Ke 11.3.2009 Hokki - Sport (2. välierä)

  • Viestiketjun aloittaja Ice-Cold
  • Alkaa
  • 13 539
  • 89

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ja Leinonen. Ämmä. Puhdas taklaus, jota pelkuri ei pystynyt ottamaan vastaan. Toisin sanoen heikompi mies meni nurin ja esitti vuosisadan filmit. My fuckingratulations! Onneksi tämä Veli-Antti sai palkintonsa kolmannessa erässä olemalla pelin ylivoimaisesti huonoin pelaaja. Eikö Meriläinen nähnyt, ettei kaveri saa syöttöä omaan pelaajan lapaan vai miksi se oli kokoajan kentällä? Aika jäätävää peluutusta, etten sano.

Tämän Leinosen piti olla se Hokki-puolustuksen ykköstykki. Ensin Vaasassa provosoi päätyä, ja tänään jää makoilemaan jäälle kun tulee taklaus. Perjantaina muistetaan. Sama rotta-Hokki siellä edelleen näyttää olevan vaikka vuodet kuluu.

Edit. Missä Kajaani?
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Ja Leinonen. Ämmä. Puhdas taklaus, jota pelkuri ei pystynyt ottamaan vastaan. Toisin sanoen heikompi mies meni nurin ja esitti vuosisadan filmit. My fuckingratulations!
Eikös tää Leinonen ollut sama mies, joka pari vuotta takaperin ekassa välierämatsissa Vaasassa filmasi jatkoajalla Nabbille kolmen ottelun pelikiellon? Toivottavasti Tami avautuu kunnolla lehdistötilaisuudessa..

edit. niin ja tuon edisodin jälkeen seuraavaan matsiin vaihtoi pelinumeron, ettei yleisö tunnistaisi. on se kova!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Kiitos papera jälleen asiantuntevasta kirjoituksesta. Hienoa nähdä asiantuntijan kirjoittamana, että Tammisen ja joukkueen yhteistoiminta jatkuu edelleen molemmin puolin luottamuksellisena.

Miten näit Pahkalan taklauksen?
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jos Tamin herjaaminen edesauttaa jotenkin hänen poistumistaan Kuparisaaresta, se on eteenpäin menoa.
Eksä jo jaksa lopettaa? Edes täksi kaudeksi? Muutoin erittäin fiksu mies, mutta tällaisella vaan pilaat mainees (jos sellaista on). Eikö sitä natinaa voi kohdistaa sitten kauden jälkeen? Huoh
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Ja pelit sitten 1-1. Ilmainen voitto sitten annettiin Sportille. Järkyttävä yksilö virhe ja kaveri kiittää voittomaalin verran.

Pelistä sen verran, että olisipahan voinut taas pomppia kummalle tahansa, hienoa viihdettä. Pikkuisen tunteitakin meinasi jo tulla kehiin.

Pahkalan taklauksesta voisin sanoa sen verran, että tuomari seisoi melkein vieressä sen aikana ja näytti heti suihkukomennusta. Luulenpa, että samanlaisesta tilanteessa ei tämänkään ketjun "neidiksi nimittelijöistä" yksikään nousisi samalla sekunnilla pystyyn. Sen verran vauhdilla ja niskat/kylki edellä laitaan Leinonen pamahti. Tai no käykää kokeilemassa ulkokaukalossa, vaikka joutessanne keskenänne ja raportoikaa mielellään videon kera. ;)

Perjantaina jatkuu taisto, parempi voittakoon.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Luulenpa, että samanlaisesta tilanteessa ei tämänkään ketjun "neidiksi nimittelijöistä" yksikään nousisi samalla sekunnilla pystyyn. Sen verran vauhdilla ja niskat/kylki edellä laitaan Leinonen pamahti. Tai no käykää kokeilemassa ulkokaukalossa, vaikka joutessanne keskenänne ja raportoikaa mielellään videon kera. ;)

Sen videokoosteen näkisin kyllä mielelläni, jos vaan on tulossa Hokin sivuille. (Ennen ku menen demonstroimaan ulkojäälle tapahtumaa). Mutta oletettavasti siinä ei enempää kuin ilmat pihalle, jos kaveri pelaa seuraavassa vaihdossa. Kyllähän nyt tuomarillakin voisi sen verran itsehillintää ettei tee päätöstään samalla sekunnilla, kun tilanteen näkee.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Voisin vähän heittää pientä rapoa pelistä tässä kotimatkan kuluksi.

Sport luisteli Hokin yli. Siinä se kaikkein tärkein pointti oli. Avauserässä Sport aloitti Dieselmäisen huonosti jälleen ja ensimmäiset vaihdot menivät selvästi Hokille. Oikeastaan vaasalaiset heräsivät jälleen pelaamaan jäähyn jälkeen. Pahkala taklasi idiootti-Leinosta päädyssä, jossa Leinonen lähti hakemaan kulmakiekkoa todella typerässä asennossa kaatuen lopulta puoli metriä ennen laitaa kyljelleen. Pahkala ajoi samassa kohdassa Leinosta joka lensi ilkeän, silti niin ihanan näköisesti päin päätylautoja. Pahkala ei tehnyt tilanteessa mitään väärää mutta heitettiin silti välittömästi pihalle.

Sport pelasi alivoiman hyvin vaikka sai loppuvaiheessa toisen kakkosen. No lopulta Sport pääsi peliin mukaan, mutta tasainen peli katkesi kun Eetu Heikkinen heitti kiekon Suomalaisen torjunnan jälkeen puhtaasti omaan häkkiin. Mutta kauaa ei jätkät jääneet tilannetta miettimään kun B-pistealoituksen jälkeen Sport tasoitti pelin hyvin samantyyppisellä maalilla mitä Joki-Erkkilä Vaasassa teki. Erholtz niisti viivalta vielä yhden maalin ennen

Toinen erä muodostui ainakin mun silmissä käännekohdaksi. Sport heitti lisää höyryä koneeseen ja Hokilla alkoi jalka painaa. Alkupuoliskolla Hokki kuitenkin vielä jaksoi ja tasoitti pelin aika nätin kuvion jälkeen.

Kolmannessa erässä sitten Sport jatkoi luistelua ja Hokki vikisi. Sport loi useita hyviä paikkoja kun Hokilla oli vaikeuksia päästä ylipäätänsäkään omista kiekon kanssa ylös loistavasti karvanneiden vaasalaisten painostaessa. Hokin mahdollisuudet sitten olivatkin hyvin pitkälti yksittäisissä harppuunahyökkäyksissä, joiden kanssa Sportin puolustajat aina välillä helisivät.

Loppuratkaisu olikin paikalle tulleille vaasalaisille aivan ihana! Viimeisen neljän minuutin aikana koettiin kaikki tunteet taivaasta helvettiin. Ensin Sport pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimaa, mutta Hokki uhrautui hyvin. Heti tämän jälkeen Hokki pääsi ylivoimalle helpolta haiskahtaneen rangaistuksen jälkeen. Hokki laittoi kaikki voimansa kehiin, mutta menovesi oli loppunut jo ajat sitten ja Sport aika hyvällä alivoimalla hoiti tilanteen.

Ja sitten!! Cabana pääsee jäähyltä ja jää kentälle. Hokki-puolustaja avaa kiekkon maalin kulmalta suoraan siniviivalla kytänneen Markus Jämsän lapaan, Jämsä kiertää 1 vs. 1-tilanteessa maalin eteen ja syöttää takakulmalle nousseelle Cabanalle joka heittää kiekon yli Seppäsen patjan.

Illan plussat ja miinukset.

Kiitämme:
+ Tuomas Immonen. Tumelta loistava peli jälleen Sportin takalinjoilla.
+ Samuli Kivimäki. Hyvä paluu muutaman huonomman pelin jälkeen omalle tasolle. Oli aktiivinen.
+ Sportin alivoimapeli. Hyvää aktiivista karvausta jossa Hokki ahdistettiin kulmiin.
+ Sportin erilainen pelitapa. Ensimmäisestä ottelusta oli otettu oppia ja hyökkäyksiin lähdettiin eri tavalla. Hokin karvaus oli kovaa ensimmäisessä erässä mutta Sport pelasi kiekon nopeasti karvauksen yli eikä samantapaista puolustussekoilua ollut läheskään yhtä paljon kuin mitä maanantain pelissä oli.
+ Sportin liike ja karvauspeli kahdessa jälkimmäisessä erässä. Hokki pelattiin aivan pussiin viimeistään punaviivalla.
+ Erotuomarinelikko. Hyvä tasainen peli nelikolta eikä mitään aivan älytöntä roolia otettu. Tottakai pikkujuttuja ja mokia sattuu mutta tänään oli selvä LINJA.
+ Hokin taistelutahto vaikka koneesta oli tehot kadonneet kuin Mercedeksestä Räikkösen alla.

Moitimme:
- Dieselin hidasta käynnistymistä.
- Puolustajia Juha Salmu ja Eetu Heikkinen. Tuosta ei pääse kuin ylöspäin. Rohkeasti vaan jätkät. Kumpiko on tärkeämpää, voittamisen tahto vai häviämisen pelko?
- Sportin ylivoima. Hirveetä paskaa. Edelleen.
- Veli-Antti Leinonen. Emme arvosta.

Perjantaina jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hokki
Sen videokoosteen näkisin kyllä mielelläni, jos vaan on tulossa Hokin sivuille. (Ennen ku menen demonstroimaan ulkojäälle tapahtumaa). Mutta oletettavasti siinä ei enempää kuin ilmat pihalle, jos kaveri pelaa seuraavassa vaihdossa. Kyllähän nyt tuomarillakin voisi sen verran itsehillintää ettei tee päätöstään samalla sekunnilla, kun tilanteen näkee.

Videokoosteesta en osaa sanoa, onko tulossa.

Luulen minäkin, että ilmat lähti pihalle ja tärähdys oli sen verran raju, että siinä ukko kun ukko vähän aikaa joutuu miettimään missä sitä ollaan. Ehkä noissa pitäisi katsoa tilannetta tuomareiden yleensäkin vähän kauemmin, mutta en ymmärrä sitä miksi tuollaisen tilanteen jälkeen ei peliä saisi joiden mielestä muka jatkaa, jos on siihen kykeneväinen ja valmentaja pistää askiin. Syytön siihen se taklattava monesti on, että se tuomari pistää sen ukon pihalle.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Moitimme:
- Puolustajia Juha Salmu ja Ilkka Heikkinen. Tuosta ei pääse kuin ylöspäin. Rohkeasti vaan jätkät. Kumpiko on tärkeämpää, voittamisen tahto vai häviämisen pelko?

Missä joukkueessa Ilkka pelaa? Eetu kuulostaisi paremmalta.

Voiton tärkeyttä ei voi tässä yliarvioida, mutta jäät pipoon jne. Perjantaina mökki täyteen (tv-pelistä huolimatta) ja samanlainen tunnelma, mitä ekan kotipelin kolmannessa erässä. Muistakaas lapsukaiset nauhoittaa peli, 10 vuoden päästä sitten kiva muistella menneitä "divarista" :)
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tiukkaa oli, kyllä Sport kahdesta huonosta parempi oli. Kun ei ne kolme perättäistä ylivoimaa kelvannut niin Hokki sitten päätti kohteliaana tarjota voiton varsinaisella peliajalla upealla harhasyötöllä ja siitä paikasta ei varmaan olisi erehtynyt muutkaan teidän ulkomaan avut.
Tamminen piti koko pelin ajan erotuomari koulua Rönnille, no se siitä liigatuomarin auktoriteetista. Kaipa se on mieltä ylentävää käydä selittämässä jokaista vihellystä. No onnea vaan valitsemallasi tiiellä Jyri Rönn.

Täällä on puhuttu tuosta Pahkalan taklauksesta, mikä taklaus? Jos Pahkala olisikin taklannut, ei tilanteesta olisi tullut edes jäähyä.
Pahkala tönäisi kiekon tavoittelu tilanteessa Leinosen laitaan selästä ja Leinonen lensi pää edellä päin laitaa, tilanne näytti pahalta ja tuomari näytti välittömästi ulosajoa. Typerä ja ajattelematon teko Pahkalalta. Aineksia oli kyllä vakavaan loukkaantumiseen. 5 min oli ihan oikein, mutta varmaankin pelirangaistus olisi riitänyt kun Leinonen ei loukkantunut.

Hokki ei saanut nyt peliään sellaiseen kuosiin että olisi peliä ohjannut kuten maanataina, Sport pääsi nyt paineistamaan jo ylhäältä, tukki syöttölinjat ja vaikeutti Hokin hyökkäykseen lähtöjä. Lisäksi Sport peitti ja plokkasi hyvin laukaukset puolustuspäässän ja teki Suomalaisen hommat helpoksi.
Maaliteko ja yv on molemmilla ihan luokatonta, ei uskoisi että pelataan kauden loppua, sellaista kuraa se on molemmilla joukkueilla. Se kumpi saa nuo osaalueet toimimaan edes hiukan paremmin vie tämän sarjan.
Perjantaina sitten tv-otelussa jatketaan.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Missä joukkueessa Ilkka pelaa? Eetu kuulostaisi paremmalta.

Oli korjattu jo.. Ajatusvirhe.

Ja lisätään edellä olleeseen viestiin, että ihan järkyttävää paskaa. Noita tilanteita näkee joka pelissä jossa hyökkääjä ajaa iholle kiinni. Leinonen vaan meni kaatumaan juuri ennen osumistaan laitaan. Ja mikä työntäminen? Jos sitä olisi työnnetty niin sehän olisi mennyt pää edellä laitaan. Nythän se idiootti meni ja putosi kylki edellä laitaan kaatumisensa jälkeen. Ei jäähyä ja samaa mieltä oli myös ne kajaanilaiset jotka eivät katso näitä pelejä kaikenväristen silmälasien kautta.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Kyllä oli karvasta kalkkia, ei voi muuta sanoa. Perkele! Ei auta, uutta matoa koukkuun.

Pelinä oli ihan mukavaa pleijarikiekkoa. Tunnetta oli puolin ja toisin. Tuomarit onnistuivat mielestäni tänään aika hyvin. Pahkalan taklauksesta OR oli varmasti liikaa, mutta turha on Leinosta ruveta ton tilanteen jälkeen filmaajaksi haukkumaan! Lenni meni sen verran rajusti päin laitaa taklauksen voimasta, että eiköhän siinä ilmat lähteny pihalle! Metrin oli Lenni irti laidasta ja noutaja tuli. Mutta jos oli Sportin YV hakusessa, ni Hokilla se oli ja on ollut jo pitkään sekasi. Ei päästä ees kunnolla alueelle.

Hokin avausmaali oli taivaan lahja meidän omalta pojalta, kiitti Eetu siitä, ei kuitenkaan riittänyt! Sportin tasoitus tuli pahaan paikkaan. Maalin jälkeinen vaihto, hyökkäyspään aloitusvoitto ja lämärillä yläpeltiin. Hieno veto, mutta perhanan Liljeblad pelasi löysästi, olis voinu katkoa kiekon hereillä ollessaan. Erholzin johtomaalissa Silli oli pahasti maskimiehenä, mutta ehkä Teemun olis pitäny pystyä hoitaan, meni viivalta asti längistä.

Komulaisen tasoitusmaali olikin sitten harvinaisen hieno. Jokela ajoi laidasta sisään, syöttö keskeen Lennille, joka malttoi vielä levittää keskustan yli vasemmalle Villelle, joka tälläsi ranteella etuyläseen. Kyllä oli komee!

Mutta ei riittäny, ei. Kolmannessa erässä meillä joko loppu hieman potku tai sitten tarkoitus olikin jäädyttää peliä... mikä taas tuntuisi aika käsittämättömälle! Kolekilta sitä olis voinu oottaa... Ote siirtyi täysin Sportille, mitä tukevat erän torjunnatkin. Jätkät taisteli hienosti, jopa pari minuuttia 5-3-vastaan. Koskisella oli mahtava paikka kolmannen erän puolen välin jälkeen, mutta Suomalainen torjui hienosti yläkulmaa kohti suuntautuneen vedon... jälkikäteen sanottuna olis voinut siirtää kiekon takatolpalle Virtaselle!

Voittomaali olikin sitten käsittämättömän surullinen, Leinosen Tommi (oliko?) päätti lahjoittaa alimpana miehenä kiekon suoraan Jämsän lapaan. Jämsä veivasi Seppäsen mukanaan, syötti sivustalle Cabanalle, joka pisti limpun tyhjiin. Ottaahan se pahasti päähän. Ei tarvinnu lähteä makkaraa hakemaan, säästy neki rahat!

Jämsästä puheen ollen, onhan se ihan pelimies, mutta kyllä se jätkä osaa tuomareille itkeä. Jokaikisen erän jälkeen Jämsällä on jotai asiaa, jos ei muuta, ni kakkossyötöt kohdilleen! Et silleen! Ei arvosta, ei pätkääkään!

Kajaanin oloihin oli ihan mukava tunnelma hallissa. Perjantaina ei pysty Vaasaa lähtee tarkistaan, mut jos viides ottelu pelataan, ni vois yrittää viritellä lähtöä paikanpäälle.
 
Viimeksi muokattu:

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mielelläni Pahkalan taklauksesta näkisi itsekin uusinnan. Oman (oikean) tulkinnan mukaan tilanne oli klassinen nykyjääkiekon ulosajo. Seurauksesta tuomio. Rönn oli maalin takana, toisella kulmalla josta näytti ensin jäähyä, ehti luistella taklattavan luo, jolloin totesi tilanteen ja Tyly suihkuun. Naurettavaa pelleilyä, varsinkin play-off hokissa. Leinonen näki aivan selvästi Pahkalan taklaavan, mutta ei pystynyt ottamaan taklausta vastaan. Sen lisäksi veti kunnon jurkat peliin. Tätä se on.

Mielelläni kuulisin muuten, ihan pelilliseltä näkökantilta hokkilaisilta mielipiteitä Veli-Antin pelistä kolmannessa erässä? Oliko tuo ihan normaali suoritus? Täytyy sanoa, että harvoin edes tällä tasolla kukaan saa noin jokaista syöttöä vastustajan lapaan.

Mikä vika Juha Salmun pelissä oli tänään? Itse olin kirjoittamassa jo kehuja kuinka paljon eteenpäin Salmu on mennyt runkosarjan epävarmasta ja pelokkaasta pakista. Hänhän on kiistatta pakiston ykkösnimi tällä hetkellä. Eniten tänään olivat vaikeuksissa Pernaa ja Heikkinen, joka kyllä kokosi itsensä hienosti pahan mokan jälkeen. Pernaalle tulee iso määrä ajatuskatkoja.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Menisit jo nukkumaan, hyvä mies. Tuo levy on jo niin sanotusti kuultu.

Allekirjoitan!
En vaan jaksa ymmärtää tätä paskasaavin jatkuvaa kaatamista hyvän valmentajan ja joukkueen niskaan. Mielestäni kyseinen kirjoittaja on jo oman näkemyksensä tuonut esiin aika puhtaasti, joten levyä vois vaihtaa jo.

Miksi kannattaa Sportia, jos se on noin vaikeaa ja ahdistavaa?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mikä vika Juha Salmun pelissä oli tänään? Itse olin kirjoittamassa jo kehuja kuinka paljon eteenpäin Salmu on mennyt runkosarjan epävarmasta ja pelokkaasta pakista. Hänhän on kiistatta pakiston ykkösnimi tällä hetkellä.

Aivan älytöntä kiekon pomputtelua tilanteessa missä pitäisi pistää lätkää äkkiä kauas ja kovaa. Viivalla Salmu piti kiekon tänään kiinni kolme kertaa, mutta vastapainoksi hassasi toistakymmentä kiekkoa viivalla tilanteissa joissa sen olisi voinut ottaa ihan rauhassa haltuun.

Eniten tänään olivat vaikeuksissa Pernaa ja Heikkinen, joka kyllä kokosi itsensä hienosti pahan mokan jälkeen. Pernaalle tulee iso määrä ajatuskatkoja.

Pernaa oli mielestäni tänään hyvä. Katkoi hyvin ja nosti peliä todella hyvällä liikkeellään. Heikkinen puolestaan ei todellakaan koonnut itseään sen oman maalin jälkeen. Toisessa erässä hassasi kiekon kärkikarvaajalle joka heitti kiekon lähes nollakulmasta maaliin. Ylipelasi itsensä kolme kertaa kahdessa ensimmäisessä erässä joiden seurauksella Uitto oli aivan kusessa 2-1-tilanteissa.

Yksi plussa jäi antamatta illan parhaalle pelaajalle! Antti Uitto!!! I love you.

PS. En pidä Juhani Tammisesta enkä arvosta häntä valmentajana.

Ilkka Kallioista lainatakseni "Sport saattaa mennä tällä kaudella pitkälle Juhani Tammisesta huolimatta".
 
Viimeksi muokattu:

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Mielelläni kuulisin muuten, ihan pelilliseltä näkökantilta hokkilaisilta mielipiteitä Veli-Antin pelistä kolmannessa erässä? Oliko tuo ihan normaali suoritus? Täytyy sanoa, että harvoin edes tällä tasolla kukaan saa noin jokaista syöttöä vastustajan lapaan.

Lisää taklauksia ja painetta katsomosta tälle spedelle. Olisi aika makoisa tilanne kuitata tälle nerolle ne tuuletukset.

Itse sain myös raporttia, ja sen mukaan Pahkala ei edes kunnolla päässyt taklaamaan. Meni perinteisesti, heikompi mies ottaa lukua ja toinen lähtee suihkuun.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ei tässä nyt sanoja oikein ole jännittämisen jäljiltä, joten pitäisi kai jättää väliin, mutta kun nyt tälläistä kanuunakautta pelataan niin antaa mennä.

Eihän tuo peli nyt hyvältä kuulostanut missään vaiheessa, mutta kyllä tässä pleijareissakin tulee nyt näitä voittoja tuolla jengillä. Hyvä tietysti että joukkue uskoo itseensä, kun kyllä tässä kannattajalla meinaa ne wanhat asiat tulla mieleen jatkuvalla syötöllä.

Oikein iloinen täytyy olla siitä, että Cabana ja Jämsä saivat onnistumisen tähän paikkaan. Myös 1-1 tasoitus heti Hokin maalin jälkeen oli niin hurja temppu, että se kantaa eväitä jatkoonkin. Jaskalla yllättävän vähän torjuntoja, toisaalta se taas ei yllätä, sillä Hokki oli maalintekopaikoilla aika aseeton Vaasassakin.

Perjantaina jatkuu, ja se on melkein pakkovoiton paikka. Olen toitottanut maanantain tappion jälkeen, että kaksi seuraavaa pitää viedä vaikka viidenteen peliin menisikin. Hokilla kuulemma luistin alkoi tänään painaa, mutta on se vaan niin energinen ja taktinen jengi, että inhottavaa tulee perjantainakin varmasti olemaan. Hokki ei jätä viimeistäkään kiveä kääntämättä viedäkseen taas voiton Vaasasta.. mitä se Leinonenkin filmaa ja onnistui hankkimaan joukkueelleen rottabonuksia, ja oliko sama äijä kun kannettiin paareilla ulos Vaasassa kolme vuotta sitten ollen sitten terve kuin poro seuraavassa Kajaanin pelissä?
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Oikein iloinen täytyy olla siitä, että Cabana ja Jämsä saivat onnistumisen tähän paikkaan.

Itselläkin kävi jostain syystä mielessä 5-3 saamattoman ylivoiman jälkeen, että jämsät ja cabanat sisään koska kuullosti radiosta siltä ettei kukaan uskaltanut yrittää laukaista.

Taktisesti hyvään aikaan tuli se maali. Mitä lähempänä summerin ääntä kun tekee johtomaalin, sitä vaikeampi vastustajalla on mobilisoitua siihen tuttuun hirvittävään loppukiriin ;)
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Lähdin Kajaaniin ja kyllä, se oli sen arvoista.

- Leinosille huutonaurua, aivan käsittämätöntä filmailua! :D Tamminen kävi kuumana
- Hokin ensimmäiselle "maalille" huutonaurua, voi Heikkinen...
- KIVIMÄKI!
- ERHOLTZ :DDD
- YV on aivan käsittämätöntä paskaa, jopa Kena myönsi tämän. Hirveätä syöttelyä ja sitten kun on maskia, niin vedot puuttuvat kokonaan...
- Cabanan "jäähy" oli täysin vitsi, Hokin pelaaja kompuroi omiin jalkoihinsa ja Cabana boksiin. Mutta silti onnistui näyttämään miksi hän on "King Sniper", KIITOS CABANA!!!
- Hokki oli väsynyt, kolmannessa erässä Hokki oli täysin puhki
- Vaikka meitä vaasalaiskannattajia olikin vain kymmenen kappaletta, niin silti päätykatsomo ihmetteli meidän kannatuslauluja...
- Istumakatsomo lähti hyvin Hokki-huutoihin... Tosin capona toimi Hokin manageri

Tosiaankin, helvetin hyvä reissu oli.

HUOM. Sport (miinus Ere) lähti kuittailemaan Hokille, kun Kivimäki laukoi maalin: Koko joukkue jäälle...
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Täällä on puhuttu tuosta Pahkalan taklauksesta, mikä taklaus? Jos Pahkala olisikin taklannut, ei tilanteesta olisi tullut edes jäähyä.
Pahkala tönäisi kiekon tavoittelu tilanteessa Leinosen laitaan selästä ja Leinonen lensi pää edellä päin laitaa, tilanne näytti pahalta ja tuomari näytti välittömästi ulosajoa. Typerä ja ajattelematon teko Pahkalalta. Aineksia oli kyllä vakavaan loukkaantumiseen. 5 min oli ihan oikein, mutta varmaankin pelirangaistus olisi riitänyt kun Leinonen ei loukkantunut.
Paskat.

Leinonen oli naama kentälle päin, heitti 180 astetta ympäri ja lähti seisovin jaloin hakemaan päätykiekkoa viiden metrin päästä selkänsä takaa. Pahkala tuli vauhdilla tilanteeseen ja otti puhtaan olkapää olkapäätä vasten kontaktin kuten tilanteessa pitääkin että kiekkoon pääsee ensimmäisenä. Leinonen oli huonossa asennossa ja ilmeisesti yritti vain kääntää itsensä kiekon ja Pahkalan väliin. Pahkala ei tehnyt tilanteessa yhtään mitään väärää, vaan teki sen mitä kuka tahansa olisi tilanteessa tehnyt. Mutta kun kaveri on seisovin jaloin ja kääntää selkänsä tilanteeseen niin näin käy.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Castillolle kiitos selkeästä ja tyhjentävästä rasportista.
Eipä näytäkkään kovin pahalta juuri nyt. Hyvä viesti oli tuo että Hokin jalka alkaisi painaa. Onhan kuitenkin järkyttävän tiukkaa.
Meillä on vieläkin mahdollisuus, perjantaina täytynee ottaa nitro. No toisaalta jospa peli viimeinkin alkaisi vapautua ja nähtäisiin jo selkeämpää eroa maalien määrässä Sportin eduksi.

ps Aivan kuin joku olisi kaivanut vanhoja lainauksia ja irroittanut niitä asiayhteyksistään, liekö tuosta nyt rapsahtaa penaltia. Kaippa kärsinyt viestii asiasta modeille. Itse katson että sana pitää olla vapaa, omaksuttujen pelisääntöjen mukaan. Toisten mielipiteiden väärentäminen siirtämällä niitä alkuperäisestä asiayhteydestään uuteen ketjuun tulee ehdottomasti rangaista. Muutenhan tältä palstalta menee pohja ja uskottavuus. On selvää ettei kaikkien mielipiteet tyydytä kaikkia, mutta hommahan kuuluu hoitaa sana sanaa vastaan ei käyttämällä toisen mielipidettä vääristäen oman mielensä mukaan, se on väärin.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Paskat.

Leinonen oli naama kentälle päin, heitti 180 astetta ympäri ja lähti seisovin jaloin hakemaan päätykiekkoa viiden metrin päästä selkänsä takaa. Pahkala tuli vauhdilla tilanteeseen ja otti puhtaan olkapää olkapäätä vasten kontaktin kuten tilanteessa pitääkin että kiekkoon pääsee ensimmäisenä. Leinonen oli huonossa asennossa ja ilmeisesti yritti vain kääntää itsensä kiekon ja Pahkalan väliin. Pahkala ei tehnyt tilanteessa yhtään mitään väärää, vaan teki sen mitä kuka tahansa olisi tilanteessa tehnyt. Mutta kun kaveri on seisovin jaloin ja kääntää selkänsä tilanteeseen niin näin käy.
Pöh. Kontakti ei missään tapauksessa ollut olkapää olkapäätä vasten. Eikä missään tapauksessa selästäkään. Leinonen oli melko matalassa asennossa, mutta selvästi pyrki ottamaan taklausta vastaan, rintamasuunta kutakuinkin 90 astetta Pahkalan tulosuuntaan. Pahkala nimenomaan työnsi voimakkaasti käsillä, jotka osuivat nähdäkseni Leinosta kaulaan/päähän. Pahkala meni tilanteeseen kovaa (paljon vähemmästä on ryntäysjäähyjä annettu, nyt syynä laitataklaus) ja jotenkin holtittomasti.

Rönn näki tilanteen esteettä, näytti jäähyä aivan välittömästi, ja Pahkalalle ulosmerkin heti, kun tämä oli tulossa kertomaan omaa kantaansa. Eli en sanoisi, että Rönn antoi jäähyn oletettujen seurausten perusteella, vaan teon. Ainakin on selvää, että Rönn piti taklausta rikkeenä, ei puhtaana.

Leinosen pötköttely johtunee siitä, että hän lensi todella lujaa päin laitaa, eikä kypäräkään tainnut olla enää kunnolla päässä taklauskontaktin jälkeen. Luulen, että vaikka olen karuhko kaveri, olisi minullekin tehnyt kohtuupipiä. Jurkkaakin mukana? Mene ja tiedä, sanoisi Juha Jokinen. Sinällään 5+PRK olisi riittänyt. Niin kuin aina, kabinetti päättäköön isommista.

Itse pelistä voisi sanoa, että tasaistahan tuo oli, ja ehdottomasti olisi saanut mennä jatkoajalle. Ihan aikuistenoikeat maalipaikat olivat todella kortilla. Ja kyllähän pelissä oli enemmän tunnetta kuin organisoitua tekemistä. Maaleista. Ensimmäinen maali todellinen räkäpomppu. Näinhän näitä menee. Toinen Kivimäen todella hieno laukaus suoraan aloituksesta. Kolmas Erholtzin hallittu laukaus pitkän ylivoimapyörityksen jälkeen, jossa erittäin keskeinen suoritus oli Pernaan purkukiekon pysäytys luistimella. Neljäs todella upean syöttöketjun päättänyt Komulaisen tarkka sijoitus. Viides: pitää kai se tehdä, jos kahdelleen pääsee maalivahdin eteen harhasyötön jälkeen. Voihan papana. Jussi Erkkilä -palkinnon voittaja (fanfaari): Matti Koistinen - Kajaanin Hokki. Noin juuri tehdään, kun peliaikaa on jäljellä alle puoli minuuttia.

Hokin pelaajien väsyminen. Kyllä: ne, jotka olivat alivoimavastuussa, joutuivat todella koville kolmannessa erässä. Erityisesti Leinosen ja Sillanpään jäähyt olivat todella turhia. Pelaa siinä sitten omaa peliä.

Tuomarit: Ehdottomasti jatkoon. Oli jonkinlainen linja. Virheitä tuli mutta vain pari merkityksellistä. Lasken sellaisiksi Pahkalan taklauksen ja Jämsän ja Hattusen yhtä suuret väkivaltaisuusjäähyt. Viimemainitussa Jämsä tuli Hattusen niskaan reilusti summerin soinnin jälkeen, joten kyllä hänelle olisi aloittajana pitänyt tulla isompi rangaistus. Turha nahkapäätös. Tunnetta oli, Virtasen ja Uiton iskujenvaihdossa oli ihan totista otetta, linjuri vain tunki väliin.

Red Armyn pieni joukkio kannusti kyllä rytmikkäästi taputtaen, ja varmaan ääntäkin tuli. Sen verran möykkää istumakatsomo onneksi piti, ettei sinne asti kuulunut. Silti pojot noin seitsemälle ensimmäisen puolivälierän Ruutanalle, joiden rummun tahtiin oli hyvä huutaa Hokkia. Punapaitaisen herrasmiehen pelin jälkeiset Juntti(la?)-huutelut olivat mauttomia ja niin turhia. Voi voi. Iloitaan nyt siitä voitosta siellä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jurkkaakin mukana? Mene ja tiedä, sanoisi Juha Jokinen.

Tamminen keuhkosi Pohjalaisessa Leinosen teatterista. Kertoi mm. Leinosen naureskelleen tilanteen jälkeen Sportin vaihtoaition edessä.

Ei pysty arvostamaan.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Tamminen keuhkosi Pohjalaisessa Leinosen teatterista. Kertoi mm. Leinosen naureskelleen tilanteen jälkeen Sportin vaihtoaition edessä.

Ei pysty arvostamaan.
Ymmärrettävää. Toisaalta Tami ei saisi arvostella ketään teatterista. Sen verran osallistuva oli taas eilen. Koko ajan esittelemässä kenkiään vaihtoaition luukussa. Todella paljon tuli juttua. Jos kuka tahansa muu valmentaja olisi toiminut samoin, olisi katsomo kutsunut. Mutta Tami on #79, and fuckinuntouchable - for a while. En tiedä Tamin aikalisän paikoista, mutta tuomaritoiminnan haukkuminen osui oikeaan ajankohtaan. Nyt ovat tuomarit siltä osin melkoisen kakka housussa. Toki voin olla kaikesta väärässä, ja Tami on ehdottomasti aina oikeassa.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Cabanan jäähy oli ihan klassinen tilanne. Sportille tarjottiin oma mahdollisuus, jopa kaksi kertaa viidellä kolmea vastaan. Laatta ei mennyt pussiin ja tuomari oli valmistautunut hyvittämään ja antamaan myös Hokille mahdollisuuden. Mä tiesin, kun kiekko tuli Sportin puolustusalueelle, että kohta lähtee miestä boksiin. Surkeaa, että niinkin kokenut pelaaja kuin Cabana ei tajua tilannetta. Ei se iso koukku ollut, mutta peliä pitää osata lukea. Se oli niitä tilanteita, jolloin ei kertakaikkiaan saa antaa tuomarille mahdollisuutta hyvitykseen. Cabanan järki ei siihen riittänyt. Sinänsä tietenkin kohtalon ivaa, että jäähyltä tullessaan King Sniper on pelin suurin sankari. Pienestä nämä ovat kiinni.

edit. täytyy sanoa, että eilen kyllä Tamminen vei Rönniä kuin pässiä narussa. Kohtalaisen koomista, kun Aurinkokuningas tulee luukulle seisomaan leveästi ja kutsuu pikku-Rönnin puhutteluun. Se siitä auktoriteetista. Joillakin sitä on, joillakin ei. Eihän tämä ensimmäinen kerta ole, kun Rönn paskoo housuunsa. Kaikesta huolimatta tuomarit onnistuivat eilen hienosti olemaan poissa tieltä, vaikka pelissä tapahtumia riitti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös