Yömyöhä, vittu mitä parasta.
Joo paljon paremmin lähtee päivä käyntiin kun aamutuimaan tempasee kolme kaljaa naamariin.
Kännillä on kyllä hyvä hinta-laatusuhde kun vertaa muihin nautintoa tuoviin juttuihin. Esimerkiksi Lintsin ranneke näyttää maksavan 37 euroa. Virosta tuotu vodkapullo taas vitosen.
Eikä tässä tarvitse edes nousta sängystä.
Mikä mättää suomalaisessa olut- ja makkarakulttuurissa? Taitavat saatana mennä käsikädessä, kun HMV mahollisemman halvalla on se ykkösjuttu. Ei siinä, kyllähän nää Sandels ja Pirkan lammaskrakova uppoaa, mutta ei vaan pysty ymmärtämään miten joku voi noita jauhomakkaroita vetää Koffilla alas ja vielä nauttia siitä.
Jos miettii hintaa, alkoholiprosenttia ja makua, niin hinta-laatusuhde on kaikkein paras niissä halvimmissa kaljoissa. Se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa. Suomalaiset haluavat humalaan. Ja niissä makkaroissa suomalaiset ei vaan tajua mitä muualla on. "Kyllä suomalainen on maailman parasta", vaikka oikeasti kahvinkorvike ja lihankorvike kuuluvat pula-aikaan.Mikä mättää suomalaisessa olut- ja makkarakulttuurissa? Taitavat saatana mennä käsikädessä, kun HMV mahollisemman halvalla on se ykkösjuttu. Ei siinä, kyllähän nää Sandels ja Pirkan lammaskrakova uppoaa, mutta ei vaan pysty ymmärtämään miten joku voi noita jauhomakkaroita vetää Koffilla alas ja vielä nauttia siitä. Suomen kesää ei kyllä muut hakkaa, vaikka kaikessa lutuurissa jäädääkin jälkeen.
Suomen olutkulttuuri on tosiaan ihan perseestä. Ei noita kotimaisia perusoluita kukaan jaksa juoda. Vähänkään laadukkaammat oluet maksavat jo turhan paljon ja edelleen on ihan laatumestoja, joista ei kuitenkaan saa edes vehnäolutta. Makkarakulttuurista sen sijaan eri mieltä! Jauhomakkarat vievät n. 100-0 näitä joitakin "A-luokan lihasia meisseleitä". Mieluummin jauhomakkara, kuin jänteitä täynnä olevat "a-luokan" kusetusmakkarat.
"Jauhomakkarat" eivät oikeastaan edes sisällä jauhoa, vaan lihaan verrattavia aineita, joita joku voisi kutsua teurasjätteiksikin. Joku toinen sitten taas tykkää siitä että elukasta käytetään niin paljon. Ja vettä niissä on kanssa aika paljon, jonka takia sitten pitää olla sakeuttamisaineita tms. ja muitakin lisäaineita.Makkarakulttuurista sen sijaan eri mieltä! Jauhomakkarat vievät n. 100-0 näitä joitakin "A-luokan lihasia meisseleitä". Mieluummin jauhomakkara, kuin jänteitä täynnä olevat "a-luokan" kusetusmakkarat.
Suomen olutkulttuuri on tosiaan ihan perseestä.
Ei noita kotimaisia perusoluita kukaan jaksa juoda.
Makkarakulttuurista sen sijaan eri mieltä! Jauhomakkarat vievät n. 100-0 näitä joitakin "A-luokan lihasia meisseleitä". Mieluummin jauhomakkara, kuin jänteitä täynnä olevat "a-luokan" kusetusmakkarat.
Makkarakulttuurista sen sijaan eri mieltä! Jauhomakkarat vievät n. 100-0 näitä joitakin "A-luokan lihasia meisseleitä". Mieluummin jauhomakkara, kuin jänteitä täynnä olevat "a-luokan" kusetusmakkarat.
Ja niissä makkaroissa suomalaiset ei vaan tajua mitä muualla on. "Kyllä suomalainen on maailman parasta", vaikka oikeasti kahvinkorvike ja lihankorvike kuuluvat pula-aikaan.
Eihän tässä mitään muuta kuin kalsarointia ja musaa.
Ricky tick big band soi nyt, kohta ehkä jotain vähän rokimpaa.
Juomana olut.