JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikö oikeasti Pro-KHL ihmisiä vituta tämä viheltäminen tässä sarjassa? Kohta joku varmaan tulee selittämään, että kun minuutit on menneet tasan tänään määrässä.
Noita Liigan otteluaeurantaketjuja kun seuraa niin ei sielläkään sen parempaa toimintaa ole. Kaikki jäähyt on epiksiä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Krejcik yrittää ohjata omiin.
Mitä tuossa pakkina muuta teet. Takatolpalla oli neukku haistelemassa tyhjiin laittoa niin pakko se on yrittää katkaista niin ettei 8missa soi ja Krejcik onnistui siinä. Välillä noissa menee omiin, mutta ei tänään.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Randalf

Jäsen
Lasten hiljattaiset after game -esiintymiset olleet mielestäni hyviä. Huokuu itseluottamusta näissä ympyröissä paljon enemmän mitä muutama vuosi sitten ja siinä missä varmaan voisi joskus herätellä enemmän, niin toisaalta tykkään siitä ettei heti paineita paniikkinappulaa ja kirota kaikkea alimpaan helvettiin muutaman löysän pelin jälkeen.

Kritiikkiä tulee välillä aiheesta, mutta niin tätä ns. posiakin.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Hyvältä näyttää, vielä kun saadaan Pakarinen ja Hänninen mukaan, niin ollaan kyllä vaikeasti voitettava jengi.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Enemmän ehkä vituttaa puusilmäinen valittaminen aiheesta. Nähdään nopeat tai näkymättömät tilanteet itselle suotuisalla tavalla. Ois tässäkin pelissä voinut viheltää enemmän SKA:lle, mut nii ois myös Jokereille. Kyllä, välillä myös Jokerit saa kohtuuttomia jäähyyjä vastustajaan nähden, mutta näitä epäreiluja pelejä tulee todella harvoin.
Olkoon sitten puusilmäinen tai puolueellinen (yleensä kyllä omille pelaajille lajista (salibandy, jalkapallo, jääkiekko) riippumatta lähinnä toivon kiviä taskuun omasta mielestäni).

Mielestäni tänään oli vain todella paljon tilanteita mistä olisi pitänyt ehdottomasti viheltää SKA:lle jäähy. Esim. Kemppaisen jalkakamppi O'Nelliin suoraan takaapäin sekä muutama selvä mailasta kiinnipitäminen ainakin. Sitten oli nuo Mäkisen huutamat Pihlströmin ja Haapalan tilanteet, mutta noihin tosiaan aika mahdoton ottaa kiinni näin television välityksellä.

Yleensäkkin Jokerit vei peliä tänään ihan 90-10 tasolla, joten aika usein tuo johtaa myös siihen, että kaveri joutuu rikkomaan enemmän. Toki edelleenkin Jokereiden hyökkäyspään peli perustuu paljon tuohon kulmissa pyörimiseen sekä kiekon siirtelyyn puolelta toiselle mikä ei tietenkään johda vastustajalle minkäänlaiseen rikkomisen tarpeeseen vaikka ns. Jokereiden kovana hallintana voi katsojalle näkyä.

PS. Ja jos se Normanin (?) jäähy oli joku selvä mailan paskaksi huitominen niin sitten toki näin tilanteen eri tavalla (= väärin). Katsoin, että se SKA:n pakki jatkoi pelaamista normaalisti siinä mikä ei tietenkään paskaksi hakatulla mailla ole edes mahdollista.

EDIT. Katsoin nyt vielä uusiksi koosteesta tuon Normanin tilanteen ja jos tosiaan joku siinä näki Normanin hakkaavan vastustajan mailan ihan säpäleiksi niin sitten tosiaan katsotaan ihan eri laseilla näitä pelejä. :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy