Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 197 516
  • 5 139

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Mitä vittua tuo Tikkanen taas horisee. Eikö tiimi ole matkan aikana hoksannut, että jotain tarvii ennen kuin päästetään ääneen.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
YLE puheessa sekoilee omaa ääntään rakastava Kaj Kunnas ja Nelosella pottu suussa suomienglantia horiseva Tiki. Tämäkö on parasta mitä eetteeriin voi löytää?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaikista mahdollisista ex-kiekkoilijoista sitten valittu Tikkanen. Ei sitä vissiin raskita laittaa pois. Tuon ymmärtäs ilmasen puolen kiristykseltä saada maksupuolelle asiakkaita. Minähän tässä tosin tyhmä olen kun maksan - tikistä ja Vivus -mainoksista.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Valitetaan sitten tässä ketjussa tuosta paskaruudusta. Kostoksi siitä, että finaalien aikaan menee "palvelu" taas tähän pohjimmaiseen suuntaan, teen kaikkeni että saan irtisanotuksi tämän kaikkien aikojen kusetuksen.

Koomista muuten, että näitä lähetysteknisiä tai selostukseen liittyviä asioita ei saa käsitellä otteluseurannassa. Mutta sehän onkin pyhitetty keskusteluun läpsyttimistä, maammelaulusta, yleisön pukeutumisesta, politiikasta ja uskonnosta.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Itse maksoin tänään 30€, että näkisin nuo loput finaalit ruudusta. Ajattelin ekaksi, että tuo pätkiminen johtuu omista nettiongelmista, mutta täältähän se selvisi, että ongelma onkin jossakin ihan muualla.

Tuo on kyllä käsittämättömän paska tuo koko ruutu, kun olen joskus muitakin ohjelmia sen kautta katsonut. MTV3:n katsomo toimii keskimäärin noin 1000x paremmin.
 

Sic

Jäsen
Viime kevään finaaleissahan ruudusta näki matsit ilmaiseksi, koska sitä kaistan kestoa testattiin sillä tavalla. Luulisi että silloin olisi jo opittu miten paljon sulavaan striimaukseen tarvitaan kaistaa, mutta ilmeisesti ei.
 

JandoKenar

Jäsen
Suosikkijoukkue
MM95
Ruutu <3 Erän puolivälin jälkeen ehjän kuvan ennätys noin 8 sekuntia, ääni täysin epäsynkassa ja video pomppii ihan mihin sattuu.
"Hieman" kiukkuista palautetta tuli laitettua.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihan kiva, että mainoskatkolla sai saman mainoksen nähdä sen neljä kertaa, kun aina ääni ja kuva palas taaksepäin, mahtavaa.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toi yleisesti jaettu striimi on kyllä sieltä ja syvältä. Yv:llä mitää?
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Ruudun pysäytyskuva/teletapit "uudestaan!" - meininki taas voimissaan.

Ihminen on käynyt kuussa, mutta ei se perkele yhtä jääkiekko-ottelua pysty lähettämään netin kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös