Kesän siirtoikkuna 2023

  • 292 057
  • 2 593

Jeffrey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Vähän nyt pitää Benzemaa puolustella. Eiköhän hän myynyt sielunsa jo kiristäessään rahaa joukkuekaveriltaan seksivideon avulla.

Hyväksytään tämä ja sama pätee myös Messiin ja Ronaldoon. Kaikki ovat olleet jo valmiiksi turmion tiellä, joten senkin puolesta sopivat tuonne mainiosti. Tässähän alkaa valkenemaan koko kupletin juoni.

Sitten kun alkavat rekryämään ex-rattijuoppoja, niin joutuvat perustamaan uusia joukkueita.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Eli Chelsea haluaa vähintään n. £70 milj.. Toisin sanoen, hinta tulee olemaan 60-65 milj. välillä?
Luultavasti luokkaa 50m£ perusmaksua ja 5-10m£ add-onseja henkilökohtaisista suorituksista, PL-mestaruudesta ja CL-mestaruudesta kustakin. En yllättyisi. Sama juttu Kanen, Ricen, Kovacicin ja kaikkien muidenkin Valioliigan sisällä isoon joukkueeseen siirtyvien huippupelaajien kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Benzema totesi juuri, että Internet on kertonut hänen lähtevän Madridista, mutta Internet ei ole totuus.

Pohtii siis vielä tulevaisuuttaan.
 

Jeffrey

Jäsen
Hojlund vaihtanut agenttitoimistoaan per Whitwell. Uusi toimisto sattumoisin sama kuin EtH:lla. Whitwellin mukaan Hojlund hakee siirtoa pian tai piakkoin, mutta toki seuroja lienee mukana vielä useita.

Ricen ja Unitedin kohdalla taas Mokbel puhelee, että jos Unitedilta tarjous lähtee - on se muotoa raha+pelaaja. Yleensä nämä kytkykauppahuhut ovat olleet yhtä tyhjän kanssa, mutta onhan niitäkin nähty ja toisaalta Mokbel nyt ei ole ihan pahin höpönassu. Lisäksi Unitedilla lienee kosolti pelaajia joihin tarttuminen saattaisi olla West Hamilta jopa fiksua toimintaa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
AZ Alkmaar on hankkinut Hollannin 2.tasolta MVV Maastrichista Mark van Bommelin lahjakkaan 18-vuotiaan pojan, Ruben van Bommelin. Ruben on pelipaikaltaan laitahyökkääjä ja hän pelasi Eerste Divisiessa Maastrichtin paidassa menneellä kaudella todellisen läpimurtokauden, iskien 15 maalia. Etenkin nyt vuoden 2023 puolella van Bommel oli liekeissä rummuttaen 16 otteluun 10 maalia. Alkmaarilla on ensi kaudeksi van Bommelin lisäksi paljon muitakin todella lahjakkaita ja mielenkiintoisia nuori laitureita, kuten mm. Myron van Brederode, Jayden Addai ja Ernest Poku.





Ajax varmisti myös Ligue 1:ssä Toulousessa absoluuttisen huippukauden pelanneen keskikenttä Branco van de Boomenin hankinnan, jonka Ronald Koeman on hämmentävällä tavalla sivuuttanut totaalisesti maajoukkuevalinnoissaan. Hollannissa tuntuu vieläkin olevan valloillaan tämä vanha ja kankea ajattelumalli, missä näitä ulkomailla pelaavia (ei aivan "super/huippu" -tason) pelaajia katsotaan vähän nenän vartta pitkin ja luotetaan mieluummin johonkin davyklaasseneihin ja muihin jo parhaat päivänsä nähneisiin entisaikojen luottoratsuihin (mm. Wijnaldum, Blind), kuin annettaisiin se tässäkin tapauksessa, täysin ansaittu näytönpaikka. Vaikka Hollannilla olisi nimenomaan huutava tarve van den Boomenin kaltaiselle luovalle ja taitavalle pelintekijälle keskikentällään.

On päivänselvää, että jos van den Boomen olisi nyt pelannut tämän tykkikauden jossain Hollannin 'isossa' seurassa, niin maajoukkuevalinta olisi ollut täysi selviö. Jos ensi kaudella jatkaa Ajaxissa näitä nykyisiä otteitaan, niin ei kahta sanaa, tuleeko maajoukkuekutsua.


 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
BILDin mukaan Bayern on asettanut Manén, Gnabryn ja Sanén siirtolistalle nyt kesäksi. On erittäin epätodennäköistä, että kaikki kolme Bayernista kesän aikana lähtevät, mutta toisaalta Bayern ei myöskään asetu poikkiteloin kenekään lähdön tielle, jos sopiva tarjous tulee eteen. Gnabrya huhuttiin jo ainakin viime kesänä (ja parina aiempanakin kesänä) tiiviisti mm. Arsenaliin ja ilmeisesti Arteta on Gnabryn 'fani'.

Ainakin tämän asian ja näiden kolmen pelaajan suhteen Bayernin toimistolla on siis viimeinkin nähty niin sanotusti valo ja saavuttu vihdoin ja viimein Nirvanaan.


 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sergio Ramos jätti juuri jäähyväiset PSG:lle ja kertoi pukeutuvansa ensi kaudella uusiin väreihin. Nyt on harvinaisen paljon voittajaa tarjolla.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Itse en ole niin varma, että Haaland on 100% este Kanen Cityyn siirtymiselle. Näkisin, että tuolla kaksikolla on samat mahdollisuudet olla yhtäaikaa kentällä kuin Sonkanellakin. Ja jotenkin tuntuu, että tuota varmasti pohditaan Cityssä, vaikka julkisuuteen ei mitään ole vuotanut(?). Kane olisi monessakin mielessä arvokas lisä Citylle. Luulisin, että fanituotemyynteihin tulisi merkittävää kasvua. Ja mistä löytää noin nälkäisen, motivoituneen ja kokeneen takuuvarman tekijän tuomaan uutta piristysruisketta kaiken voittaneeseen joukkueeseen? (Tai mahdollisesti CL:ää vaille kaiken voittaneeseen)

Valioliigan ulkopuolella Real Madrid ilmeisesti ainoa seura, johon Kane on antanut vihreää valoa.

Pitäisin edelleen todennäköisimpänä sopimuksen loppuun pelaamista Spursissa. Spursillekin tämä saattaa olla järkevämpää kuin n. 100M saamista pankkitilille. Kanen kanssa CL miljoonille paluu on kuitenkin huomattavasti todennäköisempää kuin ilman Kanea. Kanen kanssa Spurs on varmasti iso kiusa isommille/rikkaammille ilman eurorasitteita.
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Saudien valintaa MM-kisojen isäntämaaksi onkin sitten helppo perustella. Katsokaa ketä kaikkia täällä meidän kotoisessa liigassakin pelaa...
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Real julkaisi juuri tiedotteen, jonka mukaan Asensio ei jatka Realissa. Siitä ihan kelpo peluri johonkin seuraan, onnea vaan uusiin haasteisiin. Kauniita maaleja odotettavissa.

EDIT: Asensio on kauden jälkeen siis vapaa agentti, joten varmasti mielenkiintoinen vaihtoehto monelle seuralle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös