Kerhon otteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 200 581
  • 1 171

Ralph

Jäsen
Toki huono maalivahti peli heijastuu koko kenttäpelaajiin, jos ja selvästi KUN joukkueella ei ole luottoa siihen että maalivahtiin voi luottaa. Mutta ei sen taakse voi mennä koko paketin hajoamisesta.

Kerho on voittanut tällä kaudella jo neljä peräkkäistä peliä, kun Joni Myllykoski oli maalissa. Ei silloin kenttäpelaajista heijastanut luottamuksen puute maalivahtiin. Esimerkiksi HIFK kaatui, vaikka Myllykoski päästi neljä maalia, kuten esim. SaiPaa vastaan nyt. Silloin vain hyökkäyspelaaminen oli kunnossa ja joukkue teki itse viisi.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Mihin sen pitäis mennä? Työteliäämpi ja munakkaampi joukkue Blues on tällä hetkellä kun Kerho.

Ehkä tällä hetkellä mutta espoo ja lätkä ei ole ikinä ollut mielestäni mikään yhdistelmä. Blues on mielestäni vaan sellainen läpsyttely jengi..mauton ja hajuton.
Tämä on sitten oma näkemykseni joten ei tartte voltteja siitä syystä vetää.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ja haukkuminen se vaan jatkuu. Mites olis jos vaikka haukuttaisiin se Myllykoski sitten kun siellä ei tule pelissä yhtään:
1. Läpiajoa.
2. 2-1 hyökkäystä, jossa hyökkääjät saa täysin vapaasti syötellä keskenään
3. Riparista tyhjään rysään lyötyjä
4. 4 miehen maski vetoja.
5. Yksinään maalilla seisovia vastustajia
6. Hyökkääjät tekee enemmän kuin yhden maalin

Mä voin kyllä tähän etsiä alle linkit ruudun koosteisiin ja laittaa kellonajat siitä miten Sarokselle tehdään läpiajosta, maalinedestä/takatolpalta tyhjiin, 2-1 hyökkäyksestä jne. maaleja ja ei täällä haukuta täysin paskaksi lysähtelijäksi, vaan haukutaan paska puolustaminen. Ihan käsittämätönstä, että Myllykosken pitäisi siis näköjään tehdä maaleja ja voittaa noi pelit yksin, muuten on täysi paska. Kyllä jos siellä seisoo mies yksin maalilla niin se on ihan jonkun muun maali kuin Myllykosken, jos se sellasen torjuu se on ns. "game saver", tilanne joka on jo oletuksena aina maali. Kyllä se Mylläri yrittää, mutta missä helvetissä on sen avut. Menkään nyt vaika itse katsomaan sen eilisen pelin kooste, aivan järkttävää puolustamista! Miten vittu voi äijät seisoa sekuntitolkulla maalivahdin nenän edessä ihan yksin ja vielä saada kiekon sinne? Saati että se olisi Myllykosken vika. Missä on ne kuuluisat makuupaikat?

Ei se Myllykoski mikään huippu veskari ole, mutta kyllä tää touhu on ihan naurettavaa. Jampat kommentoi kuin ei olisi koskaan jääkiekkoa edes pelanneet ja haukkuu veskarin, kun tyhmä puusilmäkin näkee miten pitkin vituraa siellä puolustus on pelannut. Vai vielä ettei ole voittava maalivahti, kun omat saa aikaiseksi kämäsen maalin per peli jo neljättä peliä putkeen. Myllykoski ykköseen keskelle seuraavaan peliin, niin alkaa varmaan sitten verkot heilua.
 

Bourque

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Boston Bruins
Ei näitä tappioita voi Myllykosken piikkiin pistää, kenttäpelaaminen kun on ollut lähinnä Raution Kaitsun aikaisen kerhon tasolla, mutta ei Myllykoskella montaa peliä kaudessa voitetakaan. Ajoittainen ylipelaaminen korostuu, kun itseluottamus on samalla tasolla kun 10 vuoden kuivaa kautta elävällä vanhallapojalla iskelmän tiskillä.
 

J.Petke

Jäsen
Mä voin kyllä tähän etsiä alle linkit ruudun koosteisiin ja laittaa kellonajat siitä miten Sarokselle tehdään läpiajosta, maalinedestä/takatolpalta tyhjiin, 2-1 hyökkäyksestä jne. maaleja ja ei täällä haukuta täysin paskaksi lysähtelijäksi, vaan haukutaan paska puolustaminen. Ihan käsittämätönstä, että Myllykosken pitäisi siis näköjään tehdä maaleja ja voittaa noi pelit yksin, muuten on täysi paska.

Etsi vaikka samalla Saipa-pelistä Myllykosken nappaamat vedot, jotka tarttuivat kerrasta. Siinä olet ihan oikeassa, että puolustus pelaa aivan helvetin huonosti mutta ei Myllykoski sinne yhtään sitä varmuutta lisää tuo. Epävarmuus heijastuu koko joukkueeseen, vaikkakaan se ei ole ykkössyy näihin tappiohin.

Kukaan tuskin taas syytti Myllykoskea noista SaiPan kolmesta ekasta maalista, vaan enemmänkin tuosta pomputtelusta, epävarmuudesta ja arvaamattomuudesta.

Tänään odotan isoa tasonnostoa parivaljakolta Vainio-Laakso. Viime pelissä molemmat oli enemmän ja vähemmän hukassa ja tuntui, että jokainen ratkaisu oli väärä. Hyökkäyksessä olisi mukava nähdä täysin uusi paletti, joka ei siis koostu yhden miehen vaihtamisesta yhdessä ketjussa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään on kyllä omaan makuun pakkovoiton paikka. Kotipeli, viime ottelut olleet luvalla sanoen huonoja ja vastus ei ole kaikkein vaikeimmasta päästä. Lisäksi onnistumisia tarvitaan nyt aivan ehdottomasti hyökkäyspäässä. Ketjut sekaisin Pantse, kyllä se siitä.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Joku kapiaisen käppänä Parolannummelta voisi tulla pitämään kenttäpelaajille muutamat sulkeisharjoitukset, niin josko tuo touhu muuttuisi hiukan työteliäämmäksi sen jälkeen. Muutaman kerran kun ravaa edestakaisin "Taakse poistu!!!"-komentojen siivittämänä, niin jo luulis pelaaminen maistuvan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onneksi tehtiin valmennukselle jatkopahvit hyvissä ajoin, nyt voikin lasketella loppukauden alamäkeä. Karmeeta katsottavaa, melkoisesti saa loksua palasia kohdalleen, että tästä suosta noustaan. Miten voi parilla tauolla kadota koko joukkueen peli aivan totaalisesti? No onhan tässä vielä aikaa, seuraavakin kausi, tämä laiva kääntää.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Siella ei toimi talla hetkella hyokkays, puolustus ja erikoistilanteet. Maaleja ei osata tehda, puolustaa ei osata, pelaja ei osata "tappaa". Aika akkia on tultu alas, mutta viela ollaan saaleihin menossa hei!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vieläkö BW kehtaa puolustella täällä Myllykoskea? Kaveri häviää jälleen ihan omatoimisesti peliä Pelicansille. Sivuttaisliike surkeaa ellei olematonta, lisäksi lukee peliä huonommin kuin F-juniorit. Ei kykene lainkaan paikkaamaan kenttäpelaajien virheitä = ei anna joukkueelle mahdollisuutta voittoon.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Juu Myllykoskihan se AV:lla anto laittaa siihen neliön keskelle ja teki vielä maskin tai sössi sinisellä vastustajalle 2-1 hyökkäyksen ja anto poikkisyötön pisteiden väliin. Myllykoski heittää kohta sen kaapin, kun pääsee YV:llä myllyttään.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Olen koittanut luottaa tuohon Myllykoskeen, mutta kun ei vaan pysty ja ei näköjään luota muu joukkuekkaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No mitä vittua niiden valmentajien kanssa sun mielestäs olis pitänyt tehdä. Hankkia taas uusi joukko vai.
No katsellaan nyt rauhassa. Onpahan sapluuna ainakin selvä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tokassa maalissa Myllykoski oli sijoittautunut päin persettä, mutta totuushan on se, että näillä tehdyillä maalimäärillä ei voiteta ketään oli siellä maalissa kuka tahansa. Jos edes kaks maalia tehtäisiin peliä kohden, niin Saroksella olisi jotain mahdollisuuksia voittaa.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juu Myllykoskihan se AV:lla anto laittaa siihen neliön keskelle ja teki vielä maskin tai sössi sinisellä vastustajalle 2-1 hyökkäyksen ja anto poikkisyötön pisteiden väliin. Myllykoski heittää kohta sen kaapin, kun pääsee YV:llä myllyttään.
Aivan sama mistä se toinen maali tuli, olisi mennyt ihan mistä vaan sisään - niin vitun unessa Myllykoski tilanteessa oli. Juusella tämä peli olisi vielä tasan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Myllykosken edessä seisoi toisessa maalissa puolustaja. Myllykoski etsi kontaktia vetoon valitettavasti väärältä puolelta. Puoli oli sinällään oikea että täysin oikein Myllykoski etsi katsetta kiekkoon sen laidan puolelta missä kiekko oli, jos olisi etsinyt keskustan puolelta olisi etukulma ollut täysin auki. Sieltä sai aivan vapaasti Pelsut pelata kiekon neliön kskelle ja pakin sijoittumisesta johtuen katosi Myllykoskelta näköyhteys kiekkoon, tuohon päälle se että se meni oikeaan (Myllykosken vasempaan) kulmaan niin maali oli itsestäänselvyys.

Mutta antaa olla, haukkukaa te Myllykoskea jos tulee parempi mieli, minä en jaksa enää, jos ei halua jääkiekosta ymmärtää yhtään mitään, niin aika turha tässä on koittaa kertoa samoja asioita uudestaan ja uudestaan. On vaan helpompaa haukkua sellaista joka ei voi puolustaa itseään, saati että kun on "vaan" kakkos veska yms. kuin yrittää nähdä niitä todellisia syitä.

Ja en edelleenkään väitä että Myllykoski olisi mikään hyvä veska, ihan ok tasoa, ottaa sen ekan ihan tarpeeksi monesti, ollakseen Liiga tasoa, mutta en vaan tajua miten voi katsoa samaa peliä niin pitkin vittua että saa Myllykoskesta syyllisen.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Vieläkö BW kehtaa puolustella täällä Myllykoskea? Kaveri häviää jälleen ihan omatoimisesti peliä Pelicansille.
Onhan Myllykoski aika keskinkertainen, lähinnä Puurula vol2, mutta kyllähän Kerho tarjoaa vastustajalle niin hyviä tontteja koko ajan, että ei ihme kun omissa kolisee. Samalla Kerhon hyökkäyspeli on aivan olematonta ja ylivoimapeli on palannut vuoden takaiselle tasolleen, eli sekin olemattomaksi.

Ei voi olla niin, että jos Kerhon maalilla ei seiso Liigan paras veskari (Saros), niin se ei koskaan voi voittaa otteluita. Siinä tapauksessa jos Kerho nojaa vain jäätävään maalivahtipeliin kaiken muun ollessa kuraa, niin eihän sellaisen jengin edes kuulu voittaa.

Huolestuttavinta, että sekä Blues, Saipa ja nyt Pelicans ovat pelillisesti Kerhoa juuri nyt todella paljon edellä. Kaikki jengit ovat sarjataulukossa Kerhon alapuolella. Kapteeni Vihko kertoi äsken haastattelussa, että kyllä puheita ja palavereita on pidetty, mutta ote katoaa jatkuvasti.

Arvonen, miksi jengi on noin hengetön ja kuriton, ollut kohta jo reilun kuukauden?
Viitakoski, onko eväät ylivoimapelin suhteen syöty?
Eikö Saarisesta, Schirasta, Viedenskystä, Hamillista ja kumppaneista ole sittenkään pelillisiksi liidereiksi? Miten voi ote kadota kesken kauden noin täydellisesti?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Onneksi tehtiin valmennukselle jatkopahvit hyvissä ajoin, nyt voikin lasketella loppukauden alamäkeä. Karmeeta katsottavaa, melkoisesti saa loksua palasia kohdalleen, että tästä suosta noustaan. Miten voi parilla tauolla kadota koko joukkueen peli aivan totaalisesti? No onhan tässä vielä aikaa, seuraavakin kausi, tämä laiva kääntää.
Kahta en vaihda, oranssia ja leijonaa. Muuten vaihtaisit kaikki aina, paitsi nipinnapin yli 80 prosentilla torjuvan Myllykosken.Tonttu.

Kun ei peli kulje ja tappioita tulee, niin nyt on Kerho pirun ohuella; heti kun tulee takaisku, niin homma menee täysin sekaisin. Voiko rentouden löytää jostain ihan vaikka väkisin?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kahta en vaihda, oranssia ja leijonaa. Muuten vaihtaisit kaikki aina, paitsi nipinnapin yli 80 prosentilla torjuvan Myllykosken.Tonttu.

Kun ei peli kulje ja tappioita tulee, niin nyt on Kerho pirun ohuella; heti kun tulee takaisku, niin homma menee täysin sekaisin. Voiko rentouden löytää jostain ihan vaikka väkisin?
Niin no jos sinun mielestäsi HPK on sama kuin sen valmentaja tai jokin yksittäinen pelaaja niin mikä jottei. Tonttu, idiootti, tyhmä, ihan sama, kaikki käy en olekkaan koskaan itseäni fiksuksi väittänyt, lähinnä tyhmä kuin saapas tulee mieleeni. En jaksa tuolle tasolle mennä, enkä minä ole vaatinut kenenkään vaihtamista. Totesin vain että nyt on valmennus sitten kiinnitetty ensikaudeksikin, että tiedetään mitä tulee, varsinkin jos meno jatkuu samanlaisena. Loppu on kyllä sinun ihan omaa tulkintaasi minun kirjoituksista.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei se ole Myllykosken vika, jos Saros pystyy yksin torjumaan pinnoja noin paskan joukkueen takana.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ei kukaan pysty tuolle tasolle kuin sinä nimim. BlackWolf, ahhah. Hienoa että kuitenkin jätät tuon kaiken paskan jälkeen vielä varauksen, että jos tämä nyt ei menekään ihan vituiksi. Ootsä vaan mieletön epeli.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei kukaan pysty tuolle tasolle kuin sinä nimim. BlackWolf, ahhah. Hienoa että kuitenkin jätät tuon kaiken paskan jälkeen vielä varauksen, että jos tämä nyt ei menekään ihan vituiksi. Ootsä vaan mieletön epeli.
Sinä saat tulkita asiat juurikin niin kuin haluat. Minä en voi siihen kauheasti vaikuttaa. Säälipisteet saat minulta kuitenkin, kuivaa kyyneleet, ei voi ottaa yhden tontun jutut noin koville.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Harvemmin sun jutuista mitään ymmärtää, eikä nämä "tulkinta"-jutut tee poikkeusta. Hyvää duunia sä teet, jatka pois vaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Harvemmin sun jutuista mitään ymmärtää, eikä nämä "tulkinta"-jutut tee poikkeusta. Hyvää duunia sä teet, jatka pois vaan.
Kauneus on katsojan silmissä ja ymmärrys kuulijan korvissa. Pomot on kyllä aina kiitellyt duunista, että kai sitä edes joskus tekee jotain oikein. Joten enköhän jatka vielä samoilla linjoilla, hyvä jos kelpaa sinullekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös