Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

  • 1 155 045
  • 6 802

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Alexander Steenin jatkosopimusuutisen ala-arvoinen otsikko "Maalitykki jatkaa nuottipaidassa" sai jälleen kaipaamaan vuoteen 2003, kun verkkolehden otsikointi oli vielä asianmukaista ja toimivaa.

Klikkihuoraus ja yleinen toimituksellinen taso saa valitettavasti minutkin lukemaan kiekkouutiseni nykyään muualta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Alexander Steenin jatkosopimusuutisen ala-arvoinen otsikko "Maalitykki jatkaa nuottipaidassa" sai jälleen kaipaamaan vuoteen 2003, kun verkkolehden otsikointi oli vielä asianmukaista ja toimivaa.
Klikkihuoraus ja yleinen toimituksellinen taso saa valitettavasti minutkin lukemaan kiekkouutiseni nykyään muualta.
Olen osallistunut rintamaan jo pidemmän aikaa!

Viimeiseen puoleen vuoteen (vuoteen?) en muista avanneeni yhtäkään tietynlaista Jatkoajan verkkolehden juttua. Juttuja, joista selkeästi käy ilmi, että siinä käsitellään yhtä tiettyä henkilöä, mutta tämän henkilön nimeä ei olla saatu mainittua otsikossa. Nämä ovat jääneet multa täysin rauhaan - enkä jatkossakaan aio muuttaa tapojani. Jos uutinen on riittävän suuri ylittääkseen yleisen uutiskynnyksen, olen yleensä pystynyt lukemaan nuo jutut muista medioista. Joku asiallinen media kuitenkin kertoo kyseisen pelaajan nimen jo juttunsa otsikoinnissa. Toinen paikka, josta uutisen referoinnin voi lukea helpostikin ilman klikkihuoraotsikon avaamista, on keskustelupalsta. Mikäli muista medioista ja/tai keskustelupalstalta ei löydy juttua kyseisestä aiheesta => se ei ole riittävän mielenkiintoinen tai suuri uutinen. Ehkä aavistuksen enemmän vaivaa tämä vaatii, mutta olkoon se sitten pienen ihmisen protestointi ton yhden saatanan kekkulin ja kimalaisrunkkarin™ pallin heiluttamiseksi.

Mun mielestäni tämä (otsikointi-) muutos on nimittäin tapahtunut nykyisen päätoimittajan aikana. Tätähän luonnollisesti EI saa arvostella tai tuoda mitenkään negatiivisessa mielessä esille. Siitä on seurauksena rangaistus keskustelupalstan puolella - nimimerkillä kuukauden kakun syksyllä istunut! Voisi jossain vaiheessa vaikka käydä läpi uutisarkistoja juttujen otsikointia vertaillen - jopa vielä siltäkin ajalta, kun Emil Elo oli Jatkoajan päätoimittajana.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Olen osallistunut rintamaan jo pidemmän aikaa!

Tämä on hyvä tapa ja itsekin olen näin toiminut. MUTTA KUN SE EI RIITÄ, kun yhtä näin toimivaa lukijaa vastaa riittävän monta heikomman itsekurin omaavaa klikkailijaa! Sehän tämän koko otsikointitavan ja provosoivien "nuorien kykyjen kokeilevien juttujen" taustalla onkin, että esim. kymmenen ihmisen joukossa yhtä kriittisempää lukijaa ja perinteisemmän journalismin kannattajaa vastaa yhdeksän klikkailijaa, koska 10-1=9 eli tulee yhdeksän klikkausta!
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Pitää antaa positiivista palautetta, kun siihen on aihetta. Meinasin jättää Ilveksen syksyä käsittelevän jutun lukematta, kun huomasin Solmun olevan kirjoittaja. Kaverin tapa kirjoittaa kun vaikuttaa siltä, että "rikkaan kielen" käyttäminen on yleensä huomattavasti itse juttua tärkeämpi. Nyt juttu oli kuitenkin hyvä ja keskityttiin itse asiaan. Ilveksen tähänastinen kausikin näköjään nähdään kohtuu samalla tavalla. Näitä lisää.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Kiekko-Vantaan otteluraportteihin toivoisi parannusta.
Sisältö on aina "vähän sinne päin" kaikissa otteluraporteissa, mutta voisiko nyt edes tarkistaa kokoonpanoista kuka pelasi ja kuka ei. Kokoonpanot löytyvät Internetistä ja ne myös kuulutetaan hallilla ennen peliä.

"Toisen erän lopulla Kiekko-Vantaan lainalla pelaava isokokoinen virolaishyökkääjä Robert Rooba pääsi heiluttelemaan nyrkkejään JYP-Akatemian maalinedustalla, muttei saanut kuitenkaan suurta tuhoa aikaan, ennen kuin tuomari ennätti paikalle."

Rooba ei ole enää Kiekko-Vantaassa eikä näin ollen myöskään pelannut eilen. Jos nyrkkienheiluttelulla tarkoitetaan maalilleajoa ja sen jälkeen JYP-pelaajalta saatua huputusta, oli kyseessä Matti Järvinen.


"Vantaalaiset pääsivät taas päätuomarin syyniin, kun lohipaitojen maalia lähdettiin tarkistamaan videolta. Lopputuloksen oli jo toinen hylätty maali Vantaan myöhäisillassa."

Maalia ei tarkastettu videolta, tilanne tarkastettiin. Ei voida puhua maalin hylkäämisestä, jos maalia ei ole syntynyt. Tuomarit eivät missään vaiheessa näyttäneet maalin syntyneen.


"Pelin kulusta huomasi selvästi sen, että Jokereiden sopimuspelaajien saaminen takaisin puolustukseen piristi K-Vantaan ilmettä huomattavasti. "

Puolustukseen teki paluun tasan yksi Jokereiden sopimuspelaaja. Manninen ja Rantakari ovat pelanneet siellä (Mannisen syksyistä pikavisiittiä Jokereihin lukuunottamatta) koko kauden.


Lisäksi raportti sisältää hieman kummallisia virkkeitä ja kirjoitusvirheitä, mutta koska en ole kielenhuollon ammattilainen, en puutu niihin.
 

Toimitus

Jäsen
Jos toiveita voi esittää, niin Viro, Liettua ja Kazakstan tähän juttusarjaan mukaan. Kiitos.

Baltian maista ainakin Viro on "Pukkisen listalla" eli kyseisen tiimin suunnitelmissa. Seuraavana ovat näillä näkymin tulossa Kroatia ja Intia.

Kazakstan ei ole tällä hetkellä listattuna, mutta maan kansallisessa sarjassa pelaa tälläkin hetkellä tuttuja suomalaisnimiä. Mielenkiintoisia sellaisia...

Lisäksi Jatkoaika seuraa keväällä alempien divisioonien MM-mittelöitä (1A ja 1B), jälkimmäistä näillä näkymin paikan päältä.

Kiitos kaikille palautteesta,
Antti Wennström
Päätoimittaja
antti.wennstrom@jatkoaika.com
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Kiitokset Solmulle, että vastasit asiallisesti kysymykseeni - en kuitenkaan ole täysin samaa mieltä ja se minulle sallittakoon.

Hanskaajissa ei käsitelty Tsekkiä ja Slovakiaa, koska maat yksinkertaisesti kuuluvat paneelin osallistujien mielestä sinne vaahtokarkki-höpöhöpö-kategoriaan. Ns. huippumaita toki, mutta pistähän kentälliset piirtoheitinkalvolle ja laita päällekäin Kanadan, USA:n, Venäjän tai Ruotsin kanssa.

Paneeli se tässä nyt kuuluu vaahtokarkki-höpöhöpö-kategoriaan! Tshekin materiaali on riittävä, vaikka se vastaväitteittä ei olekaan ihan mainitsemiesi kiekkomaiden tasolla. Slovakian mahdollisuudet ovat yhtä hyvät kuin Suomen - maalivahtipeli riittää, puolustus on loistava. Ainoa huolenaihe on sentteriosasto ja maalinteko. Miten slovakkien laadukkaat KHL-pelaajat kykenevät kannattelemaan? Taustatuki pakistosta on varma, mutta hyökkäys jättää kysymysmerkkejä. Esimerkiksi viime kaudella NHL-tasoa ollut Záborský on tällä kaudella näyttänyt tavalliselta kuolevaiselta, kun viime vuonna mies kiskoi menemään jumalmoodilla.

Chára tulee olemaan kisojen parhaita pakkeja, ellei jopa paras. Sekera yllättää kaikki ne, jotka pitävät miestä NHL-rivipelaajana. Oikealla roolituksella ja sapluunalla Tatarin kaltaiset nuoret hyökkääjät ovat varmasti valokeilassa. Hyökkäyksessä on terävää kärkeä Hossan ja Gáboríkin muodossa, mutta kuten todettu, senttereistä jää paljolti kiinni - Kopecký ja Handzuš saavat liian ison roolin.

Otan nöyrästi hatun kouraan ja tulen tänne matelemaan, jos jompi kumpi mitaleilla on.

Tee se.

Edelleen, parastahan tässä on se, että kukaan ei ole oikeassa, ennen kuin tulokset ovat selvillä. Eikö?

No ei se parasta ehkä ole, mutta ihan kivaa kuitenkin.

Hyvää joulua, toivottavasti joulun pyhinä ovat ulkojäät kunnossa.

Samoin!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on hyvä tapa ja itsekin olen näin toiminut. MUTTA KUN SE EI RIITÄ, kun yhtä näin toimivaa lukijaa vastaa riittävän monta heikomman itsekurin omaavaa klikkailijaa!

Minäkin yritän tuon linjan pitää. Ällös turhaudu, sillä kyllä jossain vaiheessa joku on tarpeeksi fiksu huomaamaan, että on olemassa porukka, jota kiinnostaa lukea hyvin kirjoitettuja asiapitoisia uutisia "klikkivaun" sijaan. "Näin tämä tähti tekee tämän asian" menettää tehonsa kilpailukeinona kun kaikki tekevät sitä, ja ennemmin tai myöhemmin jotain alkaa kiinnostaa se niche jonka suosiosta kilpaillaan esim. otsikoiden ja juttujen informatiivisuudella.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden välitodistukset pääosin nappiin, mutta muutama nukahduskin kävi.
Tässä muutama pointti, jotka olisi mielestäni pitänyt mainita tuossa arviossa. Vieraspelejä en ole Jokereilta tällä kaudella kuin yhden nähnyt, mutta kotipeleistä kolmea vaille kaikki.

- Semir Ben-Amorin otteet ovat olleet odotuksiin nähden positiivisia -> olisi ansainnut enemmän, kuin 2/5
- Ossi Väänäsestä paistoi esiin turhautuminen
- Lamberg ehkä Jokereiden tällä hetkellä kovin taklaaja, ainakin painavimpia niittejä häneltä, toki loukkaantumisen kautta voi perustella 2/5
- Antti Tyrväiselle olisi riittänyt 1/5, oli huonompi kuin veljensä, ainakin odotuksiin nähden
- En tiedä, mistä Hardt noita pisteitä on saanut, mutta omiin silmiin ollut täysin näkymätön. Alan epäillä huutosyöttöjä

Erityisen samaa mieltä pitää olla Irvingistä, Kousasta ja DeSimonesta. Kiva lukea muiden näkemyksiä etenkin yksittäisistä pelaajista.
 

Toimitus

Jäsen
Kiva lukea muiden näkemyksiä etenkin yksittäisistä pelaajista.

Erityiskiitos nimimerkille Runtulin. Kahden eri tekijän tai katsojan arvostelut eivät ikinä osu täysin yhteen, mutta nämä palautteet perusteltuine näkemyksineen ovat erittäin tervetulleita ja mielenkiintoisia jokaisen joukkuearvostelun osalta. On myös viihdyttävää, kuinka kaksi katsojaa voi joskus nähdä yhden pelaajan niin eri perspektiivistä.

Kiitos palautteesta,
Antti Wennström
Päätoimittaja
antti.wennstrom@jatkoaika.com
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Verkkolehden tuoreimman jutun otsikkona on täysin luokaton "Kouvola oli paras vaihtoehto". Kyllä, "Kouvola oli paras vaihtoehto". Otsikkoa klikkaamalla selviää, että kyseessä on Pauli Levokarin haastattelu.

Suomen johtava jääkiekkosivusto ei mielestäni yksinkertaisesti voi julkaista edellä mainitun kaltaisia otsikoita edes ns. kainalojuttuina tai edes "toimitukselliseen amatööristatukseensa" vedoten. "Kouvola oli paras vaihtoehto" -otsikolla ei ole mitään virkaa, missään asiayhteydessä.

Miltä kuulostaisivat seuraavat vaihtoehdot?

Pauli Levokari: "Kouvola oli paras vaihtoehto"
Levokari viihtyy Kouvolassa - "KooKoo oli paras vaihtoehto" (Sitaattimerkintä olisi tässä ja edellisessä vaihtoehdossa perusteltu, jos Levokari itse toteaisi asian jutussa sanatarkasti.)
Pauli Levokari: "KooKoossa homma toimii" (Sitaatti Levokarin lausumasta.)
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bluesin pelaajien välitodistukset - artikkelista plussaa, se oli mielestäni kaiken puolin hyvä.

Sitten risuja: tuo otsikointi johon muutkin ovat kiinnittäneet on kyllä välillä suoraan sanottuna surkeaa. Tuo "Kouvola oli paras vaihtoehto" on jo lähes tragikoomista. Aasinsiltana tästä: mikä helvetin vimma teillä on kirjoittaa joka toiseen Facebook-artikkeliin "Paina "LIKE" jos sitä ja tätä ja tota" - tyyppistä roskaa? Jos tavoite on vain ja ainoastaan saada klikkauksia ja tykkäyksiä esimerkiksi mainostajien takia niin myöntäkää se edes rehellisesti. Jos asia on näin, niin tämänkin voi hoitaa huomattavasti tyylikkäämmin. Nythän tämä on johtanut ainakin omalla kohdallani siihen että luen jääkiekkouutiset muualta ja menen täällä suoraan keskustelupalstalle.
 

Toimitus

Jäsen
Aasinsiltana tästä: mikä helvetin vimma teillä on kirjoittaa joka toiseen Facebook-artikkeliin "Paina "LIKE" jos sitä ja tätä ja tota" - tyyppistä roskaa? Jos tavoite on vain ja ainoastaan saada klikkauksia ja tykkäyksiä esimerkiksi mainostajien takia niin myöntäkää se edes rehellisesti.

Facebookin ja Twitterin yhteinen tavoite verkkolehden näkökulmasta on olla hauska, kiinnostava, kommunikaatioon haastava ja erityisesti lukijoita verkkolehden pariin ohjaava. Ei se varmasti mikään salaisuus ole.

Kiitos palautteesta,
Antti Wennström
Päätoimittaja
antti.wennstrom@jatkoaika.com
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Tuihon ylläolevaan PT:n kommenttiin.

Ymmärrä täysin. FB ja Twitter ovat varsinkin verkkomedialle erittäin tärkeä väline. Mutta kun tuntuu että ne kommentoijat eivät aina ole uhan terävimpiä kyniä niin esimerkiksi kommenttien kerääminen johonkin HIFK-aiheiseen on sama kuin pyytäisi kaikki laittamaan joko "homoooooot", "hurrit", "Jokerit on parempi" tai muuta kuraa siihen.

Eli ihan automaationa ei kannattaisi kommentteja pyytää vaikka jokainen kommentti näkyykin muiden tilien näytöillä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Facebookin ja Twitterin yhteinen tavoite verkkolehden näkökulmasta on olla hauska, kiinnostava, kommunikaatioon haastava ja erityisesti lukijoita verkkolehden pariin ohjaava. Ei se varmasti mikään salaisuus ole.

Tähän pitää ottaa sen verran kantaa, että vaikka itse en pidäkään otsikoista joissa koitetaan ilmiselvästi vain hakea klikkausta, niin ymmärrän esim. Facebookissa tykkäysten hakemisen.

Mitä useampi painaa fb:ssä sitä tykkää-nappia, sitä enemmän ne jutut näkyvät myös niiden tykkääjien kavereiden seinillä ja tuo näkyvyyttä sivustolle. Vielä parempi tietenkin, jos ihmiset kommentoivat niihin postauksiin koska sitä suuremman näkyvyyden ne jutut saa.

Ideaalitilanteessa (siis minun mielestäni) Jatkoaika lopettaisi ala-arvoisten otsikoiden käyttämisen ja panostaisi enemmän valjastamaan sosiaalisen median käyttöönsä. Kun ajattelee, että jatkoaika.comilla on reilu 16,000 tykkääjää on suorastaan ihmeellistä, ettei postauksiin tule enempää kommentteja ja tykkäyksiä. Kenties jonkinlaiset kilpailut sun muut saisi lukijat aktivoitua? Viikkokisat tai jotain vastaavaa?

E:

Mutta kun tuntuu että ne kommentoijat eivät aina ole uhan terävimpiä kyniä niin esimerkiksi kommenttien kerääminen johonkin HIFK-aiheiseen on sama kuin pyytäisi kaikki laittamaan joko "homoooooot", "hurrit", "Jokerit on parempi" tai muuta kuraa siihen.

Tää ei oo huono pointti ollenkaan.
 

Toimitus

Jäsen
Verkkolehden tuoreimman jutun otsikkona on täysin luokaton "Kouvola oli paras vaihtoehto". Kyllä, "Kouvola oli paras vaihtoehto". Otsikkoa klikkaamalla selviää, että kyseessä on Pauli Levokarin haastattelu.

Levokari selviää myös tuosta etusivulla olevasta ingressistä ja valokuvasta. Itse otsikkoehdotuksesi olivat selkeitä ja hyviä.

Mutta kun tuntuu että ne kommentoijat eivät aina ole uhan terävimpiä kyniä niin esimerkiksi kommenttien kerääminen johonkin HIFK-aiheiseen on sama kuin pyytäisi kaikki laittamaan joko "homoooooot", "hurrit", "Jokerit on parempi" tai muuta kuraa siihen.

Eli ihan automaationa ei kannattaisi kommentteja pyytää vaikka jokainen kommentti näkyykin muiden tilien näytöillä.

Ideaalitilanteessa (siis minun mielestäni) Jatkoaika lopettaisi ala-arvoisten otsikoiden käyttämisen ja panostaisi enemmän valjastamaan sosiaalisen median käyttöönsä. Kun ajattelee, että jatkoaika.comilla on reilu 16,000 tykkääjää on suorastaan ihmeellistä, ettei postauksiin tule enempää kommentteja ja tykkäyksiä. Kenties jonkinlaiset kilpailut sun muut saisi lukijat aktivoitua? Viikkokisat tai jotain vastaavaa?

Jatkoajan verkkolehdessä on tälläkin hetkellä kilpailu käynnissä. Kannattaa osallistua. Mitä tulee yleisesti kilpailuihin, niin niitä työstetään tuossa taustalla vähän säännöllisemmäksi.

Kokonaisuutena somen käyttö menee kuitenkin aika paljon resurssien mukaan. Resurssit ovat valjastettuna ensisijaisesti itse verkkolehden juttuihin. Jatkoajalla ei ole omaa rahalla pyörivää somemarkkinointikoneistoa kuten jollain yrityksellä. Täten sosiaalisessa mediassa pitää välillä kokeilla ja ottaa vähän löysemmin rantein, hakea pikavoittoja. Siellä ON myös syvällisempiäkin kysymyksiä. Niiden suosio tietysti määrää esiintymätiheyttä.

Yleisesti ottaen some ja otsikot eivät ole mitään toisensa poissulkevia vaihtoehtoja. Kehittyminen on parantamista kaikilla rintamilla, somessa, mainonnassa, yhteistyössä eri tahojen kanssa, sisällön luotettavuudessa ja laadussa, sisällön ja tekijöiden kiinnostavuudessa sekä aluevaltauksissa ja uusissa sisällöissä. Se tarkoittaa suomeksi sitä, että mitään ei rakenneta yhden taikatempun varaan, vaan parannetaan pikkuhiljaa jokaisella osa-alueella.

Eikä vuosien varrella kehittyneessä kilpailutilanteessa se yhden kortin varassa oleminen ole myöskään kestävää. Tärkein (eli syvällinen sisältö) ei sekään ole koskematon, sillä HC:kin loppuu kesken siinä vaiheessa kun HC:lle aletaan toisessa paikassa maksaa palkkaa, tai kyseinen kaveri perustaa perheen, eikä aikaa ole. Tai muuta vastaavaa. Jouni Niemisiä ei kasva puissa...joten pitää kasvattaa kymmenen uutta NHL-kirjoittajaa ja kehittää hommaa maltilla.

Kiitos palautteesta,
Antti Wennström
Päätoimittaja
antti.wennstrom@jatkoaika.com
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Junnukisapaketti ollut kattava ja hyvä, henkilökuva Famularesta myös mielenkiintoinen. Kiitos näistä makupaloista vuoden loppuun.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Miikka Heinosen Red Wings -juttu on hyvä välikatsaus joukkueen tapahtumiin. Olisi varmasti raskas organisoida jokaisesta joukkueesta tuollainen, mutta kyllä niille jutuille varmasti tilausta olisi. Laajalti NHL:ää seuraavana en tuosta setistä mitään uutta löytänyt, eikä uutta varmastikaan Red Wingsin kannattajille silmiin osunut. Paitsi toki Justin Abdelkaider on uusi tuttavuus. Viasat-viikkokatsauksessa oli "Bryan Boyle", tässä Abdelkaider ja Penguins-jutussa Philipp Samuelsson. Internetistä nuo nimet pystyy suurella todennäköisyydellä tarkastamaan, miksi niin ei tehdä?
 

Toimitus

Jäsen
Miikka Heinosen Red Wings -juttu on hyvä välikatsaus joukkueen tapahtumiin. Olisi varmasti raskas organisoida jokaisesta joukkueesta tuollainen, mutta kyllä niille jutuille varmasti tilausta olisi. Laajalti NHL:ää seuraavana en tuosta setistä mitään uutta löytänyt, eikä uutta varmastikaan Red Wingsin kannattajille silmiin osunut. Paitsi toki Justin Abdelkaider on uusi tuttavuus. Viasat-viikkokatsauksessa oli "Bryan Boyle", tässä Abdelkaider ja Penguins-jutussa Philipp Samuelsson. Internetistä nuo nimet pystyy suurella todennäköisyydellä tarkastamaan, miksi niin ei tehdä?

Moi SimBLi

Tällä kaudella ei tosiaan jokaisesta joukkueesta tule välikatsausta, mutta pari tämän kauden "yllättäjän" välikatsausta on vielä huomenna tulossa luettavaksi. Mukavaa, että pidit lukemastasi. Ensi kaudella mahdollisesti jo kaikki joukkueet mukaan.

Toivottavasti vähemmän NHL:ää tai Red Wingsiä seuraaville juttu tarjosi myös uutta asiaa.

Nimien osalta on pari inhimillistä virhettä lipsahtanut teksteihin mukaan. Näitä sattuu, mutta toki pitää ottaa myös opiksi. Toivottavasti nämä eivät kuitenkaan täysin pilanneet lukukokemusta.

Kiitokset jälleen innokkaalle lukijalle palautteesta ja mukavaa kiekkovuotta 2014,
Lauri Meriläinen
NHL-toimituspäällikkö
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Moi Lauri, NHL-toimituspäällikkö

Kiitos nopeasta vastauksestanne! On mukavaa, että toimituksen johdosta otetaan kantaa toimituksen tuotoksiin. Kaikkea ei ehdi tietenkään valvoa, inhimillisiä erehdyksiä pitää hyväksyä siellä täällä. Lukukokemus oli näistä huolimatta uskomaton! Mikä olisikaan parempi tapa viettää lauantaita, kun lukea toisten kiekkoihmisten ajatuksia maailman kovimmasta kiekkoliigasta!

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta ahkeralle toimitukselle! Odotan innolla sitä, että kaikki joukkueet ovat mukana väliaikapaketissa tai vastaavassa. Olkoon Jatkoaika entistä ehompi vuonna 2014!
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Kiva, että Cehlárikista tehtiin juttu, mutta pieni virhe havaittu - Cehlárik ei pelaa samassa ketjussa Gachulinecin kanssa, ihan siitä syystä, että jälkimmäinen on puolustaja.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Nuorempi Volek: - MAAJOUKKUE - 02.01.2014 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Tjaa, puhutaanko nyt samasta keväästä, jolloin Montreal Canadiens ja LA Kings kohtasivat toisensa finaaleissa? Silloin David Volekin maalilla Penguins lähti lauluun, mutta ihan finaaleihin asti ei Islanders päässyt.

E: jahas, nyt oli tekstiä muutettu. Mutta niille, jotka eivät koko asiaa muista niin David Volekin maali jäi historiaan siksi, että sillä Islanders pudotti kaikkien yllätykseksi kaksi edellsitä mestaruutta voittaneen puolustavan mestarin ja 367 maalia takoneen runkosarjan voittajan. Ko. kaudella Mario Lemieux painoi 60 matsiin 160 pinnaa ja 69 maalia.
 
Viimeksi muokattu:

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos hienoista Janne Ojanen-jutuista, mutta kuka jumalauta on Viktor Krutov? Vladimir Krutovin tiedän ja oli aina suosikkini KLM-ketjusta.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tänään ilmestyneessä Maanantaijää -artikkelissa "sinisellä olevat lainaukset" ovat mielestäni hieman väärässä järjestyksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös