Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kerhon rakentuminen juhlakaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 08.01.2019 klo 23.38.

 1. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Tollaset lippikset ei ole ihan halpoja tehdä. Sitten verot, joten ei noilla osteta edes junnuhyökkääjää. Anteeksi jos pilasin jonkun illan. Kivaa lisää, näkyvyyttä, yhteenkuuluvaisuutta, markkinointia jne. ne toki on. Sponsoritkin huomaa miten kova juttu HPK on ja miten hyvin se näkyy, kuuluu ja kaikuu kaupungissa. Mutta fanituotteiden katteet on valitettavasti aika heikkoja. Osassa toki ihan ok, mutta niitä sitten ei edes myydä tuhatmäärin. Pienet purot, iso virta. Suurin hyöty siinä näkyvyydessä, tunnelmassa ja markkinoinnissa.
   
 2. Rantsukoff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei voi millään maksaa yli 5€ lakki..
   
 3. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Jos olen ymmärtänyt kuvista oikein ja on brodeerattu logo ja kotimaassa tehty, niin kyllä voi. Ei kauheasti, mutta kuitenkin. Siihen eka -24% alvista niin jokainen voi laskea. Minä näitä työkseni eri firmojen kanssa väänsin ja nekin haluaa sitä voittoa. Se brodeeraus firma haluaa sitä voittoa jne. Ja se pois, että mitään pahaa sanottavaa olisi noista firmoista. Oikein asiallisia ovat, kovia myyntimiehiä/naisia toki.

  Heitetään nyt vaikka knoppina tähän, että TPS halusi mainokset ja kaikki painetun sijaan brodeerattuina omiin peli ja fanipaitoihin, nosti hintaa liki 50%
  Pelkästään vaikka joku nimien ompelu pelipaitaan maksaa liikkeessä jotain 1-5€ jonka tietää jokainen joka on junnujen kanssa touhunnut.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 00.58
 4. Lilleman Jäsen

  Lainaus:
  6€/lakki nuo maksavat.
   
 5. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Tämön hyväksyn, mutta en paljon enempää. Jos kaveriporukan logolla saa muutaman lakin teetettyä 10 € kajaus niin noilla tilausmäärillä pitäisi sinne vitosen kieppeille päästä.
   
  Äimänkäki tykkää tästä.
 6. Äimänkäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HelmiPalloKerttu
  Lainaus:
  Jos näillä lukemilla äkkiseltään laskee niin myyntihinnasta 30e napataan se 24%-alv poijes ja vähennetään hankintahinta 6e niin tulokseksi saadaan 18,20e / kpl. Laskelmassa ei oteta muita kustannuksia huomioon - oletettavasti keijukainen kuljetti lakit pajalta ja pyhä henki myi niitä torilla ilman eläkekertymää.

  Tuhat lakkia olisi siis tuollanen 18 000 lapaan ja kun toinen tuhat myytiin verkkokaupan kautta edellisten kadottua torijuhlan aikana kirkkopuistossa niin päästään 36 000 euroon, jolla maksetaan yks vähäruokainen tai omavarainen vegaanihenkilö rotaatiopelaajan rooliin yhdeksi kaudeksi. Tai sitten muovaillaan koko rahalla kryptoniitista Cornetille uudet, ehjänä pysyvät kädet.

  Volyymistä ja neuvottelustahan tuo kappalehinta lopulta muodostuu, mutta eipä tuo 30 euroa varmasti mikään ihan persnettohinta ole. Tiedä sitten kuka niitä hattuja lopulta edes teettää, kun varmaan Liigallakin jollain tavalla näppinsä tässäkin pelissä. Ja se puljuhan pyörii ihan ilmaiseksi; osaavat tiettävästi jalostaa energiaa paskoista päätöksistään.

  Asian ytimenä tietysti se, että hyvä kun kauppa käy ja raha liikkuu! Jännä nähdä liikkuuko vielä pelaajia sisään / ulos ennen kuin viiri nousee ja kiekko putoaa syyskuussa!

  Alkais jo!
   
 7. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Sanokaas nyt täällä oman sisäpiirin syväkurkut. Onko ollut puhetta/selkeätä uhkaa, että Friman olisi NHL peikon katseen alla?

  Kaikki me tiedetään, että taso vois vaikka riittääkin, mutta tuolla voimasuhdeketjussa analysaattori piti Frimanin lähtöä merkittävänä uhkana. Kiinnostaisi tietää miten faktapohjalla tämä väite on?
   
 8. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Veikkaisin, että mutu pohjalta vedetty. Päätelty mahdolliseksi, kuten yleensäkin, kun jokin pelaaja pelaa noin hyvin - ja lisäksi pelaa EHT-otteluita.
   
  Sean Connery tykkää tästä.
 9. Kerhonpojjaat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Tampa
  Lainaus:
  Ei mitään mutuja tai kuuloja, mutta epäilen vahvasti.

  Tuon roolin pakkeja löytyy pohjois-amerikasta kuitenkin jokaisesta ahl-joukkueesta. Kuinka hyvä Friman onkaan niin halvempaa ottaa "omalta maalta".
  Sitten kun Friman alkaa takomaan pisteitä urakalla, alkaa pelottaan.
   
  Sean Connery tykkää tästä.
 10. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kyllä erikoinen olisi Frimanin lähtö. Suomessa Frimanin tyylisiä peruspakkeja ei ole ja mielestäni sen vuoksi häntä on myös EHT:lla kokeiltu. Taasen pohjois-amerikassa Frimanin tyylisiä pakkeja löytyy 13 tusinasta. Lisäksi sieltä löytyy isompia ja kiekollisia versioitakin Frimanista.
   
 11. Tolppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
  Lainaus:
  Yksi sellainen isompi kiekollinen tusinapakki tänne, kiitos!
   
 12. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Hyvin laskettu. Ei noilla mitään järisyttäviä summia tehdä, mutta ne on yksi tulovirta muiden joukossa. Sitten vähän mukia ja paitaa yms. ja jos niitä myydaan satoja/tuhansia niin se onkin äkkiä 50 000€... 70 000€ jne. mutta yksittäisenä tuotteena ne on melkoisen pieniä eriä vaikka myyntimäärät olisikin kohtuu isoja.
   
  Äimänkäki tykkää tästä.
 13. Oranssia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK,
  Omat kasvatit Niko Lahtinen ja Paavo Tyni tehneet vuoden sopimukset, joissa tryout syyskuun loppuun asti.
   
 14. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Tosiaan kukaan ei näitä ole kommentoinut. Itselle suht tuntemattomia suuruuksia ja pienenkokoisia jannuja. Kun näin uutisen, niin toivoin sen olevan Haaranen, mutta on näemmä menossa Saksaan divaria hakkaamaan. Pattia kun pikku hiljaa hieroisi ja samalla kokemusta kartuttaisi, niin olisi kiva näppärä oma poika pakistoon.
   
 15. Oranssia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK,
  Lainaus:
  Tyni on kahdensuunnan puolustaja, pelannut hyökkääjänä vielä A-junioreissakin, mutta erään syksyn pakkivajeessa laitettiin tunnollisena kahden suunnan hyökkääjänä pakin paikalle, ja sillä tiellä on edelleen, ja ihan kivasti on mennyt. Tunnollinen treenaaja.
  Lahtisesta osaan vähemmän sanoa kun en kovin montaa peliä ole viime kausina nähnyt, mutta ei kuulemma kaukana ollut etteikö olisi jo viime kaudella näytönpaikka auennut loukkaantumissuman keskellä. Santapaperi hyökkääjä, joka rouhii ja raastaa ja teki myös kelpo pisteet viime kaudella Mestiksessä. Optimipaikka kokoonpanossa lienee nelosen laidassa, josta käsin voi tehdä tilaa muille ja tuoda vauhtia kentälle.
  Tynin kohdalla uskon nikkilämäiseen läpilyöntiin joskus tulevaisuudessa.
  Toivottavasti molemmat lunastavat paikkansa ja jatkavat tryoutin jälkeen, tärkeää pitää iso rotaatio koska ensi kaudella pelataan myös jossain CHL:ssä, omia junioreita edustusjoukkueessa ei ole koskaan liikaa.
   
  banaaninviljelijä tykkää tästä.
 16. herrakyrwästö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  Kyllä lämmittää mieltä, että Cody Kunyk pelaa vujtekmaisesti numerolla 19 ensi kaudella. Kumpikin tuli Kerhoon 29-vuotiaana, että kyllä tässä enteet on kohillaan.
   
  Purkan Jauhaja ja banaaninviljelijä tykkäävät tästä.
 17. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Nyt kun Tuulola lähti niin Krivosikista voisi tulla hänen paikkaajansa isokokoisena rightin laiturina. Mutta kyllä tuonne laidalle täytyisi joku hommata. Jos näillä mennään ja joukkue on terve niin siellä olisi vakipaikka Seppälä/Kombe/Lahtela jne. ja se ei kauhean fiksua olisi. Lisäksi kyllä nyt kokoa lähti ja meitsi näkee paria poikkeusta lukuunottamana tuon jengin aika Mikki Hiiri osastolta.
   
 18. Ralph Jäsen

  Nyt vaan pohtimaan, mistä löytyisi joku korvaaja Tuulolalle. Kookas, fyysinen, rightin pelaaja. Joko Eric Fehr on mainittu?
   
 19. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Nyt on. Kelpaisi tietenkin. Alla on muutama pahamaineisella EP-scouttauksella haettu vaihtoehto vailla minkäänlaista tietoa:

  https://www.eliteprospects.com/player/36708/mitch-callahan

  https://www.eliteprospects.com/player/107388/spencer-foo

  https://www.eliteprospects.com/player/91265/scott-kosmachuk

  https://www.eliteprospects.com/player/64591/alexandre-grenier

  https://www.eliteprospects.com/player/26414/mark-mcneill
   
 20. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Nyt kun KalPa napsasi Järvisen SaiPan suusta, niin voitaisiin käydä hakemassa tuo sinne huhuttu John Persson myös. Toki leftin mies mutta tänne vaan.
   
 21. Benkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NUFC
  Toivottavasti Tuulolan korvaajaa ollaan tosissaan hakemassa jo ennen kauden alkua. Pohjois-Amerikasta voisi löytyä joku samantyylinen iso hyökkääjä. Kellään tietä milloin NHL-leirit alkavat?
   
 22. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  https://www.hameensanomat.fi/urheil...ajaa-kaudeksi-2020-21-kartoitetaan-jo-775306/

  – Eetun keissin ulkopuolella emme tällä hetkellä reagoi ja toimi. Jos nyt reagoi, saattaa tehdä virhevalinnan. Voi olla, että katsomme ensin harjoitusotteluita ja tuleeko loukkaantumisia. Tämä siksi, että jos nyt hankimme hyökkääjän ja syksyllä pakkeja loukkaantuu, tilanne on hankala. Siksi ei kannata nyt hätiköidä, Toivola sanoo.

  Mä kyllä tykkään Mikan kommenteista yhä enemmän ja enemmän kerta toisensa jälkeen.

  Kiitos Mika!
   
  Ikävänkantaja ja clayman tykkäävät tästä.
 23. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Muutenkin koko juttu koskien valmennusta sun muuta oli Toivolalta hyvää tekstiä. Toivolasta huokuu tietty johtajuus. Hän tietää mitä Kerho on ja mitkä on sen arvot ja mitkä on sen resurssit niin noilla pohjilla ei hätiköidä.
   
  clayman tykkää tästä.
 24. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Miten se meni viime kaudella, ei voinut hankkia sentteriä kauden alkuun siltä varalta että pakki loukkaantuu, vai toisin päin? Eikä Tuulolan korvaaja kovin korkean profiilin jannu tule olemaan jos budjetissa on varaa vain samansuuruiseen palkkaan. Mitähän se tienaa, kuitenkin sopimuksen julkistushetkellä oli pelannut Liigassa huimat 41 peliä toki lupaavin tehoin 10+6, 50k€?

  Pakko tässä kai on hyväksyä, että Mika perkele se vaan trollaa meitä jatkis-faneja. Rispekt.
   
 25. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Veskarin loukkaantumisesta taisi puhua. Sitä en muista oltiinko hankkimassa pakkia vai mitä.

  Viime syksyltä muistan myös kun HäSassa oli joku haastattelu. Kysyttiin, että onko tulossa ketään.. Toivola heitti jotain, että nyt rauhoitetaan tilanne ja ainaakaan viikkoon ei tule ketään.

  Meni tasan viikko ja Riskan sopimus julkaistiin.

  Huumoriveikko, ei siitä turhaan oo mukia tehty. Kiitos.