Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Toivottavasti Jukuri pääsee maaliin tänään. Vaikka hävittiinkin Omskille, niin jotenkin tämä haiskahtaa hyvän pelin jälkeiseltä ohipeliltä. Olen mielelläni väärässä. Sotshi pitäisi puolittaisellakin suorituksella voittaa, niin organisoitumatonta heidän pelinsä on ollut.
 
VÄLIKAUSI
SINCE 2001-2002

Ruutu8

Jäsen
Sotshi on kyllä koko KHL -historiansa aikana ollut yksi tylsimmistä ja värittömimmistä vastustajista. Jotenkin ei sytytä yhtään. Toivottavasti kotijengi kuitenkin syttyy ja nappaa sen perinteisen 4-1 voiton.

Kokoonpanoon tuskin suuria muutoksia tulee. JJ varmaan palannee rosteriin, olisiko Anttila tänään huilivuorossa?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep, tänään pitäisi kyllä Sotshi kaatua "keskinkertaisellakin esityksellä" eli toivotaan että Jokerit saa puristettua koneestaan edes tuon tason esityksen ulos.
Tällä kaudella ja varsinkin viimeaikoina otteet ovat kuitenkin heitelleet joukkueella niin paljon että mistään saletista kotivoitosta on turha kai edes uneksia tämänkään pelin suhteen, mutta uneksitaan nyt kuitenkin..

Jos on Sotshi nätisti ilmaistuna heikko , niin kyllä Jokeritkin sitä samaa luokkaa osaa olla "halutessaan", se on nähty tällä kaudellakin turhankin monta kertaa.
No eiköhän ainakin Haapala sekä O`Neill ketjukavereilleen tänään tarvittavat tontit järkkää ja kotivoitto irtoaa lopulta ilman isompia irvistelyjä loppulukemin 6-1. Maalintekijöiden listalla tänään muuten todellinen "yllätysnimi", enempää en paljasta..

Ja maalissa tietenkin tänään Samuel Jukuri.
 
Viimeksi muokattu:

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi oikea sentteri saatiin tänään kokoonpanoon mukaan.


Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
33 Markus Hännikäinen – 80 Saku Mäenalanen – 48 Henri Ikonen
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
6 Jesse Joensuu (A) – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 64 Jonathan Pudas

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Kausari jatkaa koomailua kokoonpanossa. Jukuri olisi pitänyt lyödä maaliin. Pulla tekee kolme maalia ja Krejcik -2 ottelun päätteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Schroeder siis veke. Eikös se niin ollut että sai jotain osumaa olkapään seudulle Omsk-pelissä vai muistanko väärin?
Toivottavasti kyseessä varotoimi eikä mitään sen isompaa.

Mielenkiintoista muuten nähdä mikä pakkipari kerää tänään miinukset vai kerääkö mikään.
Oma veikkaukseni Krejcikin lukemasta tänään on että on lähempänä +2:sta kuin -2:sta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Schroeder siis veke. Eikös se niin ollut että sai jotain osumaa olkapään seudulle Omsk-pelissä vai muistanko väärin?
Toivottavasti on kierrätystä. Facebookissa joku sanoi, että Schroeder loukkasi olkapäänsä edellisessä. Itseltä ainakin meni ohi.
Tämähän oli siis melko koominen tilanne, kun Schroeder itse antoi poikkaria jollekin vauhdissa, mutta oma olkapää otti siinä enemmän hittiä. Pelasi kyllä pelin loppuun, mutta en muista ottiko enää aloituksia.
 
Pöö

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vellu-Mr. Helsinki-Tuhnu kolmikolta odotan kyllä pisteitä tänään...Savinainen röyhii, Brian syöttää ja Tuhnupylly saa luvan toimittaa. Todellisuudessa "Mr Playdriver" eli Haapala ratkaisee.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Mäenalainen jälleen perseilemään sentteriksi. Voin kertoa ei toimi tälläkään kertaa.

Ja tämä oli se tässä otteluruuhkassa ainakin sellainen peli jossa Jukuri pitäisi olla maalissa mutta eipä ole taaskaan rohkeutta peluuttaa. Tänään on syytä voittaa mutta uskon siihen kun näen, näitä "helppoja" kun osattu perseillä aina.

Vahvaa suorittamista taas että oikeista senttereitä meillä pelaa vain Norman muut on laitureita jotka yrittävät selviytyä sentterinä. Mut mitäpä niitä senttereitä turhaan hankkimaan, vai mitä Kurri ja Vuorinen?

Ja mahtaa Hännikäistä harmittaa kun näkee millaisten koomailijoiden kanssa saa vääntää peliä. Tuon ketjun peli on varmasti oikein taidetta, on niin paljon taitoa ja kiekollista osaamista. Voi sitä syöttöketjujen juhlaa.

Ja voi vittu, vielä Krejcik mukana, miksi vitussa?
 
Viimeksi muokattu:
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nää on kyllä hauskoja nää ennakkospekuloinnit: Vaikee peli tulossa kun ulkona sataa räntää..
Luulisi että tuota syytä käytettiin 50- ja 60-luvulla kun jäähalleja ei vielä liiemmin ollut ja jääkiekkoakin ulkona pelattiin, silloin tuo mahdollinen räntäsade saattoi oikeasti olla suht haastellista kaikin puolin.
Eli meneekö se niin että paska keli= paska peli. Ei kai sentään?
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Tuo on kyllä kaiken irvokkuuden huippu, että maailman paskin pelaaja, Ikonen vetää kakkosessa, kun katsomossa istuu nälkäistä sakkia
Tuskin siellä montaa tervettä nälkäistä on. Regin, Pakarinen, Halme ja Schroeder mahdollisesti loukissa. Kaikkien ollessa terveenä ei asiaa kokoonpanoon. Nyt on pakko peluuttaa kun Vantaan kavereita ei uskalleta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy