Kalsarikänniketju

  • 5 222 344
  • 66 665

BattleHymn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Liverpool FC
Tyttö saatettu takasin äidin helmoihin, eli nyt on pakko taas puuduttaa itteni oluen voimalla, että saa nukuttua ens yön, ettei se ikävä pukkaa taas liikaa pintaan. (angstia isolla miehellä)

On tää rankkaa.

np: Volbeat - The human instrument
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Neito reissussa ja viiniä kaapissa.

Ei liene vaikea arvata mihin tämä yhtälö johtuu - aivan, laatuaikaa kalsarien parissa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Emäntä myöskin reissussa, joten tilanne hyödyksi. Istun olohuoneessa ja kuuntelen Metallican Tallinnan 2005 keikkaa ja nautin viskistä.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin - eilinen tilannehan ei ole miksikään muuttunut joten miksi pitäisi keksiä muuta tekemistäkään.

Kippis!
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ylös!

Tässä maistellaan lonkeroa ja Kreikan tuliaista, eli Ouzoa. Saa nähdä, väsyttää aika paljon. Voi olla että kalsarit jäävät todella pieniksi.
 

Baikonur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saa nähdä, väsyttää aika paljon. Voi olla että kalsarit jäävät todella pieniksi.

Viimeksi, kun täällä viime viikolla pikaisesti pyörähdin, niin viiden keskiketterän jälkeen uni kutsui. Nyt on virtaa hitusen enemmän, mutta antaas kattoo jaksaako sitä. Olutta on jääkaapissa ja huomenna vapaata. Sillä varjolla tietysti vois vaikka tissutella. Lauantaina taas työt pukkaa päälle.

Kuinkas ollakaan CMX:n levyjä tässä on tullut pyöriteltyä. Enimmäkseen Vainajalaa ja Isohaaraa. Suomirokkia parhaasta päästä, riippumatta säästä. Rentoja ja rauhallisia kalsareita, hillitty kippis vielä siihen perään. Niin ja kevyt nyökkäys. Jatkakaamme!
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaippa sitä pitää kirjoittaa tännekin pitkästä aikaa. Eipä ole kalsaikännejä tullut vedettyä pitkiin aikoihin, vaikka viinaa onkin lomalla ja muutenkin kulunut ihan kiitettävästi.

Todella kova ikävä erästä ihmistä, eikä toi viina siihen taida auttaa, mutta vedetään nyt silti. Eli kaljaa tällä hetkellä, kohta voisi siirtyä väkevämpiin....
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
Ahh, kyllä Bushmills, Guinness ja The Dubliners antaa pohjan maailman parhaille kalsarikänneille, Cheers Lads!


And as I went home on Thursday night as drunk as drunk could be
I saw two boots beneath the bed where my old boots should be
Well, I called me wife and I said to her: Will you kindly tell to me
Who owns them boots beneath the bed where my old boots should be

Ah, you're drunk,
you're drunk you silly old fool,
still you can not see
They're two lovely Geranium pots me mother sent to me
Well, it's many a day I've travelled a hundred miles or more
But laces in Geranium pots I never saw before

Tuollainen on päivän epistola The Dublinersin kappaleessa Seven Drunken Nights
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Pitää varmaan vähän kalsaroida tässä kun sää on niin huono ettei terassi ole mahollinen vaihtoehto. Loppuillasta varmaan Onnelaan jos kunto riittää.
 

FlamesFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, TPS ja Goonit maailmalla.
Röyh!

Liityn tänään kalsari kännejä viettävien pariin. Frendit kaikki jossakin ja rahaa ei ollut että voisi lähteä seuraksi. Geissi tuossa vieressä. Näillä mennään.

Kippis ja Hyvää iltaa kaikille!
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vana Tallinn, Gin, Vodka, Battery, Tonic, Russian ja yksi lava keskaria. Siinä ainekset tämän alkuillan kalsaripyrähdykselle. Parin tunnin päästä tulee yksi muodollisesti pätevä kottarainen kylään ja selän pesijäksi. Tsaijaijai.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Jaaha! Muija on jazzeilla töissä ja juon juon minä poika juon minä tykkään olla kännissä. Loota Koffia ja jotain viron kirkasta on eineksinä täksi illaksi. Tuskin tulee mihkään lähdettyä kun lompakkoon voisi vaikka teipata varren ja läiskiä kärpäsiä ikkunan pielistä. Mutta kun on hyvää musiikkia koneella (Hammarbergia ja Tammilehtoa) niin ilta on taattu.

Skool, ystävät hyvät!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Joopa joo. Karhua ja leijonaa. Kumpi voittaa, en tiedä eikä kiinnosta. Eukkokin on kuin perseeseen ammuttu karhu,kun en ole innostunut lähtemään kuuntelemaan erästä iskelmälaulajaa tänään. Porissa olisi kyllä tänään muutakin kuin Annika Eklund. No, kunnon kalsarit nyt päälle ja ehkä ei pian tarvi lähteä mihinkään.

Kyllä se tästä.
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erehdyin ostamaan Fostersia, mutta kai tänkin saa jotenkin sisäänsä ängettyä. Täytyy jatkossa pysytellä laatuoluiden parissa.

Onko muut pukemassa kalsareiden päälle muutakin vaatetta illemmalla vai pysyttelettekö melkein aatamin asussa loppuillan?
 

Veijari

Jäsen
^Ei muuta tarvita kuin kalsarit. On muuten helvetillinen reikä meikäläisen kalsareiden persustassa, noin nyrkin kokoinen. Noh, mukava rapsutella palleja sen kautta.

Jotta ei mene paskan jauhamiseksi niin sain eilen korruptiolahjaksi Monnet V.S.O.P konua, pitää kai sitäkin tänään maistella kun ei ole kokemusta, tietääkseni.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Täytyy vähän virittäytyä tunnelmaan täsä. Sunnuntaina Tallinnaan.. tai siis Viron reissu 2007. Jee jee, just joo..

Lonkeroa olis jääkaapissa ihan sopivahko määrä ja jos kävis emännän kaapista alakerrasta hakemassa vähähän blandista, ni onnistuis toi viinanki juonti paremmin.
 
Parit lonkerot tuli haettua kaupasta. Vähän stressilääkettä. Avaamaton vodkapullo odottelee myös, mutta jos sen säästäisi myöhemmäksi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Onko muut pukemassa kalsareiden päälle muutakin vaatetta illemmalla vai pysyttelettekö melkein aatamin asussa loppuillan?
Eiköhän tässä riisuta ne bokseritkin kunhan muksut nukkuu.

Karhu karjahtaa Karjalan karheikossa tänään. Onhan tuolla Smirnoffin Pierren tislettäkin litran leka oottelemassa... Rva ei kuulema ota "kuin lasillisen viintä" tänään, joten isi saapi vetää perseen olalle. Notkea kun on.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös