Virveliä kainaloon
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- 4.11., 7.4. ja pyhä henki
Oli ihan hyvä viikonloppu Norjassa. Seiska- ja ysikiloiset lohet. Isompi lähti matkaan. Eilen loimuttelin puolikkaan fileen ja toisen puolen fileestä laitoin etupään graaviin. Tein kolme erilaista graavia, eli ihan perus suola-sokeri-tilli, sitten toiseen sipulia ja sipulinvartta, valkopippuria, limeä sekä samat kuin ekassa, ja kolmanteen soijakastiketta ja inkivääriä. Hyviä tuli kaikista, mutta on vaan ihan saatanasti. Pyrstöpuolikkaasta pitää tehdä tänään jotain ja sitten koittaa saada vielä maksimaalisesti syötyä noita. Yhteensä tuota kalaa on vielä syötäväksi varmaan jotain reilu kolme kiloa ainakin.
Torstaina ajelen taas takaisin Norjaan pitkälle viikonlopulle, niin pitää yrittää säilöä tuota kalaa sen verran, josko saisi silloin syötettyä muille kalamiehille osan. Tänään ja/tai huomenna taidan käydä töiden jälkeen vähän koittamassa siikaa/taimenta ja siinä sivussa väistämättä harria, mutta nyt menee kyllä kaikki takaisin luontoon. Muutama perhokin pitäisi tässä välissä tehdä lisää, mutta onhan tässä sellainen 32 h miinus mahdolliset nukkumiset tehokasta peliaikaa.
Torstaina ajelen taas takaisin Norjaan pitkälle viikonlopulle, niin pitää yrittää säilöä tuota kalaa sen verran, josko saisi silloin syötettyä muille kalamiehille osan. Tänään ja/tai huomenna taidan käydä töiden jälkeen vähän koittamassa siikaa/taimenta ja siinä sivussa väistämättä harria, mutta nyt menee kyllä kaikki takaisin luontoon. Muutama perhokin pitäisi tässä välissä tehdä lisää, mutta onhan tässä sellainen 32 h miinus mahdolliset nukkumiset tehokasta peliaikaa.