Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 198 269
  • 5 139

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Voi vitun ylläri pylläri, kuka saatanan urpo voi hoitaa markkinoinnintinsa näin pahasti päin helvettiä? "Hei, keksitään tämmönen kiva kamppanja että myydään päivän verran pelejä ihan polkuhintaan niin ihmiset näkee miten hyvä juttu tää meidän netti palvelu on!", miten olis jos miettisitte mitä viimeksi kävi vaikka talviklassikon kanssa, ei tarvinnu vissiin edes lippujen hintoja pudottaa mutta silti oli palvelimet tukossa. Mutta pitäiskö tässä nyt yllättyä kun Urpo-tv:stä puhutaan, tässä maassa on pelkästään yksi kanava joka televisioi laadukkaasti urheilua ja se on YLE, kaikilta muilta nyt on turha odottaa mitään muuta kun tuutin täydeltä pelkkää paskaa...
 

3vilme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hahahaa Urholta hieno veto. Kukaan ei näe matsia :)
Amatööri touhua edes lupailla tollasia hintoja jos ei pysty kaistaa jakamaan riittävästi. Ei opittu sitten viimekaudesta mitään...

Onneks Ässillä ei ole peliä tänään joten *tut välitän.
 

Erämaavaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
Itse maksoin puolisen tuntia sitten ja tulin nyt koneelle tsekkaamaan, sivu oli auki koko sen ajan. Heittää mustalle ruudulle jonkun errorin, eli ei auta vaikka olisi sivu auki ollut ja striimi siinä valmiina.

Sama juttu....ei pysty käsittää tämmöistä menoa! Välillä kattominen jumittaa ilman mitään tarjousryysiksiä....ja samaa paskaa vaan. Mikä meitä vaivaa, ku tämmösestä maksetaan?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Siis eihän tämä ole enää pelkästään huonoa laatua vaan suorastaan rikollista toimintaa = myydään tietoisesti kuluttajille tuotetta, joka ei toimi.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No voi vittu Urho. Katsonut kaikki tähänastiset matsit sillä kausarilla ja hyvin on toiminut. Nyt sitten tänään joku vitun tarjous eikä mikään toimi. Vittujen vittu.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Millaisella aikataululla tuo Aspa mahtaa vastailla? Ehtiiköhän ensi viikonloppuun saamaan hyvityskoodin tästä paskasta?

Taidan vetää viel pari oltta ja lietsoa itseni asiaankuuluvaan raivoon ennen kuin alan kirjoittaa asiallista palautetta...
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Tää paska on taas niin vi-TUN kyykyssä. Enää ei pääse edes etusivulle. Maksu sen sijaan sujui moitteettomasti.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Millaisella aikataululla tuo Aspa mahtaa vastailla?

Koitin juuri soittaa Urhon asiakaspalveluun. Hätäisen oloisen kuuloinen nauhoite kertoi webbisivustossa olevan jotain vikaa ja että korjaavat par aikaa. Soittakaa kaikki muutkin sinne niin saadaan saatana niiden puhelinlinjatkin tukkoon. Aivan perkeleellistä amatöörien mogailua sanon minä.

Urho asiakaspalvelu +358 2900 11 220
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Viisi peliä on tullut katsottua 10 ottelun kausarilla, mutta nyt ilmeisesti tarjouskampanjan vuoksi homma mennyt tukkoon. Kyllähän tuon 2 e voisi maksaa, vaikka näkisi vain kaksi erää, mutta onhan tämä kuluttajan silmään kusemista. Minusta tällainen tuote, kuin Urho pitäisi saada kilpailutettua, koska heitä ei selvästikään kiinnosta, toimiiko homma tai ei.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Nauhoite asiakaspalvelun tilalla kertonee kaiken oleellisen kuluttajan kunnioituksesta.
 

Höyry

Jäsen
Hyvin on tukossa. Tunnin venasin. Mun palaute tosin koskee tätä selostajaa. Ei jumalauta. Kattelen tässä Urho tv totalista HIFK-JYP peliä ja tää selostaja Pepe on kyllä totaalinen pohjanoteeraus. Herran jumala mitä sieltä tulee!!! Harmittaa kun streamina radio jyväskylä on noin 30 sek myöhässä. Muuten menisi tv äänettömälle.

Tästä lähtee kyllä palaute urholle, Pepe pois kopista ja äkkiä. Mieti nyt, Pepe, siis Pepe, selostaa jääkiekkoa, Noooooot!!!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se mikä ei mee jakeluun on että kuitenkin Suomessa on ihan helvetin vähän ihmisiä, jos nyt vaikka vertaa...öööh...melkein mihin tahansa muuhun paikkaan. Miten helvetissä näin pienen jengin murto-osalle ei kyetä rakentamaan palveluja jotka ei kyykkäisi heti kun kymmenen muuta käyttäjää liittyy mukaan. Ensin VR kusee täysin ja nyt Urho vetää "kampanjaviikonlopullaan" todella nätit pohjanoteeraukset.

Katseleeko kukaan Urholta tuota Ilves-Jokerit matsia ja lataako etusivu missään päin Suomea tällä hetkellä?
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Itse sain Kärpät - KalPa matsissa nauttia sentäs kahdeksan rankkaria, eli rankkareiden alussa sain striimin päälle. Vihanen puhelinsoitto huomenna luvassa.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Itse sain Kärpät - KalPa matsissa nauttia sentäs kahdeksan rankkaria, eli rankkareiden alussa sain striimin päälle. Vihanen puhelinsoitto huomenna luvassa.
Täsmälleen sama. No näkyihän siinä vähän Zamboonin ajeluakin, ja jopa hidastukset pelin aiemmista maaleista. Kirjautuminen sisään puoli tuntia ennen peliä toimi hyvin, mutta striimin lähtiessä päälle 18:20 Urho potkaisi ulos. Käsittämätöntä paskaa tämä UrhoTv:n touhu kerta kerran perään. Hyvityksenä varmaan saa ilmaisen koodin, jonka voi käyttää muutaman seuraavan kierroksen peleissä - mikä tulee auttamaan ihan vitusti kausikortin hankkinutta.
 

anteror

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otin edellisen sivun kommenteista copy-pasten - siis pelkästään kommenteista, ilman mitään kirjoittajan tunnistetietoja - jonka ajattelin lähettää Hesarin toimitukseen Miksi-palstalle aihe-ehdotukseksi, ja mahdollisesti muihin medioihin, Urpon fb-sivuille ym.

Koska onhan toi Urpon perseily saatava vähän laajempaan tietoon. Kyseessä on ilmiselvä kuluttajien vedätys, ja kaiken kruunaa niiden aspan toiminta ja palautteeseen reagointi. Olen itse saanut niiltä lupauksen rahojen palautuksesta viime maaliskuun(!) jok-ifk ottelun huonon laadun takia, ja niitä 9:ää euroa odotellaan edelleen. Lisäksi mun vaikutelma on, että niiden maksullinen infopuhelin on myös yksi rahastuksen muoto, sen verran pitkät jonotusajat siellä on.

Mutta siis, jos joku kirjoittaja ei pidä siitä että noita vuodatuksia saa käyttää julkisemminkin, niin kertokaa. Samaten ylläpito, jos palstan kommentteja ei saa lainata ilman että ne voi yhdistää Jatkoaikaan.

Edit: näytti jo päässeen lehteen asti toi lafkan sekoilu. Hyvä niin.
 
Viimeksi muokattu:

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Mulla kesti kahden pelin rahojen palautuksessa keväällä kuukausia ja muutenkin se oli aika asiatonta palvelua, lupasivat monesti nopeuttaa etenemistä. Näyttää tämän päiväiset ongelmat päätyneen lööppeihin mitä äsken vilkuilin. Ihan oikein, touhu on säälittävää.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Urho TV:llä jättimäinen "katso peli kahdella eurolla"-kampanja ja eikös koko Urhon saitti ole ihan tukossa. Saa nähdä, tuleeko peli näkyviin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ainakaan itsellä ei näy kuvaa.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ostin tuon SaiPa-TPS -matsin ja hyvin lähti lähetys pyörimään. Koskaan aiemmin en ole näitä maksullisia nettilähetyksiä katsellutkaan. Onkos kellään mitään ongelmia tänään, jotta voisi sillä siivellä lähettää ilmaiskoodin toivossa itsekin palautetta, ettei nuo systeeminne taaskaan toimi?
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Klo 1600~ostin Ässät-HIFK-pelin, rupes normaalisti se kello vilkkuu "tapahtumaan aikaa XX:XX", lähen röökille klo 16:46 ja tulin takasin 16:50 ni musta ruutu siinä näytössä. Katso-napista kun painaa, mitää ei tapahdu.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Siellä ne "on pahoillaan syvästi ja selittelee mikä petti..." Naurettavaa touhua, ei pääse taaskaan edes koko sivulle. Urho se vaan osaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös