Keitä pelaajia tulee TPS:ään mahdollisen NHL-työsulun aikana ensi kaudella?

  • 212 978
  • 1 679

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Grainger
"Recchin tilanne? -Se tilanne ei ole edistynyt yhtään, mutta Jani Kiviharju tulee, jos tilanne Ranskan päässä selviää.
Eiköhän Recchin tilanne ole pitkälti sellainen, ettei Narva voi vaikuttaa paljoakaan asiaan vaikka joka päivä soittelisi Amerikoihin. Siitä pitää vain huolen, että rahoitus hoituu jos Mark päättäisi tulla eli saisi vaimoltaan luvan ja huvittaa lähteä ja antaa mieluummin Sakun keskustella kaverinsa kanssa.
Kiviharjuhan on selkeä vahvistus neloskenttään. Ketäs siellä tänäänkin oli Metsäranta, Sykkö, Ojala, Virtanen. Ei herranjestas mitä miehiä. Jani korvaa joka jätkän miljoona kertaa ja samalla voitaisiin tietenkin sopia, että Ranskan pojat ottaisi Paukkusen vaihdossa.
Ja tätä Bouckiakin tässä mietin. Jos miehen hinta/laatu suhde on kohdallaan ja laadun eli taidot (niin mitkä?) me olemme jo nähneet ja jos hinta on silloin kohdallaan taitaa Tyleri maksaa Tepsille, että pääsee pelaamaan.
 

Hulk Hogan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Toivotaan vaan, että jos Kiviharju tulee niin tulisi myös joku "Recchin" kaltainen pelaaja lisäksi. Niin onhan Kiviharju vahvistus neloskenttään minunkin mielestäni. Toivotaan vaan, että hänen paikkansa on sitten varmasti nelosssa. Niin ja hinta/laatu suhde paikallaan.
Tyler pelasi ainakin omasta mielestäni tänään kyllä aivan kelvollisen pelin.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Bouckin kaltaisia puukäsiä on tänne aivan turha raahata Atlantin takaa, kun omastakin maasta vastaavia äijiä löytyy tusinoittain. Pelkkä asenne ja hyvä katse kun ei ikävä kyllä tänä päivänä enää riitä. Olen aina ollut sitä mieltä, että ulkomaalaisen pitää olla joukkueelle selkeä vahvistus, eikä mikään kolmoskentän rivimies.

Ja jumalauta, kerran kun Kiviharjusta eroon päästiin, niin ei missän nimessä äijää enää takaisin. Koivun perustelut Stounin kiinnittämiseksi olivat kyllä uskomattomat: "kaveri on tehnyt niin pitkän päivätyön Tepsissä, että ilman muuta Stouni otetaan." Samalla perusteella voitaisiin esim. isä-Nummelin pikaisesti värvätä tuomaan "kokemusta ja tepsiläisyyttä" puolustukseen.

Pahasti alkaa kyllä näyttämään siltä, että tässä nämä vahvistukset sitten olivat. Sakun tulo joukkueeseen on tietysti loistava asia, mutta pelkkä Saku ei riitä nostamaan Palloseuraa edes neljän parhaan joukkoon. Kipeimmin kaivattaisiin todellista maalintekijää (Recchi), seuraavaksi eniten luotettavaa maalivahtia (Kipper), eikä joku Hal Gillin kokoinen pakkikaan tekisi pahaa puolustuksen uskottavuudelle. Lopuksi vielä alkaa tosiaan ärsyttämään nämä kalastusaiheiset vertauskuvat, varsinkaan kun mitään ei tapahdu. Eipä taida olla edes verkot vesillä, vittu.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Andy_McCoy
Suomeksi siis Recchi ei tule, mutta stouni takuuvarmasti tulee. Joke pääsee taas elementtiinsä fanien vitutuskäyrän kohottajana. Vittu Joke! Sä olet pelkkä vitsi.


Jos Recchin tai vast. NHL-avun sijaan tulee vain Stouni niin seuraavaan matsiin mitä tulen Turkuun katsomaan tuon mukanani
"Narvanmaa eroa!" kyltin/lakanan/vast.

JA TÄMÄ LUPAUS PITÄÄ
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Andy_McCoy
Suomeksi siis Recchi ei tule, mutta stouni takuuvarmasti tulee.

Luultavasti, mutta toisaalta tuskin Recchista mitään kuulemme ennen kuin NHL-kausi on virallisesti peruttu (14. tammikuuta tuosta kai ilmoiotetaan?). Kuulemme, että mies ei siltikään tule. Onko sitten syynä että vaimo ei päästä tai ei mahdu enää joukkueeseen kun stouni on pelaamassa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Tuli vain mieleeni, että nyt kun Summasen Raatokin on vapaana, teillä on vanhan mestarijoukkueen ykkösnyrkki melkein kasassa. Lehtinen tiettävästi on Bluesin miehiä, joten heittäkää Kiviharju Lehtisen tilalle, samaa duuniahan ne tekee, eiks je. Puolustukseen sitten vaikka itse Narvanmaa (eikös se pelannut pakkia?) ja täällä jo mainittu Nummelinin Timppa.

Kiviharju-Koivu-Summanen

Nummelin-Narvanmaa

Siinä olisi Sakulla ihmettelemistä kerrakseen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Rosoh
Jos Recchin tai vast. NHL-avun sijaan tulee vain Stouni niin seuraavaan matsiin mitä tulen Turkuun katsomaan tuon mukanani
"Narvanmaa eroa!" kyltin/lakanan/vast.

JA TÄMÄ LUPAUS PITÄÄ

No niin, rauhoitutaan nyt siellä perällä. Lähtökohtana on se, että pidän Jukka Koivua järkimiehenä. Jukka totesi eilisen pelin jälkeen, ettei Antti Aalto tule pelaamaan ykkösen laidassa kovinkaan pitkään. Jukka Koivu on siis mielestäni järkimies. Jani Kiviharju ei siis tule Tepsin ykköskenttään. Jukka on järkimies. Ykköskenttään on tulossa usi NHL-vahvistus, mikäli lakko jatkuu.
 

Hulk Hogan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Toivotaan ettei tuo kyseinen pelaaja ykköskenttään ole Kiviharju. Kyllä minäkin Jukkaa pidän järkimiehenä, ei hän Kiviharjua ykköseen laita eihän??.
Mitä jos hän tarkoitti, että joku pelaaja muista ketjuista nousisi ykköseen??

Tyler Bouckista: Hän on kyllä kädetön, mutta mielestäni sellanen tsemppaaja tyyppi, joka auttaa joukkuetta omalla erikoisella tavallaan. Tietysti minäkin hänen tilallaan näkisin mielummin vaikka Guerinin, Sakicin tai Iginlan. Todennäköistä kuitenkin on, että mikäli meillä ei olisi Bouckia ei meillä hänen tilallaan olisi ketään muutakaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Viestin lähetti Ohmi
Jukka Koivu on siis mielestäni järkimies. Jani Kiviharju ei siis tule Tepsin ykköskenttään. Jukka on järkimies.

Viestin lähetti Hulk Hogan
Toivotaan ettei tuo kyseinen pelaaja ykköskenttään ole Kiviharju. Kyllä minäkin Jukkaa pidän järkimiehenä, ei hän Kiviharjua ykköseen laita eihän??.


Hahaa! Ettepä uskokaan, että näin tulee vielä käymään! Kuulin salaisesta tietolähteestä, että Summasella on jo alustava sopimus Narvanmaan kanssa töpselissä pelaamisesta. Mikäs siinä, Kiviharju rouhii kulmissa, Koivu pyörittää peliä ja Raato pistää verkot tötterölle.


Joo. Sitten takaisin tellukselle. En oikein usko, että Suomessa nähdään yhtään nykyistä superstaraa, vaikkei NHL-kausi käynnistyisikään. Koivun pelaaminen saattaa houkutella teille kyllä Recchin tai jonkun muun hyvän änäripelaajan ja nämä nyt jo Suomessa pelaavat keskitason työmyyrät saattavat pohjustaa muutaman samantasoisen pelaajan tulon tänne, mutta ainoa joukkue, joka saattaa saada ison saaliin, on Jokerit. Selänne lisää joukkueen kiinnostavuutta varmasti pohjois-amerikkalaisten silmissä ja resurssit ison kalan saamiseksi olisivat parhaat Suomessa. No, Kärpät voi olla toinen, mutta muuten on hiljaista.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Viestin lähetti HN
Eikö Paul Kariya ole superstara?
On kyllä joo, mutta epäilen vahvasti hänen tuloaan. Tosin olen mielihyvin väärässä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Häh? Onko Karjan Pauli tulossa Tepsiin, kun sitä täällä näin hehkutetaan?

Voi kerpele, kun tietäisi, mitä Kipper meinaa tehdä.

Nurminen-Saku-Alatalo
Vaha-Aalto-Kake
Tuokko-Lius-Bouck
Aho-"Makkonen"-Korpikoski

Hyökkäys alkaa olla ihan ok, mutta kyllä Recchi sinne sopii. Stouni taas ei sovi. Ja, jos Altsi pitää saada Sakun ketjuun, niin miksei Kakea voida laittaa laitaan ja AA:ta keskelle? Ehkä Kaketkin heräilisi.

Kipru-Dee
Vyko-Hulk
Seikola-Backman
Eronen

Paukkunen treidataan blegiin. Kahdessa ensimmäisessä parissa on sitä kiekollista taitoa ihan riittävästi. Hulkkonen ja Dee kyllä EHKÄ puhdistavat oman maalin edustan. Annetaan Simonille mahdollisuus kolmospariin. Ennemmin hasardipari Seikola-Backman kuin sanattomaksi vetävä pari Eronen-Paukkunen.

Maalivahtitilanne on vielä kuukauden päivät auki. Joko tulee voittava maalivahti tai sitten jatketaan näillä kahdella epävarmalla nuorukaisella.
 

Tep

Jäsen
Menee kyllä jännäksi, että jatkuuko työsulku vai ei. Uhkaavia huhuja on kuulunut että NHL alkaisi, mutta huhut ovat huhuja. Näkisin, tai siis mun tapauksessa kuuntelisin radiosta, Koivun ja miksen myös Kipperinkin otteita TPS-nutussa. Kipperiä kyllä tarvittaisin, tai mahdollisissa tosipeleissä pääsee itku.

Eli siis Joke, jos työsulku ei lopu niin:

Faksi laulamaan Timrå:n ja Kipperin suuntaan ja äkkiä. Myös Recchiin voisi ottaa yhteyttä. Ootko vielä mukana? Hyvä. Paukkusen voisit treidata... vaikka Pelicansin jääkoneenkuljettajaan.

PS. Älä ota sitä vakavasti.

Mutta joo, kyllä me vielä ainakin Kipper (tai joku muu huippumolari. Norrenakin kävisi, ei vaan taida olla myytävänä) tarvitaan pitämään liinat kiinni. Lassila tiputtelee ja Karjalaiselle ei anneta mahdollisuuksia tarpeeksi, täydellistä. Recchikään ei haittaisi, päinvastoin. Maalintekijää tarvitaan aina, ainakin Tepsissä.

Mitä keissi Stouniin tulee, niin tulkoon mun puolesta, mutta vain neloskenttään ja halvalla. Kyllä Stouni ainakin Metsärannan ohittaisi.

-----------------------------------------
Heitänpä ilmaan tälläisen kysymyksen:

Kunpaa maalivahtia (Lassila&Karjalainen) pitäisitte Kipperin/muun huippumolarin backuppina, jos Tepsiin tulisi
NHL-maalivahti?

Itse pistäisin ehkä Lassilan Mestikseen/vuokralle jos Kipper tulisi. Voisi tehdä Lassille hyvää pelata erilaisen (=huonomman?) puolustuksen takana välillä. Kenties nykyinen haparointikin vähenisi uusien tuulien myötä. Toisaalta olisi Lassilan vuoro istuskella penkillä ja Tumpin pelata, Kipper kun varmaankin pelaisi samalla tahdilla kuin Lassila nykyään, eli melkein jokapelin. Eli Tumppi vuokralle -> pelituntumaa ja Lassila Upin kanssa extra harjoituksia pitämään ja lepäämään -> Vire säilyisi joten kuten ja ehkä näyttämisen halu olisi kova-> otteet paranisivat.

Ähh, mitä mä unelmoin ja satuilen, ei se Kipper kumminkaan tule kun Ruissalon pojat tiedetään. Ja eikös Tepsin budjetti ala olla kohta käyetty? Tuskin se Miikka ruokapalkalla pelaisi.
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Tep
Faksi laulamaan Timrå:n ja Kipperin suuntaan ja äkkiä.

-----

Mutta joo, kyllä me vielä ainakin Kipper (tai joku muu huippumolari. Norrenakin kävisi, ei vaan taida olla myytävänä) tarvitaan pitämään liinat kiinni.

Sitä samaa huutelin myös tuolla Elitserien-ketjussa. Timrån entinen ykkösmolari Kimmo Kapanen on tervehtymään päin (Veikkaajan mukaan) ja Kipruhan tämän miehen stuntiksi hommattiin. Mietiskelin vain sitä, että tuskin Timrå mielellään maksaa Kiprun suurta palkkaa, kun kerran heillä on voimassa oleva sopimus myös Kapasen kanssa, eikä Kapanen lähde vaikka sulku loppuisikin kesken kauden. Sitten Miikalla on vielä optio sopimuksessa että tietyn päivämäärän jälkeen saisi vaihtaa halutessaan ulkomaalaiseen joukkueeseen. Btw, Norrenaa ei saada. Teki jatkosopimuksen Linköpingin kanssa ja he eivät kultakimpaleestaan luovu.

TPS, nyt herätys! Kiprua me tarttetaan.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Viestin lähetti Knightrider
TPS, nyt herätys! Kiprua me tarttetaan.
Hmmmmm! Vai tarvitaanko kuitenkin maalintekijää #11 rinnalle ja oman maalinedustan siivoavaa ISOA puolustajaa, sellaista joka tekee meidän maalivahdin työn edes mahdolliseksi.
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti tony
Hmmmmm! Vai tarvitaanko kuitenkin maalintekijää #11 rinnalle ja oman maalinedustan siivoavaa ISOA puolustajaa, sellaista joka tekee meidän maalivahdin työn edes mahdolliseksi.

Miksipä ei niitäkin, mutta kyse ei nyt ollutkaan siitä. Kipru on sentään ns. oma poika, ja jos Timrån tarve NHL-maalivahdille loppuu (mikä ei ole vielä varmaa) niin Tepsillä on kannattajia kohtaan velvollisuus yrittää saada mies Aurajoen rannoille pelailemaan. Recchiä Narvis ja kumppanit (mukamas) ovat nyt tässä aika tovin kalastaneet, suuremmatta menestyksettä. Vaikka TPS.n mielenkiinto vahvistuksia kohtaan ja yleinen pelaajien kiinnostus Turussa pelaamiseen ei ole kovin suuri, luulisi että tänne on helpompi houkutella pelaajia, joilla on edes jonkinlaista TPS-taustaa.

Allekirjoitan kyllä sen, että TPS tarvitsee vahvistuksia sekä hyökkäykseen ja puolustukseen, mutta sen ohella tahtoisin nähdä Kiprun keväällä Elyseen jäällä. Enkä varmaankaan ole ainoa.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Viestin lähetti Knightrider
Miksipä ei niitäkin, mutta kyse ei nyt ollutkaan siitä. Kipru on sentään ns. oma poika, ja jos Timrån tarve NHL-maalivahdille loppuu (mikä ei ole vielä varmaa) niin Tepsillä on kannattajia kohtaan velvollisuus yrittää saada mies Aurajoen rannoille pelailemaan.
Mutta kyllä kyse nyt on siitäkin että tärkeysjärjesty
ksessä maalivahti ei ole kärkipäässä tätä outoa rosteria katsellessa.Ei lähelläkään kärkipäätä.Raha ei kasva nimittäin puussa, tässä seurassa varsinkaan.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Viestin lähetti tony
Mutta kyllä kyse nyt on siitäkin että tärkeysjärjesty
ksessä maalivahti ei ole kärkipäässä tätä outoa rosteria katsellessa.Ei lähelläkään kärkipäätä.Raha ei kasva nimittäin puussa, tässä seurassa varsinkaan.

Samaa mieltä kanssasi!

Asiat tärkeys järjestykseen. Kysynpä vaan että millä ottelut voitetaan? Aivan maaleilla, ja minusta tuntuu että ei se Kipper niitä tee kuitenkaan, toisin kuin joku Recchi tai vastaava sniper. Seuraavaksi tarvitsisi hankkia reippaamman kokoinen puolustaja järkäle, koska Bleg pelissäkin huomasi miten meidän Tuokko yritti saada miestä maalinedestä pois, no saihan se sen Wilsonin kaadettuakin, mutta sen jälkeen saikin samalta mieheltä pleksiin. Tämänhetkiset puolustajat eivät pysty edes tuohon. En uskoisi että me kaadumme Lassilaan ja Karjalaiseen, vaan siihen jollemme saa maaleja, niillä kuitenki pelin voi voittaa. Tai sitten jos maalinedessä hihhuloi joku ihmeen hippohiiri joka iskee irtokiekot sisään niin se jää huomattavasti pienemmäksi mahdollisuudeksiksi että jatkossa ne menevät omiin jos olisi pakki joka poistaa hippohiiret maalivahteja hakkaamasta, tai kiekkoa hakkaamasta maaliin.

Tämä on vain minun mielipiteeni, tietenkin jos Kipper haluaa tulla eikä vie rahoja joilla saataisiin hyökkääjä niin tulkoot minun puolestani!

Ja mitä tuohon maalivahti kysymykseen tulisi sen jälkeen, niin sanon että pitäisin itse Tuomon kokoonpanossa tulevaisuutta silmälläpitäen, eikös sellaista huhua liikkunut että Teemu lähtee tämän kauden jälkeen, eli Tuomolle pelejä ensikautta silmälläpitäen, Teemu kuitenkin pääsee pelaamaan farmiin, ja saa siellä peliaikaa, ja Tuomo meidän maalilla, joten me emme hyödy Teemusta kuin rahallisesti ensikaudella, emme pelillisesti, siksi pitäisin Tuomon meidän luukulla jos pääsee jossain pelissä pelaamaan niin saa liigapelejä eikä mestis-pelejä. Vaikka tietysti pelejä tulee enemmän mestiksessä, en sitä sanokkaan, mutta kuitenkin.

-Stouni-
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Vahvistuksista...

..sen verran, että suurin tarve olisi iso ja kova puolustaja(tai kaksi -> Berg ja Salo). Seuraavana olisi sitten vuorossa jokin vahvistus hyokkäykseen. Recchi olisi hienoa, mutta pelkästään Sakunkin tulo toi jo uskomattoman paljon ryhtiä siihen pelaamiseen. Tosin vielä se on vasta yhden pelin pika-analyysi, eikä välttämättä kanna pitemmälle tai muita kuin Bluesia vastaan.

Vasta sitten olisi tarvetta maalivahdille ja sittenkin vain siinä tapauksessa jos Kipper olisi tulossa. Mikäli ei, niin kannattaa käyttää nekin eurot jonnekin mualle. Nykyiset maalivahdit ovat pelanneet ihan ok, kunhan joku siivoaa sen maalinedustan -edes joskus. Pakistossa on parhaillaan erinomaisesti taitoa ja liikkuvuutta, mutta heikonlaisesti kaksinkamppailu- ja taklausvoimaa.

En nyt haluaisi junioria kritisoida, mutta Backman on vielä liian kevyt(pienikin vielä) liigaan. Vaikka asenne on aina 120% , liikkuvuus erinomainen ja taklaushalukkuuttakin riittää, niin se ei vain riitä. Joutuu jatkuvasti rikkomaan -> jäähylle kun häviää mies miestä vastaan väännöissä.IFK-pelistä jäi mieleen kun Pirjetä pyöritti pitkät tovit ja Simon koitti kaikkea mahd. eikä mitään vaikutusta.

Siis puolustaja, hyökkääjä ja maalivahti(vain Kipper). Tämän järjestyksen muuttaa aina se jos on mahdollista saada jokin oma kasvatti joukkueeseen. Kyllähän sitä mielellään näkisi jonkun ulkomaalaisen tähdenkin TPS:ssä, mutta kun en oikein jaksa uskoa siihen tähänastisilla näytöillä.
 

Knightrider

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti tony
Mutta kyllä kyse nyt on siitäkin että tärkeysjärjesty
ksessä maalivahti ei ole kärkipäässä tätä outoa rosteria katsellessa.Ei lähelläkään kärkipäätä.Raha ei kasva nimittäin puussa, tässä seurassa varsinkaan.

Kirjoitukseni Kiprusta perustuukin täysin sille oletukselle, että Kipru olisi halukas tulemaan Turkuun eikä pyytäisi palveluksistaan tähtitieteellisiä palkkoja, vaan tulisi lähes samalla ruokapalkalla kuin muutkin oletettavat vahvistukset (ja tämäkin sen takia että saisi pelata Sakun kanssa pitkästä aikaa kotiseurassaan). Missään nimessä en olisi roudaamassa tänne ketä tahansa molaria, varsinkaan kallista sellaista Tepsin rahatilanteen tietäen, mutta nyt ei ole kyse kenestä tahansa maalivahdista.

Ehdottomasti Kiprun ottaminen saisi perustua sille faktalle, että herran palkka ei syö mahdollisuuksia hyökkäyksen ja puolustuksen vahvistuksilta. Karjalainen ja Lassila ovat ok kaksikko, mutta eivät ainakaan tähän mennessä ole nousseet liigan molarieliittiin. Osasyynä heikko puolustus ja maalineduspeli, sen tiedän. Kipru ei kuitenkaan ole mikä tahansa pelaaja, ja toisi Tepsin peliinkin sellaista varmuutta, mies kun on ns. voittava maalivahti. Silti, varsinkin maalinteossa tarvitaan lisää voimaa, vaikka kaksi ensimmäistä ketjua näyttävät nyt hyviltä. En siis tarkoittanut sitä, että otetaan vain Kipru ja unohdetaan joukkueen muut puutteet. Tällä hetkellä kaikki joukkueen osa-alueet kaipaavat jonkinlaista pientä uudistusta, ja Kiprusoffin mahdollinen saapuminen parantaisi yhtä sektoria, muiden edelleen ollessa hieman keskeneräisiä.

Kiprun "tulo" Turkuun kuitenkin perustuu täysin omille olettamuksilleni ja toiveilleni, näillä ei edes ole välttämättä mitään todellisuuspohjaa, vaikka mahdollisuuksia on. Mutta mitään ei ole vielä kirkossa kuulutettu.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Knightrider
Kirjoitukseni Kiprusta perustuukin täysin sille oletukselle, että Kipru olisi halukas tulemaan Turkuun eikä pyytäisi palveluksistaan tähtitieteellisiä palkkoja, vaan tulisi lähes samalla ruokapalkalla kuin muutkin oletettavat vahvistukset (ja tämäkin sen takia että saisi pelata Sakun kanssa pitkästä aikaa kotiseurassaan).

Faktaa ei ole käytettävissä, mutta ne juorut, joita Kipperin, Bergin ja Salon palkkapynnöistä on puhuttu ovat kaikkea muuta kuin ruokapalkkoja.
Ruokapalkkoja ehkä NHL-pelaajan kannalta, mutta huikeita palkkoja liigan palkkatasoon verrattuina.

Tepsin keskustelussa ollut "maalivahtiongelma" on mielestäni pitkin syksyä ollut ongelmat omassa puolustuspelaamisessa, joka on ollut ajoittain suorastaan luokatonta. Puolustukseen ne panostukset pitäisi tehdä ja saada sieltä pois Paukkunen ja juniorit, jotka eivät vielä ole liigaan valmiita. Jos vastoin oletuksia Kipper ei suostu pelaamaan "ilmaiseksi", niin pysyköön ulkomailla. Samat terveiset Bergille ja Salolle. Tosin ainakin julkisuudessa näiden kaikkien kohdalta koko spekuloinnin pitäisi olla ohi, ellei TPS pelaa pokeria, jossa kusetetaan kilpailijoita ja kannattajia.

Jos taas hyökkäykseen ei tule sitä luvattua ykkösen maalitykkiä, niin mielestäni seura on siinä tapauksessa syönyt sanansa.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Hyvä keskustelunaihe tämä vahvistusten priorisointi, mielipiteitä riittää joka lähtöön.

Fyysistä pakkia tai jopa kahtakin näyttää useampi kirjoittaja kaipaavan. Ei sikäli ihmekään, että välillä nykykalusto on ollut omituisen pihalla suhteessa siihen, mitä samat herrat esittivät viime kaudella. Kyllä meikäläisellekin fyysiset (ja ylipäänsä varmemmat) otteet kelpaisivat, mutta laittaisin silti puolustuspään hankinnat vasta kolmossijalle.

Kipper maistuisi yhä. Lassila on hyvä liigatason veska, mutta ei edes liki Thomasin tai Bäckströmin tasoa. Nuori ikä ei olisi vielä yksinään este tälle, mutta Lassila ei yksinkertaisesti ole mikään superlahjakkuus á la Kari Lehtonen, joka pystyisi "varastamaan" voittoja Tepsille silloin, kun joukkue on kaukalossa jyrän alla ja/tai kehittymään rakettimaisesti kauden aikana. Toisaalta mestaruuden voittaminen Lassila maalissa ei ole mikään mahdottomuus. Vaikea tehtävä kylläkin. Mitä tulee maalinedustan siivoamiseen, niin hommaa helpottaa myös se, jos veskari pystyy torjumaan kiekot kulmauksiin tai pitämään ne suojuksissaan sen sijaan, että sylkee ne eteensä kuin laama.

Karjalainen on karkeasti ottaen Lassilan tasoa ja tältäkään suunnalta on vaikea odottaa mitään dramaattista nousua liigaeliittiin. Sen verran täytyy kuitenkin pehmentää kritiikkiä, että itse haluaisin nähdä maalilla nimenomaan Kipperin. Kyseessä olisi taattua laatua ja muutenkin entisenä tepsiläisenä helppo valinta. Ulkomaisen veskan hankintaa en niinkään halaja, mennään sitten mieluummin vaikka näillä tai otetaan pakki.

Anyway, eniten kokonaisuus huutaa rutinoitunutta maalintekijää. Aalto pitää saada pois ykkösen laidasta, jotta roolitus saadaan kohdalleen ja materiaaliin leveyttä. Mitään Bouckia/Tuokkoa (Kiviharjusta puhumattakaan) ei ykkösen laitaan voi kuvitellakaan, koska Koivun taidot menevät haaskuun jos viereen istutetaan puukäsiä.

Jos puetaan pelipaikat nimiksi niin oma toivomuslistani olisi siis seuraava: 1) Recchi 2) Kipper 3) Berg. Jos lähdetään arvontalinjalle niin veikkaan, että laituri myös saadaan, oli se sitten nimeltään Recchi tai joku muu. Muihin hankintoihin en oikein jaksa uskoa.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Ja jos me hankittaisiin Kipper, niin ei silti voitettaisi Kärppiä, Jokereita eikä HPK:ta. Ifk:n ehkä hyvänä päivänä, vaikka sekin on aika huuhaa-puhetta heidän rosteria kun kattelee. Mestaruus on voitettu jopa "Rokis ja hänen maankuulut rintapanssaritorjunnat" tolppien välissä.Mutta mestaruuksia ei koskaan olla voitettu huonosti kasatulla joukkueella, kenttäpelaajia ajatellen. Ja tämä joukkue on huonosti kasattu ja kallis, siitä ei pääse mihinkään.
Jet-Ace on oikeassa myös siinä että jollei Koivun rinnalle saada muuta pelaajaa kun Bouck/sentteri-Aalto niin johto on valehdellut kannattajilleen.
Itse en ymmärrä miksi joku tulisi tai pitäisi tulla "ilmaiseksi" pelaamaan, en itsekään tee työtä ilmaiseksi. Tässä kohtaa olisi Skraga-äijien pitänyt valmistautua lock-out kauteen niinkuin esim koko Elitserienissä ja Oulussa on tehty. Täällä taas on Jokke istunut onanoimassa Kimmo Erosen soppari kädessä.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti tony
Mestaruus on voitettu jopa "Rokis ja hänen maankuulut rintapanssaritorjunnat" tolppien välissä.Mutta mestaruuksia ei koskaan olla voitettu huonosti kasatulla joukkueella,

Mielenkiintoinen ongelma. Pelkkä Kipper varmaan pystyisi voittamaan muutamia pelejä yksinään TPSlle. Tuskin kuitenkin mestaruuteen asti kun muut joukkueet saisivat kuitenkin NHL-apuja hyökkäykseen yms. Pelkkä Recchikään ei riitä mestaruuteen enkä tiedä olisiko Recchi&Hyvä NHL-pakkikaan vielä tarpeeksi, ehkä jos sitten vielä tulisi Kipper maaliin. Joukkue on koottu kuitenkin huonosti, että sen paikkaamiseen mestariksi tarvitaan aika monta miestä.

Ainakin julkisuudesta olen saanut sellaisen kuvan, että Kipperin perään on turha haikailla. Recchi varmaan selvinnee 14. päivän jälkeen. Jos Paukkunen on kauan sivussa, niin mitäköhän sille asialle tehdään? Tuskin mitään tai ei ainakaan NHLstä etsitä paikkaajaa..
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaa mieltä tonyn, Erkan, Jet-Acen ja monen muunkin kanssa. Vaikka vastustaja pääsi tänään tekemään voittomaalinsa miinuskulmasta, oma huomioni keskittyy huomattavasti enemmän siihen, että 1) tehtiin yksi maali ja 2) Koivun toisena laiturina vuorottelivat Aalto ja Bouck. Ei näin, ei todellakaan näin, ja tässä on todellakin se pelaajiston aukko, joka suorastaan huutaa paikkaamista. Niin kovaa, että sen saattaa jopa seurajohtokin noteerata.

En ole itsekään koskaan erityisemmin Lassilaan luottanut - ihan hyvä perusveska, mutta ei todellakaan sellainen, joka otteillaan voi kääntää meille pudotuspelisarjan, kuten Kipfusoff 1999 tai Niittymäki 2000. (Toisaalta on JHagia myötäillen todettava, että liigan yleinen veskaritaso on laskenut melko tavalla noista ajoista.) Kipper luonnollisesti kelpaa mv-osaston vahvistukseksi, mikäli tulee järkevällä hinnalla, muuten ei, muista kassareista puhumattakaan. Prioriteetit ovat muualla ja näillä veskareilla on nyt pärjättävä. Annetaan minun puolestani kavereille mahdollisuus ja toivotaan parasta - näin tehtiin onnistuneesti Fredrik Norrenan kanssa kaudella 2000-2001, vaikka miehen kykyihin ei kevään 2000 romahduksen jälkeen ainakaan Turun ulkopuolella kauheasti uskottu.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti tony
Tässä kohtaa olisi Skraga-äijien pitänyt valmistautua lock-out kauteen niinkuin esim koko Elitserienissä ja Oulussa on tehty. Täällä taas on Jokke istunut onanoimassa Kimmo Erosen soppari kädessä.

Hitto mut hajosin! :D

Tosiaan, vahvistukset eivät olisi pahitteeksi, jos tässä nyt halutaan EDES kilpailla kannusta. Tällä rosterilla ei vielä taida tulla kovin pitkää kevättä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös