PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Jollen ihan omiani muista, niin siellä oli toinenkin "ulkopuolinen", @PataJaska ?
Pitää paikkansa. Viisi vuotta asumista Hämeenlinnassa jätti jälkensä mieheen, loppuaikoina ehdollistuin niin paljon, että aloin jopa tuulettaa Kerhon maaleja kun kävin katsomassa pelejä (siis muitakin kuin vain pelejä Ässiä vastaan). Ja nyt eilisilta facebook-seinälläni oli pelkkää HPK hehkutusta, kun monet tutut riemuitsevat tilanteesta. Eli jos omalla joukkueella ei suju, niin bandwagon on sikäli minun osaltani kyllä aina lukkoonlyöty..

Jääkiekko on tunnetusti sellainen peli, jossa on ensin runkosarja ja sitten playoffit, ja sitten Kärpät voittaa. Mutta ei auta kuin uskoa, että Kerholla olisi aito kyky haastaa finaaleissa, ainakin pudotuspelit ovat olleet joukkueella nousujohteiset..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ekaksi oli TPS:än bandwagonissa ja ne tippu. Sitten hyppäsin Tapparan bandwagoniin ja ihan sama tulos. Taidan tehdä HPK-faneille viimeisen palveluksen ja enkä hyppää HPK:n bandwagoniin niin heillä on vielä mahdollisuus voittaa mestaruus.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Olen suoraan sanottuna hieman pöyristynyt, kuinka epikset jaot täällä on valkattu Kerhon hyväksi.
No sanohan muuta! Meillä on uudenkarhea Boeing-mestaruussuihkari, nousukiidossa ei MCAS sakannut, pelikaanitkaan eivät lentäneet turbiineihin kun taisivat jäädä jo stadissa Koffin punaisen ratikan alle, samppanjat on jääkaapissa kylmenemässä, mutta silti porukka tunkee joihinkin hikisiin perunavankkureihin. Olen pöyristynyt!

Onko teillä peiliä?
On toki, kaikille business-luokassa matkustaville, tuutko nyt meidän kyytiin? Please?
 
Koolla on väliä - K niin kuin Kulta! K niin kuin Kärpät! - https://bit.ly/2D68ZsU

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minen hyppää enää kenenkään vaunuun tällä kaudella, stna. Meni jo Ipat,SaiPat ja IFKt. Kun en kannata kumpaakaan, niin pelaatte jumaliste koko kesän niitä finaaleitanne, prkl. Uusi kausi katkaisee, eikä tällä kaudella saada mestaria. Nih!
 

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Mitä mitä, eikös HPK:n pitänyt olla se HMV-tason joukkue ja vaikka mitä muutakin, mistäs yhtäkkiä moinen ryntäys Kerhon bandwagoniin? :)
Kyllä sieltä heikoimmat sortuvat elon tiellä, kun vankkurit kopsahtavat aitoon turenkilaiseen hidastetöyssyyn - valtavaan perunaan keskellä tietä.
Minähän en yksiinkään vankkureihin kapua, vaan seuraan toisen suosikkini, Vancouver Canucksin taistoa Lord Stanleyn kupista. Silti olisin iloisempi, mikäli vaikka hämäjänlinnalaisjoukkue voittaisi tulevan taiston.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Ainahan hallitsevalle mestarille toivoo tappiota, ellei satu olemaan oma jengi tai vastassa håieffkå. Toisaalta näädät vois kaivaa Oskulle sen mestaruuspokaalin, josko sen myötä kypsyisi palaamaan kasvattajaseuraansa.
 
Kyllä meidän tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä. - Risto Dufva

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hieman HPK:n vankkureissa olen kahdesta syystä. Ensimmäinen on HPK:ta kannattava yhteistyökumppani, aivan uskomattoman hieno mies. Toinen syy on se, että vaihtelu virkistäisi.

Kärppiä vastaan ei kyllä ole yhtään mitään. Näin ollen veikkaan että vastakkainasettelun puuttuessa finaalien katsominen voi käydä tylsäksi olkoonkin, että molemmat joukkueet osaavat pelata erinomaisen viihdyttävää jääkiekkoa. (Tosin osaavat ne pronssiotteluun pudonneetkin sillä erotuksella, että IFK:lla tahtoo mennä tehottomaksi pörräämiseksi ja Tappara taas löytää vauhdin vasta ollessaan takaa-ajajana).
 
Suosikkijoukkue
Päättymätön prosessi III - Pekan vastaisku
Kärpät. Sitte kun Lukko on voittanut mestaruuden, saa joku toinenkin kyläjengi voittaa, mutta ennen sitä mielellään näitä isompia.
 
SM-Liiga - Cosa nostra.

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Luulen olevani tässä nimenomaisessa aika-avaruuden vaiheistuksessa niin s*tanan raastavan kateellisuuden riekaleiksi kalvama, etten millään saata kyetä ryhtyä kannattamaan tätä ex-rekisteröityä yhdistystä, joka kaupan päälle meiltä vielä alhaisella tavalla ykkössentterinkin tulevalle kaudelle ryövää.

Vaan annas olla kun tsekkiläinen teollisuuskumi lauantaina jäähän kopsahtaa, niin niinhän siinä käy, että ei sitä vaan p*rkele millään pysty noita v*tun 0,50-suomen näätäelukoita kannattamaan - ei h*vetti ikinä! (still remembering Glenn-Spang-Davis)

Joten kai shitä shitten kainosti kuitenkin Kertsin perunakellarin perälaarissa mökötetään.

Sitä paitsi kaikk'tietävä Wikipediakin osaa kertoa, että "Kärpällä ei nykyisin ole juurikaan taloudellista arvoa".
Hah! Siitäs saitte!

(Pahoittelen tekstin sisältämiä k*rosanoja)
 
And chances are
This will save your soul
Or break it in pieces

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
ei sitä vaan p*rkele millään pysty noita v*tun 0,50-suomen näätäelukoita kannattamaan - ei h*vetti ikinä! (still remembering Glenn-Spang-Davis)
Olisitte vaan pitäneet hyvänänne. Vieläkin tulee toisinaan öisin herättyä hikisenä nähtyäni painajaisia Dan Spangista ja Ryan Glennistä Kärppäpaidassa. Davis oli ainoa noista, joka osasi jääkiekon pelaamisen jalon taidon, mutta eipä tainnut tervettä päivää nähdä meillä ollessaan. Kiitos tosin Machuldasta reilu vuosikymmenen aiemmin.

Aika yksin kai tässä näköjään ollaan. Edellisinä tämän vuosikymmenen finaalisuosina on Tappara ollut jakamassa kestomenestyjän taakkaa, mutta nyt ollaan kuin Gallian kylä Rooman valtakunnassa. Edellisen kerran vastaava tilanne oli vuoden 2008 finaaleissa, jolloin koko muu Suomi seisoi Bluesin ja paskansyöjä-Matikaisen takana. Toki seuraavalla kaudella kohdattiin vielä JYP, mutta sillä oli omat vihaajansa mm. Dufvan Bob Hope -kommenttien takia.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy