Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 331 620
  • 66 849

Descent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näytti jo lammilla jäät kantavan, kun kävin aseita ulkoiluttamassa. Löysinkin itseni teroittamasta kairaa ihan äskettäin. Tästä se taas lähtee.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Välillä ei meinaa tulla yhden lauseen oikein kir joittamisesta mitään ja välillä tulee kokonainen viesti sen kummemmin miettimättä ja yrittämättä. Eikä minulla edes ole ADHD:ta tai mitään.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Vuoden harmain päivä tänään. Lonkero siis saunan jälkeen huiviin.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Harvoin tulee ihan lineaarista telkkaria enää katsottua, mutta tänään oli auki ja tuli katsottua Pitäisikö olla huolissaan -sarjan uusintaa ilmeisesti viime kevältä. Täytyy sanoa että Suomessa on ihan uskomaton läjä raivostuttavia tv-julkkiksia ja naamoja jotka pyörivät aina ruudussa, mutta Tuomas Kyrö, Miika Nousiainen, Jenni Pääskysaari ja Pirjo Heikkilä on kyllä aivan täysi vastakohta tuolle. Aidosti hauskoja ja voisin noiden ohjelmia katsoa vaikka maailman tappiin. Ja luonnollisesti samaan kategoriaan Hotakainen joka tuota sarjaa tähditti aiemmin.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sattui tosi nolo juttu taksissa. Yleensä ajan näin sokeana vammaispalvelun tarjoamilla kyydeillä, mutta nyt halusin säästää kyytejä loppukuulle. Nuo vammaispalvelukyydit maksetaan jälkikäteen laskulla. Kävin siis ihan oikealla taksilla lähikaupassa ja maksaessa siltä kortilta puuttui vajaa euro. No kuski antoi sen verran alennusta. Pahoittelin toki tilannetta tosi paljon ja onneksi oli tuttu kuski. Kotiin tultuani vasta tajusin, että S-pankin kortilla olisi ollut rahaa. Hävettää niin helvetisti. En voi enää koskaan astua sen ihmisen kyytiin

Ei varmasti maailman vakavin asia, mutta hävettää silti. Taksikuski lähti mm. silmikseni kaverikseni kauppaan ja opasti kotiovelle.
 
Viimeksi muokattu:

Glove

Jäsen
Joskus asiat vaan suurenee omassa mielessä. Taksikuski on varmasti törmännyt vastaavaan tilanteeseen lukemattomia kertoja. Eihän sitä aina pysy kärryillä mitä siellä tilillä on, varsinkin jos on ollut tavanomaisesta poikkeavia maksueriä lyhyen ajan sisään. Ei tuossa mitään hävettävää ole
Eipä niin ja siellä taksin ratissa on tosiaan nähnyt vaikka ja mitä. Euro sinne tai tänne.
T. 10 vuotta taksin ratissa.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
…kortilta puuttui vajaa euro. … S-pankin kortilla olisi ollut rahaa…
Jollain tapaa ymmärrän ajattelutavan, mutta eihän se raha sielä kortilla ole vaan pankkitilillä. Lapsille koittanut selittää tuota samaa, raha on tilillä ja kortti on väline, millä sitä tilillä olevaa rahaa voi käyttää maksamiseen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En voi enää koskaan astua sen ihmisen kyytiin

Päinvastoin. Menet uudestaan, pahoittelut että viimeksi maksu jäi euron vajaaksi ja annat tällä kertaa vaikka viisi euroa tippiä, niin ei jää sitten sinuakaan vaivaamaan. Taksikuskia tuo euro ei kyllä ole jäänytkään vaivaamaan.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jollain tapaa ymmärrän ajattelutavan, mutta eihän se raha sielä kortilla ole vaan pankkitilillä. Lapsille koittanut selittää tuota samaa, raha on tilillä ja kortti on väline, millä sitä tilillä olevaa rahaa voi käyttää maksamiseen.

Kiitos sivistämisestäni. Nyt minäkin tiedän tämän.
Saanko sanoa sinua isiksi?
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pieni tapaushan tuo taksikömmähdykseni oli. Heti tapahtuman jälkeen tuo asia vaan hävetti kovin. Varmasti jokainen taksia ajava on kokenut paljon pahempaakin.

Parasta nuoruudenkaveriani puukotettiin, kun hän aikoinaan Mestistä pelatessaan ajoi taksia. Oikeuden mukaan henki säilyi useista puukoniskuista huolimatta, koska hän sai fyysisillä voimillaan estettyä osan iskuista.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Jokunen muukin oli saanut idean viedä lapset isänpäivän kunniaksi uimahalliin kun parkkipaikkaa joutui jonottamaan tuossa puoli kuuden maissa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tässä aamukaffen ohessa ajattelin äsken tekaista leivän siihen kylkeen mutta oli hiukan hometta leivässä niin en sitten tehnyt.

Tästä tulikin sitten mieleen yksi työkaverini aikoinaan joka toi aina jugurttia töihin ja sitten kerran istuttiin siinä syömässä ja se kaivoi sitten tämän jugurtin pöytään ja raapaisi kannen auki niin vitunmoinen home köntti oli siellä. Äijä sitten vaan siirsi lusikalla sen homekokkareen roskiin ja alkoi lapioimaan tätä herkkua suuhunsa muina miehinä. Totesi vaan että muori taas laittanu vähän vanhoja jugurtteja eväslaukkuun mutta kai tämä menee. Hyi saatana ja meikällä jäi kyllä makaroonilootan syöminen siihen.
 

Glove

Jäsen
No nyt sitä sitten päästiin jonon perälle, leikkausjonoon siis. Taloudellisesti minulta on jo toki kaikki mahdollinen leikattu, joten leikellään miestä välillä,
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös