Olisiko vaan niin, että odottavat useamman bändin vahvistusta, ennen kuin julkaisevat kerralla useamman uuden nimen?Ja aika erikoista että Rockfest itse on ollut täydellisessä radiohiljaisuudessa tästä.
Olisiko vaan niin, että odottavat useamman bändin vahvistusta, ennen kuin julkaisevat kerralla useamman uuden nimen?Ja aika erikoista että Rockfest itse on ollut täydellisessä radiohiljaisuudessa tästä.
Eilen just ostin Smartumeilla Early Birdin, kun oli kutina, et esim. Gorillaz tulee ja hyvin aavistin!Flow julkaisi ekat esiintyjät kesälle -22. Gorillaz, Nick Cave & The Bad Seeds, Fontaines DC, King Gizzard & The Lizard Wizard plus monia muita
Itse toimin samoin. Sopivasti oli Smartumilla rahaa ja mahdollisuus ostaa liput pois. Gorillat kiinnostaa erittäin paljon.. Nick Cave on aivan mahtava livenä..Eilen just ostin Smartumeilla Early Birdin, kun oli kutina, et esim. Gorillaz tulee ja hyvin aavistin!
Antti Tuisku, Kaija Koo, Apulanta ja Haloo Helsinki puuttuu vielä, että tuostakin saadaan mahdollisimman hajuton, väritön ja mauton festari pystyyn.Tammerfest julkaisi ensimmäiset artistit ensi kesälle:
Tehosekoitin, Tähkä, Popeda, Mariska, Uniklubi
Ei vielä säväytä.
Voisiko Ruisrock pikku hiljaa pudottaa nimestään tuon rock-sanan pois? Eihän siellä ole tosiaan vuosiin käynyt juuri muita kuin jotain räppäreitä, levynpyörittäjiä ja muita ähisijöitä. Ilmeisesti tuolle kuralle on yleisönsä, eli teinit, mutta ei sillä rockin kanssa ole enää mitään tekemistä. Nykyfestivaali on vain häpeäksi alkuperäiselle Ruisrockille, ja tuo yhteys pitäisi katkaista.
Ystävä hyvä, kaino pyyntö: ei sanota sitä Ruissiksi, koska sitä nimeä käytettiin siitä rockfestaristakin. Pitää keksiä ihan uusi nimi ja uusi lempinimi. Vaikka joku Turku International EDM Rap Festival. Lempinimeä en osaa keksiä, koska lempinimi annetaan yleensä jollekin sellaiselle, josta tykätään.Joo ja tosiaan Ruissi olisi oikeasti toimiva nimitys. Monihan sanoo menevänsä Ruissiin. Tuolle festarille ei tekisi hyvää lähteä K18-linjalle, vaan ennemmin seurata nuoren väen musiikkimieltymyksiä. Käyhän tuolla moni vanhempikin ihan vaan perinteen vuoksi, mutta sitten on nämä somen "en enää mene" -tyypit, joista tosin kyseenalaistan, että ovatko koskaan käyneetkään. Onhan Turussa vanhemmalle väelle sitten DBTL.
Ystävä hyvä, kaino pyyntö: ei sanota sitä Ruissiksi, koska sitä nimeä käytettiin siitä rockfestaristakin.
Tässä viestissä on hyvin kerrottu, mikä nuorisossa ja maailmassa on vialla. Kuuntelevat paskaa musiikkia.Tietenkin Ruississa on rap-, EDM- ja pop-artisteja rock-bändien sijaan, sillä ne myyvät paljon paremmin. Paras kohderyhmä tuollaisille suurille festivaaleille ovat nuoret aikuiset, sillä he käyttävät keskimäärin vanhempia enemmän esimerkiksi alkoholia festivaaleilla ja lisäävät siten tapahtuman oheismyyntiä. Aiemmin Ruississa oli enemmän rock-bändejä, sillä aiemmin myös nuoret kuuntelivat enemmän rockia. Nyt rock on jäänyt muiden genrejen jalkoihin ja tuo rock on tuossa Ruissin perässä enää lähinnä vain sen takia, että kyseessä on melko vahva brändi ja nimen vaihtaminen aiheuttaisi vain sekaannusta. Pelkästä rock-musiikista pääsee nykyäänkin kyllä nauttimaan sen kokoluokan festivaaleilla, jonka kyseinen genre nykypäivänä ansaitsee. Aika yksinkertaista bisnestä tuo loppujen lopuksi kuitenkin on.
Tietenkin Ruississa on rap-, EDM- ja pop-artisteja rock-bändien sijaan, sillä ne myyvät paljon paremmin. Paras kohderyhmä tuollaisille suurille festivaaleille ovat nuoret aikuiset, sillä he käyttävät keskimäärin vanhempia enemmän esimerkiksi alkoholia festivaaleilla ja lisäävät siten tapahtuman oheismyyntiä. Aiemmin Ruississa oli enemmän rock-bändejä, sillä aiemmin myös nuoret kuuntelivat enemmän rockia. Nyt rock on jäänyt muiden genrejen jalkoihin ja tuo rock on tuossa Ruissin perässä enää lähinnä vain sen takia, että kyseessä on melko vahva brändi ja nimen vaihtaminen aiheuttaisi vain sekaannusta. Pelkästä rock-musiikista pääsee nykyäänkin kyllä nauttimaan sen kokoluokan festivaaleilla, jonka kyseinen genre nykypäivänä ansaitsee. Aika yksinkertaista bisnestä tuo loppujen lopuksi kuitenkin on.
Jos tuotteelle ei ole kysyntää markkinataloudessa, niin silloin kuluttajien haukkumisen sijaan on ehkä syytä vilkaista itse tuotetta. 90-luvulla ja vielä 2000-luvun alussa tehtiin hyvää rock-musiikkia, mutta sen jälkeen rockin taso on laskenut samaan aikaan, kun kilpailevat genret ovat kehittyneet valtavasti. Se on iso syy siihen, minkä takia nuoret kuuntelevat nykyään enemmän muita genrejä. Jossain vaiheessa myös rock tulee varmasti nousemaan uudestaan valtavirtaan.Tässä viestissä on hyvin kerrottu, mikä nuorisossa ja maailmassa on vialla. Kuuntelevat paskaa musiikkia.
Miksikohän sitten järjestetään niin paljon hevi- ja rock- festareita? Vaikkakin erikseen.Jos tuotteelle ei ole kysyntää markkinataloudessa, niin silloin kuluttajien haukkumisen sijaan on ehkä syytä vilkaista itse tuotetta.
Aika kovia kiinnityksiä. Pitää varmaan laittaa jo liput ostoon. Edellisistä festareista onkin jo yli 5 vuotta.Flow julkaisi ekat esiintyjät kesälle -22. Gorillaz, Nick Cave & The Bad Seeds, Fontaines DC, King Gizzard & The Lizard Wizard plus monia muita
Jos tuotteelle ei ole kysyntää markkinataloudessa, niin silloin kuluttajien haukkumisen sijaan on ehkä syytä vilkaista itse tuotetta. 90-luvulla ja vielä 2000-luvun alussa tehtiin hyvää rock-musiikkia, mutta sen jälkeen rockin taso on laskenut samaan aikaan, kun kilpailevat genret ovat kehittyneet valtavasti. Se on iso syy siihen, minkä takia nuoret kuuntelevat nykyään enemmän muita genrejä. Jossain vaiheessa myös rock tulee varmasti nousemaan uudestaan valtavirtaan.
Aiheeseen liittyen oli ihan hauska, kun muutama vuosi sitten Spotify listasi maailman kuunnelluimat rock-bändit. Listan kärjessä oli Coldplay, jota on aika vaikea nykypäivänä laskea miksikään rock-bändiksi, kun heidän musiikkinsa on enemmänkin popia, jossa on todella vahvat EDM-vaikutteet. Olihan esimerkiksi Yellow ja In My Place aikoinaan todella kovia biisejä, mutta eivät ne ikävä kyllä striimaisi enää lähellekään samalla tavalla, jos ne julkaistaisiin nykypäivänä.
SIdeways heti seuraavana viikonloppuna, niin tulee väkevä startti kesälle. Ne ei kai ole vielä julkaisseet mitään, mutta jos vihdoin pääsisi käyttämään sen kesällä 2019 seuraavaksi kesäksi hankitun Friendly Bird-lipun (vai mikä olikaan).Mutta! Onneksi niitä on! Erityisesti Vuoden 2021 festivaalina palkittu Kesärauha julkisti ensimmäiset esiintyjät. Paikka edelleen hyvin toiminut Turun linnan puisto. Erityisesti odotan Wolf Alicea (jota vähän toivoin ja ehdotinkin esiintyjäksi kyselyssä). Kuulin bändiä jossain Brittien musagaalaassa valehtelematta 5 sekunnin pätkän, jonka perusteella nettihaku päälle. Kappale oli Moaning Lisa Smile. Vahvat Alternative nation -vibat, muistajat muistaa. Isoin nimi lienee rapartisti The Streets, jolta muistan yhden humoristisen kappaleen Fit but you know it. Atomirotalla on aina hyvä meininki. Knipi, Litku ja Risto myös omalla listalla.
www.kesarauha.fi
Mun on pitänyt asiaa kysellä aiemminkin, mutta laitanpa nyt tähän kun sopivasti sattui.
Kun siis ílmeisesti tunnet nykypäivän musiikkia laajemmalla skaalalla kuin minä, niin ihan aidosti kiinnostaisi tietää, mitkä ovat niitä tämän päivän biisejä, jotka ovat tällä hetkellä suosittuja ja joita kuunnellaan intohimoisesti vielä kolmenkymmenvuoden päästä. Ja mitkä ovat ne artistit, jotka kiertävät edelleen kolmenkymmen vuoden päästä, ja sen ajan nuoret, jotka eivät ole vielä syntyneetkään, väittelevät kyseisen artistin parhaasta albumista?
Näitähän on nyt, mutta mielestäni ne ovat hyvin pitkälle rock- ja metalligenreä - puhuttiin sitten Suomesta tai kansainvälisistä ympyröistä. Ihan aidosti kiinnostaa -- jos kerta tällä hetkellä pinnalle oleva musiikki ei missään mielessä kalpene aiemmilla vuosikymmenille, niin pitäisihän näitä olla nousemassa. Ja ehkä onkin, en vain aidosti tunne.
Tuossa on jo lähtökohtainen virheoletus, koska kehitys menee siihen suuntaan ettei esim. sellainen käsite kuin albumi ole suurelle osalle kuuntelijoista merkityksellinen asia. Musiikin tekemisen lisäksi sen "kuluttaminen" on muuttunut niin paljon menneistä vuosikymmenistä, ettei tämän uuden sukupolven suhtautuminen musiikkiin ja artisteihin tule olemaan keski-ikäistyessään sama kuin tarkasteltaessa 70/80 lapsia nyt. Tulevaisuutta on hankala ennustaa, mutta ainakaan menneisyyden/nykyisyyden täysi kopio se ei tule olemaan.
Väittelevätkö alle kolmekymppiset tosiaan kovinkin laajalti nykyään kasaribändien ja -artistien parhaista albumeista?Kun siis ílmeisesti tunnet nykypäivän musiikkia laajemmalla skaalalla kuin minä, niin ihan aidosti kiinnostaisi tietää, mitkä ovat niitä tämän päivän biisejä, jotka ovat tällä hetkellä suosittuja ja joita kuunnellaan intohimoisesti vielä kolmenkymmenvuoden päästä. Ja mitkä ovat ne artistit, jotka kiertävät edelleen kolmenkymmen vuoden päästä, ja sen ajan nuoret, jotka eivät ole vielä syntyneetkään, väittelevät kyseisen artistin parhaasta albumista?
Näitähän on nyt, mutta mielestäni ne ovat hyvin pitkälle rock- ja metalligenreä - puhuttiin sitten Suomesta tai kansainvälisistä ympyröistä.