Kausi 08-09

  • 484 246
  • 1 399
Tila
Viestiketju on suljettu.

Edu99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea FC
En tiedä yhtään, mutta noihin sinun antamiisi vinkkeihin sopisi pirun hyvin Steve Kariyan mitat ja mailapuolikin olisi right, niinkuin vinkeissäsi on. :)
 

d2uce

Jäsen
Mitä lie Steve Kariyalle muuten käynyt viime kaudella, kun tehot ovat aivan surkeat verrattuna siihen, mihin on totuttu?
 

Zigismund

Jäsen
Itsekkin sitä tuossa kahtelin. 23+16=39 -> 1+17=18. Noin siis kaksi kautta Frölundassa.

Tässä olisi kyllä sen luokan pelimies, että huhhuh. Enpä vaan tahro uskoa tähän siirtoon.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Jaa että Steve Kariya ja Toni Mäkiaho!

Kaksi rightin jätkää kelpais ihan hyvin tervetuloa vaan pojat jos olette tulemassa. kun meillä ei ole noita rigtin pakkeja kun yksi(Tikkanen) niin voitaisiin Mäkiahoa käyttää ylivoimissa viivalla. Steve Kariya on älyttömän nopea pelaaja ja kerran ainakin voittanut SM-Liigan pistepörssin tänne vaan hakemaan nostetta uralle.

Siirrot olisivat totetuessaan SM-Liigan siirtojen Top-10:ssä
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jaa että Steve Kariya ja Toni Mäkiaho!

Olisi kyllä kovia siirtoja ja nostaisi hyökkäyksen tasoa roimasti. Kaksi kaveria jolta voidaan odottaa helposti yli 40 pistettä, 50 pistettäkin täyttä realismia ja miksei enemmänkin. Ainoa mikä huolettaa hitusen on sentteri tilanne. Mäkkäri tosin voi heittää keikkaa keskelle, mutta mielummin ottaisin hänen tilallensa kunnon sentterin. Stevekariyamainen kaveri keskelle ja hampaaton kanukki laitaan olisi unelma.

Mutta en valittaisi jos nämä siirrot toteutuisi. Olisi kova rosteri.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ainoa mikä huolettaa hitusen on sentteri tilanne. Mäkkäri tosin voi heittää keikkaa keskelle, mutta mielummin ottaisin hänen tilallensa kunnon sentterin.
Sama täällä.

Mäkkärin ja S. Kariyan tullessa olisi tungosta laitaan, mutta sentteritilanne taas on toinen. Viitaluoma on ykkönen ja pätevä sellainen. Hänen jälkeen pudotus on kuitenkin melkoinen kun ajatellaan sitä kiekollista osaamista. Loikas on hyvä kolmosketjun sentterinä mutta eivät taida rahkeet riittää kakkoseksi. Näytönpaikan hän on tietty ansainnut...

Hämäläisestä ei itselläni ole hirveästi tietoa joten on vaikea sanoa hänen pätevyydestä mitään. Ei kuitenkaan taida olla ihan varma kakkosketjun tekijä. Menee ehkä siellä kolmosessa tai nelosessa, jos olen ymmärtänyt oikein.

Yksi mahdollisuus tietysti on että Virta heitetään keskellä kun on sillä tontilla ennenkin pelannut. Ja Mäkkäri osaa myös pelata keskellä (jos nyt siis edes palaa Kerhoon).

Mutta mieluummin kakkoseen se puhdas sentteri, joka on lähellä samaa tasoa kuin Viitaluoma ja joka voi myös toimia ykkösenä jos/kun Viitaluoma loukkaantuu. Muutenhan ei sinänsä ole mitään hätää koska käsiä kyllä riittää kahteen puhtaasti hyökkäävään ketjuun (etenkin jos nämä huhutut siirrot toteutuvat).

Tietysti olisi mukava saada joku tosi kova ykkössentteri vielä, mutta oletan että Viitaluomalla mennään.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mäkkäri olisi tosi monipuolinen pelaaja. Häneltähän on totuttu näkemään saman kauden aikana virityksiä Suomeen, Venäjälle, Keski-Eurooppaan ja ties minne. Kerran tuuliviiri, aina tuuliviiri. Tosin Mäkkärin kohdalla ei puhuta enää yhdestä kerrasta.
 

Zigismund

Jäsen
Kyllähän tuo sentteritilanne tosiaan on sillä lailla aika huono, että mikäli sattuu Viitaluoma loukkaantumaan, niin silloin on tilanne heikohko. Senttereitä on riittämiin, mutta taso ei tahdo riittää. Ja onhan meillä laitureitakin ihan mukavasti. Ja oletan myös, että Karlsson saa sopimuksen.

En ole pettynyt, jos sieltä ei ketään tule. Jos joku on tullakseen, niin olkoon se sitten Kariya.
 

asanteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Voisiko olla pistepörssin voittaja-mutta kotimainen?

Onko kellään käynyt mielessä kotimainen vahvistus ja vieläpä tutummasta päästä? Nimittäin Herra Pärssinen!!!

Jos kunnossa niin varmasti paljon iloa ja väriä...
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Onko kellään käynyt mielessä kotimainen vahvistus ja vieläpä tutummasta päästä? Nimittäin Herra Pärssinen!!!

Jos kunnossa niin varmasti paljon iloa ja väriä...

Pärällä on sopimus Ruattiin.


squit kirjoitti:
Stevekariyamainen kaveri keskelle ja hampaaton kanukki laitaan olisi unelma.

Velipoika Martin vois olla se sentteri. Ei kuitenkaan kovin realistista.
 

Poorold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
loukkaantuminen

Mitä lie Steve Kariyalle muuten käynyt viime kaudella, kun tehot ovat aivan surkeat verrattuna siihen, mihin on totuttu?

Jonkun asteinen loukkaantuminen siellä taustalla on ollut. Oma svedu ei taivu sen vertaa että saisin selvää mikä "operaatio" hänelle tehtiin mutta tällaisesta seuran sivulla käsittääkseni (ja toivottavasti) uutisoitiin talvella.
Lievästi nimittäin nolottaa jos joku enemmän ruotsia ymmärtävä suomentaa uutiset ja sen mukaan "Kariya kaipaa ruotsiin operaatio lumihiutale tyyppistä kamppaniaa..". Jos näin, niin otan talveksi iltakurssin ruattia!

Aivan varmaksi tätä Kariyan tulemista tietenkään en uskalla ennustaa mutta eri tietolähteiden tiedonmuruset jättivät tämän vaikutelman.. Pituus ja paino haarukkaan sopii tietysti muitakin "pelimiehiä" kuten http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid[]=3725
...ehkei kuitenkaan.. kätisyys on onneksi väärä tosin leftiksi väittävät Stevienkin hockeydb:ssä.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivotaan nyt sen huhutun vahvistuksen suhteen parasta. Olisi mukavaa nähdä jälleen ykkössentteri Hämeenlinnassa. Ilves sellaisen jo hankki itselleen.
 

Poorold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
kuuluisasta..

luotettavasta lähteestä saamieni tietojen mukaan Stevien tulemista / tulemattomuutta ei tarvitse enää jännittää. Tuomari Nurmion sanoin: "Hän on täällä tänään.." enempää en kappaleesta muista, mutta olikohan että "ja huomenna julkistetaan.."
Saattoipa ollakkin!

Nyt nukkumaan että jaksaa huomenna yllättyä iloisesti!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vaikka itse olenkin ollut kohtalaisen selvästi vastaan kaikkea kiekkopoliisitoimintaa, niin nyt kyllä vaikuttaisi siltä, että tuo kohtalaisen heiveröinen hyökkäyskalusto kaipaisi tuekseen yhtä "mielipuolikaista". Jos narrifaneilta kysytään, niin ihka-aitokin olisi varmasti saatavilla, mutta joku uusi kasvo voisi olla mukavampi.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Kariyan myötä tuskin on enää tulossa ketään vähään aikaan? Toki tuohon rinnalle voisi hankkia jonkun syöttökoneen ruokkimaan Kariyaa, mutta kyllähän rosterista muutama pelinrakenteluunkin pystyvä jannu löytyy Viitaluoman lisäksi. Esim. Laakkosen ja Makkosen luulisi kykenevän ruokkimaan tehokkaasti Steve-boyta, lähes koko puolustuksesta puhumattakaan.

Verorajojen jälkeen voi hankkia sen Joe Rullierin takalinjoille...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
hampaaton kanukki laitaan olisi unelma.

Eiköhän tuosta Stevestäkin saa helposti sellaisen. Ei muuta, kuin juottamaan kaveri tukevaan humalaan ja päästämään jonnekin paikalliselle nakkikioskille yön pimeinä tunteina... pieni mies saattaa hyvällä/huonolla säkällä olla nopeastikin ilman purukalustoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös