Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät lomalla niin, Sportille toivon menestystä. Jos sitten vielä jonain päivänä kohdattaisiin pudotuspeleissä, täysissä halleissa, olisi huikea sarja.
 
" Olen käytännössä kasvanut Seisomakatsomossa ja olen nähnyt siellä hyvät ja huonot hetket. Voi sanoa, että olen aina ollut patasydän. Isomäen intohimo ja fiilis ovat aina olleet erityisiä ja tulee olemaan todella hienoa kokea se kotijoukkueen paidassa" - Santeri Lukka 24.6.2021 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

Nigi

Jäsen
Ipa, Pelsut tai TPS. Jollekkin noista kun menee, niin homma ok.

Lukolle ei voi toivoa näin porilaisena mitään hyvää, toivottavasti tippuvat heti puolivälierissä. :)
 
Mennää minne vaa
- Timo J

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse tsekkaan otsikoista kuka on voittanut, jos on voittanut. Varsinaisesti voittajalla ei ole merkitystä, enkä kenenkään puolella ole.

Onnea kuitenkin tähän kevääseen kaikille osalliselle!
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Onpa vaikea laji tämä.
Ei ole muutamaan vuoteen paljon tarvinnut miettiä, mutta tänä vuonna lienee aiheellista.

Ei pitäisi olla mitään esteitä toivoa Lukolle mestaruutta, pitkä odotus jne. Aina kuitenkin jonkun muun ylivertaisuus ottaa päähän, niin ennemmin joku altavastaaja.

Helmisen mestaruus olisi hieno juttu ja komea keskisormen näyttö 1-v sopimukselle ja muulle vähättelevälle puheelle. Mutta ei ole vielä tarpeeksi kauan edellisestä "säkämestaruudesta". Ei siis edes TPS.

Monta hyvää Ilvesystävääkin ovat kärsineet jo liian kauan. Toisaalta toivoisi heillekin hyvää. Mutta kyllä sekin olisi liikaa, sitä vouhotusta ei varmaankaan kestäisi kukaan, niin pitkät patoutumat siellä on.

Olkoon sympatiat Kookoolle. Bergeristä huolimatta, muuten asiallinen joukkue ja pelaa kiekolla taitavasti. Eilen Ilves pääsi vähän pöllyttämään. Tänään onkin tiukka paikka.
 
Läpsyttimet ovat parasta mitä Liigatapahtumiin on tullut sitten Jumbotronin.

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos sattuisi käymään niin että IFK:n pelit loppuu ennen aikojaan, niin varmaan Ilvekselle toivotaan sitten menestystä jos pääsee sääleistä jatkoon. Enkä mä nyt Lukonkaan mestaruutta pahana näe, kun heillä niin pitkä aika edellisestä. Kärppiä ja Tapparaa mielellään ei mestariksi! Liian paljon saaneet viime vuosina, vaihtelu virkistää.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Jos Ilves tippuu, niin Hifki on perinteinen ja hieno seura.. sinne toivon kannua.
Lukkokin olisi toki mestaruuden jo ansainnut, mutta yksi vuosi pitää vielä Raumalla odotella lisää.
Tepsi.. koska Raipe.. suon sen sinnekkin toki.
 
Kaikki tehdyt lasketaan ja joskus jopa tekemättömät

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Jos tepsi ei voita, niin hypätään Lukon ja Ipan junaan. KooKoon poppoolle myös kaikki tsemppi, mutta uskon tänään heille kesäloman alkavan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos Pelicans jostain kumman syystä tippuisi niin siihen sitten perus viikon ränni perään. Horroksesta, kun alkaa pikkuhiljaa selviämään voi alkaa varovaisesti katsastelemaan Liigan sivuilta ketkäs siellä vielä pellailee. Underdog - osasto kummasti itsellä lähellä sydäntä eli Sport, KooKoo ja Ilves akselille toivon menestystä. Harmikseni näistä vain kaksi voi edetä ja todennäköisyyslaskelmat puoltavat tällä hetkellä vain yhdelle heistä jatkoa.

Isoista vain Lukolle sillä sattuneesta syystä ihan hirveästi ei voi toivoa Tps:lle menestystä. Toki jos Pelicansin hoitavat niin tervemenoa mieluiten finaaleihin saakka !
 
Pellaillaan.

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Jos Kärpät tippuu niin perinteisille parhaille ja kovimmille vääntökumppaneille eli HIFK:lle ja Tapparalle kaikkea hyvää. Myös KalPa olisi aika symppis mestari.

Eniten harmittaisi varmaan Lukon ja Pekka Virran mestaruus mutta senkin kanssa pystyisi elämää jatkamaan.
 
#24 Viuhkola #5 Kukkonen #39 Palsola

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
IFK:n ja TPS:n wagonissa, kuten aina. Helsinki ja Turku ovat kuitenkin ne Suomen seuraavaksi rakkaimmat ja parhaimmat kaupungit, not in any order. Ne ainoat kaupungit, jotka voivat edes jotenkin pärjätä Kouvolalle.

Ja toki Lugulle kaikki tsemppi seuraavassa sarjassa. Nimbal raumlaisste bualel ku voi ol. Eikä se Lugun mestaruuskaan nyt niin pahalta tuntuisi, vaikka sukuhistoriallisista syistä Ässien puolella aina olenkin. Kunhan ei tule IFK:n ja TPS:n kustannuksella.
 
Where were you while we were getting high?

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Jos Kärpät ei pääse HIFK:stä yli, niin sitten seuraavaksi jatketaan HIFK:n vankkurissa.
 
Koolla on väliä - K niin kuin Kulta! K niin kuin Kärpät! - https://bit.ly/2D68ZsU
Suosikkijoukkue
Kraken, Ketterä, Liiga
Pelicans. Vain koska Hannes BJörninen, yksi tän sarjan hienoimmista pelaajista. Vaikka valitsikin Jokerit, arvostan silti herraa riittävästi.
 
"Ei mua tollanen halonhakkuu kauheesti kiehdo."
- Gösta Sundqvist rumpujen soitosta

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Ex-mestisläisten pudottua jatkosta sympatiat menee ottelupareittain seuraavasti: Lukko, Pelicans, HIFK, KalPa. Näistä jos joku voittaa mestaruuden, niin hyvä. Ilveskään ei olis pettymys.Tappara ja Kärpät on jo voittaneet ihan tarpeeksi, ja Tepsi nyt vaan on Tepsi, ei sille ikinä mitään. Vaikkakin Elysée Areenan suihkut olivat ihan kiva virkistys Ruisrock-aamuina 2006-2009.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalastajakylän Lukko
Kai se on niin, että ns. Pikkuseurojen pudottua pienen kaupungin kasvattina en voi rehellisesti liputtaa kenenkään jäljellä olevan joukkueen puolesta. Vaikeaa on allekirjoittaneen liputtaa missään vaiheessa jonkun yksityishenkilön tai muutaman sellaisen omistamaa joukkuetta oikeasti. Tosin inhokkiasteikoilla on pari keltaista joukkuetta, pari punaista ja pari mustaa jäljellä.
 
☆☆☆Helvetti jäätyi keväällä 2021☆☆☆

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Tässä vaiheessa voin vielä sanoa toivovani Pelicansille mestaruutta, jos TPS jää laulukuoroon. Puolivälierien jälkeen tuskin olen enää samaa mieltä.
 
Mielenkiintoista on ettei 11000 Turkulaista pärjää Sambaryhmälle. -nimim. "Pikkarainen" 15.03.2009

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukko olisi hyvin todennäköisesti voittanut mestaruuden jo vuosi sitten, jos mestaruudesta olisi pelattu, joten heille kannun voi suoda hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy