Kenen bandwagoniin keväällä 2012?

  • 80 705
  • 335
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Mikäli ennakkosuosikki menee siitä jatkoon kohtaavatkin finaaleissa rummut ja läpsyttimet. Siitä sitten valitsemaan mieleistään orkesteria.

Niin joo, ja jos taas finaalit olisivat kehien sisällä niin tavitsisi miettiä kumpi on sympaattisempi: kolikonheittäjä vai vain playoffeja katsomaan tuleva kannattaja...
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Painottaen sitä, että luovutettu ei Espoossa olla, laitetaan nyt jo tässä vaiheessa liput varaukseen Jokereiden vaunuun kun maksupakkoa ei vielä ole. Mikäli nyt kuitenkin sekä ajokoiravaunu JA vaunu Ilmalaan molemmat ajaisivat rotkoon, kausi loppuu täällä. Pronssipeli ei kiinnosta paskan vertaa ja JYP ja Pelsut vielä merkittävästi sitä vähemmän.
 
No pelikaanien ilman muuta. Ei kahta sanaa. Saatan jopa lähteä joku ilta vaimon kanssa Lahteen gloorihanttaamaan.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
No pelikaanien ilman muuta. Ei kahta sanaa. Saatan jopa lähteä joku ilta vaimon kanssa Lahteen gloorihanttaamaan.

Sama. Ehdoton kakkosjengi ollut liigaan nousemisestaan lähtien. Kumpi tahansa sieltä tuleekin vastaan, niin täydet mahdollisuudet on mestaruuteen.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä tuolla nyt mitään vitun väliä ole kuka mestaruuden vie kun ylivoimaiset inhokkiseurat (IFK ja Kärpät) on poissa kuvioista. Mutta kai sen pojan voisi tuonne Lahteen suoda, kun ei siellä liiemmälti tuota menestystä ole ollut.

Kenenkään bandwagoneihin en kuitenkaan lähde, koska vituttaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Koska näyttää siltä että Jokerit menee pitkälle tänä keväänä, ei ole ollut oikein aikaa näitä bandwagon-asioita miettiä. HIFK luonnollisesti, jos ihmeen kaupalla onnistuisi Jokerit tiputtamaan, saa sympatiani mutta sitten näistä maalaisjoukkueista olen loppukaudesta ollut kohtalaisen vakuuttunut JYPin tekemisistä ja sitäpaitsi joukkue näyttää ulospäin hyvältä, on kokoa, on taitoa ja on nopeutta. Eikä joukkue pelaa sitä helvetin robottikiekkoa enää eikä päävalmentaja ole itkemässä koko ajan jostain.
No se on sitten JYP.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tästä on kyse. Enpä olis ikinä uskonut toivovani JYPille mestaruutta, mutta onhan se toisaalta ärsyttävyydessä enää varjo entisestä heitettyään uimalakin pihalle.

Tuleeko muuten Lukosta liigan epäsympaattisin joukkue ensi kaudella myös Porin ulkopuolella? :)

Kai tässä on pakko Pelicansin (lue: Suikkasen) kelkkaan hypätä.

Antaa helvetisti toivoa Porissa ja Lappeenrannassa (sekä hieman paradoksaalisesti myös Suomen jääkiekkoilun kehdossa Tampereella), että jonain päivänä täältäkin tullaan ja viedään kannu!
 
Sinällään ei vitunkaan väliä, että kumpi näistä jämäjengeistä potin korjaa, mutta JYP on jo kerran saanut hedelmän. Siinä mielessä soisi uuden mestarin kruunauksen tämän kevään päätteeksi. Toivottavasti tulee hieno sarja, tuomareita sympatessa. No jaa, epäsuorasti jo hyppäsin Pelsujen kelkkaan, joten mennään Suikkas-hypessä sitten avoimesti. PELSUT MESTAREIX 2012!
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt voi enää vaan huutaa JYPPI *tum tum* MAALI . Maalin tullessa laulaa AIJAIJAIJA AIJAJAJAIJAI :D

Toivon että Jyppi vie, mutta vasta game sevenissä. Joku todella hieno ja huikea finaalisarja olisi kiva. Ei mitään 0-4 läpyttelyä.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jypin kelkkaan. Jotenki vaan vie pisteet tästä parista. Hienoa kiekkoa pelaa ja noussu takas eliittiin parin vuoden pienten epäonnistumisten jälkeen.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Ehdottomasti Jypin kelkkaan. Game7 ja jatkoaika tilauksessa.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
JYP on aina ollut ja tulee aina olemaan eniten HMV-seura jääkiekkoilun ihmeellisessä maailmassa, joten ehdottomasti pelikaanien kelkassa olen. Kannu Lahteen!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kahvarobottidufvatynisambarumpu-kiekko ei saa multa sympatiaa, joten Pelicansille sympatiat finaaleihin.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen sen verran vastarannan kiiski, että kannatan Jyväjemmareita. Miksikö? Noh, Suikkas-hype tulee joka tuutista ja ylitse. Jos pulikaanit olis ilman Suikkasta finaalissa, ehdottomasti kaanien wagonissa oltaisiin mutta näin tällä kertaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös