Kari Jalonen maajoukkueen päävalmentajana 2014–2016

  • 76 599
  • 183

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Erinomainen valinta. Nuori valmentaja, jolla on ura kovassa nosteessa, ja on hyvin perillä nykypäivän jääkiekosta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Yllättävä valinta, nimenomaan tuon aiemman vetäytymisen takia. Muutenhan Marjamäen pesti olisi ollut itsestäänselvyys Jalosen jälkeen.

Hyvä valinta.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Yllättävä valinta, nimenomaan tuon aiemman vetäytymisen takia. Muutenhan Marjamäen pesti olisi ollut itsestäänselvyys Jalosen jälkeen.

Miten tuo aiempi vetäytyminen tähän liittyy?
Olihan tuo nyt ihan selvä, että aika tupella Marjamäki tässä pari vuotta vetänyt. Ja nyt arvatenkin haluaa panostaa oikeasti kaiken mahdollisen sitten Kärppien menestykseen. Tuo tuleva pesti lienee ollut jo pitkän aikaa hänen tiedossa, ja nyt oli sopiva hetki ottaa myös pieni hajurako tulevaan "työnantajaan".
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Lauri Marjamäki on ainut oikea valinta.

Peliä pitää kehittää, jotta saataisiin kurottua kiinni muiden maiden yksilötason etumatkaa. Mutta yksinkertaisesti tietyt pelilliset asiat täytyy olla kunnossa, jos Suomi haluaa menestyä kansainvälisessä jääkiekossa. Marjamäki tulee pitämään tästä huolen.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ainoa oikea valintahan Marjamäki on Leijonien päävalmentajaksi. Olisi kohtalaisen yllättävää valita ketään muuta, jos Marjamäellä on halua hommaan.
 

Wire

Jäsen
Lienee Hoki-Pöördin viimeisiä jyrähdyksiä kun seuraajakisan hakuaika päättyy 15.9. ja Koivu valitaan 28.11.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Vai Marjamäki? Loistavaa! Paras mahdollinen valinta, toki olisin kelpuuttanut myös Karri Kiven tai Jukka Jalosen. Nyt vaan samanhenkiset apuvalmentajat Marjamäelle. Vaikkapa Pekka Virta ja Tuomas Tuokkola. Toki Kivikin käy, jos suostuu apuvalmentajaksi lähtemään. Pystysuunnan kiekon aika on ohi?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Pystysuunnan kiekko on tulevaisuutta kuten Kanada sen keväällä todisti. Harmi kun Suomi ei pysty sitä toteuttamaan.

Tuo on ihan turhaa todistelua. Molemmat pelitavat toimivat jos niitä osataan oikein valmentaa ja pelata. Itse kannatan enemmän kiekkokontrollia sillä pystysuunnan peli menee helposti vain ylöspäin puskemiseksi ja siihen pelitapaan tarvitaan mielestäni paremmat pelaajat. Kiekkokonttolli palvelee joukkuetta, jonka pakisto ei ole yhtä laadukas kuin kärkijoukkueilla. Siksi Suomen kannattaa pelata kiekkokontrollia.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Marjamäki on ok, mutta ei tämä nyt mitään riemunkiljahduksia herätä. Aika tiukalla pelillisellä sapluunala Marjamäki valmentaa, ja pitää muistaa että Suomen maajoukkueen pelaaja profiili kokee mullistuksen tässä seuraavien vuosien aika kun 90-luvun yksilöt astuvat mukaan kuvioon.

Karri Kivi jos tuohon kakkoseksi lisättäisiin tuomaan vähän vastapainoa ja näkemystä vapaamman pelitavan puolesta, niin olisin oikein tyytyväinen. Kuitenkin varovaisen positiiviset mietteet, ja varmasti oikea mies hommaan.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hyvä, että päävalmentaja vaihtuu, koska en tykännyt viime keväänä ollenkaan Jalosen pelaajavalinnoista. Eniten hiersi Kontiolan mukana roikottaminen ja Koskirannan ja Jalasvaaran poisjäännit.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Nokka Jalonen on kuuluisa siitä, että sopii pitkiin projekteihin ja tuo hyvää tulosta muutaman vuoden valmentamisen jälkeen. Näiden kuuluisten muutaman vuoden jälkeen olisi ollut World Cuppia ja olympialaisia tuloillaan. Vai että vain kaksi vuotta hänellä ja sitten jo vaihtoon? Vähän tuntuu haaskaukselta, mutta Marjamäen valinnasta olen silti hyvillä mielin. Kovaan ajankohtaan hyppää päävalmentajaksi, mutta onneksi hänellä on MM-apuvalmentajakokemusta paljon.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jokuhan tässä on mennyt pieleen, jos ajattelee Kari Jalosen ja Jääkiekkoliiton kannalta. Siis, jos Marjamäki on uusi päävalmentaja jo ensi kauden jälkeen. Joko Jalonen itse ei halunnut enää jatkaa tai sitten Jääkiekkoliitto halusi Kari Jalosen pestin jäävän vain kahteen kauteen. Viimeksi alkuvuodesta Kari Jalonen itse sanoi haluavansa jatkaa päävalmentajana pidempäänkin.

Marjamäellä kyllä kova rasti hypätä Kärpistä suoraan Leijoniin. Olisi suonut Marjamäelle yhden huilivuoden ja Jalosen jatkavan yhden kauden päävalmentajana.

Mutta mikä tässä on kaiken taustalla, niin ehkä sekin tänään kuullaan.

P.S. no nyt Maikkarilla onkin juttu, jossa kerrotaan liiton tarjoneen Jaloselle vain yhden vuoden jatkosopimusta ja tähän Jalonen ei suostunut.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Ajankohta tekee kyllä Marjamäen pestiin hyppäämisestä äärimmäisen hankalan. Joukkueen runko tulee kokemaan valtavan mullistuksen ja Olympialaisissa esimerkiksi joukkueen runko tulee olemaan aika eri näköinen mitä edellisissä.

Jännää tulee olemaan seurata kuinka Marjamäki murroksen hoitaa. Kyllä minä kaveriin luotan. Kuitenkin toivon että Marjamäki pystyy muovaamaan pelitapaansa joukkueen näköiseksi, mikä kulloinkin on saatavilla.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Hyvä homma jos Marjamäki vihdoin Leijonien pääkäskijäksi tulee! Olìsin mieluusti ottanut Laten päävalmentajaksi jo Nokan valinnan aikoihinkin.. Hänelle Karri Kivi kakkoseksi niin Suomella on rautainen valmennustiimi, joka tuntee nuoret pelaajat,jotka tulevaisuudessa vastuuta maajoukkueessa kantavat.
 
Lienee Hoki-Pöördin viimeisiä jyrähdyksiä kun seuraajakisan hakuaika päättyy 15.9.

Jep, jotenkin taas älytön "tehdäänpä draamaa tyhjästä ja jyrähdetään önnönnööö" -tyyppinen ratkaisu. Ei suurikaan yllätys ja kai tässä touhotuksessa jokin idea on, mutta toivottavasti Marjamäki tosiaan saa/ottaa Kiven tyyppisen pragmaatikon kaverikseen, Muuten voi mennä teorianysväämiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko missään sanottu, että vetääkö Jalonen World Cupin alta pois ja sitten Marjamäki tulee ruoriin, vai hyppääkö Marjamäki tosiaan puikkoihin suoraan World Cupiin?
 

exobalt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onko missään sanottu, että vetääkö Jalonen World Cupin alta pois ja sitten Marjamäki tulee ruoriin, vai hyppääkö Marjamäki tosiaan puikkoihin suoraan World Cupiin?

Tiedotustilaisuudessa sanottiin, että World Cup on jo Marjamäen heiniä. Mielenkiintoinen yhdistelmä, koska ensimmäiset 16 pelaajaa piti nimetä jo 1.3. ja loput kesäkuun alkuun mennessä. Maaliskuussa Marjamäki on kiinni Kärppä-pestissä ja vakuutteli muutenkin haastattelussa, että tulevana kautena ei maajoukkuejuttuja mietitä vaan keskitytään sataprosenttisesti Kärppiin.
EDIT: Ilmeisesti GM-Lehtinen ja assistant GM-Kekäläinen ovat päävastuussa kyseisistä pelaajavalinnoista.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tiedotustilaisuudessa sanottiin, että World Cup on jo Marjamäen heiniä. Mielenkiintoinen yhdistelmä, koska ensimmäiset 16 pelaajaa piti nimetä jo 1.3. ja loput kesäkuussa. Maaliskuussa Marjamäki on kiinni Kärppä-pestissä ja vakuutteli muutenkin haastattelussa, että tulevana kautena ei maajoukkuejuttuja mietitä vaan keskitytään sataprosenttisesti Kärppiin.

Tästä voimme siis päätellä, että Marjamäki ei pelaajia valitse vaan sen hoitaa Jere Lehtinen & co. Mikä on oikeastaan ihan ok, sillä jokainen osaa valita ne NHL-pelaajat rosteriin ja Marjamäki voi sitten valita ne loput (omat suosikit KHL-pelaajista) silloin kesäkuussa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Jokuhan tässä on mennyt pieleen, jos ajattelee Kari Jalosen ja Jääkiekkoliiton kannalta. Siis, jos Marjamäki on uusi päävalmentaja jo ensi kauden jälkeen. Joko Jalonen itse ei halunnut enää jatkaa tai sitten Jääkiekkoliitto halusi Kari Jalosen pestin jäävän vain kahteen kauteen.

Niin, aika lyhyeksi tämä kausi jää. En sitten osaa sanoa, onko tämä nimenomainen ratkaisu hyvä, ehkä onkin, mutta toivottavasti ei ainakaan trendiksi tulisi tälläiset lyhyt-pestit.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Kummolan mukaan tämmöistä:

"Hän [Kari Jalonen] olisi ollut valmis World Cupin valmentajaksi, mutta sen jälkeen olisi halunnut palata haalarihommiin [seurajoukkuehommiin]. Näin ollen jouduimme ja halusimme tehdä vähän pidempiaikaisen ratkaisun."

Ihan hyvä, etteivät antaneet Nokan poimia rusinoita pullasta ja vaativat, että päävalmentaja vetää myös World Cupin jälkeiset MM-kisat, jotka lienevät (kuten yleensä esim. Olympialaisten jälkeiset MM-kisat) vähän normaalia heikkotasoisemmat.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös