Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 197 183
  • 5 139

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos Sonera, ei tule Kärppien pelin katsomisesta yhtään mitään.
e: ipadilla alkoi 2. erä toimia
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siellä oli Soneran keskustelupalstalla jotain tutunkuuloista "eilen oli vikaa laitteissa, nyt on vika korjattu" -viestintää. Täytyy katsoa sitten toisenlaisten lähteitten kautta tätäkin ottelua.
 

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Kyllähän tuo soneraviihde toimii, mutta helvetin ärsyttävä kuvan pätkiminen / heikon signaalin oloinen palokoituminen syö tota katselunautintoa. Samaa parilla selaimella sekä iPadilla joten ei johdu laitteesta
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Nyt on striimilinkit sekaisin, kun HIFK-pelin sijaan näkyy saksalaista jalkapalloilua. Pistäkääpä oikea linkki, jos sellainen löytyy.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaaha, Viasatin kautta tulevat Extra-kanavat vaihteeksi äänettöminä.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Toimivia, ilmaisia streamejä?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pätkiikö kenellekään muulla toi IFK - Lukko sonera viihteen kautta? TV-puolella siis. Mulla ainakin nykii vittumaisesti välillä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Onko muilla samaa onkelmaa HV71-JYP-pelin streamissa että erätauon aikana ei näy mitään, mutta hallimusat kyllä kuuluu?

E: Ääni kuuluu mutta kuvasta ei tietoakaan.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huikeaa settia taas. Ensinnakin ostin Katsomosta lipun JYPin peliin. Ei toimi. Silverlight paivitetty. Ei toimi. Ota yhteytta aspaan.

No saan sitten Sonera Viihteeseen tunnarit ja kirjaudun sisaan. Ei toimi. Vaittaa, etta ei muka olisi peliin oikeuksia. On.

Toinen kerta putkeen katsellaan pienelta kannykan ruudulta pelia.

Sama kuin viimeksi: miten vuonna 2014 on mahdollista, etta urheilun nettistriimausta ei vaan osata edelleenkaan maassamme. Sonera, olet heikoin lenkki! Jep Maikkari samoin. Ja joo, olen erittain perehtynyt puolinortti, kokoonpanossa ei vikaa eika mitaan user erroreita siis voi syyttaa.

Jupa
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Toimiiko Ässät-SaiPa pelin lähetys ruutu.fi:ssä normaalisti? Itsellä Mozilla Nightly toimi täydellisesti, mutta pari kierrosta sitten latasin siihen jonkun päivityksen, eikä ruutu.fi toimi sillä enää :(

Nyt minulla on ollut parissa matsissa käytössä Chromen 64bittinen selain, mutta kuva on nykinyt koko ajan. Pelin katsominen on aika vaikeeta ja se vähän vituttaa tällä hetkellä. Täytyy varmaan kokeilla jotain Operaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös