Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana jussi_j, 09.05.2012 klo 23.47.

 1. Toimitus Jäsen

  Moi!

  No niin. Jatkoajan artikkeleissa ilmoitetaan, jos niiden sisältö on maksettua sisältömarkkinointia. Se on ihan selvä homma ja perustoimintaa. Rehellisyyttä. Telian kanssa ei ole sellaista sopimus. Olemme kyllä kiinnostuneita Telian Liiga-operaatiosta puhtaasti journalistisesti. Kyse on aivan uudenlaisesta jutusta suomalaisen jääkiekon ja median historiassa, joten se on kiinnostava kahdelta kantilta: ilmiönä ja lisäksi pyrimme palvelemaan yleisöä kertomalla, miten Liigan saa näkymään Telian hilavitkuttimilla.

  Jos Jatkoaika ei ole jonkun mielestä kritisoinut Teliaa riittävästi – joskus näinkin! – senkin aika tulee taatusti. Jos yhtiö ei esimerkiksi saa tekniikkaansa toimimaan sarjakauden alussa, mikä on aivan realistinen skenaario. Yleisön kannalta tietysti toivottavaa, että saa.

  Lopuksi: minä olen päätoimittajana vastuussa kaikesta Jatkoaika-verkkolehden julkaisemasta sisällöstä. Ei toiminnanjohtaja. Jos haluaa kritisoida sisältöjä, sen voi kohdistaa minuun. Turhaa suomia osattomia.

  Kuitenkin kiitos palautteesta! Tämä on hyvä kanava siihen.

  - Antti, päätoimittaja
   
 2. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Eikös Matti joskus jostain päätöksestä sanonut että se on vain mielipide? Vai muistanko väärin?

  Telialla ja Jatkoajalla on varmasti jotain vaihdantaa jo pelkästään tuon oman vastailuketjun kautta. Muun väittäminen vaikuttaa paskapuheelta
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Käsittääkseni Jatkoaika (tai muutkaan ei-mediakonserneihin kuuluvat verkkolehdet) ei ole Julkisen sanan neuvoston jäsen.
   
 4. Toimitus Jäsen

  Siis Telialla ja Jatkoajalla on kyllä yhteistyötä. Tällä hetkellä lähinnä juuri tuon keskustelupalstaketjun verran. Mutta se ei liity verkkolehden sisältöihin. Jos sellaista tulee, niissä artikkeleissa ilmoitetaan asiasta rehellisesti.

  Ei mulla ole halua puhua sakeaa.

  - Antti, päätoimittaja
   
 5. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Onko Jatkoajan verkkolehti ja keskustelupalsta eri hallinnon alla vai samaa "puulaakia"
   
 6. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Sun näppiksessä Antti on caps rikki. Tai sitten törkeästi aliarvioit lukijoita tuolla korostuksella.
   
 7. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Siksi laitoinkin tuon koeponnistukseen sinne mistä jo yhden nootin saitte
   
 8. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Onhan ihan pirun sakeaa paskapuhetta, että noita verkkolehden artikkeleiksi naamioituja Telian mainoksia olisi samat Matit ja Antit kirjoittaneet ihan samanlaisina ilman olemassa olevaa mainostilan myyntiä, mutta uskon silti.

  Mattihan tekaisi taannoin verkkolehden puolelle jutun, jonka aiheena oli tuo Telian maksama ketju.
  Telia lupaa tuotteensa toimivan kauden alkaessa - "On ollut hienoa huomata, että meidän tekeminen todellakin kiinnostaa ja merkitsee paljon" - LIIGA - 19.02.2018 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Ja Mattihan puolustautui:

  Lainaus:
  Uskon myös, että kaikki nuo Teliasta kirjoitetut artikkelit olisi kirjoitettu samanlaisina ilman kaupallista yhteistyötäkin ja kyllähän näitä tämän tapaisia juttuja vastaavilla otsikoinneilla löytyy harva se päivä:
  Kun jää vaihtuu katuun − Telia Street Hockey Tour jatkui Lempäälässä, liigapelaajia vilissyt NYR turnausvoittoon | Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Se että kyseessä on juuri Telian sponsoroima turnaus on tietenkin ihan sattumaa.

  Sellainkin tuli mieleen, että tälle uudemmalle Antille voisi olla paikallaan luetuttaa nuo viestinsä vaikka sillä vanhalla Antilla ennen LÄHETÄ VASTAUS -ruudun klikkaamista. Uskomatonta tajunnanvirtaa ovat nämä tämän ketjun viestit, ettei uskoisi jonkun maksaneen niiden kirjoittajan kirjallisista tuotoksista.
   
 9. Toimitus Jäsen

  Verkkolehti ja keskustelupalsta ovat molemmat osa Jatkoaikaa. Toinen Suomen suurin jääkiekkoon erikoistunut journalistinen julkaisu, toinen Suomen suurin urheiluaiheinen keskustelupalsta. Eli samaa puulaakia ollaan.

  Matti avasi hyvin tuota Telia-asiaa.

  Street Hockey -turnauksessa meillä on partio paikalla taas huomenna Helsingissä. Haastattelemme siellä suomalaisia NHL-pelaajia ja teemme kuvareportaasin. Se ei liity Teliaan lainkaan. Haluamme vain, että Jatkoajassa on sloganimme mukaan "Kaikki jääkiekosta". On tossulätkää, esports-NHL:ää, harrastekiekkoa ja kaikenlaista muuta.

  - Antti, päätoimittaja
   
 10. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Eli yhteistyö olisi hyvä mainita myös artikkeleissa?
   
 11. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onkohan jotenkin mahdollista asetuksien kautta saada piilotettua tiettyjen "toimittajien" raapustamat uutiset ja kolumnit? Pärnäsen raapustukset niin täyttä paskaa, että tuosta on paha pistää kenenkään surkeammaksi.
   
 12. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Ei Telian kohdalta, vielä, kun nämä tulee aina jälkijunassa ja jonkun pitää asiasta ensin valittaa. Mutta jatkoaikahan jo kerran sai huomautuksen tuosta toiminnastaan, nyt siis meno on vain yltynyt ja Pärnänen vielä selittelee asiaa miten sattuu mustasta valkoiseksi.
  MEN 2/2017: Markkinoinnin tunnistettavuus, toimituksellisen aineiston näköinen markkinointi - Kauppakamari
  (linkki mainonnan eettisen neuvoston päätökseen jatkoajan piilomainonnan osalta)
  Saas nähdä joko kohta paukkuu kovempaakin kuin huomautusta kun ei mene viesti perille.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eihän mainonnan eettinen neuvosto voi edes antaa huomautusta kovempaa ”tuomiota” eikä tuo huomautuskaan sido yhtään mihinkään. Vai olenko ymmärtänyt väärin?
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2018 klo 15.51
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  En tarkoittanut viitata siihen että tuo toimielin sen kovemman paukkumisen toteuttaisi. Käsittääkseni kuluttaja-asiamies tuota minontaa valvoo.
   
 15. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  En kyllä ole lukenut Teliaan liittyviä juttuja Jatkoajan verkkolehdestä, mutta vähän nyt tuntuu kritiikin olevan turhaa itkemistä. Suomessa kuitenkin isoin ja seuratuin jääkiekkosarja on Liiga ja kyllä sen televisiointiin liittyvistä jutuista on ihan hyvä tehdä juttua. Sekä hyvistä että huonoista puolista. Kyllähän täällä on erikseen uutisoitu Khl:n näkymisestä Viasatilla yms. Nyt ei yllä olevassa kritiikissä tuntunut olevan kyllä mitään kunnollista sisältöä, lähinnä kesäisen sunnuntain annelikipua ja todennäköisin sille taitaa olla, että naapurilla on isompi ja parempi väline sarjan katsomiseen.
   
 16. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei nyt ehkä ihan tämän ketjun asiaa, mutta parempaakaan en löytänyt ja täällä on puhuttukin jo mainonnasta.

  Hieman nimittäin ihmetytti kun klikkasin linkkiin vastatakseni Jatkoajan lukijatutkimukseen. Pari kysymystä arvioista ja lukutottumuksista, jota seurasi poikkeuksellisen pitkä litanja taustatietoja, jossa pitäisi kertoa yleensä kysyttyjen tietojen lisäksi mm. tulot, harrastukset, vedonlyönnistä, tehdyistä ostoksista, talouden koosta ja talouden hankintojen päättäjästä jne.

  Aika vastenmielistä, että tuollainen markkinointi-/mainostutkimus/käyttäjien profilointi naamioidaan joksikin lukijatutkimukseksi, jolla "kehitetään toimintaa paremmaksi".
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2018 klo 13.50
 17. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  On kyllä melkoinen lukijakysely... No, vastasin ainoastaan artikkeleihin ja juttuihin liittyviin kysymyksiin, valehtelin pakolliset kysymykset ja jätin muuten tyhjäksi. Tällaiseen markkinointikyselyyn en todellakaan vastaa muilta osin.
   
 18. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Eikö kielentutkimus tutki kieltä, sukupuolitutkimus sukupuolia jajaja lukijatutkimus tutki lukijoita? Tuossa kerrotaan, että "pyrimme tutkimaan, millaisia lukijamme ovat", ja sitten niin tekeminen kyrpii ja on huijausta. Ok.

  Lainaus:
  Lukijatutkimus. Ei lukijakysely.
   
 19. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  Painoin kyllä linkkiä lukijakyselyyn, kuten linkittämässäni kuvassa sanotaan. Olisivat vain suoraa ilmoittaneet, että kyse on markkinointitutkimuksesta, niin ei olisi mitään ongelmaa. No, ei mitään uutta nykyisessä toiminnassa.
   

  Liitetyt tiedostot:

 20. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  "Pyrimme tutkimaan, millaisia lukijamme ovat" ja vastausten pohjalta "kehitetään toimintaa paremmaksi". Kerropa vielä miten Jatkoaika kehittää toimintaansa paremmaksi tietämällä perheeni koon, vuositulot, mitä ostoksia olen tehnyt verkossa ja miten pelaan veikkauspelejä?

  Eihän siinä mitään jos tutkimuksen tavoite olisi selkeästi ilmaistu, mutta tällainen on tyylitöntä että ensin ikään kuin muodon vuoksi kysytään pari palautekysymystä ja seuraavaksi pitkä liuta profilointikysymyksiä sitten ikään kuin taustatietoina,
   
 21. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
 22. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Antaahan tuo mahdollisuuden säätää juttutarjontaa lukijakunnan enemmistön paino huomioiden, tarjota sinulle sopivampaa mainontaa ja mainostuloilla pyörittää koko touhua. Ja siis sinulle ilmaiseksi, ja tuohon apuun osallistumisesta vapaaehtoiseksi. Veikkaus-kysymys todennäköisesti vaikuttaa Veikkauksen mainontaan.

  Liite: paskoja nuo ilmaiset ämpärit
   

  Liitetyt tiedostot:

 23. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Miten perhekoko tai vuosinansiot auttavat kohdistamaan juttutarjontaa?
   
 24. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Miksi kysymyspatterista juuri noiden kysymysten pitäisi auttaa kohdistamaan juttutarjontaa? Nuo valitsemasi kysymykset auttavat juttutarjontaa toiminnan mahdollistamisella.
   
 25. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Jos Jatkoajan lukijoista 90% tienaa vuodessa alle 10.000€ / vuosi, niin ehkei kannata tehdä juttua jonkun NHL pelaajan sijoitushistoriasta (taloussijoitukset) tai SMäLiigajoukkueen talouspuolesta, vaan parempi tehdä juttua jossa vaikka arvostellaan NHL-pelaajien komeimmat kaulatatuoinnit tai juttu jonkun Liigajoukkueen cheerleadereista.