Ke 30.12.2020 Jokerit - SKA Pietari

  • 13 634
  • 187

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haapala kyllä pirun hyvä tällä hetkellä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Onko tuolla SKA:lla jo 7 ulkkaria jengissä mistä viittä vain saa käyttää pelissä? Ainakaan tämä palkkakatto ei ole millään tapaa estänyt joukkuetta vahvistamaan rivejä kesken kauden myös, kun hankkivat Strömvallin sekä Fantenbergin vielä kesken kauden. Eikä tosiaan näytä estävän istuttavan paria ulkkaria katsomossakin per peli ilman loukkaantumisia.

Pakistostakin löytyy edelleen se about 5 "EHT/MM-kisat - tason" puolustajia (Antipin, Belov, Khafizullin, Ozhiganov, Tokranov).

Hyökkäyksestä sitten toki takavuosista puuttuvat ne suurimmat "miljoonamiehet", kun ns. kokeneempaa kärkiosastoa edustavat vain nimet tyyliin Burdasov, Galimov, Ketov, Kuzmenko ja Tkachyov.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SKA tukevasti ottavana osapuolena, mutta hallinta pitäisi saada käännettyä tehoiksi. Vedot on jatkuvasti kassarin logossa.
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riittääköhän kardio loppuun asti? - aika reipasta tahtia mennään. Toivottavasti SKA:lta menevät hermot nopeammin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Lähes erinomaista viisikkopelaamista joka alueella. SKA ei saanut mitään aikaiseksi. Maali, pari enemmän Jokereille, ja ottelu olisi jo nyt ratkennut.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun se bensa vaan riittää Jokerimerkkisessä mopossa 60min niin isoa hätää ei ole jollei tuomarit ota roolia. Joka on kyllä mahdollista.
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Onhan se ihan perseestä, että Jokerit lusmuilee niitä "helpompia" pelejä, mut ei nämä viime aikojen esitykset isoja vastaan mikään huono vaihtokauppa siitä ole.

Laitoin alle 5 maalia vetoon. Saas nährä.

"Ei nyt mitään pesukonemallia, mutta vahvaa peliä Jokereilta."
- Nemo
 

Hugotron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä erä jokereilta. Kivaa katsoa, kun homma toimii. Seurantaketjun avasin nyt ensimmäistä kertaa äsken ja naurattaa taas perus valitukset ketjuista ym. pelipaidoista, ennenkuin peli edes alkanut. Mitä jos siellä on Pudaksella jotain vaivaa/muuta ja tämän takia katsomossa?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Onkohan koskaan Jokerit ollut näin niskan päällä ensimmäistä erää SKA:ta vastaan?

En ottelun kulkua muista, mutta eikös joskus rottalaumaa väkisinmaattu ihan urakalla oliko nyt jonkun neukkujen juhlapäivän jälkimainingeissa.
 
Mun mielestä on turha näissä studioissa jeesustella SKA:n puuttuvista pelaajista. Sit kuitenkin aina puhutaan kuinka niillä on kahdeksan kenttää pelaajia, jotka sopis majuun. Mä en ottaisi Jokereilta mitään pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös