Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mr. Smith, 13.06.2017 klo 20.46.

 1. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Mielenkiintoisesti Vegas alkoi nyt kyllä säätämään hyvältä näyttävää tandemiaan Subbanilla. Jännä nähdä mihin Picard päätyy, vai päätyykö mihinkään.

  Kiitos myös Boscolle ketjun ajantasaisesta päivittämisestä.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Calvin Pickard jostain käsittämättömästä syystä läpäisi waiverit.

  Myös Marincin läpäisi.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mikäs ihme juttu toi on, että Chipachov on AHL:ään menossa pelaamaan.

  30-vuotias waiver-vapaa?
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  En ole missään törmännyt tietoon, että oikeasti AHL:ssä pelaisi vaan ens yönä NHL:ssä. Ja tosiaan kun on waiver-vapaa niin käytettiin tuomaan tilaa hetkeksi kun noita pakkeja tosiaan lähes tusina ylhäällä ja hetki sitten kolme mokeakin.
   
 5. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  Tuo oli vaan GMGM liike päästä 23 pelaajan rosteriin. Pickardi ku alas laitettiin ni saadaan Chipachov takas ylös.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Twitterissä oli hätäsimmät jo syyttämässä Vegasia tankkaamisesta. :D
   
 7. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tässä on pakko olla joku hiljainen herrasmiessopimus uutta seuraa kohtaan. Selittää samalla miksi erinomainen maalivahti laitettiin waiveriin.
   
 8. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tämä itsellenikin tuli mieleen, mikä sinänsä nyt olisikin ihan jees, että saavat nyt edes sen rosterinsa vakioksi. Toisaalta kuka käski kahmia Bostonin laarista ongelmia. Toinen olisi, ettei haluta vetää heti mattoa jalkojen alta omilta veskoilta, joille luvattiin luottoa kesällä - toisaalta kilpaurheiluahan tämä. Olisihan tuolta nyt luullut löytyvän joku Winnipeg tai Boston vaikka ihan vaan kostona. Vai onko tässä odotettavissa vielä vaihdos kakkosvahdeissa ja Boston nappaa silloin omansa?
   
 9. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Pickardista sen verran, että ei tossa välttämättä ollut mitään herrasmiessopimusta. Pickardilla menossa vikaa kausi ja luultavasti haluaa rahastaa ensi kaudella noin 2-3mil sopparia. Nyt jokaisella joukkueella on sementoitu ns ykkösmokke. Minkä kuvan esim antaisi jos Winnipeg heti ois Pickardin claimannu kirittääkseen/syrjäytääkseen Masonin. Fantasiamanagerina tämä olisi tietenkin ollut ihan hyvä ja suht luonnollinenkin liike, mutta jos Pickard ei löiskään lopullisesti läpi niin Jetsillä menis kausi epävarmojen mokkejen kanssa ilman mitään haaveita poffeista. Kyllä sitä itekki fantasioin, että ois Tampalla kova tandem jos ois claimannu Pickardin. Siellä ois Vasy ja Picka jakamassa vastuun ja vaikka tuo vahvistaisikin Tampaa niin mitä tämä kilpailu toisi Vasyn peliin? Viime kausi, kun kilpailivat Bishopin kanssa niin jäätiin muutamasta muustakin syystä poffien ulkopuolelle. Peli parani heti, kun Bishop oltiin treidattu Losiin. Joten haluaako joku joukkue oikeasti ottaa riskin tälläisellä liikkeellä? Monilla joukkueilla on myös tulossa niitä omia junnuja, joille pitäisi 1-2 kauden sisään antaa paikkaa änärin puolella, joten olisi se myös epäluottamuslausetta omia junnumokkeja kohtaan.

  Pickardi on suht hyvä/ok veska, jonka paikka ei kyllä AHL:ssä ole. Jos tämä olis esim kuukauden päästä tapahtunut (waiversiin laitto), niin sieltä olisi hänet poimittu. Nyt vaan oli vielä "liian" aikaista.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pickard Leafsiin. Vastineena kuudennen rundin varausvuoro sekä Tobias Lindberg.

  Halvalla lähti? Tosin ei ne markkinat kovin hyvät maalivahdeille olekaan olleet.
   
 11. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Kaskisuolle hieman kusinen paikka. Sparks lieni ennen tata Little Leafsin ykkos-mv. Kaskisuo torpataan siis depth chartin kolmanneksi. Neljan kirjaimen liiga taas lahella
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Florida on nyt jakanut näitä pitkiä diilejä nuorille pelaajille aika isolla kädellä. Toissa kesänä näytti erinomaiselta ja tuli itsekin toimintaa kehuttua, mutta viime kauden pohjanoteeraus ja nyt ilmeisesi budjetin vuoksi tehdyt muutokset pistävät ulkopuolisen miettimään rajusti. Toki jos kaikki jatkavat kehitystään, niin useammat näistä sopimuksista voivat osoittautua ryöstöiksi.

  Potentiaalinen puolustaja Matheson on toki ja ilmeisesti pelannut hyvin ja isoja minuutteja, mutta on tuo silti jo riskaabelia.
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Potentiaalin lisäksi Matheson on jo nyt hyvä puolustaja. Tällä kaudella häntä on kehuttu Floridan parhaaksi puolustajaksi ja tuo soppari nostaa hänen palkkansa ensi kaudella vasta pakiston kolmanneksi parhaaksi. Yandlen päälle 6 miljoonan soppari alkaa vaikuttavaan varsin heikolta, kun se jatkuu vielä tämän kauden jälkeen viisi seuraavaakin kautta. Samoin Ekbladin pitäisi saada nostettua tasoaan heikon viime kauden jälkeen, jotta olisi 7,5 miljoonan arvoinen.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Floridan tyyliin Matheson nyt floppaa, kun ei tarvitse enää motivoitua isoa sopparia yrittääkseen.
   
 16. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Sen lisäksi että täällä hieman ihmetellään sopimusta niin Matheson itsekin yllättyi siitä:

  Cats On The Prowl Twitterissä: "Matheson on his new contract: "My first reaction was a little surprised, for sure. I'm still pretty young and new to the NHL""

  Ottihan Florida tuossa riskiä, kuten ovat muidenkin nuorten kanssa tehneet. Barkovin ja Trocheckin sopimukset näyttävät huikean hyviltä tässä vaiheessa, kun taas Ekbladilla ja Bjugstadilla taas eivät näytä kovin hyviltä. Katsellaan millaiseksi Mathesonin sopimus sitten muodostuu.
   
 20. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Mathesonin sopimus on hyvin mielenkiintoinen, koska siinä tosiaan otetaan riskiä normaalia enemmän, mutta toisaalta palkintokin voi olla hyvin iso. Jos Matheson on liigan mittapuulla ykkösparin pakki 4-8, niin tuo varmasti koko liigan parhaita sopimuksia. Toisaalta sitten ei ole myöskään liikaa kakkosparin pakista.
   
 21. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Ryan White liittynyt Bruinsiin tryoutilla, näin kertoilee seura kotisivuillaan.
   
 22. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Mä tätä hämmästelin. Eikös nuo PTO:t ole tavallisesti tehty harjoitusleirein aikaan, eikä kesken kauden. Saakohan White siin pelata Bruinsissa, vai onko tuo pelkkää treeniä jossa sitten katsotaan tehdäänkö oikea sopimus. Yleensähän nuo PTO:t on tehty farmiseuran kanssa ja sitä kautta näytöt ja sitten mahdollisesti NHL-sopimus.
   
 23. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ilmeisesti saisi pelata, tuskin tuota muuten olisi vierasreissulle mukaan raahattu. Varmistuksen asialle varmaan löytäisi CBA:sta, mutta ei ehdi sitä kyllä nyt käymään läpi.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Koska olen laiska guuglaaja, maksaako seura PTO.lta pelaajalle jotain korvausta, "päivärahaa" tms?

  Ja jos, niin lasketaanko tuo korvaus capiin?
   
 25. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Itse mutuilisin että ei saa pelata PTO aikana. Miten se caphit määritettäisiin? Ja vaikuttaako PTO pelaaja pelaajamäärään joka saa olla ylhäällä?