Kauden 08-09 Playoffit, kuinka pitkälle mennään tällä kaudella?

  • 63 487
  • 250

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ei aikalisää, ei muutoksia... KJ antaa raiskaajan laskea lastin sisään, kun kerran on jo sisällä, tekemättä yhtään mitään. Joku toinen käskijä saattaisi tehdä jotain.

Lähtis meneen jo, tämä kausi oli tässä.
Over and out.
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Jotain tekisi mieli sanoa, mutta ei millään keksi että mitä.

Kausi ohi, kun jossain päin Suomea ei ole edes hiihtoloma vielä päättynyt.

Jalonen ulos.
 

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helvetin hyvää kesälomaa, edarin jätkät soittelee huomenaamulla ja ens viikonloppu ajellaa edustusmersuilla kaivaria ympäri. Luxiin lähteny tokalla erätauolla Hankilta pöytävaraus?
 

HemmoP

Jäsen
#edarit", vittu, sm-liigan naurettavin vitsi.

sääliitävä lammaslauma kaudesta toiseen.

ja jalonen ota ne kalsaris ja pysy siellä vitun turussa. joku kanukkivalmentaja jostain diibadaaba ahl:stä tilalle hoitaa samat hommat tyylikkäämmin.

haista perse kj.
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin meni pojat! Vuosi vuodelta vaan huonompi sijoitus! Ensi vuonna sitten uudestaan. Eiköhän taas taistella sääli playoff paikoista. Innolla odotan seuraavaa kautta! Tästä on helvetin hyvä jatkaa! Kiitos HIFK!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossahan se oli. Muuta ei tarvi sanoa. Nybondas ja KJ toivottavasti työsuhde päättyy jo tänä iltana.

Kyllä nyt olisi mielestäni aika katsoa jo vihdoin tuohon pelaajarunkoonkin. Nämä saatanan ylijumalaelvikset eivät ole ikinä voittaneet mitään, saati sitten venyneet pleijareissa. Mutta ei kelpaa Murray? Hienoa HIFK, kaksi tehtyä maalia 2 ottelussa ei riittänytkään voittoon? Syytetäänkö taas veskaa?

Jaloselle ensikaudelle vaikka Vepu Surenkin kakkokeksi ja pojat vihdoin TÖIHIN. Voi kunpa olisi työnantajalla joku oikeus estää jätkien dokaaminen kaudenpäätös saunaillassa. Onhan sieltä taas hauska soitella radio rockiin ja olla niin äijää.

Ensi kaudella leijutaan sitten taas nordiksella kun "nyt meillä on kovin kunto ikinä, ja me ollaan stadista!"

Onhan se varmaan siistiä päästä lomille ennenkuin lumet sulaa.

Ainiin, ja muistakaa: Böndejä dunkkuun...

Asiallisempaa analyysia vitutuksen laannuttua joskus kuukauden päästä. Nyt lähden skaffaamaan toista tsettiä. Hauskaa lomaa HIFK. Toivottavasti tunnette todella ansainneenne sen...
 

Davidson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, tätä mietin itsekin. Ensi talven vaikutan toisella mantereella, nyt saattaa olla, etten seuraa joukkuetta edes netin kautta. Vituttaa kuin pientä... jotain!?

Ole tyytyväinen, että saat olla toisella mantereella!

Suurin osa kotimatseista nähty vuodesta 1990, yksi erittäin hyvä muisto
vuodelta 1998. Muuten lähinnä katkeruuksia kohta 20 vuotta.

KIITOS!!

KIITOS JALONEN!!
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Helvetin hyvää kesälomaa, edarin jätkät soittelee huomenaamulla ja ens viikonloppu ajellaa edustusmersuilla kaivaria ympäri. Luxiin lähteny tokalla erätauolla Hankilta pöytävaraus?

Se Sedula ei ole enää onneksi olemassa. Varmaan Hank ja co menee leijumaan toiseen Sedulaan, Onnelaan.

Ei tässä pysty enää mitään sanomaan. Hinkkanen sen sanoi, päät ylös puoli vuotta uuteen kauteen. Ei vois vähempää kiinnostaa. Onneksi jätin play off-kortin ottamatta. Ei jumankauta!!!
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ei kovin pitkälle menty. HIFK on vuodesta toiseen lapamato joukkue, säälittävää sakkia ja ammatimaisuudesta ei puhettakaan. Hannu Pikkarainen on 2000-luvun koko HIFKin ilmentymä olemuksellaan. Säälittävää, niin uskomattoman säälittävää. Kiitos, HIFK, kiitos kaikki jotka olette olleet rakentamassa tätä joukkuetta ja olleet mukana vaikuttamassa näihin upeisiin suorituksiin pitkin kautta. HIFK olet märkä, haiseva, punanen lapanen, kaudesta toiseen. Nyt olen sanaton.

Edit: Otetaan tähän vielä uusinta viime kauden Radio Rock lähetyksestä, sopii hyvin tähän tilanteeseen: Radio Rock, HIFK kesäloma 2008
 
Viimeksi muokattu:

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyl snaijaa et miten jokavuosi epäonnistutaan näin paljon, pitäisi vissiin skaffaa joku toinen tsetti. Olisi voinut Piku edes hakea jonkun Turkulaisen tanssimaan kesälomien kunniaks.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saavutus se on tämäkin:
Kaikista ensimmäisenä kesälomille!!!

Ilves voi tänään tosin tehdä seuraa beachille, mutta meillä on parhaat paikat.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Olisi voinut Piku edes hakea jonkun Turkulaisen tanssimaan kesälomien kunniaks.

Eihän se tissiposki edes osaa tapella, nähty jo monesti.

Enpä olisi uskonut, vittu mitä paskaa näin suoraansanottuna. Kojon takana on tullut seisottua, mutta eiköhän tämä ollut tässä siltäkin osin. Toivottavasti ainakin. Joukkueen runkopelaajiakin tuntuu kiinnostavan lätkässä eniten pitkä kesäloma, joten sille sarallekin tarvitaan muutoksia.

Kojo vittuun, Sakke vittuun, suurin osa pelaajista vittuun. Ihan sama mistä otetaan "stuntit" paljoa paskemmin ei enää voi suorittaa.

Vituttaa.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
No, pelataanhan tässä ensi kaudellakin vielä HIFK-kiekkoa, silloin uskon, että menestytään. Silloin on varmasti kova porukka taas kasassa, eikä varmasti petetä fanien luottamusta.

Just. Tohon kun uskoisi itsekkin. En ymmärrä, miten tämä vain voi olla mahdollista. Yritystä ei ollut eilisessä pelissä ja tuskin tämän päivänkään pelissä. 7-2 TPS:lle, ei voi ymmärtää.

Hirsolle annettu kaikki anteeksi, koko kausi ei tietenkään Hirson vika ollut, mutta kyllä toi 10 rangaistus oli koko kauden huipentuma.

Odotukset ei ollu ennen TPS-sarjaa todellakaan kovat, niihinkään ei vastattu. Kyllä ei saatana.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis aivan uskomatonta! Ennen runkosarjan viimeistä kierrosta, ja itse asiassa viimeisen kierroksen jälkeenkin oli luottavainen olo. Olihan joukkue kuntopuntarissa kärkipäässä ja parantanut selkeästi peliään. Kuudetta sijaakin ajettiin takaa. Sitten käy yhtäkkiä näin. Ei voi käsittää!
 

bollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
1998, 2011
Noniin, kuten täällä jo monesti kauden aikana ehdin toitottaa, niin kausi päättyi jälleen ennen aikaisesti. Toki uskoin Tepsin kaatuvan, mutta oikeastaan parempi näin. Nyt vasta organisaatiossa varmasti ymmärretään, ettei vuodesta toiseen jatkuva paska voi vaan jatkua. Loppuu nääs rahat...

Mitäköhän ensi kaudesta pitäisi ajatella? Täällä tuntuu moni haluavan jatkaa melko samalla rungolla kuin tämän kauden aikana on menty. Luulisi, että ääni kellossa muuttuu viimeistään näiden kahden viime vuorokauden aikaisten tapahtumien johdosta. Fakta on se, että nyt tarvitaan aivan erilaista pelaajaa jäälle. Tarvitaan pelaajia, jotka ovat oppineet voittamaan jotain. Tämän hetken pelaajista ei kenelläkään ole mainittavia saavutuksia. Varsinkin näillä meidän omilla junnuilla ei ole pleijareissa pitkälle menty. Petrell, Luttinen ja kumppanit taitavat jäädä ikuisiksi lupauksiksi...

Yhdessä asiassa on sentään tapahtunut kehitystä kauden aikana. HIFK:n nettisivut on saatu sentään jonkinlaiseen kuosiin ajankohtaisine päivityksineen ja tyylikkäine ulkoasuineen.

Summa summarum: paska kausi jälleen kerran.

Post scriptum: syyskuun lopussa voi taas ennustaa jo tulevan kauden menestyksen. Toivottavasti ei tarvitse ensi kaudella todeta jo siinä vaiheessa, että "me ollaan hävitty tää kausi".
 

bsb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers& WHUFC
Stadin kingit- aina rotsi auki!

Kuvittelitte olevanne jotain: seitsemäs sija tässä ennätyspaskassa sarjassa.

Eikö kello soinut missään vaiheessa?
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
HIFK:n asenteesta ja yleisestä ilmeestä kertonnee se, että joka vitun maai, jonka TPS teki, tehtiin maalin edestä tavalla tai toisella. Tyhjiä maaleja ei lasketa, mutta ihan vitun sama.

Hyvä puolustus! Pakkas-Kanki ja Tumba-Turunen tekivät kauden viimeisessä pelissä näyttävän paluun tehotilastolla -2! Ainoastaan Hazardi-Haverinen pääsi plussalle!

Nybarille (tai hänen erittäin toivotulle jatkajalleen) sitten tilaukseen uusi puolustus. Jeren ottaisin mieluusti mukaan, jos vaikka sais primadonnien keskelle oikeaa auktoriteettia. Ja pasi seiskaseiskojen turha tulla aukomaan päätään Jeren oikeudenkäynneistä, vittu sekin on saavutus IFK:n "nykypuolustukseen" verrattuna.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kojo on eittämättä kova pudotuspelivalmentaja, mutta onko rosteri hereillä pudotuspeleissä? Harvemmin on nähty että nimenomaan IFK:n miehistöstä joku ylittäisi itsensä kevään ratkaisupeleissä vaan pikemmin päinvastoin ekalla kierroksella mennään käsijarru päällä ja vain muutama pelaaja nostaa profiiliaan. En nyt jaksanut etsiä pelaajien playoff-statseja, mutta joku korjatkoon jos olen väärässä että kahdesta ekasta kentällisestä eniten pojoa lienee Hirsolla. Vai Kibellä? Eikä niitä ole kovin montaa suhteessa pelattuihin peleihin.

Koko kauden sekava puolustus ei historiikin perusteella tule loistamaan myöskään pudotuspeleissä. Heikkinen taisi flopata viime vuonna vaikka runkosarjassa ihan hyvin menikin. H.Pikkaraisella ei ole muuta kuin parannettavaa ja Turunen nyt on vaan niin varma tapaus runkosarjassa, mutta pudotuspeleissä? Mene ja tiedä.. Kangesta ei tietoa, ilmeisesti tasokas pakki myös keväällä.

Kaiken kaikkiaan IFK:lla on suhteellisen nuori ja kokematon jengi että nyt tarvittaisiin todellista tason nousua myös pudotuspeleissä. Pelin tasohan on ihan hyvin noussut päivän pidentyessä, mutta tasoa pitäisi vielä pystyä nostamaan pudotuspeleihin.

Kirjoitin näin 3.3. Usko Jalosen tekemiseen oli kova, mutta rosteri herätti kysymyksiä. Lopputulemana: molemmat kusivat.

Puolustus päästi 7maalia, hyökkäys teki 2maalia 2pelissä. Hyökkäyksen osalta aika perinteinen lukema, puolustus ei ihan noin paljoa ole yleensä päästänyt pudotuspeleissä. Maalivahtityöskentely ei paljoa poikennut edellisistä vuosista.

Onneksi ei tiputtu playoutteihin. Sillä liigakarsinta olisi voinut olla todella lähellä.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Kun lauantaina otti pikkuisen kuppia ja sunnuntaina oli pienessä kohmeessa, niin voi sanoa, että playoffit ehtivät loppua kirjaimellisesti ennen kuin edes huomasin niiden alkaneen.

Harmi ettei Brennan ollut enää mukana. Oltais voitettu kaikki.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilman sm-liigan kehittämiä typeriä ja armottomia säälejä meillä kaikilla ois vielä pleijarit käynnissä jos vaan suoraan pistettäis 8 jengiä pelaa puolivälieriä. Nooh varmaan oltais jo 0-2 tappiolla mutta toivo eläis. Mut siis suurin syyttävä sormi kauden pikaisesta loppumisesta osoittaa sm-liigan suuntaan eikä ifk:hon joka pelas ihan mainion kauden jälleen ja voi olla että tässä on taas pettymystä ja sarkasmia ja ties mitä muuta. Heja grabbar o brändi.
 

Carlos

Jäsen
Helvetti että suorastaan naurattaa miten oikeassa taas pystyin olemaan tämän kusipäiden paskapuulaakijoukkueen kanssa. Se näytti ankalta, se kuulosti ankalta, ja se liikkui kuin ankka. Se siis OLI SITTENKIN ankka. Trevligt sommerlov, IFK.

Tämä on jo varmaan saavutus, 14 joukkueen joukosta ensimmäisenä lomille, kyllä HIFK on vaan hyvä. Mutta ajatelkaa positiivisesti, seuraavan (kidutus)kauden alkuun on enää hiukan reilut PUOLI VUOTTA! Jesssssssss.

Hifk on omaksunut häviämisen kulttuurin niin syvälle, että käänteisenä Turussa ja Oulussakin oltaisiin oltu kulta-aikoina kateellisia. Toudella uskomatonta.

Noh, pääasia että pojat pääsee taas RYYPPÄÄMÄÄN, kyllä tämmöistä suoritusta vähän voi juhliakin. Jesssshhh. Otetaas taas. Vittu me ollaan kovii, kostetaan kaikille ryyppäämällä ja sit uhataan vetää turpiin kaikkii seuraavass matsiss. Nih. Kyllä me ollaa vaa kovii jätkii.

Vitun luusereita kaikki. Tämän kauden suoritusten perusteella vaadin että jokainen HIFK:n joukkueen pelaaja, valmentaja, hallituksen jäsen, ja organisaation työntekijä menee lähimmän saunan taakse ja tekee siellä sen mitä tehtävissä on. Tosin tuskin niillä vitun umpiveltoilla dorkilla edes tulee sielläkään mieleen mitään muuta kuin tärkein asia elämässä, eli viinapullo. Samalla voi tietty olla astetta kovempi jätkä ja vedellä vähän kovempien jätkien aineitakin. Siistii hei, aim hai oooon laif!

Tämä Hifkin rämpiminen on kyllä ihan huippuhauska juttu, en taida tietää millään tasolla missään yhtään huonompaa tulosta tekevää organisaatiota, yhdistystä tai yritystä. HIFK on saanut palamaan vuosikymmenien aikana miljoonia, tuottamatta ensimmäistäkään hyvää asiaa tälle maapallolle. Paitsi tietty kokemusta play-off voittamisesta muille seuroille.

Joo. Tosiaan kaikki HIFK:lta palkkaa saavat meduusat, ampukaa ittenne jo mielellään tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös