Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 592 979
  • 3 412

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eniten tympii, että tämä kyykkäys oli tiedossa jo viime keväänä, tai jo aiemminkin. Mitään muita kun taloudellisia perusteita Kallen heilumiselle koutsina ei ole ollut enää pitkään aikaan. Aika välinpitämättömäksi tässä muutoin on tullut, ei vastustajan tekemät maalitkaan tunnu missään. Tavallaan on jopa ihan tyytyväinen kun verkko heiluu, josko se edesauttaisi potkujen saamista.

Kaikki Kivan kanssa tästä eteenpäin käytetty aika on ajanhaaskausta. Pidetäänkö tämä kausi sitten täysin välikautena, eikä edes yritetä, vai heitetäänkö Kalle nyt heti pois? Joukkue ei kuitenkaan ole niin huono, etteikö sillä välieräpaikasta voisi osaavalla valmennuksella taistella.

Kivi olisi vapaana, ja jotain hänen kaltaistaan koko seura nyt kaipaisi. Ulkopuolista ammattilaista, eikä mitään saatanan saunakaveria, jonka pelikirja ei nykyään riitä enää edes syyskuussa, keväästä puhumattakaan.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Onko sillä ensi kaudeksi tulevalla kaverilla tällä hetkellä työpaikka? Tämä olisi mukava tieto kun miettii Kallen korvaamista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei Norrea, eijei. Tulee liikaa mieleen syksy 2010, kun R-P Lehtonen heivattiin puoli paniikissa liian tulisille hiilille ja yhtä hallittua kaaosta saatiin vastineeksi tästä ja oliko rekordi sen parempi kuin Unskilla. Joku sanoi hyvin tuossa, että tämä olisi pitänyt tehdä jo viime keväänä koko vaihdos. Sama vaikka Scotty Bowman hälytetään jollain yksityissuihkarilla tänne niin, vitun ”helppo” päivätyö uudella koutsilla leipoa heikolla itseluottamuksella ja täysin keskeneräisellä joukkueella jotain menestystä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Nyt olisi hyvä hetki Valmentajan vaihdokseen. Koko trio Rintanen, Salo ja Kaskinen samalla ovenavauksella onnea tuleviin haasteisiin. Hyvin osuu viikon taukokin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Älkää antako Kallelle enää aikaa,
Kun potkuja kansa hänelle haikaa.
Laitathan Kalle tussisi hyllylle kauas
Ja aukeaa taas faneille taivas.

Olet ihmisenä varmasti ihan loistava,
Mutta valmennuksesta sinut on poistettava.
Tiemme taitavat erota nyt sitten,
Ottakoon Erkka paikkasi hetimiten.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
UTJ vastaa ensisijaisesti urheilullisesta tuloksesta. Onhan toi joukkue päin helvettiä rakennettu. Valmennus mukaan lukien toki.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ketjun tärkein kysymys lienee tällä hetkellä kuka. Joku Kanukkivalmentaja, joka peluuttaa yksinkertaista ja viihdyttää kiekkoa olisi varmaan ihan kelvollinen ratkaisu.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
What a load of shite! Tänään kyllä perse oli paljaana ja meno oli osastoa vitun nolo. Hyi vittu!
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Vaikka miten joku taho Seurassa Kaskisen Valmennuksen jatkoa tukee on siellä väistämättä hajaääniäkin ja tulee tämä kalliiksikin Tepsille kadonneen yleisön, fanien ja jopa huhutun Tepsilisän kasvun myötä. Markkinointi osasto kiittää.

Kyseessä on numerona yksi urheiluseura, jonka tehtävänä on urheilullisen menestyksen tavoittelu. Tälle kaudelle ei Kaskinen tavoitetta enää asettanut. Joukkue pelaa sen mukaan. Kävi miten kävi, niin jonkun tai jonkin on pieksettävä tuohon porukkaan urheilullisempi yrittämisen ilme. Mikäli kesätreeneissä on menty pahasti perseelleen ja Tepsin fysiikkavalmennus on syvällä suossa, niin pyttyjä ei nostella, mutta onhan tuo pelillinen ilme kamalaa. Johtavat pelaajat tekevät alkeellisia virheitä, eikä heille niistä tarvitse edes kertoa. Humble, stay humble. Voisi kuunnella koko Tepsin joukkue nuo Virran viisaat sanat joukkueelleen toisessa erässä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS:n ykkösketjussa pelaa kaksi Liigan palkkakuningasta tyylillä, jossa monessa muussa liigajoukkueessa viltitettäisiin pelaaja välittömästi.
TPS:ssä valmennustiimi seisoo purkkaa syöden suolapatsaana ja yksi hyväkäs piirtelee niitä näitä. Kaameaa komediaa tämä vaihtoaitiotyöskentely.
 

Kesan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Nashville Predators (sympatiat: Flames, Avs)
On aika yleistä, ettei kakkosvalmentajaa kannata nostaa ykkösvalmentajaksi tilanteessa, jossa kesken kauden annetaan päävalmentajalle potkut. Vaikka ilmeisesti Ilves on tästä juuri nyt päinvastainen esimerkki, niin siltikään en liputa yhdenkään TPS:n nykyiseen valmennustiimiin (Norrena, Rintanen, Salo) kuuluvan nostamista Kaskisen paikalle. Tuo valmennusryhmä on pelaajien silmissä menettänyt täysin arvovaltansa. Ei siinä enää auta, vaikka Norrena huutaisi kitapurjeet punaisina, kun auktoriteettia ei kerta kaikkiaan ole. Mitä vanhempia pelaajat ovat iältään, sitä vaikeimpia valmennettavia he yleensä ovat, koska kuvittelevat itse tietävänsä paremmin, miten kuuluu pelata. Jos he eivät alkuunkaan usko oman joukkueensa valmennustiimin ammattitaitoon, niin tällaista jälkeä pukkaa tulemaan, mitä nyky TPS esittää: koomailua ja hasardeja jatkuvalla syötöllä.

Siksi TPS nyt tarvitsisi lyhyen tähtäimen projektivalmentajan edellyttäen, että ensi kaudeksi on olemassa jo jonkun meritoituneen valmentajan kanssa valmennussopimus takataskussa.

Paras vaihtoehto tällaiseksi projektivalmentajaksi voisi olla Kai Suikkanen, joka tietäessään, että pesti päättyy satavarmasti ensi keväänä, uskaltaisi varmasti valmentaa sillä tyylillä, että tiettyjen pelaajien korvat punottaisivat, kun Kaitsu antaisi palautetta suorin sanoin ja uskaltaisi viltittää palkkakuninkaitakin heti, kun heidän otteensa kentällä sitä edellyttäisivät. Ei sillä olisi loppujen lopuksi mitään väliä, miten joukkue Kaitsun alaisuudessa menestyisi, koska eihän joukkue Kallenkaan johtamana mitenkään menesty, mutta Kaitsu kyllä tuulettaisi tämän ummehtuneen pukukopin. Kaitsun jäljiltä uuden valmentajan astuessa puikkoihin pukukopin tilanne olisikin ihan erilainen kuin nyt, kun palkkakuninkaat ovat tyytyväisiä suureen liksaansa ja siihen, ettei sen eteen tarvitse tehdä mitään muuta kuin saapua oikeaan aikaan hallille kaukaloon ookailemaan selkä suorana.

TPS tarvitsee täystuuletuksen, jos ja ehdottomasti kun tästä syväkyykystä aiotaan nousta varteenotettavaksi ammattilaisjääkiekko-organisaatioksi. Siksi ainoa oikea lääke, joka pitäisi ottaa niin pian kuin mahdollista, on potkaista UTJ ja koko valmennustiimi Huitsin Nevadaan. On todella ikävä tämä nykytilanne, kun TPS on jatkuvasti jääkiekkopiireissä naurun aiheena ja esimerkkinä siitä, kun asioita ei osata tehdä ammattimaisesti, mutta organisaatio ei itse sitä ollenkaan tiedosta vaan kuvittelee omassa arroganssissaan olevansa aivan jotain muuta.

Jotain tälläistä juurikin. Nyt nopeita ratkaisuja ja reagointia tämän kauden osalta ja pelastukseksi vielä kun voi. Seuraavan ja tulevien kauden osalta kunnollinen tuuletus valmennukselle ja seurajohdolle. Turkuun kaivataan nyt ammattitaitoa ja osaamista jokaiselle paikalle ja tehtävään.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Itse olen Kaskisen ulostuksen kannalla mikäli ensi kauden valmentaja pystyy hyppäämään ruoriin. Muuten omasta mielestä voidaan mennä Kaskisella kausi loppuun eikä hommata mitään J.Koivua tai Kari Heikkilää loppukaudeksi penkin taakse.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Mennään loppukausi ilman valmennusta? Norre voi jatkaa veskareiden kanssa.. Ei se ainakaan huonommin voi mennä. Välikautta uumoiltiin, mutta kyllä mä sijoittumista jonnekkin sinne 6-8 joukkoon odotin. Tällä menolla tulee tuskaisen pitkä kausi.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tää aika komea käyrä Kaskiselta kolmeen vuoteen.

Tiedän fettä facebookin kautta viestit eivät välity johdolle, eikä myöskään tätä kautta, joten ainoa keino antaa painetta on (taas) pääsponsoreiden kautta..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Peli näyttää nyt siltä, että tämä muutama kausi sitten esitelty " Tepsin kunnin palautus" -projekti on arvatenkin päättynyt? Milläköhän tätä Kaksisen vetämää uutta projektia kutsutaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös