Kajaanin Hokki 2022–2023 – Räpsän toinen

  • 190 175
  • 1 177

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Se oli siinä. Katellaan ens kaudella lisää. Saa vielä toki ihmeisiin uskoa, mutta tämmöisellä siihen ei tosin usko enää kukaan. Peliitat pelasi toki hyvin.

Vituttaa kun tavoitteena muka nostaa Hokki mestikseen kärkeen ja tulos on tämä? Eipä mene enää illat pilalle kun pitää keksiä muuta tekemistä peli illoille. Ei toki omaa joukkuetta saa hylätä heikkoina hetkinä, mutta maksava katsoja voi kuitenkin viimekädessä valita katsooko pelejä vai ei. Nyt ei löydy motivaatiota. Käsittämätöntä miten voi noin pelata tämmöisessä paikassa
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Terveisiä mm. Turkuun, Räpsä ei syyttänyt tuomareita, jotka olivat tosiaan ok., mutta tänään ei pelattu Kajaanissa, ohi peli kaiken kaikkiaan Hokilta, Peliitat oli parempi, ei kuitenkaan mitenkään täydellinen.
Onnea Heinolaan voitosta!
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Jälkiviisaana voisi kysyä olisiko joulukuussa pitänyt hankkia se pakki tai pari. Jos ollaan päästetty sarjassa kokokauden eniten maaleja, niin puolustuspäässä se vika on. Se huono puolustus syö tehoja hyökkäyspäässäkin. Hyökätään väsyneenä ja pakit ei saa nopeasti avattua peliä. Omista ei päästä tehokkaasti pois. Syytän munatonta seurajohtoa ja urheilutoimea, ettei reakoida, kun se tarpeellista, vaan puhallellaan muniin, että kyllä se siitä, kyllä se siitä. Tulos on se, että karsimaan mennään ja sielläkään ei pärjätä, miten kauden pelit Forssaa ja Peliittoja vastaan menneet, ei pärjätä niille.

Heinolan selostaja on hyvä, pitää varmaakin ryhtyä seuraamaan Peliittojen pelejä, kun Kajaanissa pelataan ensikaudella suomisarjaa tai pelata ollenkaan.
Niin ei tässä tarvitse olla edes jälkiviisas, tällä materiaalilla ei vaan päästä parempaan tulokseen, sitä vaan edelleen ihmettelen, että lähes paras kokoonpano ja viikko saatu harjoitella ja keskittyä kenties kauden tärkeimpään peliin ja esitys tällä tasolla, koko joukkue oli alle minkään tason, Nokian Pyrykin olisi vienyt Hokkia mennen tullen tämän iltaisen esityksen perusteella.

Nyt pitää kaikkien herätä todellisuuteen, MISSÄ sarjassa pelataan ensi kaudella?
Peliitat rahaton ja konkurssi kypsä joukkue, vailla omaa u-20 joukkuetta, nöyryyttää Kajaanin Hokkia tällä tavalla, sanat loppuu, jatkakaa viisaammat?
 

Lepotila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät, Tappara
Räsäsen CV on nyt nähty. Peluutustapa on menneiltä vuosikymmeniltä. Valmennus varmaan samaa shittiä.
Valitettavasti vielä yksi kausi pitää kestää tätä kyntämistä.
Myllyksestäkään ei ole joukkueesta kuulunut mitään hyvää, tuskin saa jatkosopparia.
Toivottavasti saadaan ensi kaudeksi nykyaikaisen valmennuskoulun käynyt kakkoskoutsi.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Räsäsen CV on nyt nähty. Peluutustapa on menneiltä vuosikymmeniltä. Valmennus varmaan samaa shittiä.
Valitettavasti vielä yksi kausi pitää kestää tätä kyntämistä.
Myllyksestäkään ei ole joukkueesta kuulunut mitään hyvää, tuskin saa jatkosopparia.
Toivottavasti saadaan ensi kaudeksi nykyaikaisen valmennuskoulun käynyt kakkoskoutsi.
No okei myönnetään, että tämän illan esityksellä, myös Räpsä voisi vähän miettiä joukkueen valmistamista vieraspeleihin, mutta suurin syyllinen koko kauden taapertamiseen ei ole yksin Räsänen, vaan syyt ovat varmaan jossakin muualla,...
Täysin ala-arvoinen suoritus koko orkanisaatiolta, mukaan lukien Räpsä, Niiranen, johtokunta, pelaajat, maalivahdit ja allekirjoittanut, koska katsoin peliä huonosti valmistautunaana ja bussijaloilla ;)

Muuten edit. minä en ainakaan nähnyt Myllystä penkin takana, näkikö muut?
 

Lepotila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät, Tappara
Päävalmentaja peluuttaa joukkuetta jonka hän on apuvalmentajan kanssa kauteen virittänyt.
Joukkueen kasaa utj yhdessä valmennuksen ja hallituksen valtuuttaman ryhmän kanssa. Yleensä budjetin rajoissa.
Oli Jamo paikalla vaikka ei paljon ruutuaikaa saanutkaan.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Mutta noin yleisesti, kannattaako Kajaanissa pelata Mestistasolla jääkiekkoa, jos ei rahaa ole, eikä edes lyhytaikaisia lainoja voi ottaa kriisinhetkellä?
Edelleenkään, en haluaisi toistaa jatkuvasti itseäni, mutta sanontaa "velkaantuminen ei ole vaihtoehto" on kyllä niin käsittämättömän jääräpää sanonta johtokunnalta, että,..

Ymmärrän kyllä jos rahaa ei ole, mutta haiskahtaa vähän tuo pelaajien ja valmennuksen haluttomuus siltä, että ei ehkä ole mahdollisuuksia pelata tällä tasolla nyt, eikä tulevaisuudessa, ei Suomisarjassakaan pelata aivan näillä ajatuksilla, mutta eteenpäin ja katellaan,..
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
Itse ainakin olen sitä mieltä, että jos halutaan menestyä niin Suomi-sarja on oikea taso. Mikäli tyydytään keikkumaan vuodesta toiseen säälipleijariviivan alapuolella tavoitteena karsintojen välttäminen, niin sitten varmaan Mestis. Nyt on monta vuotta jo uhottu, että nostetaan hokki takaisin sinne minne kuuluu. Ei tule onnistumaan näillä pelimerkeillä.

Noh katsotaan vielä kuitenkin tämä kausi loppuun, onhan tässä vielä teoreettinen mahdollisuus päästä jatkamaan kirkkaimpiin peleihin. Kova usko ja luotto oli nyt sairastuvan tyhjetessä, että tuolta pohjalta noustaan vielä vauhdilla, mutta sitten tuli nämä viimeiset pelit joissa kustiin täysin omiin muroihin.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kajaanin edustushokki Ry on mennyt konkurssiin velkaantumisen vuoksi 2017.
Tämähän ei tietenkään ollut meidän Hokki kannattajien tai muidenkaan Mestistä seuraavien tiedossa?
Mutta jos vielä tämän iltaiseen peliin, niin huonoin, haluttomin, hajuttomin ja surkein Hokki miesmuistiin ja meikäläinen muistaa Hokin jo silloin kun se vielä oli KaPan joukkue, eli ennen vuotta 1968 ja Hokin silloiset perustajatkin on osin tuttuja, tosin suurin osa heistä on jo poistunut näiltä areenoilta.
Mutta jospa se siitä?
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllä Hokki mestikseen kuuluu. Onhan mestaruus ja useat mitalit ja ylipäätään yksi kokeneimmista/pisimpään Mestiksessä tahkonnut joukkue? Tuo tietysti näin katsojana turhauttaa kun tavoitellaan nousua takasin kohti mestiksen kärkeä mutta tämmöisin esityksin. Nämä Peliitat pelit olisi ehdottomasti pitänyt hoitaa, eilenkin Tuto hävisi niin ois kiinni heitä saatu..

Kyllä tuolla kokoonpanolla pitäisi mielestäni olla korkeammalla? Mitenkään Suomi sarjaa väheksymättä, minua ei se kiinnosta. Ennemmin seuraa sitten vain lasten tai junnujen pelejä. Nyt saa Hokki yllättää ja mennä sinne sääleihin joista olen sanonut sinne yltävän, jopa minulta kuitenkin alkaa olla usko mennyt.

Siitä huolimatta tsemppiä illan peliin!
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Oli kyllä eilen melkoinen ero siihen vanhaan ja parhaaseen Hokkiin. Erikoisella tapaa siellä Kajaanissa piiputtaa, vaikka kokoonpanosta löytyy tekijämiehiä. Onko se jatkuva pelaajaruljanssi loukkaantumisten myötä vaan pistänyt koko homman sekaisin?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hevosmiesten tietotoimisto huhuilee Halosen Anttia ensi kaudelle kakkosvalmentajan rooliin. Siitä en tiedä onko perää vai ei.

Hokin viimeisissä peleissä suorittaminen ”ykköskokoonpanolla” on ollu huonompaa kuin junnuilla täydennettynä. Samaan aikaan U20 hävisi pelinsä pystyyn täydennettynä edustuksen ylimääräisiksi jääneillä. Sinällään simppeliä, peli on parempaa kun ne pelaavat keitä kiinnostaa pelata. Noinkohan tuo vähitellen älyttäisiin.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllä on maalinteko vaikeaa tänäkin iltana, useampikin läpiajo mutta ei mitään. Koovee tulee ja kolmas maali suorastaan lirahtaa Hokki maaliin Koiviston selän taakse.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ja sama Kooveen neljäs maali. Mikä ihme siinä on kun ite ei saaha maalia millään ja vastustaja sen kuin lirauttaa kiekon viivan yli. Kyllä sais kuljettaja Pentti ajella huoltajien kanssa kotiin yksin ja jättää joukkueen valmentajia myöten kävelemään Kajaaniin.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Toki yritystä jo tänään on, mutta eipä lämmitä. Vastustajan mokke hoitaa pisteet kotiin. Kyllä Hokilla on riittävästi omia pelaajia, junnuja sekä työteliäitä pelaajia. Harmittaa muutaman Hokki pelaajan kannalta tämä kausi.

Nyt vituttaa siihen malliin että vaikenen toviksi. Kiitos ja anteeksi. Selittelyjä ei jaksa kuunnella enää, on riittävästi kuultu tällä kaudella.

Hyvää kevättä kaikille, se tulee jokatapauksessa kävi miten kävi.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kun on vaikiaa, niin on se vaan?
Tänään nähtiin kuitenkin hyvä ja yritteliäs Hokki, mutta tuurikaan ei ole mukana, vastustajan liigalaina maalivahti pelasi unelma ottelun ja Koivisto oli epäonninen ja tasapaksu, torjunnat Koivisto 22, Malek 48

Hokilla taisi olla ainakin 3 läpiajoa, 5-3 yv ja taisi siellä tolpat ja ylärimatkin kolahdella?

Peliitat enää pisteen päässä Hokista, mutta sovitaan, että sen lähemmäksi ei Heinolalaiset enää pääse ja karsinta vältetään?
Mielestäni kokeilisin ainakin ensiviikon harjoituksissa ketjujen vaihdoksia, sillä jotain täytyy muuttua,
ehdotukseni:

Ottelun aloittava ykköskenttä ja samalla 1 yv
Komulainen-Pyykkönen-Siiki
Holtinkoski-Mattila
Perustelut, Savolainen ei ole tällä kaudella onnistunut (lieneekö alkukauden loukki syynä?) ja viimekauden näytöillä ei saa olla merkitystä. Lisäksi Joonaksen fyysisyys ja voima ei riitä kaksin kamppailuissa muuten kuin sääntöjen vastaisin taklauksin, taidot ovat kyllä hyvät.

Pyykkönen sen sijaan on vahva härkämäinen sentteri joka hoitaa aloitukset, on kapteeni ja joukkueen sytyttäjä usein, pysyy hyvin pois jäähyboxista ja Komulaisen kanssa pitkäaikainen Hokki pelaaja, lisäksi takuuvarma suorittaja illasta toiseen ja saa myös tehoja tarvittaessa, tämä antaa varmaan Siikille lisää maalipaikkoja?
Puolustajat:
Holtinkoski ehdottomasti Hokin paras pakki, toki virheitä hänkin tekee, mutta on tehokas sekä hyökkäys, että puolustus suuntaan.

No entäs Mattilan Risto, miksi hän ykköskentän taakse ja ylivoimaan, Riston potentiaalin hyökkäys/yv pelaamisessa jokainen tietää, mutta puolustus pelaaminen ja liike on ollut pahin ongelma, mutta nyt kun olen seurannut Risen pelaamista pitkän loukkaantumisen jälkeen, niin pelitapa on ehkä hieman muuttunut, eli pelaa hyvin peruspakin roolissa, virheitä ei ole juurikaan näkynyt ainakaan minun silmään, kunhan saa vielä hiukan pelituntumaa lisää ja pysyy nöyränä ja sijoittuu hyvin, niin on ehdottomasti hyvä pelote ykkös ylivoimaan, toivottavasti pysyy terveenä?

Kakkoskentän ja samalla 2yv:n kokeilu voisi olla vaikka tämmönen, ilman perusteluja tällä kertaa,

Jokinen-Savolainen-Niemi
Anton Troshin-Henrikkson

Pienet perustelut kuitenkin, olisi nopeutta, laukaisutaitoa suoraan syötöstä ja sopivasti fyysisyyttä (Niemi)

Tässä mielestäni aloittavat 2 kenttää ja 1-2 yv:t?
 
Viimeksi muokattu:

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Keskiviikkona sitten Joensuun "muukalaislegioona", täysin voitettavissa, mutta vaatii muutoksia ja täydellisen maalivahti pelin?
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokilla 38 peliä pelattu 14 peliä jäljellä. Aika paljon pitäisi pisteitä saada jäljellä olevista peleistä että pudotuspeli haaveet pysyisi elossa.

Nopealla matematiikalla jäljellä olevista peleistä pitäisi voittaa varsinaisella peliajalla 8-10 peliä niin pienet mahdollisuudet voisi olla noin 67-73 pisteellä pudotuspeleihin..?

Toki Hokin etupuolella olevat TuTo ja KeuPa ei saisi saada jäljellä olevista peleistä kuin sen 15-21 pistettä tämä tarkottaisi että TuTo ei saisi voittaa kuin 5 peliä jäljellä olevasta 13 pelistä.

Toivotaan parasta huomenna nähdään onko peli kehittynyt viime peleihin nähden.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Nyt ei kannata enää haaveilla pudotuspeleistä, karsinnan välttäminen lienee realistinen tavoite?

Vajaan vuorokauden päästä siirtoikkuna umpeutuu, mitähän tälläkertaa Hokin haaviin tarttuu ;) ?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei mitään pelaajaliikennettä tule tapahtumaan. Entisillä mennään.
Ja tiedote on valmiina, on ollut useamman vuoden. Säästöä tämäkin.

Mutta oikeasti siirtorajalla pudotuspeleihin valmistautuvat joukkueet tekevät hankintoja, sillä ne ovat niitä seuroja, joihin pelaaja haluaa. Ei kukaan tule pyydettäessä karsintoihin tai pudotuspelien ulkopuolelle todennäköisesti jäävään seuraan. Nämä hankinnat olisi pitänyt tehdä joulukuulla, kun todettiin, että eniten on maaleja päästetty ja puolustus vuotaa. Silloin olisi saatu joku ja pelaajan / pelaajien panoksella olisi voitu joukkueen tulosta parantaa.

Nyt mennään näillä ja isosti katsotaan mihin se riittää. Ainakin saa kaikki pelaajat repiä taistelua selkänahasta sen verran kovaa sakkia kohdataan lopuissa peleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös