Kauden 08-09 Playoffit, kuinka pitkälle mennään tällä kaudella?

  • 63 550
  • 250

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kausihan on ollut pelaajille varmaan ihan mukava, pleijareissa pelataan ja kaikkea. Maanantaina voi sitten soitella umpikännissä radioon ja mukahauskuutella pienissä sievissä. Ihan hyvää työtä pojjaat.

Nyt voisi perkele äijät ottaa itseään niskasta kiinni ja runnoa sitä lättyä vaadittavat kerrat Salakin taakse.
 

ebsonblues

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tutkailin tossa hieman tilastoja tämä kausi/viime kausi ja yllätys, yllätys..
Ei tämä putoaminen tässä vaiheessa kuitenkaan niin suuri yllätys olisi kun vertaillaan näitä kausia runkkarin osalta.

Viime vuonna IFK:n pisteet olivat 97 pka:lla 1,73. Maalit 167/145 eli +22. Kotipeleistä kerättiin 52 pistettä pka:lla 1,86 ja vieraissa 45 pka:lla 1,61.

Tänä vuonna IFK:n pisteet olivat 90 pka:lla 1,55! Maalit 169/167 eli +2. Kotipeleistä kerättiin 43 pistettä pka:lla 1,48 ja vieraissa 47 pka:lla 1,62.

Nämähän ovat tietysti vain numeroita ja peilaa koko kautta mutta kyllä näillä on joku viesti joukkueen ískukyvystä kun peilaillaan menestystä suhteessa edelliseen kauteen. Toki IFK paransi peliään huomattavasti loppu kaudesta mutta silti IFK:n menestys oli selkeästi huonompi tänä vuonna kuin edellisenä. Toki vielä on mahdollisuus pistää tepsukat laulukuoroon mutta todella kovan työn takana se tulee olemaan.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
^juu, kyllä tämän on ihan paikalla olleidenkin joukossa huomattu. Tämä kausi on sinettiä vailla huonompi kausi mitä viime kausi. Joka sekin oli huono. Ainoana plussana tällaiselle kausikortin ja canalikortin omistajalle on tällä kaudella olleet telkkarista tulleet vieraspelit.

Toisaalta, jos tänään hävitään niin sitten voi mainostaa että IFK:ssa on liigan pisimmät kesälomat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän mahtaa olla baarin nimi, kun tänään hävitään. Jalosella on tietysti helppo jäädä himaan turkuun. Kyllä ahdistaa aika voimakkaasti, voisi olla vähän helpompaa istua tässä sohvalla, jos kundeja olisi eilen kiinnostanut pelaaminen. Jos ja kun tämä TPS-sarja ryssitään, niin meitsille ihan sama,vaikka kaikki pelaajat vaihdettaisiin uusiin.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Juu, siltä se näyttää että kahden pelin jälkeen voikin pelaajat sitten mennä vapaasti "pitkälle". Saatanan velliperseet.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ei jumalauta, tähänkö se kausi päättyy?

Hävitään taistellen ja arvokkaasti... in my ass.
Näin, syksyllä sitten taas. Kivaahan oli taas, niin kauan, kuin sitä kesti.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mikähän mahtaa olla baarin nimi, kun tänään hävitään. Jalosella on tietysti helppo jäädä himaan turkuun..

Kannattaisi koko jengin jäädä Turkuun. Tällä hetkellä olen täysin tyrmistynyt siitä, ettei tuolla rosterilla ole saatu aikaan kuin 2 maalia viidessä erässä.
Täytyy sanoa, että usko jengiin oli kova, vaikka kuten täälläkin on todettu, ollaan vain palattu pelaamaan alkukauden tasolle.
Silti vituttaa, jos hävitään tänään ja homma on taputeltu. Unohtuikohan jätkiltäkin se pieni asia, että säälipleijaritkin pitää hoitaa ennen kuin ruvetaan miettimään seuraavaa kierrosta.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kautta aikojen pahin floppikausi heti lock-out kauden jälkeen on nyt 1. erän päässä. Hienoa KJ! Edes Baxter ei olisi saanut noin vähää irti pelaajistamme. Junalippu mallia "meno" KJ:lle, ja suunnaksi Oulu.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Juu, siltä se näyttää että kahden pelin jälkeen voikin pelaajat sitten mennä vapaasti "pitkälle". Saatanan velliperseet.

Oikeasti toivon että innokkaimmatkin Kojo-fanit avaisivat silmänsä ja toteaisivat saman minkä moni täällä JA:lla jo on todennut: JALONEN VAIHTOON!!! Siinä suurin syy VIELÄ huonommalle HIFK:lle. On tää ihmeellistä. Kokit vaihtuu, sama paska pysyy! Ei vittu.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei jumalauta, tähänkö se kausi päättyy?

Todennäköisesti. Hallilta kantautuu tietoa, että IFK on ollut paska tokassa erässä. Nieminen pitänyt numerot tuollaisena.

Vitutus on jälleen IFK:n takia aivan älytön. Kovin montaa ilonhetkeä tämä "uljas kilpijengimme" ei ole meille tarjonnut tällä kaudella. Jos eilinen ei kirvoita pelaamaan hyvin, niin sitten ei mikään. 20min enää aikaa nousta suosta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt se kesäloma alkaa olemaan jo sata varma! 3-1, voi vittu mitä paskaa! Onhan se paljon parempi kyllä perseillä itsensä pihalle nyt, niin ei tarvitse vittuuntua tästä enää yhtään enempää. Sitten vaan "super nybäri" voi alkaa miettimään ansaitseeko kukaan jatkoa kojoa myöten. Ehkä sitä vaan pitäisi lopettaa koko paska kiekon seuraaminen. Kiitos vaan vitun pellet.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olisi uskonut, että Francis & Baxter kausista voi enään mennä syvemmälle, nyt sekin on nähty. Onneksi pääsee tästä paskasta taas eroon puoleksi vuodeksi.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ittu perkele. On tää uskomaton porukka. Jätkille maksetaan kymmeniä tai jopa satoja tonneja vuodessa ja mistä hyvästä - ei vittu mistään.

Ei tästäkään kaudesta kukaan tule ottamaan vastuuta. Ollaan hissukseen, risteillään ja vietetään kiva kesä. Nybondas/Jalonen - tästä ei pelkillä selityksillä pitäisi selvitä. Äijää vaihtoon, tilalle mielummin jotain oikeita ammatilaisia vaikka maakunnista. Ei enää elviksiä kiitos. Vittu, heittäkää antakaa penalttia tai elinikäinen. Tähän loppu HIFK lätkän seuraaminen, ei tätä jaksa. Onneksi alkaa fudis, suosittelen muillekin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo se on ihan sama, että ketä tänne hankitaan ensi kaudeksi pelaamaan, niin samaa paskaa se tulee mitä suuremmalla tod. näk. olemaan. Pistetään nytkin HIFK:n ja TPS:n rosterit tohon vierekkäin ja ruvetaan vertailemaan, niin ei pitäisi olla epäselvyyttä, että kumpi jatkoon menee. Homma ei vain ole näin yksinkertaista, eli henki vie voiton materiaalista. HIFK:lla ei ole henki tässä touhussa mukana vaan pelko perseessä.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Pääsee Lennu ja Pikkarainen taas panemaan suskia ja soittelemaan saunasta radioon. Vittuun kaikki löysäilijät tuolta! Tekisi niin mieli lähteä sinne risteilylle ja sanoa noille leijoille pari valittua sanaa. Huh huh mitä paskaa, taas kerran.
 

lindstrx

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Minnesota Wild,Chicago Blackhawks,Liverpool
IFK on kyllä uskomaton tapaus. rekrytoinnit tehdään suurimmaksi osin silmät kiinni ja ja jätkät on tyytyväisiä kun saa taantuma-aikana vedettyä isoa tiliä + aikaisen pitkän kesäloman.

Mitä hittoa me tehdään esim. kankaanperällä joka kauden tärkeimmässä pelissä ottaa 3 kpl 2 min jäähyä (kuten on tehnyt niin monta kertaa aiemminkin tällä kaudella). Se on viel ihan ok et joku pitää vähän järjestystä alakerrassa, mut pitääkö sen jonkun ottaa noin paljon turhia kakkosia millä pelit hävitään...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käyn katsomassa ensi kaudella runkosarjassa maksimissaan 2 peliä ja Kari Jalosen voi laittaa pihalle, vaikka olen tähän pisteeseen asti ollut miehen takana ja uskonut. En usko enää.

On hyvin vaikea kannattaa tätä rupusakkia enää. Boikotti alkaa.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Muuta ei voi sanoo kun haista vi**u IFK!

Spedejä koko sakki. Ja aivan sama ketä siellä pelaa niin siellä käydään vaan palkka nostamassa.

Kivat pleijarit ja hyvää kesää! Ei tartte taas seurata miten play offit tästä eteen päin menee kun ottaa päähän niin paljon. Aivan yks ja sama kuka voittaa! Voitto, menestys ja IFK samassa lauseessa eivät kuulu yhteen.


Vittuun kaikki löysäilijät tuolta! Tekisi niin mieli lähteä sinne risteilylle ja sanoa noille leijoille pari valittua sanaa. Huh huh mitä paskaa, taas kerran.

Nimenomaan vittuun tollaset!

Samaa sanoin frendille tänään, että vittuillakseen lähtis laivalle ja haukkuis noi patalaiskat leijat! Kölin alta sanon minä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
ei vain ole näin yksinkertaista henki vie voiton materiaalista. HIFK:lla ei ole henki tässä touhussa mukana vaan pelko perseessä.
Kyllä siellä perseessa taitaa olla joka jätkällä kaikki mahdollinen, mitä sinne vaan saa survottua. Kyllä tämä on ollut niin munatonta touhua koko kausi,että taitaa olla kundeilla mielessä DTM:n kauden päätös bileet. Siellä on hirsot ja petrellit kukkahatuissaan bongailemassa BB-nikon kireetä persettä. Tästä kaudesta jää paskin maku ikinä. Kyllä Pena ja Baxter olivat ihan Jumalia Nybäriin ja Kojoon verrattuna. Isolla kädellä jengiä pihalle, kiitos! Mielummin olisin jäänyt vaikka Playout-sarjaan ja olisin tsiikaillut jääkiekkoa. Nyt tsiikailtiin koko kausi kaukalopalloa ja vielä paskaa sellaista. Hävettää,hävetkää!
 

Davidson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei pysty kommentoimaan enää mitenkään. Paitsi: ensimmäinen kerta kun tosissani harkitsen koko jengin seuraamisen lopettamista.

Ehkä kesän aikana mieli muuttuu.

VITTU.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei pysty kommentoimaan enää mitenkään. Paitsi: ensimmäinen kerta kun tosissani harkitsen koko jengin seuraamisen lopettamista.

Ehkä kesän aikana mieli muuttuu.

VITTU.


Ainahan se menee, niin, että kesällä taas maiskutellaan hankinnoilla ja muilla sekä ollaan lähes mestareita ja vähintään finaaleissa. Kausi alkaa niin marraskuuhun mennessä kotietu mennyt, loppukaudesta vähän petrataan ja pleijareissa sukelletaan.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuusi päästettyä maalia antoi tulevalle vastustajalle ainakin melkoisen annoksen itseluottamusta. IFK:lta täydellinen floppaus viimeisellä kierroksella. Jos vanhat kaudella toistuneet merkit toistuu, niin on vuorossa tappioputki, joka kestää sen normaalit kolme neljä matsia. Tällä kertaa siis korkeintaan kolme.

Tuossahan se oli. Muuta ei tarvi sanoa. Nybondas ja KJ toivottavasti työsuhde päättyy jo tänä iltana.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Joopa joo, paska ei kun pahenee vuodesta toiseen. Nyt pitäis vaan kasata jengiä ottamaan joukkuetta vastaan, ja heitellä kaikkea paskaa ÄMMIEN päälle, sitä samaa ne on faneille koko kauden tarjonneet! HÄVETKÄÄ ÄMMÄT!!!!

Ensi kaudesta: Mikä tässä voi muuttua, joukkueen runko on tätä samaa LUUSERIkamaa, niin eipä tässä mikään voi muuttua.

Jalonen, Nybari, PAINUKAA H----IIN! Ei tässä enää muuta voi sanoa. Luulin jo että pahin v---tus olisi ollut viime kaudella, mutta aina HIFK osaa yllättää. Sääli että joka kerta negatiivisella tavalla.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Ei pysty kommentoimaan enää mitenkään. Paitsi: ensimmäinen kerta kun tosissani harkitsen koko jengin seuraamisen lopettamista.

Joo, tätä mietin itsekin. Ensi talven vaikutan toisella mantereella, nyt saattaa olla, etten seuraa joukkuetta edes netin kautta. Vituttaa kuin pientä... jotain!?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös