitussa? Sitä sopii ihmetellä.

Kronwall otti juuri matsin ensimmäisen jäähyn. Tekeeköhän Pens maalin?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tunnustan, että käyn aamulla 2-3 kertaa paskalla. Tuotos tulee ikään kuin papanoina, joita ei voi tai jotekin tule puserrettua kerralla pihalle. Aamutoimissa vierähtää helposti vähän pidempään kuin ihmisillä keskimäärin.

Toisaalta istunnolla on aikaa itselle. Voi yhä uudelleen keskittyä paskantamisriitin harjoittamiseen omassa eriössään. Samalla voi esim. lukea Tex Willereitä jotain vähemmän tähdellistä.

Paskomisista voi tietysti kirjoittaa vaikka paskapäiväkirjaa, jos sattuu olemaan Asperger-tyyppinen muistiinpanofriikki. Paskoistaan voi väsätä vaikka minkälaisen matriisin. Jokainen paskakäynti kirjataan omalle rivilleen, ja sarakkeisiin tulee informaatiota esimerkiksi paskan koostumuksesta, hajusta, paskan aiheuttamasta suolituntemuksesta exitin yhteydessä, tuotoksen väristä, huoneen ja ruumiin lämpötilasta, käytetyn paskapaperin laadusta ja määrästä, sekä siitä häirittiinkö paskantajaa esimerkiksi kolistelemalla hyyskän oveen vuoron vaihtumisen toivossa.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paskoistaan voi väsätä vaikka minkälaisen matriisin. Jokainen paskakäynti kirjataan omalle rivilleen, ja sarakkeisiin tulee informaatiota esimerkiksi paskan koostumuksesta, hajusta, paskan aiheuttamasta suolituntemuksesta exitin yhteydessä, tuotoksen väristä, huoneen ja ruumiin lämpötilasta, käytetyn paskapaperin laadusta ja määrästä, sekä siitä häirittiinkö paskantajaa esimerkiksi kolistelemalla hyyskän oveen vuoron vaihtumisen toivossa.

Jossain "oletmitäsyöt" - tapaisessa ohjelmassa neuvottiin että paras kakka on käärmemäinen katkeamaton patukka, joka iskeytyy veteen, kun vielä toinen pää on "pimennossa". Vielä pitää olla sellainen suippo pää molemmissa päissä...Joskus olen siihen yltänyt ja parhaalta se tuntuu.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Paskoistaan voi väsätä vaikka minkälaisen matriisin.
Ei muuta kuin tekemään ja sitten teet siitä humanistiseen tiedekuntaan gradun, väitöskirjakin kelpaa. Älä edes harkitse tuota työtä biologian laitokselle tehtäväksi.

Eilen tosiaan normaalia enempi söin mutta yleensä sitä ei enää nykyisin tarvitse päivän aikana syödä paljon mitään. Se riittää, kun katsoo ruokaa, niin nälkä lähtee. Samoin nykyisin riittää, kun urheilua katsoo, niin selkä venähtää. Vielä kun saisi vaakamambotouhuissa asiat sille tolalle, että ei tarvitsisi kuin ajatella asiaa, niin happy end olisi sekä minulla että naisella tosiasia, säästyisi siinäkin aikaa johonkin tähdellisempään.

Resurssien tehokas allokaatio, se on tätä päivää.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ei muuta kuin tekemään ja sitten teet siitä humanistiseen tiedekuntaan gradun, väitöskirjakin kelpaa. Älä edes harkitse tuota työtä biologian laitokselle tehtäväksi.
Ajattelin lähinnä Kristiina-instituuttia ja naistutkimusta, vaikka näin mies olenkin. Pitää tietysti hakea naisnäkökulma. Täytätän tusinalla naisia vuoden verran Exceliä jonne tulee kirjata joka ainut suollos tuolta ajalta. Sitten arvioin paskakokemuksia suhteessa naisten arki- ja työelämässä kohtaamiin sukupuolisiin tilanteisiin, joissa on nähtävissä patriarkaalisia alistussuhteita. Selitän sitten miehisiä valtarakenteita ja naisten kokemaa järjestäytynyttä sortoa paska-analyysin kautta.

Rahoitus on tällaiselle akateemiselle opinnäytteelle taattu jo ennen kuin olen ehtinyt aamupaskalla käydä.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Arska paistaa. Ulos mollikkaa ottamaan? Eine Sonne getagen?

Not, Scheisse. Koneen ääressä istuttava tääkin päivä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitoin pesukoneen päälle heti aamutuimaan, kun kissa oli taas kussut vaatteille. Mukava otus, käy saalistamassa pesukorista kledjuja, repii ne alas ja kusee päälle. Wessan ovi pitäis pitää kiinni, mutta eihän siihen muut tässä huushollissa kykene kuin mä. No, mikäs siinä, minähän ne jäljet siivoan. Eipä edes jaksa vituttaa.

Lorvin sängyssä sen verran pitkään, että kahvikaan ei enää ollut tuoretta. En oikein pidä yli vartin seisseen kahvin mausta, mutta en jaksanut uuttakaan keittää. Nyt sitten kärsin seurauksista. Kohta pitää varmaan käydä tinkimässä. Voin pitää päiväkirjaa ruusuntuoksuisista tuotoksistani, jos siitä on yhteiskunnallisesti hyötyä. Ottakee yhteyttä.

Hessulla, Plutolla, Akulla ja Iineksellä on hikka. Pitää tanssia hikkapolkka, jotta siitä pääse eroon. Näin kertoo Mikki Hiiren Kerhotalo-niminen ohjelma.

Ja se lasteni taistelu valkoisesta A4-paperista männä viikolla taisi päättyä pienemmän kääpiön lievään edgeen. Kurinpitoelin ei katsonut aiheelliseksi kokoontua, joten mitään seurauksia ei tullut. Toki jos naapurit katsovat aihelliseksi tehdä tutkintapyynnön, jotain voi vielä episodista seuratakin. Videoita ei kuitenkaan liene lähetetyn.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Nukuin viime yönä 3,5 tuntia, ja taisin alittaa kaikki itselleni asettamat moraalistandardit. Ei siltikään harmita, vituta, eikä edes väsytä vaan olo on jokseenkin mukavan euforinen. Kerran näinkin.

Lomakin alkais torstaina.
 

ditrim

Jäsen
Lauantain juomisen, grillaamisen, saunomisen ja uimisen jälkeisissä oloissa tärisen taas toimistolla. Ei uskalla paljoa puhua kun ei tiedä millainen ääni suusta ulos tulee. Lisäksi maha on totutun sekaisin mutta nälkä silti painaa päälle.

Gillaamisesta vielä sen verran että kyllä se kassler on kovaa kamaa grillissä kun sen oikein maustaa ja valmistaa. Apuna olen käyttänyt tätä ja tätä. Muutkin ovat kasslereitani kehuneet. Perkele.


Suomen pelikin jäi katsomatta, olisiko koostetta missään tarjolla?
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Äsken haukotellessani kauluspaitani meni kyynärpäästä rikki. Uskottelen itselleni, että se johtuu suuresta hauiksestani, eikä vanhasta haperosta paidasta. Luonnollisesti tänään on asiakaspalaveri, eikä tietenkään ehjää paitaa mukana. Tarvinnee siis käydä ruokatunnilla shoppailemassa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Äsken haukotellessani kauluspaitani meni kyynärpäästä rikki.

Kauluspaidat on perseestä.

Minä uskottelin tänään tarkenevani töissä teepaidassa, mutta vitut. Iho aivan kananlihaksella ja sormet kohmelossa. Ehkä tempaisen kohta takin päälle.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Jaa-a, pitää siis minunkin tänne jotain kirjoittaa, kun tämmönen ketju täällä on.

Eilen käytiin noin kymmenen tyypin porukalla pelaamassa salibandyä Kirkkonummelle. Varsin fyysistä vääntöä oli, vaikka muutama aika taitava kaveri olikin. Siinä näkee, kun moneen kuukauteen ei ole säbää pelannut, niin tällaisella oikean laidan sahaajalla ja kulmapelaajalla on hieman vaikeuksia pysyä mukana. Yhden maalin kyllä tein.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Loma alkoi tänään, ja puolen tunnin päästä aloitan lomani levittämällä multaa noin 2000 neliölle. Pystyn jo nyt tuntemaan mielessäni alaselässä ja jaloissa tänään illalla tuntuvan poltteen, kun ensimmäisen päivän urakka on joskus yhdeksän maissa ohi. Ja huomenna uudestaan... ja keskiviikkona.. ja ehkä torstaina... Onneksi on kesäloma ja viime kesänä rakennettu talo, niin ei tule aika pitkäksi.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jos kyseessä on riistapelto, jonka käsite on kattavasti selitetty henkilölle X... kuinka vitun vaikeaa on pitää pokka, kun henkilö X kysyy:"Kuka sitten käärii voitot kun vilja on puitu?!" Tämä vieläpä vahvasti asenteellisesti heitettynä, ettei vain joku saatana MINUN maista saa hyötyä.

Vittu ihmiset on tyhmiä.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi vittu. Subtv:llä joku heittelee kaikkea roinaa kameran takaa ja pikku pikku bikineissä hilluva tyttönen yrittää ottaa niitä kiinni. Vittu mikä ohjelma. Mutta tota mammaa kyllä vois käydä tuikkimassa. Aika kireen näkönen kissa.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Vapaavalintainen

Olen istuma-asennossa tällä hetkellä ja lasissani on Hoegaardenia.
Saksa on muuten maa Euroopassa.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kerkeääkö monet vaalit vielä vierähtää ennen kuin näemme Tuksun eduskunnassa?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katselinpa lauantaina futispelin alkua odotellessani Helsingin euroviisut alusta loppuun pistelaskuja myöten. Mistähän löytäisin elämän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös