Kalsarikänniketju

  • 5 209 418
  • 66 652

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Seuraavan kappaleen voisi soittaa Karalahden taklauksen aiheuttaman jupinan kunniaksi kaikille helvetin tärkeille jupisioille:

Jupisika on tärkeä laji. Hetkittäin saatan itsekin kuulua siihen lahkoon. Menin nukkumaan hyvissä ajoin, mutta heräsin sitten virtaa täynnä vain huomatakseni kellon olevan vasta jotain päälle neljä. Noh, pikkuasiat eivät haittaa tällä hetkellä, joten juon olutta.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Abouttirallaa semmonen viikon tauko juomisesta ja jo nyt kunnon humala. Ei oikein tiedä, että miten oisi. Musiikki soi taustalla ja sitä rataa. Selaisi nyt internetiä ainakin.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Abouttirallaa semmonen viikon tauko juomisesta ja jo nyt kunnon humala. Ei oikein tiedä, että miten oisi.

Samanlainen juttu, vaan kun nukuin vielä tovin tuossa välissä. Nyt ei oikein tiedä, pitäisikö rallattaa näillä silmillä seuraavaan nukkumatin saapumiseen vai vetäistä pienet torkut välillä.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
No mullakin tuo unirytmi vihdoinkin näyttää kääntyneen siihen, että selvänä nukahdan aikasin, niin mikäs tässä. Tässä voisi about tunnin valvoaja sitten mennä pehkuihin.

Kattoo nyt, että miten tässä asettuu. Viikonlopuksi on kuitenkin juomat varattu, mikäli jano iskee. Mut sen enempää ei ei, mikäli ei tule poikkeuksia (kaverit tulee kylään tms.)
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä on kyllä ihan hauskaa, kolmisen tuntia unta, sitten herään unesta kuin lapsi, virkeänä, päätän ottaa bisseä ja ruveta katsomaan, tarjoaako tv jotain jännää satoine kanavineen ja nyt katsahtelen jotain helevetin terminatoria.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Heräsin jo seitsemältä ja yli puolille päivin sinnittelin, kunnes en voinut enää vastustaa. Olutta, valioliigaa, lätkää ja illan päätteeksi snookeria. Kaikki tämä omassa olohuoneessa ilman häiritseviä tekijöitä - ellei naapurissa asuva 40+ äijä ala taas huudattaa täysillä Ismon biisiä Vittu kun vituttaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Taskubiljardia eli snookeria. Noin se nuorison kielenköynnös roikkuu tärykalvojemme discodancen iiseinä piiseinä. Ei oteta sille!

Kohtapa onpi Litti iiristeni mykiöissä, sikäli kun kuningas ei ole bussissa loukannut orveiskalvojaan.

Sittenpä vosunaisen kanssa iltama. Lupasin tehdä hälle ruokaa, että on varmaan huomenna eks.

Nyt kivasti eilisissä höyryissä. On kuulkaapa ihmisellä hyvä päivä, noin lähtökohtakohtaisesti. Vaan elämä on kuin Gaussin käyrä. Kai siihen joku viagra auttaa, ettei lopulta lerputa elo ja elon jäänteet, ei kielen käänteet.

Vaan onhan se joku lätkämailateoriakin. Tällä parketilla voisi pyrkiä siihen elämään. Vaan sanopa se alzheimirille, niin nauraa lentsuttakin ihan räkänä.

Eipä kukkaan muu oo sen naisen kanssa tänä iltana, että vähänkö mahtavvaa. Oon maailman häpein justiin nyt!
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Jokos sitä arvais aloitella? Ehtoolla on illanistujaiset, joissa täytyisi olla järkevässä kuosissa ja muutenkin siivosti. Oluesta ja Valioliigasta aion silti nyt nauttia.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Jokos sitä arvais aloitella?

Helposti. Itse avasin oluen hetki sitten. Ei sen kummempia tarkoituksia lähteä mihinkään, kunhan nautiskelen pari tässä sivussa. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.

Lauleskellaan sitten huomenna tämän tahdissa.

Linkin takaa Turo`s hevi geen kappale.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
On se Litti vaan Kuningas, ei voi muuta sanoa! Siellä se vaan vetelee saksareilla voittomaaleja ja ikää on mitä, 39? Huikee jannu.

Ostin tänään ekaa kertaa ikinä tämmöisen Dooley´sin, likööriäkö tämä nyt sitten on? Original Toffee & Vodka. Liekö hyvää, en tiedä vielä, aion malttaa mieleni ja korkata sen vasta noin kello 20.47,44. Täytyy siis hipsiä lähikauppaan kartuttamaan keppanavarastoa hetkisen päästä.

Tänään täytyy ehkä mennä toisen kerran tänä vuonna yökerhoon, paha tilanne!
 

scholl

Jäsen
Oluesta ja Valioliigasta aion silti nyt nauttia.

Masokisti! Onneksi minun taloudessani näkyy Bundesliga niin ei tarvi Valioliigalla itseään kiusata. Ei ole tarvinnut itseasiassa vuosikymmeniin. No Espanjassa jotkut äärikatoliset ruoskivat itseään. Extremetouhua.

Nyt alkaa tulla hirveä nälkä, täytyy saada lounasta. Otin tässä nyt Kronenbourgin 1664 oluen ja muutaman suklaakeksin nälkää lievittämään.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Niinhän se jäi Litin komea maali näkemättä. Olin siellä jossain siperiassa istumassa, niin juuri sillä hetkellä vitutti se peli silviisii pal, että kävelin katsomon takana, kun Litti rapuloi saksillaan ilmeisen komean maalin. Vittu!

Evertonin peliä tässä väijyä. Jannuna Everton oli SE joukkue. Nykyään en enää fanita kuin geepisteitä, viinaa, omaa urheilua ja sanoja.

Ja Jatkoaikaa. Slurps, kieli ruskeana vaan eikähän se noilla ostamillani punaviineillä illan mittaan taas punerru. Ostin kyllä jääkaapin täyteen ruokaa, perkele, kaikkeen sitä Naisen takia ryhtyy!
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
kaikkeen sitä Naisen takia ryhtyy!

Täytyy joskus vähä ryhtyy jotta pääsee yhtyy, nääs.

Kävin ostamassa keskiketterää, amatöörimäisesti tosin en ostanut muutamaa kylmää lämpöisen tvelvarin kaveriksi, siispä lipittelen tässä munalämmintä Karjalaa.

Komean maalin teki Newcastlen kaiffari, siinä ei ex-Unitedmaalivahti tainnut ehtiä Kissa Janssonia sanoa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Blue J linkitti saman minkä minäkin jo linkitin tänään noin kello 13.32. Litti on laulunsa ansainnut. Litin näkeminen niin läheltä oli minulle jokseenkin sama kuin jos lestadiolainen olisi kohdannut Jeesuksen (ei sen Jatkoajan nimimerkin). Että se onkin oikeasti olemassa ja tuossa se on, hallelujah!

Ajattelin, etten tänään puhu naiselle kuin minimaalisen vähän. Hää on niin nätti, että ei minua tänään hänen jutut kiinnosta, voisin vain katsella!

Kaunis mieli -elokuvassa on hyvä kohtaus. Siinä John Nash sanoo naiselleen hämärästi muistellen jotakuinkin niin, että häntä kiinnostaisi nyt yhtyä naiseen mutta sitä ennen hän yrittää tehdä sanallisen vaikutuksen naiseen ja lätisee joutavia, koska niin on ihmisellä tuollaisessa tilanteessa lajina tapana toimia.

Siinä on hyvä neuvo.

LISÄYS: Haa, tässä se neuvo onkin! John Nash neuvoo naisasioissa.
 
Viimeksi muokattu:

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Melkein tuli asiaa tänne jo nyt mutta tulikin kutsu häviämään rahani pokeri-iltamiin joten palaan asiaan myöhemmin
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja nyt Janne Ojanen nostetaan Hakametsän hallin kattoon. Hienoa seurattavaa nostalgiasta pitäville penkkiurheilijoille tämä ilta.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Parikymmentä olutta kaapissa ja yksi edessä pöydällä. Alkaa olokin jo kohentua.

Nyt kun nostalgiaan päästiin niin laitetaan pätkä, jonka tapahtuma-aikaan olin vasta isäni etupuolella. Jos Suomesta tulee vielä elinaikanani uusi arvokisavoittaja kestävyysjuoksussa, niin lupaan alkaa absolutistiksi.

Lasse Viren, Munchenin 10000m
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Täällä juodaan Saku Kuldia. Jotenkin vetinen maku kyllä. Muistelisin että oon ennemmin tästä pitänyt tai pitänyt edes keskiverto-oluena...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös