Kenen bandwagoniin hyppäät kaudella 2018–2019?

  • 84 077
  • 425
Nyt on todellinen etelä vastaan pohjoinen taisto. Puolen suomen joukkue vastaa sympaattinen pikkuseura jonka kyytiin koko etelä hyppää. Hifkillä ja Tapparalla on vihaajansa sielläkin joten nyt on tosi kyseessä.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä nyt ollaan Kerhon puolella. Toivottavasti Hämeenlinnassa juhlitaan mestaruutta.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olen suoraan sanottuna hieman pöyristynyt, kuinka epikset jaot täällä on valkattu Kerhon hyväksi.
Tämä saattaa johtua siitä, että moni on suoraan sanottuna hieman pöyristynyt, kuinka epikset jaot siellä on valkattu kentälle Kärppien hyväksi.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tottakai PalloKerhon vaunuissa, kaatakaa tuo v*tun Kärpät nyt.
Vaikka Tapparan pudottaminen oli jo kova pala kerholle, eiköhän nälkää riitä vielä päätyyn asti.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitä mitä, eikös HPK:n pitänyt olla se HMV-tason joukkue ja vaikka mitä muutakin, mistäs yhtäkkiä moinen ryntäys Kerhon bandwagoniin? :)
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
HPK:n kyydissä ehdottomasti. Ihan jo senkin vuoksi, että maanpetturi J. Junnon takia en toivo Kärpille mitään hyvää.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
En ole liiemmin kenenkään vankkureihin hyppinyt, mutta nyt taas. Keväällä 2006 tuli hypättyä yhden hämäläisen pallokerhon kyytiin ja sehän päätyi siihen, että löysin itseni Rengosta. Siellä mestaruussaunassa @ervatsalo nosteli kannua mestarin elkein. Jollen ihan omiani muista, niin siellä oli toinenkin "ulkopuolinen", @PataJaska ?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jollen ihan omiani muista, niin siellä oli toinenkin "ulkopuolinen", @PataJaska ?

Pitää paikkansa. Viisi vuotta asumista Hämeenlinnassa jätti jälkensä mieheen, loppuaikoina ehdollistuin niin paljon, että aloin jopa tuulettaa Kerhon maaleja kun kävin katsomassa pelejä (siis muitakin kuin vain pelejä Ässiä vastaan). Ja nyt eilisilta facebook-seinälläni oli pelkkää HPK hehkutusta, kun monet tutut riemuitsevat tilanteesta. Eli jos omalla joukkueella ei suju, niin bandwagon on sikäli minun osaltani kyllä aina lukkoonlyöty..

Jääkiekko on tunnetusti sellainen peli, jossa on ensin runkosarja ja sitten playoffit, ja sitten Kärpät voittaa. Mutta ei auta kuin uskoa, että Kerholla olisi aito kyky haastaa finaaleissa, ainakin pudotuspelit ovat olleet joukkueella nousujohteiset..
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ekaksi oli TPS:än bandwagonissa ja ne tippu. Sitten hyppäsin Tapparan bandwagoniin ja ihan sama tulos. Taidan tehdä HPK-faneille viimeisen palveluksen ja enkä hyppää HPK:n bandwagoniin niin heillä on vielä mahdollisuus voittaa mestaruus.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Olen suoraan sanottuna hieman pöyristynyt, kuinka epikset jaot täällä on valkattu Kerhon hyväksi.

No sanohan muuta! Meillä on uudenkarhea Boeing-mestaruussuihkari, nousukiidossa ei MCAS sakannut, pelikaanitkaan eivät lentäneet turbiineihin kun taisivat jäädä jo stadissa Koffin punaisen ratikan alle, samppanjat on jääkaapissa kylmenemässä, mutta silti porukka tunkee joihinkin hikisiin perunavankkureihin. Olen pöyristynyt!

Onko teillä peiliä?

On toki, kaikille business-luokassa matkustaville, tuutko nyt meidän kyytiin? Please?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös