KalPa pudotuspeleissä 2024

  • 117 170
  • 1 242

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Peliä nyt KalPa! Kohta soi omissa
 

KohtuPora36

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Veljmiehet, QPR, C.F. Real Madrid
Haastava kysymys, onko tämä seuraava erä Kisun viimeinen erä KalPassa tai ylipäätään? Jotenkin vaan vaikea käsitellä tää asia, tietysti tulos tärkein mutta mietin samalla myös Kisun näkökulmasta mitkä fiilikset. Joo vähän liian tunteellista ehkä mutta mulle yksi isoimmista sankareista ikinä tälle seuralle!
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Nyt olis syytä palata jatkoajalla siihen omaan peliin. Johtoasemassa KalPa ei vain osaa pelata ja tuo peruuttelu on turmioksi. Olisihan se pronssi kuitenkin ihan kiva.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei kyllä Kantneria taida tämä matsi kiinnostaa, aika löysää menoa.
Tuntuu olevan tosi semmonen maaleista itseluottamuksen kautta elävä, että sitten kun ei mene niin alkaa näkymään otteissa kyllä.

Ei oo mitenkään sanottua onko sitte KalPa vai Tappara missä ura jatkuukaan vai joku muu seura, että ensi kaudella maaleja tulisi sitä tahtia mitä tällä kaudella. Muussa kuin maalinteossahan kaveri ei mitenkään erikoinen ole, mutta kehitettävissä olisi kyllä erinomaiseksi pelaajaksi jos motia on itsellään vain kehittyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös