Ke 27.3.2024 KalPa - Ilves

  • 43 166
  • 1 136

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siis sanokaa mulle joku puolueeton, eikö Ikoseen tullut koukku ollut hyvin vastaava kuin Nikun koukku mistä tuli rankkari?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Täytyisi KalPan kyllä vähän paremmalla prosentilla hyödyntää näitä ylivoimia, mikäli meinaavat voittaa.

KalPan yv on ihan tähtitieteellinen jos vertaa Ilveksen ylivoimaa.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huhhuh mikä mylly :D Ihme on ettei KalPa rankonu. Nyt vaan sitten hyökkäystä päälle. Täytyy kyllä ihailla millaiseen lentoon on Karjalainen virponut tuon jengin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
On muuten kentällä ihan eri KalPa kuin edellisessä Kuopion matsissa. Tuollaista pelaamista on mukava katsoa, mutta tehoja pitäisi vielä löytyä.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On muuten helvetisti parempi kun laittaa Ilves+ selostuksen päälle ja Mertsi mutelle. Vähän pitää säätää että on synkassa mutta aika helppoa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Poikkarit on arpapeliä. Tulikohan nimen mukaan poikkarijäähy? Kalpan peliä on mukava seurata näin neutraalina kannattajana. Maalille saisivat ajaa vaan voimalla mutta ei taida löytyä sen profiilin pelaajia?
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Antero on ainakin puolensa valinnut. Eikö tuota liigapeleistä saada jo pikkuhiljaa siirrettyä sivuun? Ei vain pysty olemaan puolueeton, vaan aina pitää puoli valita.

Raskasta kuunneltavaa.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
On tuo Anterokin kyllä yllättävän hukassa pelitapahtumista välillä. Tekee jonkun huomion pelistä ja tuntuu lähes joka tilanteen hakevan siihen näkökulmaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös