Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 593 885
  • 3 412

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Dufva valmentaa Puolassa, jonkun mainitsema Matikainen Itävallassa.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Pekka Saravo ja Ika Lehkonen totesivat Telia TV:ssä eilen aivan oikein, että silloin, kun joukkueen pelitavassa on suuria ongelmia, paras lääke on yksinkertaistaa peliä eli tehdään vain sitä, mihin jokaisen pelaajan omat kyvyt riittävät. Ei yritetä mitään ihmeellistä. Puolustaja puolustaa omaa miestään ja kiekon saatuaan syöttää satavarmasti omalle pelaajalle. Ei ropelikiekkoja eikä mitään erikoistemppuja.
TPS:n pelaajat hukkaavat puolustusalueella nykyään oman miehensä jatkuvasti ja usein jopa syötetään suoraan vastustajan lapaan, joka tekee siitä tarjoilusta maalin.
Miksei Kalle yksinkertaista peliä vaan yritetään jotain sellaista, mihin nykyjoukkueen yhdenkään pelaajan taidot eivät tunnu riittävän. Jääkiekko on loppujen lopuksi aika yksinkertainen peli, jossa tietyt lainalaisuudet on vain pakko hyväksyä. Ei pidä yrittää keksiä jääkiekkoa uudelleen, kun kyvyt eivät siihen kuitenkaan riitä.
Senhän se uusi valmentajakin usein tekee. Yksinkertaistaa, yksinkertaistaa, yksinkertaistaa pelin sekä tiivistää oman pään keskustan. Harvoin näkee ammattilaissarjoissa, että saa kävellä noin muina miehinä kuin Tepsin maalille Lukko-pelissä lauantaina. Sai Tirrosenkin näyttämään hölmöltä.
 

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Onko muuten TurSa ottannu missään kohtaa artikkeleissaan kantaa valmennuksen jatkon epävarmuuteen?
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen tänne vihjaillut tulevasta valmentajasta jonkin aikaa ja jos kuulemani pitää paikkansa, mikä on vielä kysymysmerkki, niin Karri Kivi on kyseinen herra.
Karri Kivi olisi sikäli Tepsin näköinen valmentajarekry, että pelaajatausta joukkueesta löytyy. Kivellä on myös jonkinlainen maine nuorten pelaajien kehittäjänä ja Tepsin strategianahan on olla Euroopan johtava kasvattajaseura, joten Kiven voisi nähdä strategiaan sopivana valmentajana. Voisi olettaa, että Kiven valmennus olisi nuorten eteenpäin pyrkivien pelaajien rekrytoimisessa parempi vetovoimatekijä kuin Kaskisen valmennus.

Päävalmentajana Kivi olisi Tepsin valmentajarekryksi kuitenkin jo poikkeuksellisen kokenut ja meritoitunut. Yleensähän nämä aiemmin Tepsissä pelanneet valmentajat on nostettu päävalmentajiksi hyvin vähäisellä tai jopa olemattomalla pääsarjatason päävalmentajakokemuksella (Juhani Tamminen, Hannu Jortikka, Kari Jalonen, Jukka Koivu, Hannu Virta, Kai Suikkanen, Heikki Leime, Riku-Petteri Lehtonen, Pekka Virta, Miika Elomo ja Kalle Kaskinen). No, Virrat Pekka ja Hannu ovat tuossa listassa poikkeuksia, eli heillä, varsinkin Peksillä, oli jo ennen TPS-pestiä päävalmentajakokemusta SM-liigasta. Kivi vertautuisi siis parhaiten Peksi Virran rekryyn aikoinaan ja ylipäätään menisi hyvin tuon listan jatkoksi TPS:n päävalmentajia, joilta löytyy pelaajatausta seurasta. Lisäksi muuten voidaan havaita, että jos valmentaja on tuonut mestaruuden, on sama valmentaja (Jortikka ja Suikkanen) myöhemminkin palkattu aina uudestaan pääkoutsiksi niin kauan, kunnes on tullut valmennusstintti, jolloin mestaruutta ei ole enää tullut.

SM-liigassa Kiven joukkueet ovat olleet aina hyvin ailahtelevaisia, eli eivät ole oikein koskaan pelanneet ehjää 60 ottelun runkosarjaa. Päinvastoin, Kiven joukkueiden otteita on leimannut pikemminkin voitto- ja tappioputkien jatkuva vuorottelu, josta parhaana esimerkkinä tietysti Ässien mestaruuskausi, jolloin joukkue oli tammikuun lopulla vielä 12. sijalla. Yhteinen piirre Kiven joukkueille on ollut myös melko suuret maalimäärät, eli oma reppu on aina heilunut varsin taajaan, mutta Kiven joukkueet ovat myös itse tehneet maaleja melko hyvin. Pudotuspeleissä Kiven joukkueiden otteet ovat myös olleet melko vaihtelevia. Debyyttikaudella Ässissä Kiven Ässät putosi kotiedusta huolimatta puolivälierissä suoraan neljässä ottelussa, mutta seuraavana keväänä tuli kultaa. Kiven Ilves on ollut pudotuspeleissä aina ihan pirteä haastaja, mikäli vain on pudotuspeleihin asti selviytynyt.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Olet varmasti omia näkemyksiä avannut ja argumentoinut pitkin vuotta, mutta viitsitkö antaa pienen yhteenvedon sun ajatuksista, miten TPS saadaan nousuun. Vastaa näihin kysymyksiin.

1. Miksi Karri Kivi on parempi valmentaja kuin Kaskinen (kun ihmettelet, miten hänet on mahdollisesti saatu)?
2. Ketkä ovat nämä rahastavat koukkupolvet?
3. Ketkä pelaajat saavat jäädä ja miksi (Kun lähes kokonaan uusista pelaajista pitää koota)?
4. Nimeä jotain esimerkkejä, ketä nämä uudet pelaajat voisi olla (Ei tarvi sopimuksen loppu tähän kauteen muta budjetti mielessä)
5. Eikö Karri Kivellä ollut juuri nuoria ja urallaan eteenpäin meneviä pelaajia Ilveksessä?

Voit lisäksi avata sit, miten TPS saadaan top4. Mitä liikkeitä pitäisi tehdä valmentajan, UTJ:n ja pelaajien vaihdon lisäksi. Siinä tosin onkin jo melkee kaikki vaihdettu sit.
Vastaukset:
1. Karrin tulokset valmentamissaan joukkueissa huomattavasti Kallea paremmat sekä absoluuttisesti että subjektiivisesti katsoen.
2. Nimiä en laita, mutta varmasti osaat itsekin nämä mainita. Turha miekkailla siitä, kuka on mitäkin, kun kaikki kuitenkin tietävät nämä rahastavat koukkupolvet.
3. Urallaan eteenpäin menevät urheilulliset pelaajat. Valitettavasti niitä ei ole nykymiehistössä montaa.
4. Nimiä en edelleenkään laita, koska on täysin hyödytöntä ruveta miekkailemaan niistä.
5. Oli. Ilveksessä oli nyt tilanne, jossa valmennusryhmä oli keskenään eripurainen todennäköisesti johtuen siitä, että sisäisesti oli tiedossa, että Ilveksen valmennusryhmä ensi kaudeksi joka tapauksessa muuttuu ja siksi siellä oli ”palatsivallankumous” meneillään.
Jos ja kun Karri TPS:ään tulee, uskon, että hän vetää edelleen nuoria kehityskykyisiä pelaajia puoleensa, joten TPS: llä onkin silloin hyvä tilanne luopua koukkupolvista ja selkä suorana ookailevista rahastajista, mikäli on myös uusi UTJ remmissä.
Karria ei missään nimessä kannata palkata, jos Niittymäki, Rintanen ja Salo jatkavat ”kuin mitään ei olisi tapahtunut” periaatteella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Näillä pelaajien huolimattomuus virheillä ei ole pelitavan kanssa mitään tekemistä. Enemmänkin kyse on pelaajien valmistautumisesta peliin. Asenteesta,itseluottamuksesta, sitoutumisesta ym. Ei pelaaja pysty toteuttamaan mitään pelitapaa jos itseluottamus ei ole kunnossaa. Ja siihen asiaan valmennus pystyy vaikuttamaan.

Olen tästä logiikasta eri mieltä, vaikka nämä yhteydessä toisiinsa ovatkin. En millään usko, etteikö jokainen pelaaja lähde pelaamaan tosissaan näihin peleihin. Pelitavallisilla asioilla pyritään nimenomaan vaikuttamaan siihen, etteivät pelaajat joudu tekemättömiin paikkoihin, että virheitä ei tulisi. Vaikuttamaan todennäköisyyksiin kentällä, jotta ne kääntyisivät omalle joukkueelle. Sieltä tulee se itseluottamus pelata, kun ei jatkuvasti olla selviytymässä kentällä. Mikään pelitapa ei koskaan poista sattumaa kentältä kokonaan, koska siellä on myös vastustaja, mutta paljon voidaan vaikuttaa siihen, kuinka paljon sitä sattuman osuutta on. Samoin sitoutumisen puute voi olla kytköksissä siihen, että ei välttämättä ole riittävän täsmällisiä ohjeita mihin sitoutua vaan kentällä saa soveltaa liikaakin.

Toki tämä Filppulan sooloilu oli mitä oli, ja ihan älytön yritys. Mutta jos katsoo oliko omilla pakeilla tarjontaa esim. maalin taakse johon syöttää, ei se kovin hyvää ollut. Tai jos muistelee vaikka Anttalaisen menetystä Tapparan 7 maalissa pari viikkoa sitten, joutui pakkiparin väärän valinnan uhriksi... Eilisessä pelissä kahdessa ekassa maalissa merkkaus- ja valintavirheet, joita tuntuu tulevan joka peliin se muutama liikaa.

On ilmeisesti jonkinlaiset ohjeistukset miten halutaan pelata, mutta jostain syystä pelaajisto tekee vääriä valintoja liian usein. Jos joutuu liikaa soveltamaan kentällä ja vastustajat ovat organisoidumpia, pitkässä juoksussa pitäisi tulla enemmän pataan kuin voittoja.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Sanokaas nyt joku, että olette nähneet tänään Erkan hiippailemassa Turkuhallin kulmilla
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Miten te tämän kuvion olette päissänne miettineet?
-UTJ antaa kenkää Kaskiselle ja palkkaa uuden. Sanotaan nyt, vaikka se Kivi.
-UTJ saa tämän palkkauksen jälkeen kenkää? ja uusi hommataan tilalle.
-Joku valmentaja suostuu tulemaan tänne, jos kaikki utj:t ja muut valmentajat saa kenkää? Miksi tällainen henkilö palkattaisiin UTJ:n toimesta?
-Seura antaa kenkää UTJ:lle. Palkataan uusi UTJ.
-Uusi UTJ antaa kenkää Kaskiselle ja palkkaa esim. Kiven?
-Seura antaa kenkää kaikille kerralla ja joku sitten etsii valmentajan ja UTJ:n?
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen tästä logiikasta eri mieltä, vaikka nämä yhteydessä toisiinsa ovatkin. En millään usko, etteikö jokainen pelaaja lähde pelaamaan tosissaan näihin peleihin. Pelitavallisilla asioilla pyritään nimenomaan vaikuttamaan siihen, etteivät pelaajat joudu tekemättömiin paikkoihin, että virheitä ei tulisi. Vaikuttamaan todennäköisyyksiin kentällä, jotta ne kääntyisivät omalle joukkueelle. Sieltä tulee se itseluottamus pelata, kun ei jatkuvasti olla selviytymässä kentällä. Mikään pelitapa ei koskaan poista sattumaa kentältä kokonaan, koska siellä on myös vastustaja, mutta paljon voidaan vaikuttaa siihen, kuinka paljon sitä sattuman osuutta on. Samoin sitoutumisen puute voi olla kytköksissä siihen, että ei välttämättä ole riittävän täsmällisiä ohjeita mihin sitoutua vaan kentällä saa soveltaa liikaakin.

Toki tämä Filppulan sooloilu oli mitä oli, ja ihan älytön yritys. Mutta jos katsoo oliko omilla pakeilla tarjontaa esim. maalin taakse johon syöttää, ei se kovin hyvää ollut. Tai jos muistelee vaikka Anttalaisen menetystä Tapparan 7 maalissa pari viikkoa sitten, joutui pakkiparin väärän valinnan uhriksi... Eilisessä pelissä kahdessa ekassa maalissa merkkaus- ja valintavirheet, joita tuntuu tulevan joka peliin se muutama liikaa.

On ilmeisesti jonkinlaiset ohjeistukset miten halutaan pelata, mutta jostain syystä pelaajisto tekee vääriä valintoja liian usein. Jos joutuu liikaa soveltamaan kentällä ja vastustajat ovat organisoidumpia, pitkässä juoksussa pitäisi tulla enemmän pataan kuin voittoja.
Lukan,Sundin ja Forsströmmin perseilyt on siis nekin Kaskisen pelikirjasta johtuvia? Tepsi on joka pelissa luonut loistavia maalipaikkoja jotka on sitten sulaneet pelaajien onnettomiin ratkaisuihin kuten ohilaukauksiin ,päin maalivahtia tai sitten epäonnistuneita laukauksia. Huono viimeistelykin on varmaan kaskisen pelikirjan syytä. Niinkö? Samaa mieltä olen siitä että valmennuksen on parannettava pelikirjoineen mutta yhtälailla pelaajien pitää parantaa otteitaan kentällä. Ei kaikkea paskaa voi pistää Kaskisen syyksi vaikka syytä hänessä ja valmennus tiimissäkin on. Päävalmentajana Kaskinen on vastuussa ja en ole pahoillani jos Tepsi vaihtaisi valmentajaa. Syyllisiä heikkoon menestykseen löytyy niin pelaajista, valmennuksesta ja joukkueen johdosta.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Miten te tämän kuvion olette päissänne miettineet?
-UTJ antaa kenkää Kaskiselle ja palkkaa uuden. Sanotaan nyt, vaikka se Kivi.
-UTJ saa tämän palkkauksen jälkeen kenkää? ja uusi hommataan tilalle.
-Joku valmentaja suostuu tulemaan tänne, jos kaikki utj:t ja muut valmentajat saa kenkää? Miksi tällainen henkilö palkattaisiin UTJ:n toimesta?
-Seura antaa kenkää UTJ:lle. Palkataan uusi UTJ.
-Uusi UTJ antaa kenkää Kaskiselle ja palkkaa esim. Kiven?
-Seura antaa kenkää kaikille kerralla ja joku sitten etsii valmentajan ja UTJ:n?
TPS:n hallitus voi joko suoraan itse tai antamalla toimitusjohtajalle tehtäväksi antaa potkut UTJ:lle ja koko valmennustiimille. Sen jälkeen hallitus voi joko itse tai jälleen antamalla toimitusjohtajalle tehtäväksi rekrytoida uuden UTJ:n ja valmennustiimin. Kuitenkin pitäisi tehdä niin, että hallitus viime kädessä tekee valinnat ja päätökset toimitusjohtajan esityksestä. Ainakaan minulla ei ole mitään luottamusta Santtu Jokisen rekrytointikykyihin, joten hänelle ei missään nimessä saa antaa valtaa yksin tehdä näitä päätöksiä.

Näin myös siksi, koska hallituksessa istuu kaksi niistä herroista, jotka joutuvat tämän kaiken omistaan maksamaan, sillä ihanan kalliiksi tämä joka tapauksessa tulee, kun joudutaan tekemään pakkoliikkeitä kesken kauden. Olisi ehkäpä kannattanut olla kaukaa viisas ja tehdä ratkaisuja aikaisemmin ja silloin myös valmennuksen sopimuksen pituutta olisi kannattanut miettiä vähän tarkemmin. Ei Kallen perässä koskaan ole ollut mikään muu organisaatio kuin TPS, joten Kalle olisi voitu palkata aivan hyvin yksivuotisella sopimuksella seuran optiolla, jos asoita olisi aikoinaan oikein hoidettu.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Vaikea nähdä, että Niittymäki antaisi ainakaan Norrenalle potkuja, kun miehillä on yhteinen rakennusfirmakin.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n hallitus voi joko suoraan itse tai antamalla toimitusjohtajalle tehtäväksi antaa potkut UTJ:lle ja koko valmennustiimille. Sen jälkeen hallitus voi joko itse tai jälleen antamalla toimitusjohtajalle tehtäväksi rekrytoida uuden UTJ:n ja valmennustiimin. Kuitenkin pitäisi tehdä niin, että hallitus viime kädessä tekee valinnat ja päätökset toimitusjohtajan esityksestä. Ainakaan minulla ei ole mitään luottamusta Santtu Jokisen rekrytointikykyihin, joten hänelle ei missään nimessä saa antaa valtaa yksin tehdä näitä päätöksiä.

Näin myös siksi, koska hallituksessa istuu kaksi niistä herroista, jotka joutuvat tämän kaiken omistaan maksamaan, sillä ihanan kalliiksi tämä joka tapauksessa tulee, kun joudutaan tekemään pakkoliikkeitä kesken kauden. Olisi ehkäpä kannattanut olla kaukaa viisas ja tehdä ratkaisuja aikaisemmin ja silloin myös valmennuksen sopimuksen pituutta olisi kannattanut miettiä vähän tarkemmin. Ei Kallen perässä koskaan ole ollut mikään muu organisaatio kuin TPS, joten Kalle olisi voitu palkata aivan hyvin yksivuotisella sopimuksella seuran optiolla, jos asoita olisi aikoinaan oikein hoidettu.
Mutta onko Karri Kivi heti vapaa siirtymään Tepsiin? Vai Maksaako Ilves hänelle palkkaa sopimuskauden loppuun? Toki rahalla kaikki varmaan onnistuu mutta onko sitä ?
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta onko Karri Kivi heti vapaa siirtymään Tepsiin? Vai Maksaako Ilves hänelle palkkaa sopimuskauden loppuun? Toki rahalla kaikki varmaan onnistuu mutta onko sitä ?
Eiköhän Ilves mielellään luopuisi kallispalkkaisesta turhakkeesta palkkalistoillaan. Eri asia sitten on, että riittääkö tepsillä hillot kahden päävalmentajan liksoihin. Koska Kallea ei varmasti mikään toinen jengi halua, palloseuran listoilla olisi sopparin loppuun asti. Ja sitten vaikka seuraava pykälä uralla ja jääkoneen kuljettajalsi HC Real Madridiin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onko kellään mitään käryä, että kuinka kallis mies tämä meidän seppä Kaskinen oikein on? Niillä meriiteillä, millä Tepsiin tuli, niin palkan pitäisi olla liigavalmentajien häntäpäässä. Mutta kun näkee pelaajiston palkkoja, niin en ihmettelisi, jos Niittymäki olisi sorvannut Callen sopimuksen eurot kuntoon saunan lauteilla. Ajattelin vaan, että minkälaiset taloudelliset seuraamukset Kaskisen ja aisankannattajien potkuista mahtaisi syntyä?
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Eipä yksikään liigapäävalmentaja taida jäädä sadan tonnin vuosiansioiden alle.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
TPS:n hallitus voi joko suoraan itse tai antamalla toimitusjohtajalle tehtäväksi antaa potkut UTJ:lle ja koko valmennustiimille. Sen jälkeen hallitus voi joko itse tai jälleen antamalla toimitusjohtajalle tehtäväksi rekrytoida uuden UTJ:n ja valmennustiimin. Kuitenkin pitäisi tehdä niin, että hallitus viime kädessä tekee valinnat ja päätökset toimitusjohtajan esityksestä. Ainakaan minulla ei ole mitään luottamusta Santtu Jokisen rekrytointikykyihin, joten hänelle ei missään nimessä saa antaa valtaa yksin tehdä näitä päätöksiä.

Näin myös siksi, koska hallituksessa istuu kaksi niistä herroista, jotka joutuvat tämän kaiken omistaan maksamaan, sillä ihanan kalliiksi tämä joka tapauksessa tulee, kun joudutaan tekemään pakkoliikkeitä kesken kauden. Olisi ehkäpä kannattanut olla kaukaa viisas ja tehdä ratkaisuja aikaisemmin ja silloin myös valmennuksen sopimuksen pituutta olisi kannattanut miettiä vähän tarkemmin. Ei Kallen perässä koskaan ole ollut mikään muu organisaatio kuin TPS, joten Kalle olisi voitu palkata aivan hyvin yksivuotisella sopimuksella seuran optiolla, jos asoita olisi aikoinaan oikein hoidettu.

Niin, tätä juuri ajoin takaa. Miten te tätä vyyhtiä purkaisitte? Tässä ei oikeastaan voi muuta tapahtua, kuin saunakaverit korvataan uusilla saunakavereilla, koska ketään ei osata scoutata. Sen takia kaikki on päin persettä, koska isoa pyörää ei pystytä pyöräyttämään.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Tuolla HC TPS:n talous -ketjussa @kausi avasi palloseuran taloustilannetta.
Näyttää vähän siltä, että välikausi menee Kaskisella, koska ei vain ole varaa maksaa kahden päävalmentajan palkkaa...

Menee se sitten miten päin vittua hyvänsä. Toki, maksetaan Westerlundillekin jotain...
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
2. Nimiä en laita, mutta varmasti osaat itsekin nämä mainita. Turha miekkailla siitä, kuka on mitäkin, kun kaikki kuitenkin tietävät nämä rahastavat koukkupolvet.

Jälleen kerran pakko kysyä, vaikka jo tiedänkin, että sulta ei vastausta voi odottaa. Olisitko kiltti ja nimeäisit edes osan näistä rahastavista koukkupolvista? Itse pystyisin ehkä Filppulan tähän nimeämään.
Olet kuitenkin vuosia huudellut näistä rahastajista. Joukkue on näiden vuosien aikana kuitenkin muuttunut melkoisesti. Ettei sulla nyt vahingossa olis siellä joku vanha kokoonpano.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onko kellään mitään käryä, että kuinka kallis mies tämä meidän seppä Kaskinen oikein on? Niillä meriiteillä, millä Tepsiin tuli, niin palkan pitäisi olla liigavalmentajien häntäpäässä. Mutta kun näkee pelaajiston palkkoja, niin en ihmettelisi, jos Niittymäki olisi sorvannut Callen sopimuksen eurot kuntoon saunan lauteilla. Ajattelin vaan, että minkälaiset taloudelliset seuraamukset Kaskisen ja aisankannattajien potkuista mahtaisi syntyä?

Noin kymppi kuussa eli ihan vitusti liikaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kun TPS:n tappioita rahamiehet ovat maksaneet omistaan jo lähes 10 miljoonaa euroa niin eipä kai muutama satatonnia lisää heille enää kesää tee, jos he todellakin ajattelevat TPS:n parasta. Tilannehan on sellainen, että mitä myöhäisemmäksi tarvittavat päätökset siirtyvät, sitä enemmän tulee maksamaan TPS:n nostaminen urheilullisesti uskottavaksi organisaatioksi. Siksi päivääkään ei saisi hukata, koska kaikki jääkiekosta vähänkin ymmärtävät näkevät, että nyt ollaan menossa kohti täydellistä mahalaskua. Kenen etua palvelee, ettei mitään tehdä sen estämiseksi?
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jälleen kerran pakko kysyä, vaikka jo tiedänkin, että sulta ei vastausta voi odottaa. Olisitko kiltti ja nimeäisit edes osan näistä rahastavista koukkupolvista? Itse pystyisin ehkä Filppulan tähän nimeämään.
Olet kuitenkin vuosia huudellut näistä rahastajista. Joukkue on näiden vuosien aikana kuitenkin muuttunut melkoisesti. Ettei sulla nyt vahingossa olis siellä joku vanha kokoonpano.

Ei ole minulla mikään vanha kokoonpano, mutta kai itsekin tajuat, ettei mitään nimiä kannata laittaa näkyviin, kun herkät fanipojat loukkaantuvat, jos heidän jumalidoliaan alkaa sanomaan rahastavaksi ehtoopuolen koulkupolveksi.
Jokainen kyllä tietää keistä on kysymys. Älä esitä tyhmempää mitä olet.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole minulla mikään vanha kokoonpano, mutta kai itsekin tajuat, ettei mitään nimiä kannata laittaa näkyviin, kun herkät fanipojat loukkaantuvat, jos heidän jumalidoliaan alkaa sanomaan rahastavaksi ehtoopuolen koulkupolveksi.
Jokainen kyllä tietää keistä on kysymys. Älä esitä tyhmempää mitä olet.

Jotenkin shokeraava yllätys, että et niitä nimiä sitten vieläkään pystynyt esittämään. Mutta kiitos päivän nauruista. Sen verran huvittava tämä sun kommentti oli.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jotenkin shokeraava yllätys, että et niitä nimiä sitten vieläkään pystynyt esittämään. Mutta kiitos päivän nauruista. Sen verran huvittava tämä sun kommentti oli.
Todella huonosti olet TPS:n rosterista perillä, jos noinkin yksinkertainen asia tuottaa suuria vaikeuksia.
Joku itseäni viisaampi on todennut, että nauru pidentää ikää, joten ole hyvä vaan ja nauti siitä. Nauraminen onkin varmasti keskimäärin miellyttävämpää kuin itkeminen. TPS:n nykytilanne on sellainen, että se vaan naurattaa koko ajan yhä enemmän. On sellainen sirkus meneillään, ettei paremmasta väliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös