Kalsarikänniketju

  • 5 210 036
  • 66 655

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Nyt täytyy sanoa, että vanha on vanha ja vanha saattaa olla nuorehko. Elokuun viikonloput on festaroitu ja fanimatkailtu, niin nyt on pakko istahtaa hetkeksi ja laittaa Deep Purplet soimaan ja rentoutua. Unohtaa kaikki tuo yksityiselämän paska, sekä festaroinneista ja fanimatkailuista johtuva ääretön ihmisyyden rapistava henkinen olo. Nyt lepään kera oluen ja halvan punkun.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se olisi ensimmäinen vapaa lauantai sitten kesäkuun lopun ja kesäloman. Huomenna vasta illalla töihin niin voi nauttia Alkon tuotteista.

Muijakin sopivasti vittuili eilen, niin voi hyvällä omalla tunnolla skipata tämän iltaiset sukulaisillanistujaiset. Menkööt keskenään perkele.

Leikkelin nurmikon ja saunoin, nyt voi keskittyä olennaiseen.

Musiikki puolesta on pitänyt huolta kosketuksissa- livevedot. Ensin Eput, nyt Klamydia ja veikkaan että Popeda jatkaa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Hyvänen aika, minähän olen humalassa.

Joo tosiaan seitsemän kaljaa olen tempassu tässä noin 15 min sisällä. Kannattaa muuten katsoa tämä dokumentti jos joskus harmittaa, kun maito on loppunut aamukahvilla. Lapin erakko - Surnu-Pekka - YouTube

Savustaa perkele!

Linkki johdattaa youtubeen.
 

jkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata ja Pool
Tere.

Alkuun vähän Garagea ja sitten erikoisoluita vaikka ehkä pitäisi nauttia toisessa järjestyksessä. Musiikista vastaa Freedom Callin debyytti. Happyhappy, joyjoy.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katellaan nyt tätä koripalloa sitten vaikka. Kävin tässä viikolla täydentämässä olutvarastoa Haaparannan Systembolagetissa. Ostin epähuomiossa bock-tyyppistä kaljaa. Kohta on taas pää kippeä.
 

A Siente

Jäsen
Kaapista löytyi onneksi pullo rommia. Sopii ottaa muistomaljat koriksen parissa. Toisaalta koriksessa ei näytä olevan mitään jakoja. Pieni humala tänään tekee ihan hyvää.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Syyskuun eka. Ei taijja olla muita läsnä hä? Koris alkaa kohta ja jääkaapin kaljakoris on viä kaljaa.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Ei kai "arki"känni ny niin kummonen ole, että tarttee rohkaista koloista ylös? Kiva, tai jotain, että kuitenkin olette siinä.

Mun jääkaapin vihanneskori on muuten kaljakori. Koriksesa mennään sitten tasoisa.

Emmää tiärä saatana, huamenna vapaata niin ei kai tää arkikänni ole? Olkaa ny taas siinä.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Tiistaihan on pikkukeskiviikko, jonka ratkiriemukkaan termin lanseerasivat nämä maailmankuulut suomenruotsalaiskoomikot. Mitkäs niiden nimet nyt olivatkaan..?
 

A Siente

Jäsen
Ajattelin pelata NHL 09, mutta EA:n serverit ovat just silloin alhaalla kun kerran kahessa vuodessa haluan änäriä pelata. Yksinpeli onneks toimii old school malliin siis mennään. Fuk tha serverit!
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Menin taas vaihteeksi pistämään kännykkäni paskaksi viime yönä. Ei se muuten niin paljoa kyrpisi, mutta kun se kapistus ajoi myös herätyskellon virkaa.
Huomenna pitäisi herätä aamuviideltä duuniin, joten se on pakko nukkua läppärin vieressä koko yö, ja toivoa että tuo herätyskellosovellus, jonka tänään asensin, myös toimisi.

Sabatonin paras biisi: Karolinens Bön
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Venäläiset osaavat tehdä vodkaa, se on totta. Lienee jokseenkin ainoa venäläinen vientituote, joka pärjää kansainvälisessä vertailussa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Venäläiset osaavat tehdä vodkaa, se on totta. Lienee jokseenkin ainoa venäläinen vientituote, joka pärjää kansainvälisessä vertailussa.
Oli niillä joskus aikakauteensa nähden kertaallisia kameroita. Ja metallista valetut lenininpäät, ostin sellaisen Moskovasta 1989 kun olin turistoimassa. Ei sieltä paljoa muuta ostettavaa sillä erää löytynytkään. Mutta ostamani vileenin pää on edelleen ehjä, joten siinä mielessä tuote on ollut kelpo!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös