Ke 10.5.2017 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

alias

Jäsen
Vaikka en Marjamäelle mitään pahaa toivo, niin olisihan se todella viihdyttävää kun Tami koutsaisi loppupelin ja kisat. Ei nyt sinällään varmasti edes olisi huonoin vaihtoehto tuollaiseen pikaiseen komennukseen.

Kaikkien aikojen lätkäveto. Tami otetaan suoraan studiosta pellepuku päällä penkin taakse.
 

Knap

Jäsen
Eikö nuo studio äijät ja Mertaranta vois vaan haukkua Marjukan pystyyn? Näyttää että Jalonen ei ainakaan hirveästi Marjaanasta tykkää.
 

kiljander

Jäsen
Otanpas nyt askeleen takaisin: eihän Suomi tätä peliä voi hävitä mitenkään? Eihän? Kysymys on kai kuitenkin se että valmennus ei vaan ole saanut tuohon pelaamiseen oikein mitään järkeä ja kyllä siitä pitää jossain vaiheessa jonkun johtopäätöksiä vetää.
 

Petri1981

Jäsen
Vaikka en Marjamäelle mitään pahaa toivo, niin olisihan se todella viihdyttävää kun Tami koutsaisi loppupelin ja kisat. Ei nyt sinällään varmasti edes olisi huonoin vaihtoehto tuollaiseen pikaiseen komennukseen.

Itse mietin juuri mielessäni, että Tamin 60 minuutin painekkin olisi tähän verrattuna mestarillinen taktiikka.
 
Oma faija lähti ekaa kertaa paikan päälle kattomaan kisoja ja tää on sen eka matsi. Normaalisti kuittailisin tästä sille mutta rajansa kaikella: hallilta ei saa edes kaljaa.
 

Barney

Jäsen
Hei Late sulla istuu siellä penkillä Suomen tämän kauden tehokkain KHL-pelaaja ja maajoukkueen tämän kauden paras maalintekijä. Pitäisikö laittaa kentälle?
 
Ei voi kuin nauraa.

Menneen maailman kärppäpelaajat homoneppailevat maalin takana. Tästä paskasta puuttuu enää Lasse Kukkonen jäähyineen. Jotenkin haisee se, että Marjamäen mj-uran suurimmaksi saavutuksi tulee jäämään taistelupiste kaamean sulamisen jälkeen Tsekeistä.

Ei kuin lisää meidän peliä ja vittuneppalua. Eihän tälle paskalle voi kuin nauraa. Marjamäki on kyllä aika nopeasti tuhonnut koko Suomen maajoukkueen ja sen pelitavan, Saavutus sinänsä.
 

Hauntti

Jäsen
Hei palstaveljet, meni eka erä vähän ohi, mutta pellaileeko kukkoslasse tuolla tänään?
 

joceri

Jäsen
No se sopisi hyvin. Tami sentään osaa luoda henkeä ja tsempata ja karjua vaikkei mikään valmennuksen maestro olisikaan. Ja ehkä se on mitä tämä joukkue enemmän kaipaisi.

Marjamäellekin sopisi paremmin heilua pellepuvussa katsomossa. Win-win tilanne.
 

Taze

Jäsen
On kyllä hermostunutta meininkiä, mutta jos Suomi ei voita tätä peliä vielä niin minä menen hirttämään itteni johonkin Turuntien katulamppuun.

Ilmoitin jo poliisin psykiatrille, toivottavasti ehtivät estämään.
 
Jälkikäteen voisin raapustaa oman veikkaukseni pelin kulusta:

Ensimmäisen erän Suomi puskee jatkuvasti Slovenian keskialueen trappiin eikä keksi keinoja sen murtamiseen, ja ensimmäinen erä päättyy 0-0. Toisessa erässä Slovenia tekee maalin Jaakolan jälleen katsellessa lähietäisyydeltä. Jatkoaika vetää jälleen ranteet auki ja vaatii Marjamäelle kenkää, ja kaikkia ihmetyttää, miksi pakkiparia Jaakola-Lajunen ei vieläkään ole erotettu toisistaan. Kolmannessa erässä Aho saa kiekon vihdoinkin maaliin ja tasoittaa pelin. Erän loppupuolella Juhamatti Aaltonen saa vihdoinkin maalihanansa auki, ja hänelle pystytetään patsas Slovenian kaatamisesta. Suomi kestää ja voittaa pelin 2-1, ja kaikki pitävät Marjamäkeä jälleen nerona moisen urotekovoiton jälkeen.

Ensimmäisen erän veikkaus taisi mennä pieleen, eikä taida olla Juhistakaan pelastamassa.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös