Sitä mitä pelaaja saa puhtaana lapaseen. Valioliigan kohdalla liksat ilmoitetaan ennen veroja. En tiedä maksaako kukaan Italiassa veroja mutta jos maksaa kuten olettaa sopii niin Pogban kasimillin päälle joutuu latomaan verojen verran miljoonia jotta se olisi vertailukelpoinen summa esim. huhuttuun ManU:n viimeiseen tarjoukseen.
Vissiin Italia, Ranska, Belgia ja Hollanti on ainoat EU-maat, joissa jalkapalloilijat saa nykyisin kunnon veroetua. Espanjassa oli porsaanreikä, tai Beckham-laki, joka suljettiin 2015. Kun kirjat piti muualla kuin Espanjassa, niin sai Espanjan tuloistaan maksaa yleistä 24% veroa, tai EU-asukkaana 19%.
Italiaan kun ammattiurheilija tulee, niin jopa 50% tuloista on verovapaata. Kunhan on vähintään kaksi edellistä verovuotta asunut ulkomailla ja asuu Italiassa vähintään kaksi seuraavaa verovuotta, sekä harjoittaa työtään pääosin Italiassa. Tosin verotettavasta tulomäärästä sitten verojen ohella pitää maksaa vielä ylimääräiset 0,5% nuorisourheilun kehittämistä varten. Tuo verovapaus taisi olla voimassa maksimissaan viisi vuotta, joskin siihen saattaa olla mahdollista futarienkin saada viisi vuotta vielä jatkoa, jos täyttää tietyt ehdot.
Eli vähän oudosti tuon myötä italialaisseuralle on paljon edullisempaa hankkia pelaaja ulkomailta.
Briteissä Valioliigapelaajan palkasta menee yksinkertaistettuna n. puolet veroihin, kun siihen tulee vakuutusmaksut päälle.
Jos mahdollisimman huonosti vertaillaan Pogban palkkoja, niin Pogban vuosiansio ManU:ssa oli epäluotettavalla googlehaulla n. 15 miljoonaa puntaa vuosi. Se kääntyy 17,75 miljoonaan euroon epäluotettavasti. Siitä raa'alla epätarkkuudella veivataan puolet pois, niin 8,875 miljoonaa euroa vuodessa jäi käteen. Kun Juve-soppari on nettona 8 miltsiä ja huhuttu 2 miljoonan euron suoritusbonuksista, niin Pogban elintason voidaan sanoa säilyvän aikalailla samana.
Capology laski Pogban bruttopalkan olevan Juvessa 10,2 miljoonaa ja hilut päälle, mikä kuulostaa äkkiseltään aika oikealta.