Kalle Sahlstedt – Lukon oma poika urheilujohtajaksi

  • 480 521
  • 3 601
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Miten yhden tai useamman pelaajan mahdollinen hankkiminen liittyy yhtään mitenkään kehittymiseen urheiluseurana?
Kehitystä voi olla vaikka minuuttitasosta vuosisatoihin jne.

Nyt puhutaan kauden kehityksestä, jonka toivotaan huipentuvan keväällä vaikka kultaiseksi. Siihen voi hyvinkin liittyä pelaajan tai parin hankkiminen. Voidaan toki puhua myös vahvistuksista, mutta kehitystä kai sekin on. Saitko pointtini?
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Miten yhden tai useamman pelaajan mahdollinen hankkiminen liittyy yhtään mitenkään kehittymiseen urheiluseurana?
Yhtälailla voidaan kysyä miten menestys voi vaikuttaa urheiluseuraan?

Osalle kirjoittajista tuntuu tosi vaikealta hahmottaa metsää puilta, 5 peräkkäistä voittoa sarjan alussa tuntuu siltä kuin tämä riittää.
Koittakaa nyt uskoa että menestys reseptiin kuuluu kauden aikainen pelin ja joukkueen vahvistaminen, kuinkahan monta mestaruutta on 2010 -luvulla voitettu tismalleen samalla kokoonpanolla kun syyskuussa on aloitettu?
Reseptiin on tainnut aina kuulua jokin täsmävahvustus kauden aikana.

Se että tarvitaanko juuri nyt voi olla kyseenalaista mutta kauden aikana varmasti jos metallia halutaan.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mielestäni Heinolan jäädessä tulematta, yksi pakki tulisi hankkia. Tuon pakin pitää kuitenkin ehdottomasti olla mielestäni kovan luokan hankinta ja mielellään juuri kuten täällä on mainittu, niin jo kokemusta omaava. Kiire tälle hankinnalle ei missään nimessä ole, eli ei mitään paniikkihankintoja, kiitos, mutta nyt kun joukkue on vihdoin todella hyvä ja voi mennä vaikka kuinka pitkälle, niin näkisin, että yksi kovan luokan puolustaja tuohon Heinolan tilalle vielä ja voidaan oikeasti haastaa kenet vain tällä kaudella.

Katsellaan rauhassa, annetaan kauden edetä, seuraillaan tilannetta ja kun iso on vapaana, iskeköön Kalle siihen heti kiinni, kun rahaa pitäisi vielä olla ihan kunnolla käytettäväksi.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ehdottomasti yksi kova pakki lisää jossain vaiheessa kautta. Ja mielellään vielä yksi hyökkääjäkin. Riippuen miten joukkue suoriutuu.
nuo, jotka ovat vahvistuksia vastaan voi katsoa vaikka miten Kärpät, Tappara ja HIFK vahvistuu vielä kauden mittaan.
toki nyt on mennyt tuloksellisesti hyvin mutta puutteita on silti nähtävissä ihan kevättä ajatellen.
kiire noilla hankinnoilla ei vielä ole. Paino sanalla vahvistus. Ei leveyspelaajia vaan vahvistuksia.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voidaanko me alle 10 otannalla edes sanoa missä on puutteet ja hankkia niitä kevättä varten? Puolustaminen on ainakin ollut lähes liigan parasta ja sinne tässä nyt eniten hankintoja huudetaan. Näkisin, että täällä ei ole yhtään kirjoittajaa, jonka mielestä hankintaa ei saa tehdä missään vaiheessa kautta. Saa tehdä, JOS Heinola jää pois, JOS löytyy oikea selkeä vahvistus, JOS valmennus katsoo tarpeelliseksi.

Myöhemmin voi oikeasti olla tarve vahvistaa vaikka sentteriosastoa, jos huonosti käy loukkaantumisten kanssa. Tai maalivahti loukkaantuu. Millä sitten reagoidaan kun rahat on laitettu paniikissa pakkiin lokakuussa, samalla kun puolustus toimii ja tulosta tulee.

Kertokaa nyt ihmeessä että miksi juuri nyt?
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Ehdottomasti yksi kova pakki lisää jossain vaiheessa kautta.
Ja mielellään vielä yksi hyökkääjäkin. Riippuen miten joukkue suoriutuu.

Juuri näin, jos ja kun Heinola tuskin tulee?

Hyökkääjää en ehkä enää hankkisi, vaan jättäisin rahoja mahdollista maalivahtihankintaa varten, jos sellaista tarvitaan.

Just nyt näyttää, että maalivahtihankintaa ei tarvita, mutta ei sitä koskaan tiedä?


 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
@mig24 kuka on puhunut, että vahvistukset täytyy hankkia nyt?
En tiedä onko kukaan suoraan eikä asia vaivaa niin paljon että lähtisin etsimään viestejä. Muutaman kohdalla olen kuitenkin ollut ymmärtävinäni, että pidemmälle odottaminen ei voi olla vaihtoehto ja joukkuetta pitää vahvistaa, koska puolustajien peliesitykset ovat olleet huonoja. On tullut nimiä pelaajista, jotka ovat vapaana nyt hankittavaksi ja ikään kuin ei voida rauhassa edes odottaa Heinolan tilanteen lopullista selviämistä.

Jos olen ymmärtänyt väärin, niin pahoittelut siitä. Itse olen sen kannalla, että tällä hetkellä ei ole mikään kiire eikä paine ostaa lisää, koska homma toimii. Jos Heinola ei tule, voidaan katsella rauhassa ja mikäli sopiva, mahdollisesti tulevillekin vuosille sitoutuva pelaaja löytyy, niin mikäpä siinä. Mutta todennäköisempänä näen laadukkaan playoff-vahvistuksen löytyvän sitten siirtorajaa lähempänä, kun heikosti menestyneet joukkueet alkavat kauppaamaan ykkösheppojaan pois. Silloin tiedämme myös muut mahdolliset heikot kohdat, joita pitäisi vahvistaa.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Odotetaan nyt vielä hetki sen ostoskorin kanssa. Nemecek palaa reilun 3 vk päästä ja sitten on ekaa kertaa paras pakisto jalkeilla.

Omakin näkemys on, että kevääksi tarvitaan jeesiä Pressille ja Tarelle avauspelaamiseen. Klok ja Sevänen antaa tulitukea, mutta heidän väliin tarvis Seväsen tyylisen mutta parempi kiekolla. Ja Kalle tuskin on valmis tinkimään siitä että vähintään 1+1 diili ja eteenpäin menevä. Jos peli toimii niin lähtis ostelee ilman loukkaantumisia. Ensiksi kyllä jatkaisin Olli Vainion diilin loppukaudeksi. Pelannut hyvin. Mailataidot kuin Tikkasella, mutta pelannut varmasti ja antaa kovuutta maalinedessä. Ansainnut pelipaikkansa.

Tammikuussa alkaa kaupat taas aukeamaan ja sieltä voidaan saada tulitukea pakistoon. Vert. Tappara viime vai edellis kaudella Suhosesta. Ollaan kerrankin ostajana niinä päivinä. Ja kaikkea ei saa tuhlata. Hyökkäyksessä muutama kysymysmerkki ja reagointi varaa pitää olla.

Mutta toistan mikään kiire ei ole.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
@mig24 Mutta lisäisin sen vielä, että miksi asiasta edes keskustellaan NYT? Eikö kannattajat luota nykyiseen toimintaan?

Nyttenhän voi sitten tämänkin keskustelun lopettaa. Ei kai tässä sitten kannata ensi ja tulevien kausien pelaajahankinnoista ja mihinkään muuhunkaan joukkueen toimintaan liittyvistä asioista keskustella, kun luottamus nykyiseen toimintaan on riittävällä tasolla?
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nemecekistä. Yllä mainittu reilu 3vko huili. Eilen taisi otteluennakossa(jatkoaika) olla "5-6 viikkoa" ellen väärin muista. Oliko varmaa lähdettä tälle?
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nemecekistä. Yllä mainittu reilu 3vko huili. Eilen taisi otteluennakossa(jatkoaika) olla "5-6 viikkoa" ellen väärin muista. Oliko varmaa lähdettä tälle?
Eilisessä ottelu ennakossa on/oli myös listattu Lukolta loukkaantuneiksi Pathrik Westerholm, Vili Laitinen ja Miska Kukkonen, vaikka kaikki ovat olleet pelikuntoisia jo muutaman viikon ja pelanneetkin. Silloin kun Nemecek loukkaantui (27.9.), niin seuraavana Maanantaina (30.9.) Lukko ilmoitti että Nemecek on poissa 5-6 viikkoa ja tuosta voi laskea että tällä hetkellä poissaolo jatkuisi sen 3-4 viikkoa. Toki tuon voi myös halutessaan laskea niin, että Nemecek pelaa seuraavaksi aikaisintaa Marraskuun maaottelutauon jälkeen, eli 13.11.2019.

Aika surullista, että nuo JA:n ennakot tehdään vain sinne päin. Kannattaa huomista ennakkoa myös vilkaista, jos siellä on edelleen ne samat loukkaantuneet, eikä mainita Nemecekiä ja/tai mahdollisesti Koivistoa. Silloin voi melkein siitä lähtien jättää nuo jutut lukematta.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Josef Boumediennen palkkaaminen oli myös loistava veto Sahlstedtilta. Scouttaus Ruotsin maalla on juuri oikeaan aikaan Liigajoukkueiden kärkeä, kun trendinä pelaajia suuntaa sieltä Suomeen. Press ja Westerholmit vahvoja näyttöjä.

Lisäksi Färjestadin Sebastian Erixon oli ilmeisesti todella lähellä nousta Pressin kanssa samaan laivaan, mutta teki kuitenkin jatkon sinne. Tehnyt tällä kaudella 9 pinnaa kymmeneen otteluun.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaahas, Kunnari arvuuttelee Iltapulussa, kauanko Kalle jaksaa kasitietä tahkota, kun perhe asuu Turussa ja Tepsillä olisi tarve uudelle UTJ:lle ja halu Kalleen.
Itse en tiennyt, että perhe asuukin Turussa. Toivottavasti Kallen sopimus on mallia sitova muutamaksi vuodeksi.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jaahas, Kunnari arvuuttelee Iltapulussa, kauanko Kalle jaksaa kasitietä tahkota, kun perhe asuu Turussa ja Tepsillä olisi tarve uudelle UTJ:lle ja halu Kalleen.
Itse en tiennyt, että perhe asuukin Turussa. Toivottavasti Kallen sopimus on mallia sitova muutamaksi vuodeksi.

Eikö perhe asu Naantalissa? Nää on näitä Kunnarin toiveita pikemminkin, eilenkin twiittasi kuinka Sahlstedt olisi oikea henkilö UTJ:ksi. Kalle on kuitenkin itse sanonut, että hän on vähintään 5 seuraavaa kautta Lukossa. En keksi ensimmäistäkään syytä, miksi Kalle lähtisi kasvattajaorganisaatiosta, jonka on saanut lentoon, täysin pohjalla olevaan laivaan, jonka hallitus on lähinnä sisäsiittoinen saunakaveri porukka.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En keksi ensimmäistäkään syytä, miksi Kalle lähtisi kasvattajaorganisaatiosta, jonka on saanut lentoon, täysin pohjalla olevaan laivaan, jonka hallitus on lähinnä sisäsiittoinen saunakaveri porukka.

Supercell-miesten hillot ja Erkan vakuuttelut.

Ainakin sellainen kuva on tullut ulospäin, että Killeri on Lukossa hyvin viihtynyt ja suhteet esim. TJ Rajalaan ovat kunnossa. Myytipäälliköt sekä ravintolapuolen johto ovat vaihtuneet tiuhaan, sitä en tiedä mistä raju vaihtuvuus johtuu.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Supercell-miesten hillot ja Erkan vakuuttelut.

Epäsuorasti Lukon / Lukon taustayhtijöiden liikevaihto on sellaiset 125meuroa vuodessa. Eiköhän saa Killeri täältäkin kinkkua ruisleivän päälle halutessaan. Erkka kun on puuhailemassa tuossa hallituksessa, niin pikemminkin laittaisin roposet seuraavasta ehdokkaasta hänen padawanille, eli Lämsälle.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikö perhe asu Naantalissa? Nää on näitä Kunnarin toiveita pikemminkin, eilenkin twiittasi kuinka Sahlstedt olisi oikea henkilö UTJ:ksi. Kalle on kuitenkin itse sanonut, että hän on vähintään 5 seuraavaa kautta Lukossa. En keksi ensimmäistäkään syytä, miksi Kalle lähtisi kasvattajaorganisaatiosta, jonka on saanut lentoon, täysin pohjalla olevaan laivaan, jonka hallitus on lähinnä sisäsiittoinen saunakaveri porukka.
Joo, Timo-Gunnar lienee jämähtänyt samalle ysärille kuin koko Turku ja tepsikin. Miksi ihmeessä liigan vakavaraisimman seuran utj, jolla on laaja urheilullinen valta, erittäin hyvä yhteistyö vamennuksen ja hpj:n kanssa, suht rajaton kansansuosio ja erittäin hyvä juttu menossa, lähtisi liigan eniten kuralla olevan liigajumbosekoiluseuran muka-utj:ksi.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kovan kinumisen ja maanittelun jälkeen Kalle Raumalle tuli. Mulle jäi ainakin semmonen kuva ettei ihan helpolla Raumalle palannut.

Toivotaan ny ettei ole tullut katumapäälle, ja miksi olisi kun hommat skulaa.
 
Perhe Naantalissa, pelaajataustaa TPS, kokemusta nuorten parista Turussa, Supercell-rahat, uuden areenan hanke, isompi kaupunki, palkka (?).
Helposti niitä syitä löytyy, jotka voisivat olla Sahlstedtin mahdollisen TPS-siirron taustalla.
Varmasti on toki Kunnarin omia haaveita nämä, mutta ei nyt mikään suuri yllätys olisi vaikka Kalleltakin kiinnostusta löytyisi.
 

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onhan noita syitä, tosiaan useitakin, miksi Kalle voisi lähteä.

Se, mikä tuntui tässä Lukko-pestissä olevan hänelle tärkeää, oli mahdollisuus kokonaisvaltaisesti vastata liigajoukkueen urheilupuolesta - ja tuota mahdollisuutta ei taida TPS:ssä olla tarjolla. Toivotaan, ettei innostu mahdollisista kyselyistä ollenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Pelkkää spekulaatiota Kunnarin omassa päässä. Jutun aihetta pitää palkkansa eteen keksiä ja siihen kylkeen voit heittää tarinaan vaikka mitä nimiä. Journalisimin laadulla nyt ei ole mitään väliä nyky-lehdissä, varsinkaan näissä ”iltapuluissa”.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ole lukenut tuota Kunnarin juttua, mutta sen olen vuosien varrella huomannut, että Kunnari on hyvin perillä siitä, mitä suomalaiskiekon kulisseissa tapahtuu. Hänen välittävänsä tiedot ovat yleensä pitäneet hyvin paikkansa.

Kuitenkin luulisin, että jatko Raumalla kiinnostaa enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös