Ke 12.3.2008 Blues-HIFK (1. puolivälierä)

  • 35 989
  • 203
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Jaa, että vieläkin olisi lippuja tarjolla. Olin kyllä varautunut menemään lähipubiin juomaan halpoja tuoppeja ja katsomaan peliä, mutta nyt alkoi kyllä tuo paikanpäälle tule kiinnostamaan vieläkin enemmän. No jaa, ehkä sitten sunnuntaina raahaudun Espooseen ja tänään katson vaan tölsystä, kun IFK ottaa ensimmäisen kiinnityksen. :).
Ei vaan, täytyy vain kompata Jere#3:sta ja toivoa, että Korhonen hoitaa huoltajan hommia eikä sitä turhaan päästetää sähläämään, ainakaan puolustukseen.
Toinen mielenkiintoinen asia on tietysti meidän maalivahti, miten homma hoituu kovempaa vastustajaa vastaan. Toisaalta pelasihan hän hyvän pelin Lahdessa Pelicansia vastaan tässä taannoin. Eikä sille vielä ole kukaan tehnyt pleijareissa maalia.
Pappaosaston eli ykköskentän pitää pystyä ratkaisuihin, mielellään samalla tavalla, kuin perjantaina TPS:ää vastaan, Vescen on aika herätä kun kunnon pelit nyt alkavat ja Porthenin ketju voisi rymistellä mehuja Bluesin pelaajilta.
Pesonen tekee kaks ja IFK hoitaa.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Komppaan Tommyä, eli juuri näin se taitaa olla. HIFK:n tarvitsee pelata kyllä aivan helvetin nappiin että tulisi voitto. Maalivahtikysymys täysi arvoitus, eli vaikka Nieminen on häikäissyt niin eihän nuorelta mieheltä voi vielä odottaa suuria ihmeitä. Pieni kun mikä, jos Blues lukee tilnateen oikein niin metsää eteen ja laukaukset ylös.

Mielenkiintoinen ottelupari anyway, kuten itse asiassa nämä muutkin.
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Loistavaa!!! Haverinen ja Ustrnul poissa vahvuudesta, elikkäs Laser-Lasse Korhonen pääsee loistamaan oikeen kunnolla. Samalla olisi voinut laittaa Lundellin maaliin, ei mitään väliä enää, ollaan nimittäin hävitty tää peli. Väittäisin, että lähes jokainen A:n pakki olisi vähintään Lassen tasoa, joten kannattaisiko sieltä hakea täydennystä. No Isä-Paul tietää, että Lasse pärjää kun Lasse on kone....
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Hetkonen, eikös tää Nieminen ole pelannut aina paskasti Länskärillä? Taitaa kyllä Blues olla vahvoilla jo siis pelkän maalivahtipelin perusteella!
 

MacLean10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terveet pelaajat, Espoo Blues
GS

Epäilin tuossa kuukausi sitten, että Kukin ja Öhmanin kaudet olisivat ohi. Kauas se ei kuitenkaan mennyt; Kuki telakalla varmuudella ja Öhmanillakin näköjään erittäin ikäviä selkäongelmia, kun ei edes poffejen avaukseen pääse.

Ihan hyvä vaan. Itse näen tämän mahdollisuutena, sillä Sallinen on pelannut vakuuttavasti sentterinä. Mielestäni jopa pessyt Öhmanin tällä kaudella parissa ottelussa. Kiima kasvaa!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mestaruuspuheista

Sanottakoon vielä sen verran (ja ihan suoraan), että on se nyt saatana jos toiseksi runkosarjassa selkeällä erolla tullut joukkue ei tavoittelisi mestaruutta. Se saa olla ainoa hyväksyttävä tavoite jengin sisällä ja fanien keskuudessa, kaikki muu on pettymystä. Toki jälkeenpäin joku mitali voi olla "ihan jees", mutta se on kuitenkin pelkkä metallipala. Mestaruus on eri asia, se pysyy aikakirjoissa aina ja se muistetaan - mitalisteja ei. Ehkä tämä on jonkun mielestä mopon keulimista, mutta ei tässä vaiheessa kautta enää lähdetä "tekemään parastaan". Tässä vaiheessa lähdetään voittamaan, hinnalla millä hyvänsä.

Se, että mestaruus on Bluesin ainoa ja luonnollisesti aivan selvä tavoite, ei tarkoita ylimielisyyttä eikä vastustajien aliarvioimista. Toki tukkaan voi tulla jo tänään, urheilussa kaikki on mahdollista. Siksi peliin pitääkin lähteä nöyränä, omaa työtä tehden - muttei nöyristellen. Jos ja kun näin tapahtuu, tulee voitto tänään Espooseen.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minua vähän hirvittää Osalan pikkusormen puolesta. Jos ja kun Blues näyttää Hifkiä kyykyttävän, pelottaa että Jumalan valittu-Baxterin korteista löytyisi "Porthen-lyö-Osalaa-sormeen"-jokeri jolla pyritään espoolaisten pakka sekoittamaan.

Matikaisen olisi vaan NHL-tyyliin pitänyt pokkana ilmoittaa, että Osala kärsii ylävartalovammasta eikä siksi pelaa viimeisiä runkosarjapelejä. Nyt koko SM-liiga tietää sormen tarkkuudella mihin Osalaa sattui, ja mihin kannattaa mennä koputtelemaan jos Oskar yltyy varsinaiseen pistetehtailuun.
 

Heksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames
Mihinkäs Bluesin kokoonpanosta on unohtunut Miettinen? Eikäs nimenomaan Camilo ole tuuraillut runkosarjan loppupuolella Öhmania ja ihan hyvin tuloksinkin jopa?
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Mihinkäs Bluesin kokoonpanosta on unohtunut Miettinen? Eikäs nimenomaan Camilo ole tuuraillut runkosarjan loppupuolella Öhmania ja ihan hyvin tuloksinkin jopa?
Vaan osittain samaan aikaan Sallinen stunttasi ykkösketjussa Viitaluomaa ja menestyksellä.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Minua vähän hirvittää Osalan pikkusormen puolesta. Jos ja kun Blues näyttää Hifkiä kyykyttävän, pelottaa että Jumalan valittu-Baxterin korteista löytyisi "Porthen-lyö-Osalaa-sormeen"-jokeri jolla pyritään espoolaisten pakka sekoittamaan.

Nooh.. nooh. Joko huono provo tai sitten, jotain ihan muuta.
Ei S/M-liigassamme tahallaan yritetä vahingoittaa toisia.
Aivan eriasia on, että jos joku tippuu puhtaasta töötistä tai koitetaan saada joku tiputtamaan tumput, jotta on pelistä pois, mutta hei, kamoon, ei mitään "katko tolta luut"-tyyliin...
Ja sitäpaitsi, Bauliinaa sitoo ne käskyt... ei saa himoita naapurin vaimoa tai lehmiä, joten Kespoossa voi päästää lehmät ihan rauhassa kevätlaitumille.
Kokoonpanoja odotellessa ja pelätessä, sekä #55:n ja The Liboraattorin osalta, ainakin.
 
Viimeksi muokattu:

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
HIFK tänään:

1. Kenttä

16 Murray, Raymond
11 Guolla, Stephen
9 Kuhta, Kimmo

60 Kovanen, Tommi
49 Heikkinen, Ilkka

2. Kenttä

29 Pesonen, Jussi
19 Vesce, Ryan
36 Pikkarainen, Ilkka

50 Holmberg, Aleksi
2 Laakso, Teemu

3. Kenttä

44 Wärn, Max
45 Keränen, Janne
27 Pöysti, Eetu

48 Pikkarainen, Hannu
34 Haverinen, Joni

4. Kenttä

39 Luttinen, Arttu
24 Porthen, Jermu
32 Petrell, Lennart

55 Korhonen, Lasse
15 Jouhkimainen, Miikka (h)


30 Nieminen, Jani

Varalla:
31 Lundell, Jan

Positiivista on ainakin se, ettei Päksi yllättänyt itseäänkin, ja laittanut Lunkkaa maaliin. Myös Jouhkimainen on taas kehissä. Sairastupaa miehittävät Haverinen, Konsonantti ja Jerry sekä loppukauden huilaavat Laku, Fagu, Ahlqvist ja Turunen.

Tänään oikeutta jakavat Leppänen, Toivola, Lajunen ja Tervo.
 
Viimeksi muokattu:

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Positiivista on ainakin se, ettei Päksi yllättänyt itseäänkin, ja laittanut Lunkkaa maaliin. Myös Jouhkimainen on taas kehissä.

Miikka oli jo viimeksi penkillä. Mutta kuten viime keväänä, saanee keskittyä crushed ice -skaboihin.

Myös kaikki Lundell/Korhonen -salaliittoteorioiden kannattajat, mukaanlukien Jatkoajan "toimittaja"/"kolumnisti" Mari Pudas (hänen jutuistaan Lundellista tulee mieleen Cartmanin eräs hiekka-aiheinen vertaus, mutta jätetään se nyt väliin) voivat ihmetellä, miten Nieminen on syrjäyttänyt Lunkan ja Haverinen Korhosen (puhumattakaan Holmbergista, joka teki tämän jo joulun jälkeen).

Mutta ei faktoista niin väliä, Bäxteri peluuttaa aina Jannea ja Lassea vaikka mikä olisi (itse näen kyllä mielelläni Lassen kentällä, jos IFK:lta löytyy vain 5 tervettä pakkia hänen lisäkseen).
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Miten sairastupaa miehittävä Haverinen löytyy kolmoispakkiparista? Nyt menee IFK:n sivujen tiedot ja ottelukokoonpano hieman ristiin, tai sitten peluutetaan klesana olevaa Haverista joka tapauksessa. Konsonantti olis ollu kiva.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Komppaan Tommyä, eli juuri näin se taitaa olla. HIFK:n tarvitsee pelata kyllä aivan helvetin nappiin että tulisi voitto.

Jos Nieminen ei päästä helppoja, niin ei Blueskaan voittoa normisuorituksella saa. HIFK:in 4 tappiota 20 viime ottelussa on tästä relevantti osoitus. Täysillä täytyy molempien painaa, mutta niinhän se on paras. Pleijarit käyntiin!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tänään:Positiivista on ainakin se, ettei Päksi yllättänyt itseäänkin, ja laittanut Lunkkaa maaliin. Myös Jouhkimainen on taas kehissä. Sairastupaa miehittävät Haverinen, Konsonantti ja Jerry sekä loppukauden huilaavat Laku, Fagu, Ahlqvist ja Turunen.

Tänään oikeutta jakavat Leppänen, Toivola, Lajunen ja Tervo.

Haverinen näyttäisi olevan kokoonpanossa, vaikka kotisivuilla toisin ilmoitetaankin. Ustrunulin poissaolo(t) alkavat jo ärsyttämään, sillä kaverista olisi varmasti hyötyä kentällä. Ja tosiaan Niemisen olo maalinsuulla tämän päiväisessä matsissa on positiivista ja ainoa oikea vaihtoehto. Mielenkiintoinen matsi tulossa:)
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Nooh.. nooh. Joko huono provo tai sitten, jotain ihan muuta.
Ensimmäistä kirjoitusta katsellessa tulee väistämättä mieleen, että oletkohan sinä ihan oikea henkilö ilmoittelemaan noista muiden provoista.

Öhmanin poisjäänti on kieltämättä takaisku, mutta luotto Salliseen, tai lähinnä pelitapaan ja sitä kautta Salliseen, on kova. Kuoppalan paikalla olisin halunnut nähdä Gustafssonin, mutta katsotaan nyt mihin Ismon kokemus riittää. Koko kolmas kentällinen näyttää hyvältä.
 

scholl

Jäsen
aina "parasta paikkaa"

Uskomatonta muuten, että vielä 2008 on tuollainen järjestelmä, missä ei saa itse valita paikkaa. Nuo "parhaat paikat" ovat vitsi. Jos leffaan mennessä voi itse valita, missä tahtoo istua niin miksei se onnistu lätkämatsiin mennessä. Ei saa edes riviä valita, vaan kone heittää paikan ihan hatusta. Eikä uusi hakukaan auta, vaan aina antaa samalla tavalla. Erittäin ankea systeemi.

Tuo paikallismatsi voi olla haitta molemmille siinä mielessä, ettei kotietua välttämättä ole. Matsit voivat kääntyä miten vain. Puhutaan, että IFK:lle riittää yksi voitto Länäriltä. Vähän sellainen tunne, että ei riitä, vaan on otettava kaksi, koska IFK ei voita kolmesti Nordiksella.

Tänään jos katsoo telkkarista ja kakkos- ja kolmospelin saattavat jäädä mahdollisesti väliin ryyppäys-/krapulakiireiden vuoksi niin sitten kun sarja varsinaisesti alkaa niin ollaankin jo neljännessä pelissä. Toivottavasti voitot ovat silloin 2-1 vähintään.

Espoo on kuten Florida. Eivät mene katsomaan matsia paikan päälle, jos ei ole supertähtiä joukkueessa. Ihan sama mikä oli runkosarjasijoitus tai vaikka kuinka pelattaisiin pudotuspelejä. Venaavat, että sinne tulee joku tähtipelaaja kehiin. Sitten vasta katsomaan.
 

scholl

Jäsen
Sanottakoon vielä sen verran (ja ihan suoraan), että on se nyt saatana jos toiseksi runkosarjassa selkeällä erolla tullut joukkue ei tavoittelisi mestaruutta.

Niinhän se on joka seuran kannattajalla sama juttu. Mitä järkeä seurata jotain lajia tai joukkuetta, jos ei tavoitteena ole mestaruus. Joskus käy huonommin ja tulee pettymyksiä kuten Suomen jääkiekkomaajoukkueelle. Kerran joukkue on voittanut ja muut kisat ovat joka kerta järjestään menneet perseelleen, mutta kyllä se voitto tavoitteena on ollut.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Hetkonen, eikös tää Nieminen ole pelannut aina paskasti Länskärillä? Taitaa kyllä Blues olla vahvoilla jo siis pelkän maalivahtipelin perusteella!

Jos puhut Mika Niemisestä, niin lienet oikeassa.

Asiaan: Runkkarin lopun perusteella kaksi kovakuntoista jengiä vastakkain. Valitettavasti Bluesin peli on vaan niin paljon valmiimpaa, että ennakkosuosikista ei liene epäselvyyttä.
Toivotaan silti parasta ja pelätään pahinta... Ainakin olisi ihan jees, jos tulisi viihdyttävä ja jännä matsi. Silloin ei mahdollinen tappio ottaisi niin raskaasti pannuun.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Espoo on kuten Florida. Eivät mene katsomaan matsia paikan päälle, jos ei ole supertähtiä joukkueessa. Ihan sama mikä oli runkosarjasijoitus tai vaikka kuinka pelattaisiin pudotuspelejä. Venaavat, että sinne tulee joku tähtipelaaja kehiin. Sitten vasta katsomaan.

Nojaa, onko sitä yleisöä ollut Espoossa ikinä kovinkaan paljoa? Aikoinaan samassa jengissä oli Murphy, Sulku, Ylönen, Tuomainen, Caloun ja olisiko Kohnkin vielä olult mukana, mutta ei ainakaan tunnu, että silloin olisi enemmän jengiä käynyt kuin nyt. Eiköhän tämä kaikki johdu Bluesin lyhyestä historiasta.

Kymmenen vuoden päästä fanipohjakin on jo ihan eri kokoinen.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Heh, Baxter ei ainakaan turhaa stressaa noissa haastatteluissa :)

Näin ennen peliä: "Everybody is telling me that. That we are the underdogs, so we must be..." ja leveä virne naamalla :)

Katsotaan mitä sanoo pelin jälkeen. Mielenkiintoinen peli ja sarja tulossa, ehdottomasti.
 

TML

Jäsen
Upea peli IFK:lta. Oli sellaista meininkiä jota haluan nähdä IFK:lta. Ruumiillistumana toimi kukapa muukaan kuin Lennart Petrell. Aivan mahtava peli häneltä. Toistakymmentä kovaa pommia jolla Bluesin pakistoa tiputeltiin tasaisesti.
Nieminen oli varma, lapsus tuli mutta ei ratkaissut peliä. Heikkinen oli tutun hyvä ja etenkin viimeisen minuutin taistelu oli hienoa katseltavaa.
Kaiken kaikkiaan heikkoja lenkkejä ei IFK:sta juurikaan löytynyt, tosin en jaksa nyt kaikkia miettiä erikseen.


Blues oli todella hampaaton tänään. Viitaluoma oli laiska ja mitä vittua hänkin ajatteli vikalla minuutilla? One-timer ja tälläkin hetkellä pelattaisiin jatkoaikaa. Sallinen pelasi hyvin, mutta vähissä olivat onnistujat. Rajamäki ja Osala olivat fyysisessä pelissä todella heikkoja. Rajamäki veti kolmannen erän lopussa kovan pommin mutta muuten ei mitään erikoista. Osala taas taitaa varoa kättään, mitä nyt Niemisen uskalsi kerran ajaa.


Tosiaan taistelu käyty mutta sota jatkuu perjantaina.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
HIFK oli parempi. Vaikka voittomaali olikin hieman tai täysin kyseenalainen.
(YouTube)

Hyvää karvausta IFK:lta ja Blues oli suurissa vaikeuksissa omassa päässä.

Hirveä määrä taklauksia muuten tässä pelissä, hyvää playoffshokia siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös