Ke 10.5.2017 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Apa

Jäsen
Jalosen Jukka tai Kari tonne on palokuntahommiin saatava, jos Erkkaa ei nappaa. Marjukka ei tätä enää selvitä.
 
Mä haluisin oikeasti Tamin tuonne penkin taakse. Ollut sellainen farssi nämä kisat, että pieni huumoriarvo ei olisi pahitteeksi. Tuloskaan ei voisi ainakaan huonontua.

Ja Tamihan on vissiin valmentanut B-kisoissakin, joten voi jatkaa ensi vuonnakin. Missähän nekin skabat järjestetään?
 

Mazaa

Jäsen
Mitä vittua noi sekoilee saunakavereista, kuka nyt valmennuksesta ym. on puhunut, vaan vittu pelaajista.
Kysymys oli sinänsä loistava, koska tuota kuraa on kirjoiteltu etenkin tietyissä lehdissä ja medioissa.

MTV:lle on pakko antaa isot propsit, kun ovat valinneet Jalosen ja Aravirran tuonne studioon ja uskaltavat tavallaan edes vähän paineistaa heitä sellaisilla kysymyksillä mitä ei aiemmin ole oikeastaan heitelty ääneen.

Sitten etenkin Jalonen vastailee varsin rehellisesti erittäin kovalla asiantuntemuksella ja hyvällä ulosannilla. Ja Aravirtakaan ei juuri kaartele.

Nyt vielä ... Suomi herätyyyys!
 

jussi_j

Jäsen
Onkohan siihen joku syy, että Jesse Joensuu ei pelaa joukkueessa? Jos Jokereissa on mitään hyvää, niin se on Jesse ja sehän nyt veisi tämmöisessä pelissä kiekon kuljettamalla maaliin.
 

Domi28

Jäsen
Itsekkin meinasin kisoihin lähteä, kun kuulin että Köln on toinen kisapaikka ja Saksaan olisin halunnutkin mennä, mutta kun selvisi näiden pelaavan Pariisissa niin unohdin ajatuksen - onneksi.
Sama juttu.
Vaihdettiin lätkäreissu potkupalloon ja käytiin kaveriporukalla Liverpoolissa. Sielläkin vitutti, muttei sentään näin paljoa.
 

Niilo

Jäsen
Hei Late sulla istuu siellä penkillä Suomen tämän kauden tehokkain KHL-pelaaja ja maajoukkueen tämän kauden paras maalintekijä. Pitäisikö laittaa kentälle?

Lasse nostattaa tunnelmaa vaihtoaitiossa se riittää.

Suomi iskee tasoituksen ajassa 20.56 osalan toimesta
 

arvee

Jäsen
Porukka täällä ei tunnu tajuavan, että Leijonat on nyt the Ultimate Hockey Machine, viimeisen päälle viritetty. Vähän kuin Lancia Delta S4, mahdoton ajaa kadulla , alkusarjassa, mutta kyllä tarvittaessa lähtee. Konetta pitää varovasti käsitellä alkupeleissä mutta välierissä pääsee peto irti, Tsekki-peli antoi pientä esimakua suorituskyvystä, turbo minimiin säädettynä.
 

Iso-Olli

Jäsen
Maikkarillahan ei ole divarin oikeuksia, niin näyttäiskö Yle ne?
 

Hollanti

Jäsen
Miks Lasse on kokooonpanossa, jos sitä ei edes peluuteta?
 

Barney

Jäsen
Istuvat muuten katsomossa, kun Kukkos Lasse on otettu maskotiksi penkille.
Ai eikö Miro ole penkillä? Olisi se Lasse voinut verkkareissakin sinne koppiin tulla, jos ei kerta ole pelikunnossa. Ei jumalauta.
 

alias

Jäsen
Näkiköhän NHL jäbät ettei tästä tuu mitään ja jättivät väliin?
 
Olen siirtynyt jo vitutuksen yläpuolelle. Leijonat ansaitsisivat tappion tästä ottelusta, joko pelaajilla on itseluottamus täysin murskana tai ei vaan kiinnosta. Ehkä molempia. Marjamäestä ja hänen taktiikoista en saa enää edes puettua sanoiksi mitään rakentavaa.
 

Viru$

Jäsen
Jollain tavalla myös huvittavaa seurata tuota Marjamäen sätkimistä. Loukkaantunut Lasse Kukkonen lennätetty Suomesta istumaan penkin päässä kamat päällä. Buahahhaa!
 

Hollanti

Jäsen
Maikkarillahan ei ole divarin oikeuksia, niin näyttäiskö Yle ne?

Leijoniakin vituttaa tuo Maikkarin pelleily niin, että vittuilessaan pelataan divarissa seuraavat 5 vuotta :D
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös