Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kerhon rakentuminen juhlakaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 08.01.2019 klo 23.38.

 1. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  No, jos jos heittäs vaikka perinteisen ketjuloton:

  Innala-Lucenius-Nenonen
  Cornet-Kunyk-Puustinen
  Ruokonen-Tikka-Tuulola
  Kanninen-Monto-Krivosik

  Ylivoimat neljällä hyökillä eli Tikka ja Tuulola toki ylivoimille. Montoa varovaisesti sisään liigavauhtiin ja katsellaan mihin sitten riittää.
   
  Kerhonpojjaat tykkää tästä.
 2. Ralph Jäsen

  Saiko siis Joona Monto vain try-outin ja Nico Nurmikanta suoran sopimuksen? Ettei vain olisi toisinpäin?
   
 3. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Näkyy olevan juurikin noin. Siitä sitten paikkaa lunastamaan.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Montolta kymmenisen Mestispeliä ja yhden KHL-pelin nähneenä voisin povata hänestä seuraavaa hieman vanhempaa läpimurtopelaajaa. Ei ehkä mitään 60 pisteen tykkikautta, mutta potentiaali on olla vähintään hyvä Liigatason 2-3-sentteri. Mielenkiinnolla jään seuraamaan.
   
  BelajaSmert ja mailanmittaaja tykkäävät tästä.
 5. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  En mä muuten, mutta jostain syystä olisi ollut kiva nähdä Tavi edelleen joukkueessa.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 6. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tavi kyllä paransi huimasti loppua kohden, siitä kunnia. Olisi hauska tietää, mikä olisi lopullinen tuomio ja pistemäärä, jos olisi nähnyt kauden alusta joukkueessa. Pleijareiden perusteella ehdottomasti sopparia.

  Ja ne blokit & muut heittäytymiset. Ah'
   
  Ikävänkantaja ja clayman tykkäävät tästä.
 7. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Mies parhaassa iässä ja tais kyllä nostaa osakkeitaan markkinoilla aika kivasti.

  Olisin itsekin iloinen, jos jatkaisi, mutta taitaa olla nyt meille enää sitä #2019nevöfoget - osastoo, joiden mahdollisesta paluusta tunnelmoidaan vajaan kymmenen vuoden päästä.
   
  Naalinpaska ja clayman tykkäävät tästä.
 8. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Olisikohan JYP osoitteena? Luulisi kelpaavan sinne.
   
 9. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Mitäs helvettiä. Koska Turusen Timo on pidemmän sopparin tehnyt. Kerhon sivut näyttää että olisi muusta valmennusporukasta poiketen vuoteen 2021 asti. Mutta kuitenkin HELVETIN tärkeä kiinnitys ja kun ei näemmä Pennasta seuraa, niin toivottavasti löytäisi täältä kotinsa.
   
  MarkoPalo ja clayman tykkäävät tästä.
 10. mehupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, HPK
  En nyt tiedä pitäisikö laittaa tähän ketjuun vai Ex-Kerholaisiin, mutta nyt kun Kerholla "on taas" orastava maalivahtiongelma, niin mikäs täällä on jengillä mielipide case UP Luukkoseen? Spekulointia tietenkin suurimmilta osin, mutta olisiko Kerhon tapauksessa voitu toimia jotenkin toisin?

  Mulla ei edes ole mitään varsinaista mielipidettä, ja ei siitä urakehityksestä vieläkään tiedä, mutta tässä kohtaa jonkin verran vituttaa, että tällä hetkellä aika kovassa nosteessa olevaa omaa junnua ei saatu täällä pidettyä.
   
 11. Orange Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ihan hyviltä vaikuttaa pelaajahankinnat mielestäni. Suhteellisen nuoria ja kehittyviä, mutta siltikin moni ollut hyvätasoinen jo nyt päättyneellä kaudella. Hyvä sapluuna ainakin omasta mielestäni. Voutilainen vielä nuori ja kuitenkin yli 90% torjuntaprosentti JYPissä päättyneellä kaudella, voi parantaa stepin ensi kaudella tuosta vielä. Tikka vaikuttaa myöskin hyvältä haulta, mennyt eteenpäin joka kausi viime kausina ja kamppailuvoimaa löytyy. Cunyk 37 pistettä viime kaudella, kelpaa. Sitten, jos Pennanen saa rungosta esim. Puustisen, Nenosen, Tuulolan, Innalan, ym. ottamaan vielä seuraavan stepin, niin kyllä lähteneet (mm. Turunen) varmaankin saadaan korvattua ihan hyvin. Niemeläisen olisin halunnut pitää, kehittyi jo tällä päättyneellä kaudella runsaasti, pelasi mielestäni hyvin varsinkin runkosarjassa ja toi jämäkkyyttä omalle maalinedustalle. Eronen nyt korvaa Lindgrenin ihan hyvin.

  Itse en olisi tuosta maalivahtitilanteesta niin huolissani. Veikkaisin että kyllä kolmikolla Voutilainen, Karjalainen, Reijola mennään tuolla muulla joukkueella playoffeihin ja siirtorajalla voi hankkia maalivahdin, jos on tarvetta. Veikkaan kuitenkin, että joku noista kolmesta, tai useampikin, pelaa hyvän kauden ensi kaudella Kerhossa ja tarvetta ei välttämättä edes tule.

  Itse en lähtisi CHL:n takia hankkimaan lisää pelaajia, vaan säästäisin rahat kuluvalle kaudelle tai siirtorajalle laadukkaisiin täsmähankintoihin. CHL-pelithän korvaa harjoituspelejä syksyllä eikä niitä pelata tiiviiseen tahtiin. A-junnujakin voi niissä peluuttaa nelosketjussa, jos on tarvetta. Ja onhan tuossa leveyttä noiden Lahtelan, Komben, Aallon, Lehtisen, Nurmikannan, Heinäsen, ym. myötä. Toivottavasti kuitenkin lähdetään tosissaan CHL:ään ja koitetaan päästä mahdollisimman pitkälle. Olisi hieno pelata esim. Kari Jalosen SC Berniä tai Frölundaa vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2019 klo 23.56
  Tolppa tykkää tästä.
 12. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  En oikein näe mitä olisi voitu tehdä toisin. Ei se täällä penkillä istuminen olisi Luukkosta kehittänyt. Tavallaan "harmi", että meillä oli Larmi samaan aikaan, mutta parhaat pelaa.
   
 13. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Ööö tuota noin niin joo o. Juu ei saatu pidettyä, mutta siis nythän vastapelurina on Buffalo eikä mikään Sport. Kyllä UPL:llä oli pitkä soppari Kerhoon ja vahvasti Kerhon tulevaisuuteen kuului, mutta sitten tuli Buffalo väliin ja teki sopparin ja nyt UPL on heidän armoillaan. Ei Kerho voi mitään tehdä. Ehkä hänelle olisi muutaman pelin töissä kaudella voinut enemmän antaa, toisaalta silloin jahdattiin pudotuspeli viivaa koko kevään ajan.

  Ei mielestäni siis Kerho olisi voinut UPL kanssa muuten toimia.
   
 14. Ralph Jäsen

  Mitä Luukkosen kanssa olisi voinut tehdä toisin? Sabres kun tarjosi sopimusta ja Luukkonen sen allekirjoitti, Sabresille tuli kaikki oikeudet sanella Luukkosen jatko. Tällä kaudella Luukkonen olisi istunut penkillä lähes koko kauden Larmin takana, mutta nyt pääsi pelaamaan OHL:ssä paljon ja totuttelemaan pieneen kaukaloon. Ja kausi oli selvästi todella onnistunut. Ensi kaudella Luukkonen pelaakin jo AHL:ssä ja mahdollisesti ykkösmaalivahtina. Sabresin maalivahtitilanne on varsin heikko.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Monto pelasi todella vahvan kauden ja häntä täällä haaveiltiin jokaiseen Kerhon kokoiseen jengiin. Eli SaiPaan, Ilvekseen, Ässiin jne. Ja itse veikkailin, että Monto myös oikeasti kiinnostaa monessa jengissä. Joten ajattelin Kerhon voittaneen kilpailun hänestä Pennasen ja tutun organisaation viehätyksen voimalla, joten outoa, että kyseessä on vain try-out. Varsinkin kun joku Nurmikanta sai suoran sopparin.
   
 16. Tolppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
  Toisin kuin moni palstalainen, itse suhtaudun varsin maltillisin tuntein Kerhon maalivahtiosastoon. Eiköhän Mika ja valmennus osaa arvioida tilanteen. Varma huippunimi puuttuu, mutta kyllä näilläkin pitäisi helposti julkistetun joukkueen kera kahdeksan joukkoon päästä. Antti lienee perusvarma, mutta Voutilaiselta odotan askelta ylös. Hankitaan sitten vaikka Haukeland loppukauden lainalle KooKoo:n tyhjennysmyynnistä, jos siellä karkaa pudotuspelit käsistä ja meidän miehet eivät riittävästi vakuuta runkosarjassa...

  Mitä Reijolaan tulee, kolme voittoa kolmesta pelistä tiukassa paikassa oli hieno saldo, mutta en missään tapauksessa usko, että se oli pääsyy hankintaan. Todennäköisesti valmennus ehti nähdä - myös harjoituksissa - miehessä puutteista huolimatta potentiaalia, jota koitetaan nyt kaivaa esiin. Kokoakin riittää. Raporttien perusteella otteet ovat olleet Mestiksen puolella ajoittain erinomaisia. Liiga on oma maailmansa, kehitystä ja tasaisuutta tarvitaan, mutta katsotaan. Very low risk, medium or high reward?
   
 17. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Jatkosopimuksen myötä Ladalle tulee pääsarjapelejä neljällä eri vuosikymmenellä. Ei hyydy!
   
  BlackWolf, banaaninviljelijä, Läskisalo ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ja tuhat liigapeliä olisi tämän alkavan kauden jälkeen enää yhden jatkokauden päässä. Ihan realismia, mutta mennään kausi kerrallaan.
   
  sakkr, banaaninviljelijä, Purkan Jauhaja ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Eikö tuo Monto ollutkaan 1+1v jossa tryout ekan vuoden osalta?
   
 20. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta, mutta kuka häntä on haaveillut esimerkiksi SaiPaan? Itse en muista nähneeni yhtäkään Montoon liittyvää viestiä SaiPa-osiossa. SaiPalla on ihan riittävästi potentiaalia joukkueessa, joten itse en olisi ainakaan hirveästi Monton hankinnasta syttynyt. Hyökkäyksestä puuttuvat kärkihankinnat ja sellainen Monto ei ole.

  Pitää vielä onnitella HPK:ta Kunykin hankinnasta. Yksi parhaista koskaan SaiPassa pelanneista senttereistä ja ihmettelen todella paljon, että hän ei siirtynyt esimerkiksi Sveitsiin tai KHL:ään. Samalla täytyy ihmetellä tuota HPK:n maalivahtitilannetta. Hyökkäys on valmis vaikka mestaruuden uusimiseen ja puolustuksessakin on paljon potentiaalia, mutta ykkösvahtina on Joona Voutilainen. Potentiaalia hänessä varmastikin on, mutta näytöt ovat aika olemattomat. Jos Voutilainen epäonnistuu, niin tuskin Reijolasta tai Karjalaisesta on nousemaan ykkösmaalivahdiksi.
   
 21. Jussih Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho! Onko niitä muitakin?
  Harvinaisen hyvin ovat Kerhon asiat tällä hetkellä. Viime vuoteen verrattuna joukkue näyttää laajalta ja hyvin rakennetulta. Hyökkäyksen osalta esimerkiksi oheinen lista viime kauden sm-liigassa pelanneiden maaleista:

  Kunyk 14

  Innala 24

  Lucenius 13

  Tuulola 13

  Cornet 12

  Nenonen 16

  Tikka 13

  Puustinen 10

  Ruokonen 4

  Kanninen 2

  Krivosik 1

  Se tekee yhteensä 122 tehtyä maalia! Siihen kun huomioidaan esimerkiksi Valtteri Puustisen kehityspotentiaali ja Tikan mahdollinen todellinen breikkaaminen, näyttävät pullat olevan hyvin uunissa. Rosteriin saadaan kolme maalintekovoimaista kenttää. Tietenkin potentiaalisia riskejä on olemassa, esim. Tuulolan mahdollinen NHL sopimus. Kuitenkin, edes Tuulolan katoaminen tuosta ei pudottaisi tilannetta kovin heikolle tolalle. Siellä on takana breikkauspotentiaalisia nuoria, en esimerkiksi hämmästyisi jos Krivosik rikkoisi kymmenen maalin rajan tällä kaudella. Pelipaikkaa kärkkyvät myös Erkka Seppälä, jolla taidot ovat kunnossa jos vain saa hieman lihasta ja pelikovuutta lisää, Huippu ärsyttäjän potentiaalia omaava Jaakko Kuusisto sekä nuorten sarjoissa maalintekijäksi profiloitunut Jere Jokinen.

  Puolustus näyttää sellaiselta, että kyllä sen kanssa liigaan kehtaa lähteä vaikka toki yksi selkeä viivamies tuolta edelleen puuttuu. Kuitenkin, vähintään ok tasolla mennään (ellei Nikkilä karkaa, sitten on pakko lähteä kaupoille).

  Maalivahtipeli on kysymysmerkki, mutta itse vakuutuin näkemistäni Voutilaisen peleistä ja näen hänessä suurta kehityspotentiaalia. Kerhon maalivahtivalmennus on viime aikoina tehnyt hyvää jälkeä paitsi Karjalaisen kanssa, joten suhtaudun positiivisesti tähänkin osastoon.
   
  MarkoPalo ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 22. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Erinomainen analyysi.

  Kerholla on nyt koossa seuraava hyökkäysrunko:
  Innala - Lucenius - Tuulola
  Cornet - Kunyk - Nenonen
  Tikka - Monto - Puustinen
  Ruokonen - Kanninen - Krivosik
  Kuusisto - Seppälä - Lahtela jne.

  Lähtökohtaiselta suoritustasoltaan, potentiaaliltaan ja käytännössä jo osoitetulta työmoraaliltaan jalkeilla lienee vähintään yksi Kerhon kovimmista hyökkäysrostereista koko 2000-luvun aikana. Ei välttämättä nimekkäin, mutta yksi työteliäimmistä ja tasaisimmista. Kunyk ja Monto tuovat toivottavasti osaltaan juonikkuutta yv:n pyörittämiseen, ja Tikka romuluisuutta hyökkäyspäähän, jolloin kasaan tosiaan saadaan kolme tasapainoista kärkiketjua. Kannisen rooli (Riskan korvaajana?) on hienoinen kysymysmerkki, mutta Ruokonen ja Krivosik huolehtinevat siitä, että myös nelosen suoritustaso pysyy korkeana.

  Vaikka olisi mahtavaa, että Tavi jatkaisi Kerhossa, mihinkä tuossa rosterissa hänet laittaisi? Hyvä tietysti on, että pelaajamateriaalissa on laajuutta ja syvyytttä mm. CHL-rundia varten, mutta omista junnuista saadaan varmasti rotaatiota riittämiin.

  Todella hyvä tilanne kaiken kaikkeaan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2019 klo 12.34
 23. Vele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja Leijonat
  Nenonen-Kunyk-Puustinen
  Innala-Lucenius-Tuulola
  Kanninen-Tikka-Cornet
  Ruokonen-Monto-Krivosik

  Laatikainen-Nikkilä
  Friman-Eronen
  Nurmikanta-Karjalainen

  Voutilainen
   
 24. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Manchester United
  Kokonaisuutena HPK on tulevalle kaudelle hienosti kasassa. Aivan rauhallisin mielin voi odottaa tulevaa, hyökkäys on timanttisen kova, puolustus hyvätasoinen ja kehittyvä sekä maalivahtiosastossakin potentiaalia. Uskon ja luotan siihen, että Voutilainen vastaa huutoon.

  Hyvää duunia kaikenkaikkiaan Toivolalta!
   
 25. Lihahopliitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Laatikaisen jatko kyllä miellyttää ihan helvetin paljon. Finaaleissakin oma pumppu aina rauhoittui hieman kun Lada oli jäällä, oli varmaan koko finaalisarjan tärkein yksittäinen puolustaja. Jatkuvasti hyviä ja rauhallisia ratkaisuja jäällä, tasapaino myös todella kohdallaan Nikkilän kanssa. Tuollaista pakkoa Kerho on vuosikausia ollut vailla, toivottavasti nyt vaan paikat kestää vielä tulevan kauden.

  Ylipäänsä joukkueen runko on nyt jo tässä vaiheessa siinä kunnossa etten varmaan ikinä ole tällä päivämäärällä ollut näin hyvillä fiiliksillä tulevan kauden jälkeen, ei ainakaan sitten 2000-luvun alun.