gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Siellä on aika monta kaveria jotka vetää vähän sinne päin ottelusta toiseen enkä yllättyisi, jos Jokereilla on joukkuehengen kanssa isompiakin ongelmia. Onneksi Marjukka on niin karismaattinen johtaja, että saa varmasti porukan ruotuun.
 
JE SUIS ILVES

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko nyt joukkueen kokoamisessa mennyt se pukukoppihenki-skouttaus vikaan? Jotainhan tuolla on vialla, kun ei tunnu kiinnostavan.

Tai sitten tyhjät katsomot aiheuttaa. Ei vaan muuta keksi.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Voitteko kuvitella, että Pudaksen taklaama pelaaja Ansel Galimov pelasi vielä 3-4 kautta sitten Dynamo Moskovan kakkosketjussa?
Se kuvaa tietenkin Dynamon taloudellisen ahdingon syvyyttä, mutta Galimov näytti silloin pelimieheltä.


Ansel Galimov on vieläkin alle 30-vuotias, nopea ja taitava pelaaja, mutta valitettavasti pelilliset heikkoudet ovat entisellään: hän ei uskalla mennä vastustajan maalin eteen, joka liittyy harvinaisen heiveröiseen ruumiinrakenteeseen. Hän on 186- senttinen ja painaa nyt Eliteprospectsin mukaan 77 kg. Dynamo-kausina hän painoi vielä vähemmän, noin 70 kg. Häntä katsoessa tuli aina mieleen, että hänestä olisi tullut todennäköisesti parempi 800-1500 metrin juoksija kuin ammattikiekkoilija.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Jatkuiko Laten sopimus vielä ensi kauden? Nyt ei povata kuin round 1 exit keväälle. Silloin tällöin pelataan hyvin. Tämä tasaisuus ei riitä keväällä mihinkään.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, Sens, Blackhawks
Tähän voi lohkaista kyllä ihan reilun siivun liiga aikaa mukaan. Perinteet velvoittaa. Lämsä, Aran II, Curre L, Ape....Näitä on jonoksi asti.
Muuten samaa mieltä, mutta Lämsästä se pitää sanoa, että kyllä se eka kaudenpuolikas 2012 syksyllä oli oikein loistavaa tekemistä ilman, että mukana oli tuollaista hengetöntä palkkasoturiarmeijavibaa. Toki siinä oli Eki mukana, mutta kyllä silloin muutenkin kulki loistavasti kaikilla sylintereillä. Sittenhän se toki levisi käsiin 2013 puolella, mutta siihenkin vaikutti sitten aika moni muukin seikka kuin pelkästään Lämsä itse.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
A) Miksi Pihlström on ylivoimalla?
B) Miten Pihlström voi osua?
C) Miten Pihlström voi osua toistamiseen tänään?

Maistuu silti!

edit: Vikaan kohtaan oli jostain syystä eksynyt kysymysmerkki huutomerkin sijasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy