Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Eikö olisi aika jo uudelle ketjulle? Ei nämä sopimukset enää ole kauden 2018-19 asioita.
   
 2. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Aivan niin! :) Mitä tulee Subbanin kauppaan, niin jos mietitään, että mies on edelleen parhaassa iässä ja entinen Norris voittaja, niin onhan siinä mielessä maksettu korvaus pieni. Mutta sitten tullaan muuttuviin kuvioihin, eli palkkakatto tilanteeseen, joukkueiden tarpeisiin ja tulevaisuuden näkymiin niin kauppa käy järkeen molempien osapuolten kohdalla. Subban tienaa paljon ja viime kausi meni penkin alle. Lisäksi Nashville on yksi ehkä kolmesta pakistosta sarjassa, jossa Subbanin poistuminen ei niin näy. Nashville on ollut contander nyt hetken ja järkevin tapa pysyä contaderina on päivittää maltillisesti, mutta tasaisesti ja paras tapa on treidata niitä isompia papereita pois, muuten ne alkaa syömään joukkueen elävältä. Lisäksi jos tosiaan sillä saadaan tuotua Duchene sisään ja nuori Fabbro on valmis, niin Nashville voi olla jopa tasapainoisempi joukkue ensi kaudella, varsinkin palkkakulut puolustuksen ja hyökkäyksen osalta tasapainottuu. Mitä tulee Subbanin persoonaan, niin en usko että mikään mulkku on kyseessä, mutta hän myös samalla tietoisesti tuo itseään esiin. Esiin tuomisessa ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta jos pelaa samalla uransa heikoimman kauden samaan aikaan kun on hattunsa kanssa joka videossa ja lehdessä mihin kelpaa julkkisvaimonsa kanssa ja samalla tienaa joukkueessaan isomman siivun, niin ei se hänen asemaa paranna.

  Devilsille taas sellainen käykin kivasti. Joukkue ei ole ikinä ollut mikään erityisen suosittu vaikka menestynyt onkin. Hughesin ohella mielenkiinto on siellä tapissa moneen vuoteen.

  ---------------------------------

  Miller kauppa oli mielestäni ihan hyvä veto Vancouverilta. Canucksin nuoriso vetää jo nyt hyvin ja on hyvä jos saavat parempia pelaajia joiden kanssa pelata. Kauppasummasta vaikea sanoa, koska ei tiedetä vielä mikä se ykköskierroksen varaus on. Ehkä lievä ylimaksu, jos miettii, että on mahdollista Vancouverin jääminen ulos playoffeista kaksi vuotta putkeen, mutta Benning joutuu tälläisiä lupailemaan, siellä on oma paikkakin tulessa.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Kaupan jälkeen esim. joukkueen presidentti Hugh Weber jutteli siitä, minkälaisia aivan uusia mahdollisuuksia Subban tarjoaa saada Newarkin alueen tummaihoista väestöä kiinnostumaan joukkueesta. Tähän asti se on onnistunut menestysvuosinakin suhteellisen heikosti, mutta Subbanin myötä siellä on nyt roolimalli ja pelaaja, joka voi herättää aivan eri tavalla huomiota paikallisessa väestössä. Sinänsä harmi, että asia menee tällä tavalla ihonvärin mukaan, mutta toisaalta se on täysin ymmärrettävä asia.

  Totta kai Subban (ja Hughes) herättävät valtavasti kiinnostusta ja näkyvyyttä myös ihan perinteisessä Devils-fanikunnassa, ja varmaan vähän laajemminkin koko liigan mittapuussa.
   
  Vislami ja katekismus tykkäävät tästä.
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 5. fakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL/Liiga/KHL
  Travis Sanheim kiinnitetty Flyersiin kahdeksi seuraavaksi vuodeksi 3,25m avv.

  Lisäksi Brad Hunt tehnyt kahden vuoden jatkon Wildin kanssa 700k avv.
   
 6. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ainahan sitä pyytää saa, mutta eri asia on, maksaako kukaan. Epäilen ettei maksa ja Myers on vielä 8.7. ilman joukkuetta, jos tuollaisia pyytää.
   
 8. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Mutta se on iso! Samanlaista rahaa puolustajista nauttivat OEL, Burns, Carlsson, Hedman. Joukossa kaksi Norris-voittajaa, kaksi todella hyvää kanditaattia. Mitä tuossa twiitissä sanotaan että 6 milj liian vähän? Joo cap nousee ja palkat nousee kysynnän mukaan, mutta hullu saa olla että kaverille joka kerran urassaan 40p rikkonut 10 vuotta sitten tarjoo 7x8
   
 9. Moritz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Dallas Stars
  Lainaus:
  Ei varmasti kaheksaa saa, mutta veikkaan että joku antaa kyllä 7 miljoonaa. Myersilla vähän sama kuin Duchenen kanssa, kun vastaavia pelaajia on tarjolla vähän, niin joku GM on epätoivoinen ja maksaa sen naurettavan sopimuksen.
   
 10. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  En epäile, etteikö joku hullu maksaisi.

  Hirveä summa kyllä 7-8 miljoonaa jos kaudesta maksaa. Paljonkohan Gardinerille tarjotaan?
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Stars ja Flyers kaupoilla.

  Tyler Pitlick <-> Ryan Hartman.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hartmanille neljäs joukkue reilun kauden sisään. Fanit tuntuvat pelaajasta tykkäävän, mutta eikai tämä nyt ihan sattumaa ole, että saa jatkuvasti pakata kamansa.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Luulen että nyt Flyersin yllätti tuo alhainen palkkakatto. Hartmania ei olisi saanut mitenkään niin halvalla mitä Pitlick.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 14. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Ei tarvi olla hullu. Riittää et on vaan tyhmä.

  Myerskin on omasta mielestä ihan ok pelaaja, mutta jotenki nämä rahamäärät menee nykyään yli suhteessa tasoon.

  Iso rahahan ei ole niin paha jos vuodet pysyy kurissa. Wayne Simmonds, jos joku tarjoaa yli 2v sopimusta niin henkilö pitää puhalluttaa ja viedä huumetesteihin.
   
  lainelaser ja Ck tykkäävät tästä.
 15. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  The #Blackhawks have acquired defenseman Calvin de Haan and forward Aleksi Saarela from the Carolina Hurricanes in exchange for goaltender Anton Forsberg and defenseman Gustav Forsling.

  Chicago Blackhawks on Twitter
   
  tunsbe tykkää tästä.
 16. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Myers nyt ei oo lähelläkään Duchenea. Oli Jetsin 3. paras rightin pakki. Ehkä joku #5 just, parhaimmillaan #4.

  7mil on aikamoinen ylihinta. Myers kun vielä on aivan koko ajan rikki. Tuskin kestää paria kautta kauemmin.
   
 17. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Mitä olen antanut itseni ymmärtää Myersin tasosta pari peliä nähneenä ja enemmän muiden mielipiteistä käsitykseni muodostaneena, niin Myersin vuosipalkan olisi syytä olla joku 4,5 - 5 miltsiä melkeinpä maksimissaan. Kyllä paskaa haukkaa, jos yli 7 miljoonaa Myersille aikoo maksaa.
   
 18. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Twitterissä kerrotaan että Canes tarjonnut Aholle 8X6M pahvia. Ei taida ihan riittää.

  Jeff Veillette on Twitter

  E: tää kyl kuuluis huhuketjuun. @Moderaattorit siirtää jos kokee tarpeelliseksi.
   
 19. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Lainaus:
  Kuulostaa ihan, että Oilers julkaisee kohta pakki hankinnan.
   
  Merovingi, ColCbj, Huppu ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 20. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Jaahas, nyt Hurricanes alkoi vaihtamaan suomalaisia pois ja ottamaan ruotsalaisia tilalle.
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Tyler Myers ei ole minunkaan mielestä 8 x 7M arvoinen pakki, mutta kaikki väitteet siitä olisi "haitaksi joukkueelle" on tietämätöntä paskapuhetta. Myers on ollut Jetsin 3. eniten pelannut puolustaja kolmen viime kauden aikana minuutteja/ottelu vain Buffy ja Trouba edellään. Viime kaudella Morrissey paineli ohitse peliajassa. Plus-miinustilastossa Myers on Jets-pakkien ykkönen - jos tuo tilasto nyt jollekin jotain merkkaa.

  Myers on edelleen varsin hyvä yleispuolustaja, joka on 203cm pitkäksi kaveriksi yllättävän nopea ja hyvä luistelemaan. Uskoisin että saa UFA-markkinoilta noin viiden-kuuden vuoden ja 6,5 miljoonan sopimuksen, mutta ei pitempää koska iso pelaaja yleensä hyytyy varsin reippaasti 35-vuoden iässä. Edellinen sopimus oli mallia 7 x 5,5M.
   
 22. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Jos Aho suostuu 6 miljoonan pahviin, niin silloin on kyllä jotain pahasti pielessä. Noilla statseilla ja vielä enemmän sillä minkälainen pelaaja kyseessä, niin numero jolla aloitetaan vuonna 2019 pitäisi olla 10 000 000 ja vieläkin puhutaan halvasta sopimuksesta.
   
  lainelaser tykkää tästä.
 23. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Tuo Subbanin ympärillä pyörivä pöhinä on todella kummallista. Miehen viime kausien otteet ei kauheasti anna aihetta keulimiselle, mutta niin vaan nyt jo yhdestä miehestä saa ainakin NHL:n omista somekanavista nähdä kaikenmoista hypen nostatusta.

  Devils kuitenkin kaipaisi sitä muutaman vuoden takaista pelikentillä loistanutta Subbania paljon enemmän, kuin tätä somessa möyhöävää sirkushahmo Subbania.
   
  AllEternity tykkää tästä.
 24. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  W. Karlsson 8x5,9m. Hyvä pahvi varmasti molemmille jos taso vaan pysyy
   
  GmB tykkää tästä.
 25. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Itse odotan hieman maltillisempaa, 8-9M väliin asettuvaa sopimusta. Mutta tuo 6M on aivan liian vähän.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.