Ke 28.3.2012 Jokerit-HIFK, Puolivälierä, 4. ottelu

  • 40 740
  • 133

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edarit kävivät eilen katsomassa voittamisen kulttuuria, eiköhän tsempissä ja loppuun asti pelaamisessakin oteta nyt mallia Kolleista.

Maanantain 2. ja 3. erän rävellyksestä huolimatta kova luotto IFK:iin, tänään voitto ja pelihuumori takaisin, lisäksi mustelmia naapurille, niin kyllä tämä sarja vielä käännetään.

Kokoonpanoissa ei juuri valittamista. Kurvisen olisi voinut nostaa Kangen tilalle, mutta tämäkin käy. Hyökkäyksen osalta muut muutokset odotettuja, mutta Pesosen tilalle olisi voinut vielä vaihtaa Åstenin, ehkä mestaruusjuhlinta esti tämän. Game 5:een sitten, ellei Pesonen herää vihdoin. Mutta putki liikkuu yllättävän tahmeasti, joten vaikea uskoa suureen tasonnostoon.

Toive linjadumareille: älkää ottako liian isoa roolia.
Toive päädumareille: linjan saa pitää samana läpi matsin. Ja please, viheltäkää ne kahvaukset.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kun toinen jalka on jo haudassa, tulee itsevarma olo. Näin se menee, mutta Jokerit ei anna armoa. Niin paljon on hampaankolossa että tullaan surutta päälle. Koko ilta tulee! Vittu tää on hienoa!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämän sarjan todennäköisyydet ovat subjektiivisia ja meille täysin näkymättömissä.

Jos HIFK ei saa minkäänlaista ryhtiä peliinsä tai löydä lääkkeitä Jokereiden tiiviisti pelaavan viisikon avaamiseksi, lienee todennäköisyys hyvin lähellä nollaa.

Olet yksinkertaisesti täysin väärässä ja hakoteillä. Todennäköisyys on ja pysyy siellä noin 30-35% voittaa tämä ottelu. Arvio ei myöskään ole väärä, vaikka tässä tulisi rumasti turpaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tänään mitataan joukkueen todellinen henkinen kantti. HIFK tulee kovempaa, kuin koskaan ja omilla saattaa olla hieman sitä kuuluisaa hyvää oloa jo paidan helmassa. Jos joukkue ei ole 100% sitoutunut Erkan pelitapaan sekuntista 1 lähtien, niin voi tulla hieman paniikki. Mikäli Jokerit pystyy pelaamaan sillä samalla tunteella, itsevarmuudella ja yhteistyöllä, mitä on nähty kolmessa aikaisemmassa kohtaamisessa, niin eiköhän tämä sarja ole taputeltu. Nyt on KAIKISTA KOVIN peli edessä ja toivottavasti siihen on osattu asennoitua oikein, ottaen silti jokaisen pelin ihan vain yksittäisenä pelinä.

Draamaa ja tunteita tullaan tänäänkin näkemään. Toivottavasti ei ylilyöntejä.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
hifk.fi:
"Tänään on kaikki pelissä ja joukkuetta ollaan työntämässä median puolelta surman suuhun, mutta se ainoastaan tuo lisää taistelutahtoa. Oman lisämausteensa illalle tuo Tikkurilan värikartan näköinen fanikatsomo, jossa jokaisella on kädessään joko kolikoita tai rantapalloja – valmiina heitettäväksi jäälle. Tähän kun otetaan mukaan älykkäät kannatushuudot, niin jos se ei sytytä pelaamaan, sitten on väärässä paikassa."

Järkevänoloista juttua virallisilla sivuilla. Peukku. Lyötyä ei saa löydä, paitsi tänään saa ja vielä enemmän kun lukee tollasia provoja.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
"jossa jokaisella on kädessään joko kolikoita"

Siis itse en kyllä ymmärrä, että miksi ihmeessä sinne kentälle pitää heittää kolikoita yms roskaa kesken pelin. Tämä tapahtu ainakin pari kertaa viime lauantaina. Tämä on typerää ja kukaan (paitsi älykääpiö-heittäjä) ei pidä siitä, joten pidetään ne rahat taskussa.

ps.
Broilerin ymmärrän.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereilla oli ainakin joskus, liekö enää, niitä veneanimaatioita joissa uljas Jokeri ajoi isolla Hjalliksen muskeliveneellä IFK:n piipertävien oravien veneen yli. Olihan se prosovoiva mutta tykkäsin silti siitä jollain tasolla. En kyllä osaa selittää miksi. Minkäköhän takia ne ovat poistettu? En ole moneen paikalliseen niitä nähnyt.

Pelistä sanottakoon että vähämaalinen matsi, jonka kotijoukkue kääntää itselleen vikassa erässä. Jos ei ole mahdollisuutta nakkikattilaan tänä vuonna niin samahan se on lähteä samantien lomille valmistautumaan uuteen kauteen. Vain mestaruudet lasketaan, muilla sijoilla ole merkitystä.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
hifk.fi:
Järkevänoloista juttua virallisilla sivuilla. Peukku. Lyötyä ei saa löydä, paitsi tänään saa ja vielä enemmän kun lukee tollasia provoja.

Lapsellista paskaa virallisilla sivuilla.Tosin yhtä lapsellista on myös kolikoiden heittely, joten tilanne 1-1 tältä osin. Jokereiden tulee vain keskittyä tänään omaan tekemiseen kuten tähänkin asti, eikä tarve ole lähteä mukaan mihinkään ulkopuoliseen häirintään niin kentällä kuin katsomossakaan. Iso peukku muuten lauantain ottelussa, että pissa på ifk oli jätetty pois ohjelmistosta, sillä sekin on varsin lapsellinen ralli.
 

TSVA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Minkäköhän takia ne ovat poistettu? En ole moneen paikalliseen niitä nähnyt.

Ei niitä ole vielä poistettu. Jokaisesta liigajoukkueesta taitaa oma animaatiolöytyä. HPK:n vastaavassa tiputetaan ritari satulasta, näin esimerkiksi.

Ongelmana taitaa olla että niitä esitellään vain totaalisen varmoissa johtoasemissa, kuten 6-0 tms. ja IFK:ta vastaan ei kovin usein sellaisissa lukemissa olla viime vuosina oltu.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Lapsellista paskaa virallisilla sivuilla.Tosin yhtä lapsellista on myös kolikoiden heittely, joten tilanne 1-1 tältä osin. Iso peukku muuten lauantain ottelussa, että pissa på ifk oli jätetty pois ohjelmistosta, sillä sekin on varsin lapsellinen ralli.

Edellisessä matsissa Nordiksella "toinen puoli haistakaa vittu" eli te johdatte tätäkin taistoa. Pyhätössä lukuisia lapsia ja kolikonheittäjät huutava vittua kurkku suorana... Lähinnä säälittävää käytöstä, mutta jos diggaa, niin ei voi mitn.

IFK aloittaa sarjan omalta osaltaan tänään ja loppu on Historiaa isolla H:lla. Maalintekijät The Ville, MaG, Kousa ja Melart. Saksan pikku-ukko hoitaa loput.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suunta kääntyy tänään

Selkä seinää vasten pelataan tästä eteenpäin. Tänään tulee voitto, jonka jälkeen sarjaa kääntyy seitsemään matsiin.

Perustelut:

Jokerit on voittanut kolme ottelua putkeen, miksi ei HIFK voisi tehdä saman? Sen jälkeen ovat matsit 3-3 ja edessä on ratkaiseva 7 peli, joka voi mennä miten vaan.

A-nuoret voitti kolme matsia putkeen ja kellisti narri-junnut. Miksi liigajengi ei voisi voittaa kolme matsia putkeen ?

Sopiva sekoitus sydäntä ja järkeä!

Nyt kaikki peliin!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Pyhätössä lukuisia lapsia ja kolikonheittäjät huutava vittua kurkku suorana... Lähinnä säälittävää käytöstä, mutta jos diggaa, niin ei voi mitn.

Niinpä. Lapset eivät ole etenkään IFK:n muissa peleissä ikinä kuulleet kiroilua ja heti kun joku hesalainen fanisakki tulee huutamaan pari kertaa "vittu", niin heti alkaa kirkonkellot soida. Kai muistit suojata lasten korvia?

Mun mielestä toi oli loistava kuitti siihen saumaan ja jos on muutama IFK-fanikin hymähtänyt tälle, niin voi sanoa kuitin onnistuneen. Todellista jeesustelua vetää aina lapsi-kortti esiin, ihan kuin siellä katsomon seassa ei kukaan koskaan kiroilisi?

Ei tää niin vakavaa oo hei.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Ei tää niin vakavaa oo hei.

ja vastaavasti tällä kortilla voi selittää kaiken idioottimaisen huutelun..."hei, se oli tsoukki, älkää nyt ottako niin vakavasti". Yksittäistä huutelua on vaikka kuinka paljon, mutta ainoastaan se teidän paskasakki* huutaa vittua kuorossa.

Tunti vielä duunia ja sitten kohti ilmalaa, toivottavasti ei viimeisen kerran tällä kaudella.

*tsoukki.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma veikkaukseni on se, että vielä jatketaan tämän illan jälkeen tätä sarjaa, mutta se että HIFK nousisi kuilunpartaalta vielä jatkoon? Toivon sitä tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta, mutta aika heikoilla kantimilla on usko siihen. HIFK saattaa ehkä ottaa sen 1-2 voittoa vielä ja vähän pistää ahdinkoa Jokereille, mutta lopulta Narrit klaaraa homman kotiin ja painelee välierien kautta mestaruuteen. (vittu mikä kauhuskenaario, mutta tällä hetkellä äärimmäisen todennäköinen)

Kokoonpanoihin olen aika tyytyväinen ja se on nyt all in. Eipä tässä IFK:lla enää hirveästi paineita ole. Jokereilla nyt se kaikista vittumaisin homma edessä, eli pitäisi katkaista sarja.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Niinpä. Kaikki eivät ymmärrä sitä, että vittu on hiukan ruma sana. Heillä ei ole lapsia (saattavat olla vielä itse sellaisia), elämänkokemusta tai järkeä.
Mutta niinhän se on, että äärimmäisen säälittävää tuollainen vitun huutelu on. Säälittää ja hiukan jopa harmittaa se, että pitämäni urheilulajin katsojissa on niin paljon typeryksiä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yksittäistä huutelua on vaikka kuinka paljon, mutta ainoastaan se teidän paskasakki* huutaa vittua kuorossa.

"Hjalliksen huorat!"

Jokereiden on pakko laittaa sarja tänään poikki, ihan pakko. Mikäli yksikään joukkueen jäsen ajattelee muulla lailla, tämä johto sulaa käsiin. Yksikin voitto HIFK:lle voi kipsata koko Jokerit-joukkueen, siksi odotan ja oletan voittoa tänään.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
"Hjalliksen huorat!"

Mautonta myös. Samoin kuin "jos sä vihaat vitun narrei, taputa"...jahas, nyt mä kaivoin itse itselleni kuopan :) Mutta eipä näitä ole tässä tällä kaudella kuulunut.

No joo, mutta mauttomat huudot ovat mauttomia huutoja, tuli ne kummasta päädystä hyvänsä tai upposivat ne kuinka hyvin tahansa.

No, kohta pelataan.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Niinpä. Lapset eivät ole etenkään IFK:n muissa peleissä ikinä kuulleet kiroilua ja heti kun joku hesalainen fanisakki tulee huutamaan pari kertaa "vittu", niin heti alkaa kirkonkellot soida. Kai muistit suojata lasten korvia?

Mä voin ainakin heti tunnustaa, että oma poika on ihan isin suusta kuullut vittua ja perkelettä lätkämatsien yhteydessä niin hallissa kuin kotonakin. Tosin tämä on sellaista itsekseen sadattelua, en huuda rivouksia kentälle sen paremmin vastustajalle kuin tuomareillekaan. Kukin tavallaan, mutta itse pidän omien kannustamista ainoana oikeana tapana pitää meteliä katsomossa. Totta kai joku koko yleisön kollektiivinen mylviminen esimerkiksi huonon vihellyksen jälkeen on vielä ihan hyvän maun rajoissa. "Vitun homojen" huutelu tai keskisormi pystyssä mouhuaminen saa ihmisen näyttämään todella pieneltä. Ja tämä ihan väristä riippumatta.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Yleensä ottaen hävettää kuunnella fanikatsomojen huutoa ja olen mieluummin hillityn rauhallinen peliä katsellessa, mieluiten myös neutraalissa paikassa. Tosin jokapuolella näitä sankareita on hienojen huutojensa kanssa.

Tänään voisi maalihanat aueta kunnolla, oli se sitten kumpaan suuntaan vain. Pari nyhjäystäkin (tappelua) olisi mukava nähdä JA Olisihan se hienoa jos sarja menisi vielä tasoihin ja viimeinen ottelu on SE suuri ratkaiseva tapahtuma. 4-0 olisi murhaavaa ja samalla vähän tylsähköä. Lame.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Suurin uhka on se, että Jokerit ryhtyy kuvittelemaan ja ajattelemaan, että riittää että voitetaan yksi neljästä seuraavasta pelistä. Kyllä se täytyy se sarja pyrkiä tappamaan heti tänään - yhtään ei kannata antaa naapurille siimaa.

Mitään ei ole vielä ratkaistu, vaan kyllähän se aika uskomaton tilanne on, että Jokerit johtaa tässä vaiheessa 3-0. Jotain toiveajattelua tämä olisi voinut olla, mutta nyt se on ihan totta. Silti altavastaajalle se neljännen voiton lyöminen tässä vaiheessa voi olla vaikeampaa, mitä on suosikkijoukkueelle.

Molemmilla joukkueilla on tänään siis paineita ja ihan 0-0:sta lähdetään, yllätys yllätys. Samoin on täyttä bullshittiä puhua, että sarjan vaikein peli on katkaisupeli ja tämä on play off-sarjan tärkein. Play off sarjan tärkein ja vaikein peli on aina seuraava peli - no se on tietysti nyt tämä peli # 4. Jatketaanko vielä perjantaina, sen näyttää tämä ilta ja tarvittaessa ensi yökin.

Toivottavasti Jokerit pelastaa muuten paskan päivän vaikka toisaalta tähän sopisi nyt ifk:n voitto...mutta kohta Areenalle.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Näin vähän on jännittänyt viimeksi ennen ensimmäistä matsia. Silloin olin varma IFK:n yliajosta, joten mitään turhaa jännitystä en edes jaksanut ottaa, kunnes peli oli 0-2 tilanteessa. Ensimmäiseen erään 2-0 johto ja loppupeli onkin pelailua. Repeää samalla tavalla kuin viime vuonna IFK:lle, 4,5,6-1 tänään Jokereille!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olet yksinkertaisesti täysin väärässä ja hakoteillä. Todennäköisyys on ja pysyy siellä noin 30-35% voittaa tämä ottelu. Arvio ei myöskään ole väärä, vaikka tässä tulisi rumasti turpaan.

Tämä menneeseen dataan perustuen pelkästään siis? Vai taivaastako nuo luvut tipahtivat? Maailmassa on (esim. talousmaailmassa) tapahtunut asioita joiden "todennäköisyyksiksi" on etukäteen laskettu, ettei maailmankaikkeuden historian aikana pitäisi tapahtua kertaakaan. Liekö sitten uskomattoman huonoa tuuria ollut vai olisiko todennäköisyydet olleet virheellisiä...

Enkä minäkään usko todennäköisyyden järin suuri olevan. Todennäköisyys näyttäytyy erilaisena kuitenkin riippuen mitä tietoa on otettu huomioon. Siksi sanoin sen olevan subjektiivinen ja näkymätön. Varsinkin kun ei tiedetä mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi olkoon narreille

Oikea jengi voitti. Siitä ei kahta sanaa.
Onnea narreille. Me kaaduttiin kehnoon valmennukseen.
Ensi kausi alkaa syyskuussa.
Over and Out!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
JESSSSSS!!! Kyllä tekee erittäin hyvää. Suomen (vai onko se sittenkin Ruotsin) huikealle svenska-klubbenille mukavaa lomaa.

Nyt voi jutin sanoin vittu naaaaaaaaattia!!!!

Kiitos Jokerit!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös