Ke 10.5.2017 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

FASlapsi

Jäsen
Mutta onko joku suomalainen muuten vielä taklannut näissä kisoissa? Mä en jotenkin oo pannu merkille yhtäkään niittiä, täytyy alkaa toden teolla metsästämään onko niitä. Tossa ekassa erässä pari puolustuspään tönäsyä oli mutta yhtään kunnon taklausta en nähny.
 

Mikke73

Jäsen
Miten voi samaan aikaan ottaa lähdöt noin hitaasti ja silti ilman minkäänlaista rakennetta/ideaa...
Hitaus johtuu siitä että kaikki miettivät mitä vittua täällä pitäisi oikein tehdä, ja lopulta lähdetään ilman mitään ideaa ihan vaan jotta ei tulisi jäähyä pelin viivyttämisestä...
 
Tää ketju olis ihan mahtavaa viihdettä, ellei ketuittais niin paljon... Tamille täältä ääni tai Heikki Silvennoinen.
 

joceri

Jäsen
Hei Late sulla istuu siellä penkillä Suomen tämän kauden tehokkain KHL-pelaaja ja maajoukkueen tämän kauden paras maalintekijä. Pitäisikö laittaa kentälle?

Istuvat muuten katsomossa, kun Kukkos Lasse on otettu maskotiksi penkille.
 

Iso-Olli

Jäsen
Ristolaisen reidet maailmaani varjostaa niin suuret ettei niille löydy mittaa. Sen suu sulattaa jotain ihme tarinaa totuuksia joista ei voi valittaa. Nousen Marjamäkeä kun silmät auki saan. Ja kiekkopirut saattelevat minut nukkumaan. Järki, se jossain hautoo kiekkojaan enkä jatkopaikasta enää kiinni saa. Ja tolkku se jahtaa kiekkopiruja kun tahdon vain Patrik Laineen viivaan!
 
Laita ny Late se Lajunen Savinaisen vierelle, jos ne vaikka vanhasta muistista sais yhen aikaseksi. Kärppä-ketjut kun ei tahdo löytää edes maalia!
 

Niksi

Jäsen
Onkohan Juti mukana ensi vuoden I-Divarin kisabiisissä?
 

Knap

Jäsen
Itsekkin meinasin kisoihin lähteä, kun kuulin että Köln on toinen kisapaikka ja Saksaan olisin halunnutkin mennä, mutta kun selvisi näiden pelaavan Pariisissa niin unohdin ajatuksen - onneksi.
 

Lomppi

Jäsen
Harvoin, jos koskaan, on kenenkään valmentajan ura muuttanut näin radikaalisti suuntaa. Pari vuotta sitten Late oli kuuminta hottia, nyt kasa lämmintä paskaa.
 

Barney

Jäsen
Mä haluisin oikeasti Tamin tuonne penkin taakse. Ollut sellainen farssi nämä kisat, että pieni huumoriarvo ei olisi pahitteeksi. Tuloskaan ei voisi ainakaan huonontua.
 

TiE

Jäsen
Olis hauska nähä joku heatmappi suomen kiekonhallinnasta, eivät taia vaan semmosia kauheesti jääkiekossa tehdä. Veikkaisin että ei olis kaukana prosentit puolustusalue vs hyökkäysalue. Vituttaa toi rintamalähtö ja roikku päätyyn, ekstrana vielä että noi roikut on ajotettu ihan päin sitä itteään, jokatoinen kerta sielä on vastustaja kiekossa ensimmäisenä. Ei siinä, ite taputin kun slovenia teki hienon maalin. Ei laittanu ne kaverit roikkua päätyy. Suomipoika seisoo nurkassa kiekon kanssa slovenian alueella, antaa kaverille, joka menee seisoon samaan nurkkaan sen kiekon kanssa. Toi ykkönen sentäs alkuun yritti sitä laitetaan pakille josta ykkösellä veto ja maalineteen liikennettä. Sit unohtu sekin.
 

Taksari

Jäsen
Ja jos ilta ei vielä paskemmaksi olisi voinut mennä, niin soittavat Maikkarilla cheekiä. Hyi.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös